30 April

Tjena bloggen.
Jag sitter här med Vanessa och har precis fixat hennes blogg. Den blev faktiskt ganska söt. Idag är det ju valborg, så jag tror att jag ska till långängen. Eller vi få se hur det blir. Men vi ska fixa naglarna nu eller något. Vi ville ha starka färger för att göra till japansk stil, men vi fick inte låna några av Sara. Och jag har ju bara tråkiga färger. Eller ljusare med andra ord. Nu måste jag sluta. Blev förresten klar med min kockmössa idag. Här kommer några bilder. :)

Tagna från emelies blogg. :)
Min kockmössa blev väl snyggast, hehe? ;) :P



29 April

Bajs på er.
Hatar att komma på hälsningsfraser så det fick bli bajs. Men ibland använder jag ordet bajs till positiva saker, och just nu var det så menat. Jag kom hem från att ha varit tränare och den här terminen är slut. Jag tjänade faktisk trehundra kronor mer än förra året. Det blev sjuhundra för mig. Nästa år kommer jag också få högre "lön." När vi skulle krama alla gymnaster och säga hejdå så var det en tjej som hoppade på mig och pussade mig. Hon försökte också träffa min mun, men jag tyckte att det var lite för mycket så att jag vände huvudet. Haha, vilken dissare jag är. Okej, hon kanske är söt men bara kinden är okej! Thereses missade det eftersom hon var tvungen att åka hem lite tidigare. När jag kom hem duschade jag och sen var det dags för middag. Det blev wok och nudlar, as nice.

Jag funderar på att klippa mig något annorlunda. Posh är ju skit snyggt men jag kan tänka mig att jag skulle se ut som ett MONGO i det. Liksom titta på hur fin Maria är i det. Hihi. Hoppas det är okej att jag la in den här bilden :P


29 April

Här kommer en bild från idag. Dom vart så små, fråga mig inte varför. Glömde skriva att vi hade två engelska prov idag. Undrar verkligen hur det gick. Hihi :) När som helst kommer Therese, så puss på er :)


29 April

Hello my ladies and gentlemen!

Skoldagen flöt på som vanligt. Hade utveckling samtal idag också. Inte alls kul att sitta i ett rum och leka allvarlig, när man egentligen har lust att skratta. Ganska nöjd ändå. Fick överträffar i matte, so, no, spanska och svenska. Ska försöka jobba lite hårdare med engelskan. Snart kommer Therese och vi ska iväg på vårt jobb. Men de kommer betala oss för att vi fikar kan man nästan säga. Efter skolan åkte vi runt och frågade på konditoriet ifall vi kunde jobba där på operation dagsverke. Hon i receptionen gav oss ett nummer som vi skulle ringa.

Har ingen kamera just nu, och det är anledningen till att jag inte har lagt in nya bilder. Emelie tog några bilder, så jag väntar på att hon ska lägga in de på hennes blogg. SKYNDA EMELIE!!

Jag vet att du är avundsjuk. Jag vet att du önskar att dom var dina.
Men tyvär, jag är den lyckligt lottade.  they are mine!

                                    


28 April

Sen förra inlägget jag skrev har jag bara fixat Emelies blogg. Det tog sin tid och jag hoppas att hon gillar designen. Själv så funderar jag på att göra om min. Den känns lite tjatig nu när jag har haft den i en månad. Eller vad säger ni? Trivs ni med den här? Nu ska jag läsa några bloggar, välja kläder till imorgn, läsa twilight och sen blir det sleepy sleepy. Imorgon ska jag på mitt "jobb" igen, men den här gången kommer de bjuda på fika. Det konstiga är att v får betalt för det. Liksom vi får äta gratis fika + att de ger oss pengar för det. Riktigt bra. :)

Dansuppvinsing är det snart också.
Här är en bild på Gabriela från förra terminen.
Cool hon är med sin keps? Snarare söt. :)

28 April

Nu har jag faktiskt pluggat till engelska provet som är imorgon. Är imponerad eftersom jag trodde att jag inte kunde ett skit men nu kan jag i alla fall 80% av det vi ska kunna. Men man vet ju aldrig hur det är med Marie Louise. Hon kan lägga till saker som vi aldrig har hört talas om. Imorgon har jag också utveckling samtal. Skit kul att stå där med sin mamma när hela skolan går förbi. Okej, jag vet att man inte ska tycka att det är pinsamt eller något, och det är det egentligen inte. Det är bara vanligt att alla tänker så utan att tänka sig för. Det viktigaste är ju vad jag får för "betyg."

Efter skolan åkte jag, Therese och Emelie en snabbis för shopping. Jag ville köpa ett neonfärgat brottarlinne, diadem och en plattång. Jag hittade inget linne, och plattången hade dom höjt (!!) priset på, typ 300 dyrare. Då ville man ju inte köpa den. Så jag kom bara hem med ett diadem.

