28 februari

Idag äre alltså den sista februari, och det betyder att jag snart måste fixa månadens vill ha för Mars.

Idag var jag med Tessan & Valentina i stan. Egentligen var det meningen att jag skulle storshoppa, men så blev det verkligen inte. Blev så besviken att jag bara köpte en tunika och några ynka toffsar. Men som tur köpte jag något iallafall, haha. Tunikan är vit med ett svart ansikte på and i love it! Här kommer två bilder på den.




Sen fattar jag heller inte att folk kan tycka att Lady Gaga är snygg, för det är hon fan heller !
Så här ser hon ut utan allt fixande med photoshop ! Säger bara USCH

27 februari

God Dag Alla Trogna Läsare, (okej driver bara.) :)
Hejsansvejsan gullungar. :)
Jag vet inte varför men jag är faktis på riktigt bra humör idag, åtminstonde nu. Idag har jag inte gjort så mycket då, fast jag har bakat en apelsin/choklad kladdkaka. Ni ska bara veta hur smarrig den var :) Jag tyckte den blev lite tråkig så därför skärde jag en apelsin skiva och la den i mitten och färgade pärlsocker till gult med karamellfärg. På bilden ser den inte alls lika god ut, som den gör i verkligheten, hihi.



Jag tänkte bara säga att jag raderar alla inlägg och sparar bara inläggen för den nuvarande månaden.
alltså ifall det är mars så kan ni bara se mars inläggen, för resten raderar jag osv. Fast jag har bloggat sen november med den här bloggen, och innan dess hade jag en annan blogg som jag började med april 2008. Så jag har nästan bloggat i 1 år.

Imorgon ska jag nog vara med Tessan & Valentina, i think. Vi ska åka och shoppa någonstans, och vet ni.. Jag hittade 3 presenkort på h&m med 150 kronor vardera. Så då har jag 450 kronor att shoppa för på h&m och mina lösa kontanter. Presenkorten fick jag i julas av mamma, så det blir ju perfekt till sommarshoppingen nu. Det är inte riktigt bestämt än vart vi ska shoppa, med kanske i stan.

en bild på Valentina för ett års sen i stan på MQ,
älskar fortfarande den här bilden..


hugs&kisses

26 februari

Sorry att jag inte har skrivit idag, gör väl det dom sista minuterna på 26 februari, om ni fattar vad jag menar.

Idag åkte vi till eriksdalsbadet för att såklart bada & träffa några kompisar. Frida, Nathalie & Tibelia var där så det var kul. Christopher var också där men han var inte så mycket med oss. Men iallafall så hade vi kul, och nu är jag skit trött. Jag vet inte varför, men jag blir det varje gång efter jag har vart och badat.

Nyss så målade jag naglarna lila. Jag använde tre nagellack och blev iallafall nöjd.
-vanligt mörklika nagellack
-glitter/glans över
-överlack, sån där genomskinnlig.

i verkligheten ser det annorlunda ut, menmen.

25 februari

Hej igen,
Jag tittade runt bland ginatricot's kläder på deras hemsida och såg att dom har en söt tunica som är döpt efter mig. Okej, jag skojar bara, men tunican heter faktiskt Paulina. Jag kom också att tänka på den tiden när alla var så stressade för att hitta en skolavslutnings klänning. Jag undrar ifall det blir klänningar det här året också. Fast jag tror det blir kjolar eftersom butikerna säljer ganska många kjolar. Förra året avskydde (stavning?) jag kjolar, men nu börjar jag gilla dom. :P

här är tunican som heter Paulina


och här är klänningen jag hade på mig på förra skolavslutningen



Förresten är det 3-4 grader ute. Verkligen skönt och jag hoppas snön smälter för jag vill bara ha sommar NU!

25 februari

Nu är det alltså bestämt att kronprinsessan Victoria & Daniel Westling ska förlova sig, eller det har dom kanske redan gjort. Pappa berättade också att Daniel Westling var en kund till pappa,  Haha ! Så det kanske blir så att Daniel blir vår "kung" eller något.

