31 Mars

Nu har jag ätit, och gjort allt annat som är en vanlig dags sysselsättning. Efter det här inlägget ska jag plugga lite NO och sen ska jag nog sova och drömma sött. Förresten så börjar sommaren närma sig. (känns det som) Det är soligt, man hör fåglarna kvittra och alla trädknoppar börjar växa. Nu lät det där väldigt töntigt, men det får en att må bra.
Imorgon ska ALLA tjejer ha på sig ballerina skor, right? Annars så ..., haha. Jag ska i alla fall ha de vita som jag köpte härom dagen. Imorgon fyller också Anton år, han föddes som ett skämt. Haha! Fattar ni? 1 april.

Bilden tog jag imorse.


31 Mars

Idag i skolan hade vi dans på idrotten. Det var tråkigt med alla enkla steg. Men när vi gick till matsalen råkade jag sätta mig på en stol som någon hade hällt vatten på. Jag fick panik eftersom jag blev skit blöt och det såg ut som om jag hade kissat på mig. Jag gick till den "nya" matsalen och skrek för att jag var så arg! Men som tur hade Emelie mjukisar i väskan som jag fick låna och dom är verkligen skit sköna. På SOn var vi i datasalen och det var omöjligt att logga in på bloggen eftersom Jesper alltid låste våra datorer då. Sista lektionen var svenska och då hade vi en vikarie. Vi fick en uppgift där vi skulle skriva om en person i klassen, men eftersom jag inte hade någon penna blev det ett stort problem för mig. Jag gick ut till 6:orna och frågade David och några. Men nej, inga ville låna sin penna till mig. Fast sen så var det en snäll tjej som lånade ut sin penna, tack. :)


 
två bilder från idag.


30 Mars

Jag vill bara säga att jag älskar mina kompisar, och att allt har blivit mkt bättre nu. Jag skiter fullständigt i ifall du snackar skit om oss bakom våra ryggar. Men försök inte göra så att folk tror att jag är någon annan än mig själv. Berätta om dig själv istället, vem du egentligen är och vad du egentligen har gjort. Jag och mina kompisar har haft så jävla kul dom här dagarna och låt oss fortsätta ha det utan att behöva tänka på dig!


Älskar er. :)
här är bland annat några av dom som betyder mest.

30 Mars

Hejhej. Idag hade jag bara tre lektioner när jag egentligen skulle ha fem. Marie Louise var sjuk och eftersom vi hade både engelska och svenska efter varandra så slutade vi halv tolv. Riktigt skönt. Efter skolan gick jag, Therese, Valentina och Prinsella till KK. Vi tittade runt lite i olika butiker men jag köpte ingenting. Känns verkligen konstigt att komma hem tomhänt. Men jag hittade ett par snygga skor inne på dinsko som jag funderar över att köpa. Juste, ni får inte glömma att ha på er ballerina skor den 1 april (på onsdag).


Här är pumpens som jag tänker köpa. De ser snyggare ut i verkligheten. Dom är i jeans med träklack.






29 Mars

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag försökte plugga lite spanska, men det är för svårt. Jag förstår inte hur Marianne tänker egentligen. Vi har spanska prov på torsdag och så ger hon oss spanska läxa också! Jag är så smart att jag glömmer mina NO böcker i skolan, och eftersom det var meningen att jag skulle plugga nu under helgen så vet jag inte ifall jag hinner under veckan. Vi har ett stort NO prov och jag fattar ingenting. Jag kommer inte ens ihåg vad kapitlet heter, smartis? Nyss tittade jag på One Tree Hill och det var skit bra som vanligt. Gossip Girl kommer ju efter fast det tycker jag är super tråkigt.
Imorgon är det skola. Fast det är ju sista veckan innan påsklovet så jag tror att jag klarar det. Nu ska jag äta Hamburgare som en sen middag. Puss. :)

Give me summer!


29 Mars

Den översta bilden är på mig precis innan jag åkte till Valentina.

Den mellersta bilden är på paketen. Dom blev lite söta va?

Bilden längst ner är skorna jag köpte i fredags. Jag hade tänkt köpa de förra året, men det blev aldrig av. Men nu är de mina iallafall och vi köpte sånna till Valentina också.