Leopard diadem från H&M 30:-


 


27 April

Jag tittade precis på ett youtube klipp som alla killar i klassen sjunger på. Eller vissa tjejer också för den delen, speciellt Avin :P. Det är typ en mörkhyad kille som sjunger: I say what what in the but...... Och jag får verkligen riktig damp när jag såg honom försöka dansa så där äckligt och usch. Jag var tvungen att stänga hela webbläsaren för annars skulle jag skrika halsen av mig. Men ifall ni vill se den heter den: "what what, inte the butt"

27 April

'


27 April

Skönt att första skoldagen på veckan är avklarad. Orkar knappt hålla ögonen öppna pågrund av att jag är så trött. Gillar inte att jag är så lat nuförtiden, speciellt på vardagar. På torsdag är det ju valborg eller majbrasa. Hur ska ni fira, och vart ska ni vara någonstans? Jag är osäker på ifall jag orkar åka dit alla ska. Verkar bli lite tråkigt. Eller det kanske är kul, men känns ändå mer som att ett annat ställe jag brukar åka till är mycket roligare. Men whatever.


26 April

Jag har bestämt mig för att blogga ett tag till eftersom ganska många vill det. Men jag tycker att personer jag inte föredrar behöver inte läsa min blogg och kommentera. Jag läser knappast en persons blogg jag inte tycker om, så då kan ni ju sluta göra det. Speciellt när ni skriver så korkade saker om att det är töntigt att läsa twilight medans alla DU är med läser twilight. Vilka tycker att jag är en tönt för att jag läser twilight??


26 April

Hejsan. Idag har jag varit med Valentina och Therese. Först så cyklade vi här omkring i området och sen cyklade vi till ett ställe där Thereses skulle klippa sig. Men det fanns typ inga lediga tider, så det får kanske bli något nästa helg. Funderar på attt klippa lugg som jag skrev i det förra inlägget. Men frågan är ifall jag kommer orka platta den och sånt. Nästa helg måste jag, Gabriela och några andra från dansen köpa grejer till uppvisningen.
Jag behöver:
-Baggy Jeans
-Färgglada armband
-Neonfärgat linne
-Stor vit t-shirt
-Vitt tyg. (kan kanske hittas hemma)
-Färglada tights
-Massor av kläder till circus

Det där kommer kosta mig, men ska få lite pengar av mamma och pappa. :P

En bild på Sara som togs i Gran canaria.
Förstår inte hur hon kan få plats i det där lilla trädet.

26 April

Idag har jag inte gjort så mycket. Just nu är det några gäster där nere, fast jag gör de inte så mycket sällskap. Hälsar bara, sen smiter jag upp till mitt rum igen. Jag vet inte vad jag sak göra idag. Kanske vara med Therese, Valentina och Emelie och jag och Therese funderar på att klippa oss idag. Jag har tröttnat på min frisyr, tänkte kanske klippa lugg. Eller vad tycker ni? Men det är jobbigt då luggen är för lång för att vara en "lugg" och för kort för att vara en sne lugg. Ni får hjälpa mig..

Kjolen som jag köpte igår.


Twilight boken mamma köpte.

25 April

Tycker det börjar bli lite tråkigt med bloggen nu. Funderar på att stänga av den. Besökarna minskar och det är så fint väder ute så att man har ingen lust att sitta framför datorn och ruttna. Okej, ni som vill att jag ska fortsätta blogga får kommentera, och ifall det inte är tillräckligt många så blir det inge mer bloggning för min del. Det är som vanligt okej att vara anonym och kommentera.

Idag har jag i alla fall varit ute i KK med Jessica. Jag köpte en vit kjol med lite guldiga mönster på. Mamma kom också hem med den fjärde twilight boken. Till middag blev det grill, super mums. Snart ska vi åka iväg till mina kusiner Leah & Vanessa. Valentina fråga också ifall jag vill gå till Juringe en snabbis, men vi får se ifall jag hinner.
Ha det bäst!

gammal bild.

24 April

Så, då har man precis kommit hem. Som sagt var jag på Ellas fest. Jag är skit trött eftersom att vi direkt efter skolan skyndade oss hem till Avin och fixade oss. Sen så åkte vi till SK där vi sedan blev upphämta för att åka till ett liknande "barnens planet." Sen så gick vi till deras restaurang och spenderade resten av kvällen där inne och där utanför. Precis vad vi gjorde orkar jag inte skriva men jag och Valentina gav henne ett par skor och en ring. Hoppas hon gillar de. Vi har tagit några foton, men Ella har de bilderna så jag väntar på att hon ska skicka de snart. Tror inte att jag kommer få de förens imorgon. Ni får ha en fortsätt rolig kväll, för det ska jag ha. Puss :)

Vi skulle ju ha lite färgglada kläder så min outfit fick bli.. (inget foto tyvär)
- ljus gula jeans från Cubus
- ljusblått linne från Cubus
- rosa skojrta från ?
 
Så lägger jag in en somrig bild som vi tog för cirka en månad sen.