Idag vaknade jag typ halv tolv, usch. Jag måste verkligen skärpa mig, hela dagen känns redan borta, även fast klockan bara är halv ett. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra idag, kanske åka bort till några. Och om tre dagar är det redan Mars och alltså Valentinas födelsemånad. ! Men jag behöver iallafall nya jeans, men jag hittar inga snygga !! Vill ha ett par ljusa för sommarn, inte hel vita utan ljusblåa. Problemet är att det inte finns så många att välja bland.

Kanske dom här? Men ser ni dom fula blå märkena vid fickorna !!
Dom förstör ju jeansen, det ser ju missfärgat ut

24 februari

Jag blev lite förvånad när jag gick ut för att hämta posten och hittar en inrednings katalog i brevlådan. Men det konstiga var att det var H&M som börjar sälja heminredning, liksom wt ! Okej, jag kanske är den ända som blev förvånad då.

Idag bakade jag citron muffins med choklad smet över, snacka om gott :)
Mamma kom också hem med en svart cardigan kofta. Ganska söt faktiskt, den är trekvartsärmad och har typ som små puffar vid axlarna. Jag orkar tyvär inte lägga en bild på koftan just nu, för datorn är skit seg  :S Men jag slänger in en bild som redan finns på datorn. :)


jag & Valentina, utanför 200-salarna.
vad vi gör fattar jag inte direkt då, ♥

24 februari

2 månader sen det var julafton, vad snabbt det går. Fast det är ju bra, för vi närmar oss sommarlovet. Nu är det 105 dagar kvar, usch. Det låter ju som hur mycket som helst, men vissa dagar går ju åt till sportlovet, helger & påsklovet.
Nu har jag precis fixat designen & jag blev ganska nöjd. Jag ska bara förstora headern lite så blir det nog bra. Egentligen vill jag ha en lite mer somrig design, men det fåre bli till nästa gång. Nu ska jag ner och baka muffins, jag är skit sugen på det. Så vi hörs, puss&kram

23 februari

Oh , känner mig fortfarande lite sjuk ! Därför blir det bara mys här hemma , men det kanske är bäst så.
Det ändå jag vill ha nu är sommarn,

22 februari

mår inte så bra nu, är typ lite sjuk.
kanske inte skriver mer idag, pusshej <3

21 februari

Idag gick jag och Sara till kk. Hon köpte ett par jeans och en t-shirt och jag köpte dessvärre ingenting. Tänkte att på lördag ska jag och en kompis (vem vet jag inte) åka in till stan, och jag ska iallafall shoppa loss. Vill verkligen köpa sommarkläder, sommarkor och så myclet mer. Nu har jag ju 2000 kronor som jag spendera på det jag vill, så det blir kul :) Mellan klockan 18.00 och 19.00 åker jag & familjen till förlovningen och jag är fortfarande ocsäker på vilka kläder jag sla ha. Jag tror nog det blir min gröna top och kanske jeans med. :)



tröjan som jag ska ha på mig

20 februari

Nu är det äntligen sportlov, efter allt väntande :)
Imorgon ska jag på typ en förlovning eller något. Så det hoppas jag blir kul & jag har valt kläder. Lägger in en bild senare.
Idag har jag kollat på en film & bakat och dansat lite. Ganska okej faktiskt, & så har jag smsat mkt med therese också eftersom hon åker bil till dalarna nu och har förmodligen tråkigt. Just det, jag har hittat mina presenkort på Scorett för 700:-, så jag kollar lite på deras hemsida efter ett par snygga sommarskor.
skulle ni kunna kommentera vilka skor ni tycker jag ska köpa? please kan alla göra det :)



103 dagar kvar till sommarlovet :)

19 februari

Nu äre bara en dag kvar att kämpa sig igenom.

Min skoldag
Vad ska man säga, vi hade 2 prov & ett förhör. Så alla lektioner gick åt det & jag tror inte det gick något vidare bra för mig, iallafall inte på NOn, jag chansade på det mesta.

Nu har jag bråttom, ska iväg till tomtberga för det är dans idag. Vi kanske ska börja på vår andra låt, i hope. Skit kul iallafall. Ni får ha det lika kul som jag, så hörs vi :)

18 februari

Det är bara två dagar kvar till sportlovet, yeah. Skit skönt ju, fast det är lite synd att både Therese & Emelie åker bort. Emelie kommer befinna sig i Egypten och Therese i Dalarna. Menmen, vad kan man göra? Jag kan väl ha kul med alla andra, hihi.