23 April

Glömde skriva att när jag nästan var hemma så kom jag på att jag hade glömt cykeln i skolan, så då ringde jag och frågade Valentina ifall hon ville gå dit med mig och hämta den, och det ville hon. Men det var ändå ganska kul eftersom vi hade en massa att prata om. Än en gång så säger jag Puss. :)

23 April

Oj vad tiden har gått snabbt. Om en halv timme kommer Astrid och hämtar upp mig, och sedan åker vi till dansen. Kul som vanligt. Jag orkar tyvär inte skriva något om skolan, för det hände inget speciellt. Jag har fortfarande inte valt kläder till Ellas fest som är imorgon, får nog skynda mig. För er som inte vet ska man ha lite 70/80-tals style. Jo, förresten ska jag nog ha en rosa skjorta, fast ifall jag ska ha byxa/shorts/kjol har jag inte bestämt ännu. Men nu måste jag stänga av datorn och sätta på mig mjukiar. Vi får se ifall jag hinner skriver på dagen imorgon, men på kvällen uppdaterar jag i alla fall lite. Puss. :)

Två bilder från Augusti 2008, tiden går ju snabbt som jag sa :o





22 April

Ska fixa lite kläder till på fredag, sen är jag ju så trött att jag kommer lägga mig. God natt. :)

Förresten är det bara 48 dagar kvar till sommarlovet. Förra nedräkningen var två dagar sen :)


22 April

Gud vad jag är törstig, har redan druckit upp en red bull så jag fick springa ner och hämta en till. Jag har hört att de kommer sätta femtonårs gräns på red bull, och det suger verkligen.
Idag gick skolan en aning snabbare än de andra dagarna. Innan lunch hade vi bild, och vad ska man säga om vår bildlärare...? Hmm, nu kom jag på ordet.. SKUM. Det är precis vad han är. Sedan ställer han frågor, och ifall man svarar jag vet inte så säger han att han får allergi utslag. Skum är han verkligen. Som sista lektion hade vi livskunskap, och vi typ började bråka med Marie Louise. Var tvungen att sticka fem minuter ifrån lektion för att hon är så störd, och för att jag blev så irriterad på henne. Dum som hon är märker hon inte något, önskar nästan att jag hade gått hem. Jag tror att ni som inte går i min klass ändå vet hur idiotisk hon är eftersom jag ofta skriver om det på bloggen.
Nyss kom jag hem från att vart tränare för sol flickorna. Kändes som tjugo minuter, men nej det var två timmar. Så snabbt går det, och betalt får man också. Men ifall man inte hade haft en kompis med, hade det säkert gått mycket långsammare.


En gammal bild från sexan.
Från vänster har vi: Rebecca, Felicia, Emelie, Therese, Jag, Valentina och Prinsella.
Ägaren till foten som sticker fram är Marilyn :)


21 April

Jag som sov en timme under dagen är redan trött. Tror inte riktigt att jag är normal, eller vad säger ni? Slår vad om att ni tycker jag är helt sjuk i huvudet. Fast det hoppas jag faktiskt inte på. Okej, tillbaka till inlägget. Ibland kan jag börja skriva om helt andra saker, och då kan inläggen bli lite konstiga. Imorgon får vi se ifall jag hinner skriva tidigt, för jag kommer vara upptagen till klockan sju. Fast allt beror ju på ifall vi får sluta tidigare på livskunskapen eller inte. Men halv åtta skriver jag ett inlägg i alla fall, så kika in då. Jag läste nyss Marias (från streetdansen) blogg, och hittade den här låten som jag verkligen gillar nu. Enrique Iglesias är dessutom med, och han som är så snygg, och spanjor på köpet. :o. Titta på videon, den är ganska kul faktiskt. Man ser hur långt dom kan gå, haha. Och Ciara häller färg på hans bil och mkt annat.

Enrique Iglesias & Ciara - Taking Back My Love

21 April

Godmorgon!
Haha, skojar bara. Men jag vaknade precis efter att ha sovit i en timme. Skolan är så seg och tråkig att jag blir så jäkla trött när jag kommer hem. Men innan jag somnade pluggade jag lite engelska grammatik. Egentligen vet jag inte ens vad vi ska ha på förhöret imorgon eftersom jag inte var i skolan den dagen när de gick igenom allt. Så jag har istället kollat igenom vårt senaste prov, och får hoppas att det nästan handlar om likadana saker. Jag tror det sitter ganska okej nu, men man vet aldrig vad vår korkade engelska lärare kan tycka. Ibland för man very good, och ibland blir det IG. Usch vad jag hatar henne. Ni ska bara veta hur sur hon blir om man säger att man inte fattar. Vi går i skolan för att lära oss saker, och lärarna är där för att hjälpa oss med saker som man inte förstår. Men i hennes närhet måste man låtsas att man kan allting, annars blir det icke godkänt vet du.. :S

Ser ni hur söt Marilyn är på bilden?
Blont och lockigt hår, blå ögon. Precis som guldlock :)


20 April

Åh, jag är så utråkad. Önskar att jag hade någons blogg att fixa designen på. När jag har tråkigt kan jag göra det åt vem som helst, bara jag inte är upptagen. Emelies nya blogg ska väl fixas, så det ska bli kul. Men ifall någon vill ha en ny design, eller känner någon som vill det är det bara att fråga. Fast jag fixar bara sånt när jag inte är upptagen, right? Jag vet inte hur många designer jag har fixat nu, kanske mellan 20 och 30. Hihi. Jag vill heller inte göra om min blogg design för att jag är ganska nöjd med den, och ingenting irriterar mig. Eller hur länge som helst kan jag heller inte ha samma design, jag kanske tröttnar på den någon gång i maj.  

En lista från Linneas blogg.
Vilken svordom använder du mest?

fan eller jävla
Äger du en iPod?
nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
7.15 till imorgon
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
nope, bara på stranden

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
va med.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

beror ju på värdet
Har någon någonsin kallat dig lat?
säkert :P
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
nej
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
ja

Vad åt du till middag?
potatis och kyckling

Använder du huvtröjor?
aa.

Kan du vissla?
nej
Finaste Svenska dialekten?
ingen aning
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
spökhus älskar jag 
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
aa, inte för att jag bryr mig

Vilken film kan du alla replikerna till?
ingen. Jag tror ingen kan komma ihåg alla repliker

När flög du senast?
förra onsdag hem från Gran Canaria

Pratar du några andra språk?
Engelska, lite spanska och lite syrianka
Försöker du alltid lära dig nya saker?
bara ifall det är kul

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
piercingar

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
aa,
Vad har du med dig in på bion?
popcorn, läsk och godis

Gillar du att flyga flygplan?
inget speciellt kul, hatar långa resor
Vilket personlighet  är ett måste hos en partner?
snäll, rolig och se helst ganska bra ut
Gillar du din boendesituation?
aa
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8
Äter du frukost dagligen?
nej, 50% 
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej, inte så värst
Brukade du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
nej inte så ofta

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

verkligen inte
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Jo, iaf när jag själv skriver texter
Tror du på liv på andra planeter?
nope
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Sara!
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Samma
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
de tyckte väl att det var fint 
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
jag håller käften,
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
never
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
ehh..

Tycker du om att krama folk?
Jag älskar kramar :)
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
nej, förlåt.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?

I hate that
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Paul, eller Paulo. Haha skojar bara. Vet faktiskt inte.


20 April

Hejsan!
För en timme sen var jag ute med Valentina. Vi satt mest och pratade i skolan nedanför mig. Det var meningen att vi skulle plugga engelska, fast det blev knappt något av det. Där var också Thereses lille brorsa, haha. Men när vi klättrade i klätterställningen fastnade Valentina med armarna i nätet, när hon själv hängde ner. Hon fick värsta paniken och försökte komma upp igen genom att klättra på mig, som stod nedanför henne. Jag fick hennes fötter lite vart som helst, bland annat på ansiktet, huvudet och ryggen. Fräscht. Lite senare kom Jessica gående förbi, så vi pratade lite med henne. Hon hade tydligen vart och sett Flo Rida i Heron CIty, ganska coolt faktiskt. Trodde inte att så stora stjärnor skulle komma dit. Nu har jag precis ätit middag, det blev potatis och något kött. Tänker bara spana in några bloggar, och sen tror jag att jag kommer läsa någon bok. Jag måste köpa den fjärde twilight. Speciellt när den tredje boken var så spännande och bra.


Take me back, please


När kan man ta fram sol brillorna här i Sverige?


Titta på alla fina växter.

20 April

Nu är måndagen avklarad. Usch vad sega alla dagar är, och då har man ingen lust att göra något efter skolan för att man är så övertrött. Känner inte ni också så? Längtar till sommaren då man kan sticka iväg till långsjön på håltimmarna. Jag kommer ihåg att vi gjorde det varje gång vi hade chansen i sexan. Imorgon måste vi också börja en halv timme tidigare på grund av något dumt samtal alla sjuor ska ha med ungdomsmottagningen. Ingen i sjuan har väl behov av sådant. Eller jag tycker det borde vara frivilligt, och inte meningen att man ska förstöra sin sovmorgon, när man egentligen inte ens kommer att lyssna på vad de säger. Det är i alla fall mina åsikt. Ni får ha det så bra, så skriver jag lite senare. Puss och Kram
Grattis till Ella som fyller 14 år idag.! <33

En bild på mina änglar. <3



19 April

Hade skit tråkigt, så jag hittade den här listan på Jessicas och Fannys blogg.