Min skoldag
Vår första lektion var NO, och det var meningen att vi skulle ha vårt NO prov då. Men nej, så blev det inte utan Ulf var sjuk. Men det stora problemet är att vi inte vet ifall vi ska ha det imorgon eller inte!? Jag vill bara bli av med de där jävla provet eftersom jag också har spanska prov imorgon, engelska läxa, & so läxa. Bajsbajsbajs!! Haha, gud vad jag är omogen, liksom normalt att man säger bajs när man går i 7:an, till och med min syster som är 6 år tycker det är barnsligt. Men jag kommer nog alltid vara omogen, vad kan jag göra?


17 februari

trdWow, den här dagen har verkligen vart skit rolig. Jag&Valentina hade skit kul i ishallen, och ännu roligare i badhuset & roligast hemma hos henne. Hahha, vi körde typ yo mama, haha. Vi kollade också på another cinderella story & den var självklart bra. Jag kan inte säga vad jag har gjort, för jag har typ gjort 1 miljon roliga saker, ahha.


17 februari

Hoho,
nu kommer valentina när som helst och sen går vi båda till ishallen. Efter det blire bad & sen mys & film. Så kanske inte skriver mera, pusshej så länge

Dagens outfit: Mjukisbyxor, linne, tröja & mjukiskofta. Inte speciellt snyggt då? :P

bildspecial på mig & valentina

a

16 februari

Jaha, då äre friluftsdag imorgon. Tessan, therese, emelie & avin valde Romme. Men eftersom jag & Valentina suger på att åka skidor valde vi friåkning. Men det som är bra med det är att vi börjar 10.00 och slutar 13.00. Fett skönt, och efter det ska vi åka och bada, shoppa & sen hem till Valentina för att se på film. Kul va? Jag tror nästan att vi kommer ha roligare än alla skidtöntar. Hahha, nejdå jag skojar bara.
Idag var dagen ganska skön. På idrotten gick vi ner till gymmet och "byggde upp muskler", haha. Det funkar ju jätte bra? Och på matten jobbade jag, valentina & emelie som nördar. typ sju sidor på en lektion. Hahah, men då kan vi ju bara prata på nästa mattelektion. Dags att sluta skriva onödiga & tråkiga saker i min blogg, jag ska försöka sluta.

15 februari

God morgon :)

Jag tror inte jag har något planerat för idag, men lite no får det väl bli, blää. Jag fattar ingenting av värme & tryck. :S


14 februari

Happy Valentine,
eller vad man brukar säga, hahah.

Idag gick jag först med valentina till segeltorp & sen tillbaka. Sen åkte vi lite på juringes backe, asså vi satte oss på isbacken & åkte ner. Skitkul faktiskt, fast kanske lite barnsligt. Men vem bryr sig, man ska njuta av sin barndom innan man blir vuxen & jobb och skit. Men sen gick vi till kk, och jag köpte alla hjärtans dag godis & hon köpte läsk. Sen gick vi hem och gixade oss på en kvart och direkt efter så fick jag skjuts av valentinas pappa till therese. Det tog ett tag för mig att hitta nått till den så kallade dresskoden, men det blev tillslut chinos, vitt linne, röd t-shirt & en sjal. Hemma hos therese kollade vi på green .... holigans. Den var faktiskt bra. Vi bakade också kladdkaka, och den blev ju lyckad. ;)
Hemma fick jag en parfym av mamma, och lite pengar av pappa & typ tecknigar av min lillasyster elin. :) Nu sitter jag och kollar på the perfect man, så ska stänga av datorn nu. Pusshej


13 februari

Jag vill bara säga att den här fredagen sög, iallafall för mig haha.
okej, så hemsk var den inte. Men jag har bara sovit, datorn, ätit, let's dance & datorn. Skit kul liksom. Jag får skyllla mig själv för avin & tessan och dom fråga ifall vi ville vara med, men vi tackade nej, så ajaa. Sen har jag ett stort problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon när vi ska hem till therese!? Nått rött antagligen, men sen då? :S

13 februari

oj, idag äre tydligen fredag & den 13:e. Aja, sånt tror jag ändå inte på.
Jag kom hem för nån timma sen, och har inga planer för idag. Imorgon blire däremot riktigt kul. Jag ska vara med tjejerna & baka, se på film och annat. Vi har en dresscode också, haha. Rött & hjärtan. Tänkte inte skriva så mycket mer, så det blir en bild som vanligt. tjohej.