PERSONLIGT
01. vad heter du?
Paulina
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Nöjd med mitt, men kanske Alexandra
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Ska fråga när de kmr hem. fyller i sen
04. vilket stjärntecken är du? oxe
05. vilken årgång är du? 1995
06. vart bor du? -
07. bott utomlands? nej, men skulle vela
08. flyttat antal gånger? 1
09. vart skulle du vilja bo? vårt hus, fast utomlands
10. vilken skolklass? 7:an
11. vad vill du bli när du blir äldre? designer :o
UTSEENDE
01. hur lång är du?  1.60
02. hur mycket väger du? 42
03. hårfärg och frisyr? mörk brunt, gaska långt och lockigt
04. ögonfärg?  bruna
05. mest nöjd med? hmm, kanske ögon, ibland läppar
06. minst nöjd med? längden!
07. skostorlek? 36/37
08. glasögon? helst inte
09. har du några piercingar/tatueringar? öronen, fast vill ha i tungan, naveln och ögonbrynet :o
FAVORITER
01. filmer?
  massor
02. låtar? de kommer och går
03. årstider? sommar ditt pundo, vem väljer vintern?
04. mat/dryck? allt, haha nej skojar. Pasta sallad, elr kyckling
05. djur? ingen aning, men säger zebror som jag älskade förut
06. färg? WHITE och rosa och grön
07. parfym? Mexx, elr Gucci
09. ämne i skolan? om jag ska vara ärlig, så avskyr jag alla
10. sysselsättning? kompisar, dans och shopping
KLÄDER
01. vad använder du just nu för jacka? antingen skinnjackan, svarta eller gröna tygjackorna
02. vad använder du just nu för skor? Rosa skor, eller ballerina
03. favoritfärg på kläder? vitt eller färgglatt 
04. favoritmaterial på kläder? bomull eller silke
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? alla snygga kläder på jorden!
06. favoritaffärer? Newyorker, och SALT
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? oftast för mycket
08. favoritmärke? många
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan?  mellan
2. vilken färg på tapeterna? ljusgrön med cirklar
3. vilka färger går rummet i i övrigt? brunt, blått och grönt
4. vad vill du ändra där inne? gardinerna
5. har du där inne av följande:
a) tv? nej
b) dvd? nej
c) dator? aa
d) telefon? aa
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? gata, grannar och naturen
7. vad gör du oftast i ditt rum? sover, kläder och datorn
8. favoritpryl i rummet? sköna sängen, datorn och garderoben


19 April

Idag har jag gjort ganska mycket. Träffat släkten, tittat på Elins balett uppvisning och var på sol-flicks uppvisning. Thereses och mina små gymnaster var jätte duktiga. Nu är jag i alla fall hemma, fast resten av familjen är hos min farbror. Jag väntar på att de ska komma hem så att vi kan äta middag. Jag är verkligen hungrig som en varg. Tror det kommer att bli ganska god mat också, så att klockan sju kommer jag inte orka göra något annat än att sitta framför datorn på grund av min stora mage. Haha, nej skojar bara. Hur har eran dag varit? Imorgon är det ju dags för den "efterlängtande" skolan. Bajs! :P

Föresten så såg jag till höger, på menyn att det bara är 16 dagar kvar till min födelsedag, som är den 6 maj. Det är nog dags att bestämma sig för vad man vill ha. -------->


Min fula sol flicks tränar tröja + en ros som vi fick idag av de.


Godis, godis & godis. Mums. Chocklad-ägget är jätte stort,
och jag har redan ätit hälften.


19 April

Min "påsk" outfit

- klänning från JC
- örhängen från Ur&Penn
- sommar jacka från H&M


18 April

Big Girls Don't Cry - Fergie

Åh, vad jag älskar den här låten och jag kommer ihåg hur mycket jag älskade den. När den här låten kom ut hade jag precis börjat i 6:an och jag kommer ihåg att alla lyssnade sönder den. Låten väcker både  goda och lite mindre goda minnen. Känner inte ni också så? :)

18 April

Tjenis bloggen.
Jag är ledsen för att jag inte har skrivit någonting idag, men jag orkade aldrig sätta på datorn. Jag råkade göra något med min dator så att man måste typ söka efter signaler efter vårt Internet i fyrtio sekunder, och det pallar jag aldrig med.
Idag har jag varit i SK med Valentina för att köpa en klänning. Imorgon är det påsk för mig för att jag är typ ortodox kristen eller något. Fråga mig inte varför det är så, men så är det nog bara. Jag skulle nog ha känt mig lite mobbad om det inte var för Valentina som också är ortodox. Haha, nej jag skojar bara. Jag är den jag är. Men som sagt så köpte jag en klänning, örhängen och typ en överrasknings påse med Valentina. Vi fick typ ett halsband, örhängen och en sort nyckelring. Just nu har Valentina dom hemma hos sig och njuter. Nu ska jag försöka lägga in bilder på dagens köp. Kyss



Från Ur&Penn


dålig bild
Från JC - 300:-


17 April

Ska dra iväg nu, kommer hem på kvällen. Pussar från både Paulina och bloggen ! :)


17 April

Hejhej. Skolan var seg som vanligt, även fast jag bara hade fyra lektioner. Efter skolan ville jag egentligen vara med några kompisar, fast jag kunde ju inte idag, så att jag fick nöja mig med att bara gå hem. Egentligen är jag skit trött, tror jag kanske ska lägga mig någon halv timme. Okej, det här inlägget känns så ointressant som det bara kan bli, men kommer inte på något att skriva. Haha, när jag satt och tänkte på vad jag skulle skriva tittade jag på min arm och jag har typ ett vitt streck på handleden. När jag var i Gran Canaria var jag tvungen att ha på mig ett band bara för att de på resturangen skulle veta att man hade all inclusive. Asså typ att man betalar innan, och sen är det buffé på både frukost, lunch och middag.  

Snyggt eller? Så ser i alla fall min arm ut just nu.


Ps. klockan är 16.16. Önska er ngt :)

16 April

Tre bilder från semestern, fler kommer snart.
Dessutom får ni se vart jag tappade min mobil, eller vart jag tror jag har tappat mobilen. Tappade mobilen vid den där jävla öken högen, som ni kan se på andra bilden. Omöjligt var det att hitta den också!






16 April

Hejsan, svejsan.
Jag vet att min blogg är skit tråkig, i alla fall just nu. Men jag har jag vart lite upptagen. Jag kom hem för en halv timma sen, och har varit borta hela dagen om man inte räknar med morgonen. Men jag lovar att förbättra mig nu. Efter skolan idag så åkte jag och Therese till Eriksdalshallen för att ha genrep med våra gymnaster. Haha, nu avslöja jag det hemliga jobbet. Nej, men jag och Therese är tränare för 5 åringar som går på Sol flickorna, inget speciellt med det. Men så var vi där, och direkt efter att det sluta kom pappa och hämta mig och så åkte vi till dansen. Dansen var nog roligare än vanligt för att vår dans är så jävla grym och för att vi har bestämt alla scenkläder. wohhoo.

den här väskan köpte jag i Gran Canaria.
Somrig och fin, speciellt till stranden.


15 April

åhh, välkommen till verkligheten Paulina. Din tid i paradiset är sluuut.......
Haha, det är i alla fall så det känns för mig nu. Som ni flesta säket redan vet var jag i Gran Canaria i en vecka, och Valentina fick uppdatera lite här på bloggen. Jag blev överaskad av statistiken eftersom jag trodde besökarna skulle vara färre när jag inte skrev, men nej. Det var ganska bra. Min semester har vart riktigt grym, fast det var inte så jätte varmt där men att bada i poolen blev ändå en vardags syssla. Jag har bara fått lite färg, lite synd, men men. Eller det kanske är bara jag som inte märker att jag har blivit brunare. Måste bara berätta en jävla piss grej som var den ända dålia grejen under min semester. Jooo, jag tappade bort min älskade mobil. Så den ligger nu i öken/stranden i Playa del Inglés eller så är det någon jävla Gran Canaria boende som har hittat den, fast som inte vill lämna tillbaka den. Det där var min femte mobil som jag har tappat bort, så jag tror det får bli Saras gamla den här gången. Fast det kanske är bäst så. Men tänk er mina 900 bilder, hela min kontakt lista och allt annat skit är borta. Fan mig. Fast det kunde har varit något värre som hade hänt.. Imorgon kanske jag lägger in bilder från semestern, fast inte idag. Är helt slut av hela 6 timmars resan, och allt annat. God Natt :)


12 April

Det känns som om det här var igår, men det är riktigt fel. Dom här bilderna är ett år gamla och betyder väldigt mycket.






11 April



alla kan väl kommentera och gissa!?
spelar ingen roll ifall ni är anonyma eller inte. Puss.


10 April

Haha, jag har så dålig humör att jag skrattar åt den fortfarande fast jag har sett den över tio gånger. Hahahahaha.

9 April

I WANT THE ROLLING STONES T-SHIRT 
Jag har velat ha den här tröjan jätte länge men jag hittar den aldrig. Den fanns i H&M förut, fast den säljs inte där längre. Typiskt, och precis när jag så jätte gärna vill ha den! Någon som vet vart man kan köpa den, eller vart den finns så får du gärna kommentera. Någon liknande skulle jag vela ha. Spelar ingen roll ifall den är svart eller vit, eller ifall det är ett linne eller en t-shirt. Bamsekram!


8 April

Här får ni några bilder från Thereses födelsedagsfest. Pussar från mig :)


Födelsedags barnet Therese.


Hahaha, alla vi bråkar om att en själv har störst lår. Normalt?
 

Glada jag!
 

Stackars Valentina, jag gav henne värsta bitchlapen på armen.

 
Therese som är påväg att dra ner min kjol. Har en bild på mig utan kjol också, men den får ni inte se!


Valentina gör illa mig! Fast försöker få det att se snällt ut.
 

Therese och hennes pose.

7 April

Hejdå bloggen.
Här är två bilder från igår. Puss <33

  

7 April

Hejhej. Therese har fortfarande inte kunnat skicka bilderna och idag är den sista dagen jag kan skriva. Jag kommer inte kunna ha möjligheten att skriva på en vecka, och anledingen berättar jag nästa vecka på torsdag. Hoppas ni står ut, fast jag ska försöka hita en vän som kan skriva lite då och då. Puss, och jag kommer sakna er läsare och min blogg.