12 februari

Åh, vet inte vad jag ska börja med att skriva. Men jag börjar väl med att säga hej. :)
Orkar inte skriva något om skolan. Men efter skolan åkte jag & mamma och åt ute någonstans och kollade lite på saker till mitt rum. Jag hittade ingenting, men jag behöver nya gardiner! Snart ska jag iväg till dansen, så kul ju :) Jag tror vi ska göra klart låten circus & sen börjar vi väl antagligen på en ny. Vill veta vad det är för låt nu genast. Hhaha.
Sen måste jag nämna om vad jag fick på mitt matte prov. :)
A-delen: 20/20
B-delen: 20/20.  Så det blir alltså 40/40. Fett glad asså, hahah :)







Bilder från mina dansuppvisningar
de två första bilderna är för nästan 2 års sen,
och den sista var ht 2008
nu ska jag dra iväg till dansen, tjarå :)


11 februari

Har frächat upp bloggen till alla hjärtans dag, hahha,
den får iallafall duga åt den här perioden, höhö.

kisses

11 februari

Så, nu har vi precis planerat vad vi ska göra på alla hjärtans dag, alltså vi kompisar. :) Så det längtar jag till. Sen längtar jag också så mycket till dansträningen imorgon, fatta hur kul det är. Nu tränar vi till en koregrafi med låten Circus. Woho, den äger & speciellt kläderna som vi ska ha på dansuppvisning, hahah.

Jag kom hem för någon halvtimma sen efter att ha varit med therese, elr vi var på vårt jobb, haha. Rummet måste städas nu, skit stökigt & jääääätte dammigt. Haha. Pusselipuss


10 februari

Oj, nu närmare sig till alla hjärtans dag. Då måste man ju göra något speciellt med kompisarna. Har inte planera något än, men det är dags att börja nu.
Igår klippte jag mig, hahha hemma också. Mamma blev inte så glad när hon fick reda på att jag klippte mig själv, hon ville att jag skulle åka till frisören. Men palla, de gör inte vad man säger att man vill ha. Antingen klipper de snett, eller för mycket. Så jag kan ju bli en egen liten frisör åt mig själv. 
Idag var skolan väldigt seeeeeeeeg.... Fast vi slapp 2 lektioner pågrund av att marie louise var sjuk. Så på den första håltimmen gick vi hem till therese, och under den andra hängde vi bara i korridorerna, hah. Sen har man också matte prov imorgon, bajs också. Har inte pluggat, & jag tror inte jag kommer palla det heller. Fick mitt so prov igår, jag fick 39/46. Så det blev alltså ett Överträffande :) *glad*

9 februari

Som jag sa kunde jag inte skriva i bloggen under helgen. Jag var i Åland & det var ganska kul.
Men har verklgen ingen blogglust nu, den kanske kommer fram till på kvällen. Så jag lägger in några bilder. :)


en bild från 6:an, kolla mit korta hår :O


en bild på valentina & therese i början av 6:an. Hahah

6 februari

Tjohoppsan ! :)

Skit skön skoldag ju, vi började halv nio och slutade halv tolv.
Soft, :)
Men efterskolan då var jag med emelie & valentina. Vi gick hem till mig & typ dansade hahha, och sen kolla vi på mitt favorit komedi program. De båda gick hem vid 4 tiden. På helgen kommer jag att inte kunna skriva, men jag skriver igen på måndag. Ha så kul under helgen nu alla.

& vet ni, det är prick 3 månader tills jag fyller 14, :)


6 februari - månadens vill ha



Månadens vill ha, några dagar för sen då :/
Här är det jag vill ha denna månad, visst är allt fiint? :)

5 februari

Jag vill också säga grattis till Jessica som fyller 13 idag.
Grattis Grattis :)



Jessicas blogg

5 januari

Oj, nu har jag bråttom. Jag har precis ducshat, & när som helst ska jag till dansen, måste hinna byta om & äta också. Sen har jag inte pluggat till spanskan.. :p

Men idag var skolan skit skön, vi hade typ en 3 timmars håltimma + att vi började 1 timma senare. Wohoo. Men efter skolan skulle jag egentligen hem, men jag & emelie var tvungna att typ ha "snöbollskrig" mot hagis & billy. HHaha, vi höll på i nån kvart och sen gick jag. Men David ringde mig också och typ lekte kärring eller nått. men ajaa. & juste, jag hade tappat mobilen & som tur hitta billy den. Tacktack.