Nu har jag nog bestämt mig. Jag kommer skriva några inläg idag fast aldrig publicera dom utan ha dom på utkast. Sen så får en kompis bara logga in och publicera alla inlägg. Puss :)

7 April

Hejhej, jag har verkligen ingen blogglust nu.. Fråga mig inte varför, men det är bara så.
Igår och idag var jag ju hos Therese på hennes födelsedagsfest. Vi sov över hos henne och klockan ett tittade vi på filmen: "den andra sidan." Gud vad läskig den var på slutet, eller det var en läskig spök kärring som skrämde livet av mig. Vi började gråta och kramade varandra skit hårt när man såg henne på filmen. Jag trodde verkligen att jag skulle drömma mardrömmar. Sen gjorde vi egna ansiktmasker. Jag tog de flesa bilderna med Thereses kamera, så jag hoppas hon kan skicka dom snart. Puss.


Thereses fina present som innehöll en klänning och klämmor från Topshop

6 April

GRATTIS TILL THERESE SOM FYLLER 14! <33
och om prick en månad fyller jag också 14...


6 April

Nu ska jag alldeles strax dra iväg till Therese födelsedagsfest. Ska bli riktigt kul. Idag har jag bara packat för en grej, och fixat mig till Thereses. Puss.

Festens outfit

kjol från Topshop
t-shirt med tryck från H&M
väst från H&M
tights från ?
korsörhängen från Glitter

5 April

Ikväll har jag kollat lite på Wipeout. Det är ganska kul faktiskt, men ändå riktigt sjukt. Jag missade One Tree Hill, fan fan fan. Jag som älskar vartenda avsnitt. Men that's life. Jag kommer inte på så mycket mer att skriva just nu, så jag får väl lägga in några bilder. Juste, jag kommer inte att kunna skriva på en vecka från och med på onsdag, men jag ska försöka hitta en kompis som kanske kan uppdatera lite. Det är väl bättre med inlägg från någon annan än inga inlägg alls?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, åh. Jag kan bara inte sluta att skratta! Bilden är från fyran på mitt "kalas". Jag var tvungen att täcka mitt ansikte för jag gjorde någon dum grimas.


PS. klockan är 22.22 och då är det dags att lyfta upp fötterna och önska sig något. Good Luck.


5 April

Hej.
Idag har jag vart i SK och köpt födelsedagspresenter till både Therese och Ella. Vad jag köpte kan jag såklart inte skriva här på bloggen. Imorgon ska ju Therese ha sin fest och det kommer att bli sleep over, jätte kul! Men när jag och Valentina skulle hem från SK köpte vi lite läsk och chips och gick hem istället för att ta bussen. Sen satte vi oss i skolan nedanför mig och pratade och sånt vi brukar göra. Nu har jag vart och köpt lite saker med pappa. Vi har köpt en vinterjacka till mig som jag alltid har velat ha fast den har inte funnits i min storlek. Nu hittade vi den, fast jag är inte säker på ifall jag ska behålla den eftersom jag kanske inte gillar den till nästa vinter. Men vi får se.



4 April

Flipsyde - When It Was Good


Flo Rida - Sugar
 

Pink - Sober

4 April

Idag har jag bara tråkat hemma. Liksom hur kan jag göra det när man ska passa på att vara med kompisar. Så för någon kvart sen skulle jag och Valentina gå ut och prata och hitta på något, men sen smsade hon mig och sa att hon inte kunde. Känns som om jag är dum i huvudet och inte hittar på något idag när det är fint väder, fast det är inte ditt fel Valentina. Men imorgon får jag väl försöka göra något bättre. Jag tror jag och några kompisar ska till SK för att köpa födelsedagspresenter. Therese fyller år på måndag och ska ha fest då, och sen om två veckor fyller "Ella" år så då måste jag köpa något till henne också. Hon heter egentligen Prinsella men tycker Ella låter mycket finare, haha. Problemet är att hennes syster kallas för Ella, men då får väl båda göra det. Enligt mig :P





4 April

Hejsan bloggen!
Igår hann jag inte skriva mer än ett inlägg för att vi var bjudna på middag hos mina kusiner. Maten var god och efter maten satt jag med Leah och Elin, som båda är 6 år och kollade på Askungen 3. Kanske inte den bästa filmen då, men de tyckte den var bra. När vi kom hem var klockan elva och då gick jag och la mig direkt för att jag hade ont i magen. Nu känner jag mig så frisk som man bara kan bli, så det är ju estupendo. Idag var jag ute ett tag med Elin och Sara på tomten. Sara tvingade mig spela fotboll med henne också, och som ni säkert redan vet suger jag. Hon sköt skit hårda skott på mig med meningen, så nu är mina gråa jeans helt svarta. Haha! Nu ska jag äta, och sen får vi se ifall jag ringer någon kompis eller något.

Kram & sol. J

Eftersom jag inte har tagit någon bild idag så lägger jag in en ganska gammal.