4 februari

Mohahhahahhahahhahahahhahahahah, vad kul jag har?
Men nu är jag med therese & valentina, vi typ sjunger, eller iallafall jag.
Skola som vanligt, pallar inte skriva så mycket mer, men snart ska jag & therese dra iväg till en grej.


skit boring bild från idag.

3 februari

Sitter & funder på vad jag vill ha den här månaden, jag kommer faktiskt inte på så mycket, haha. Just nu drömmar jag om sommarn & alla fina sommarkläder. Hahah

Skolan var som vanligt, tråkigt men inte allt för plågsam. Sen är det ju vinterfriluftsdag snart, så då måste man bestämma ifall man ska åka skridskor eller ifall man ska åka till Romme. Romme kanske är kul ifall man är bra på att åka skidor, men jag klarar bara av familjebacken. Hahah, så jag och Valentina kanske väljer skridskor. Då får man sovmorgon & man slutar tidigt, och efter så ska jag och hon vara med varandra. Men vad har vi än inte kommit på.. :)


2 februari

Sköönt, nu har jag pluggat klart. Pallar inte mer. :) Jag kan G-frågorna så jag nöjer mig. Men hoppas ändå på ett Ö.
Vad har ni haft för er idag? Jag har som sagt pluggat & tittat på en film. Nu har jag inget för mig så jag tänkte lägga in några gamla bilder, det är väl kul. Eller det tycker iallafall jag, älskar att läsa bloggar där de lägger in gamla bilder. :)


alla de här bilderna är från sexan.
de är på mig, therese, valentina, emelie, rebecca & felicia.
vi brukade umgås i sexan,
jag kommer nästan inte ihåg varför vi splittrades
men aja, sånt händer.

 I omklädningsrummet


Rebeccas halloween fest eller nåe


hemma hos therese


oxå hemma hos therese, i think

så nu har jag bjudit på bilder, det blir nog inget mer bloggandet för mig mer idag.
ciaoo ♥

2 februari

Sorry att jag inte har fixat månadens vill ha än, men jag har so prov imorrn & eftersom jag typ inte har pluggat innan så äre dags för det idag. Jag kan nog fixa den till imorgon hoppas jag. Inlägget kmr inte heller bli så lång & så eftersom jag måste plugga, duscha och flera andra saker.
Skolan idag gick ganska snabbt, eller vi hade ju bara idrott, matte, so, svenska & engelska. Alltså slutade vi ganska tidigt. Imorgon har jag sovmorgon. Valentina gick hem för att hon hade ont i magen, & tessan var sjuk så det blev bara jag, therese & emelie.
& vet ni? Jag ska åka till gran canaria. Jippy, det kommer vara innan sommarlovet fast jag kommer inte ihåg precis när.. Men jag hoppas det kommer vara varmt där så att man kan vara lite brun när man kommer tillbaka till tråkiga sverige.. :( :P


hittade ingen rolig bild, men jag lägger upp en bild på mitt öga utan smink.

pusspus. '

1 februari

Har inte skrivit något idag, som ni säkert har märkt. Men jag har typ inte vart hemma, så jag har en anledning. :)
Idag har jag shoppat & sett på bio. Jag skulle egentligen gå på bio med therese & emelie, men det blev lite stressigt så jag gick med min syrra istället. Vi kollade på filmen Wild Child, & ja.. den var väl okej. Men inte direkt en film som man ser på bio, utan mer hemma hos någon på en fredag. Okej, ni tycker säkert jag skriver skit konsigt, men har ingen blogglust nu. :P

Idag köpte jag andra twilight boken 160:- & ett par reebok skor 400:- & lite småsaker. :) Fast det var mamma som pröjsa ;)

  det blå/gröna är ett sudd. :)

RSS 2.0