3 April

Sommaren är här! Eller i alla fall nästan här, så den är på väg. Idag så fick vi sluta tidigare på NOn, så det var ju mega skönt. På vägen hem gick jag och Emelie med killarna i klassen som skulle till Maestro för att käka kebab, fast jag och Emelie åt såklart inte med de, men istället fortsatte vi lite längre fram och gick sedan till Valentina och plingade på. Vi satt ute på hennes studsmatta och pratade för det mesta. Efter en timme var Emelie tvungen att åka hem för att packa till hennes cup/turnering, fast jag stannade kvar där en timma till. På slutet låtsades jag att Valentina var någon jag hatar, och jag var någon hon hatar. Så då fick vi chansen att slå den personen vi hatar, fast det hela slutade med blod, blåmärken och ärr. Haha, jag skojar bara.

båda bilderna är från idag. :)


2 april

Jeans jackor är något jag tycker är riktigt snyggt och något jag tipsar om. Jätte fint med ljus jeans och en tunika till. Den här nedanför tycker jag är supersnygg och funderar på att köpa den. Men den andra bilden är en annan variant på en jeansjacka från Gina Tricot som påminner om jeans tightsen. Själv så tycker jag inte om jeans tightsen eftersom de ser ut att blivit missfärgade, fast alla tycker ju olika.


HISS!



DISS !          (tagen från Kissies blogg)


2 April

Jag tycker det är så kul att Black Eyed Peas har gjort en låt tillsammans nu. För några års sen var jag ett stort fan av dom men sen splittrades dom och Fergie började med hennes solokarriär. Visst är hon bra själv också, men tillsammans är de bäst. Men det här är i alla fall låten jag ska ha på dansen. Jihoo. :)


Fast just det här videoklippet är snabbare än originalet. Jag hittade ingen bättre.


2 April

Förlåt att jag inte har skrivit förens nu, fast jag fick inte mitt Internet att fungera. Men nu funkar idiot saken  i alla fall och jag har kommit hem från dansen för typ en halv timme sen. FunFunFun var det perfekta order för vår nya dans. Det är typ lite robotstil på den så det kommer bli jätte coolt, haha. Vi har i alla fall en låt som Black Eyed Peas sjunger och den heter Boom Boom Pow.
Idag i skolan hade vi två prov, bajs. Vår första lektion var spanska och då hade vi spanska prov såklart. Eller näe, vi hade SO. Okej, skojar bara med min taskiga humor. Vår sista lektion var NO och då hade vi vårt NO prov, såklart... Det gick piss dåligt känns det som. Jag fattade ingenting, fast spanska provet gick mycket bättre. På vägen hem från skolan var det så varmt ute att jag nästan svettades fast jag bara hade på mig min skinnjacka som till och med var uppknäppt. Bra att det börjar bli bättre och finare väder nu. Pussar från mig.

BILDER:
1. Jag och mina skor ute på trädgården idag.
2. En söt GB bild som jag tog idag.
3. En 2 års gammal bild på Therese, haha!



1 April

Åh, ser ni min nya header. Än så länge gillar jag verkligen den. Jag förstår inte hur jag kunde fixa så att bilden och bakgrunden smälter samman, om ni fattar vad jag menar. Alltså det blev en vit bakgrund bakom mig, och det är bra. Puss.

1 April

Om jag ska vara ärlig så har jag inte pluggat någon NO idag. Eller jag kollade igenom ett papper klockan tre, men efter det har det verkligen inte blivit något. Jag pallar inte plåga mig själv när vi ändå inte ens får betyg. Okej, så allvarligt är det inte. Plågad blir man ju inte direkt, eller jo. På sätt och vis. Spanskan skiter jag också i. Någon gång under veckan så ska jag lägga in dagens vill ha för April. Vi får se när jag har tid och när jag pallar.
Visst var det skönt ute idag? Jag hade i alla fall ballerina skor på mig, och i skuggan var det 12 grader. Så det måste ha vart 15 grader i solen. Imorgon kommer det nog också vara ganska varmt, fast under helgen skulle det bli lite molnigt, buhu. Nu ska jag läsa några bloggar, duscha och sen gå och lägga mig. God Natt ♥

snygg bild eller? Och så vanligt råkar jag alltid bli så snygg på vartenda foto, höhö?


1 April

Hejsan bloggen!
Den här dagen var verkligen skit skön. Vi började klockan nio med NO där vi gick igenom saker till provet imorgon. Sen så hade vi en vikarie på svenskan och vi frågade honom ifall vi fick gå ut och läsa, och det var okej. Men såklart läste vi inte, utan vi pluggade lite NO och stod på händer och sådant. Sedan så hade vi ingen bild, och då fick vi en två timmars håltimme. Efter det var det en kort engelska lektion med ännu en vikarie, och vi hade ingen livskunskap eller klassråd.

När jag kom hem skulle jag plugga lite NO fast jag har tappat bort pappret med instuderings frågorna, typiskt mig! Men jag får väl försöka förstå saker genom att läsa i Kemi boken.

Det här var min tråkiga dag. Klockan fem kommer Therese och vi ska sticka iväg till vår grej. Puss.

1. Mina, Emelies och Thereses sommarskor.
2. Vad vi köpte på konditoriet idag.


RSS 2.0