29 Mars

När jag gör något kul som ni kanske skulle tycka att det vore kul att läsa så har jag ingen ork att skriva om det på bloggen. Men de andra dagarna när jag inte har gjort något än att sitta hemma, så skulle jag kunna skriva flera sidor om vad jag har gjort under dagen. Men igår var jag, Therese och Emelie hemma hos Valentina för att hon fyllde år. Hon öppnade presenterna som hon fick av oss och verkade ganska nöjd. Sen gick vi till Maestro och köpte kebab och efter det gick vi hem till henne igen. På slutet gjorde vi massage på varandra och jag gjorde min speciella grej. Ni får inte veta vad. (aa) haha. Jag orkar inte skriva mer så jag lägger in bilder istället så blir det enklare att förstå.



under earth hour, mys.


28 Mars

Jag kom precis på att Amelia fyller år idag. För er som inte vet är hon min barndomskompis. Grattis Amelia!

Igår uppdaterade jag bara bloggen med ett inlägg, men ibland hinner man bara inte. Det var alltså Magnus och Annika som vann Let's Dance den här säsongen men ifall jag ska vara ärlig så var Laila bättre. Speciellt var hennes sista show Dance nummer riktigt grym. Jag glömde skriva att jag köpte ett par ballerina skor igår i SK och antingen idag eller imorgon lägger jag in bilder på skorna.
Nyss har jag städat lite här hemma och jag fick lite pengar för det. Sara orkade inte städa sitt rum så jag gjorde det med, men hon ska såklart betala mig. Jag vet inte varför, men ibland kan jag få en riktig lust att bara städa, plocka undan och allt annat som vanligtvis är riktigt tråkigt. Haha.
Ikväll ska jag till Valentina och vi ska ha en tjejkväll hemma hos henne eftersom hon fyllde år för en vecka sen. Hoppas hon gillar presenterna.

The pic är från i torsdags, :)


27 Mars

Jag är ledsen för att jag inte har skrivit idag, men saken är att jag har varit upptagen. Jag och Emelie åkte till SK efter skolan för att köpa presenter till Valentina. Vad jag köpte får jag inte skriva förens hon har öppnat presenterna. Jag och Emelie började få damp mot slutet eftersom vi inte hade hittat något än men till slut så blev det bra. :). Ni skulle se hur mycket vi klagade över hur trötta vi var, ont i axlarna osv. Men när jag äntligen skulle hem så ringer mamma och säger att hon ska kolla runt lite där så kan jag få skjuts hem senare. Så då var jag tvungen att gå runt med mamma och syrrorna och då klagade jag överdrivet. Sara fick utbrott på mig och började säga att jag var en tjock ful tjej som inte orkar gå för at jag väger för mycket. Så "snäll" är min "snälla" syster.
Nu har jag ätit tacos som då var skit gott. (aa) Nu är det Let's Dance final, puss. :)

Söt bild från idag.


26 Mars

Det är ju torsdag idag, och det betyder ju att jag har dans. Dansen börjar kvart över sju, men om en kvart måste jag börja ordna mig eftersom jag ska åka hemifrån kvart i sju. Jag tror vi ska göra klart vår andra dans idag. Sen har vi ju bara en dans kvar och efter det är det uppvisning. Kanske min sista med våran "bästaste" tränare Matilda. Kommer att börja gråta ifall hon inte kan ha oss mer. :(


Så här ser min och Emelies vänskapsarmband ut.
Vi hade tråkigt på slöjden så vi blev lite töntiga, haha.


och Valentina med hennes älskade mat. :)


26 Mars

Idag var skolan skön som resten veckan. Vi fick tillbaka vårat spanska prov och jag fick 26/27. Provet var inte så stort och svårt fast jag är såklart ändå nöjd. Efter lunchen hade vi syslöjd och jag hatar vår syslöjdslärare. Jag som trodde att allt äntligen hade blivit bra men hon är ju så petig. Liksom ifall jag vill ha ett hål på min necessär så är det väl mitt problem och okej att ha det. Haha? Vår sista lektion var NO och då gick vi till en fotbollsplan och hade en tävling som gick ut på att få upp en eld först och sedan bränna all ved/energi. Jag och Emelie kom tvåa där. :) Efter skolan gick jag, Emelie, Therese och Valentina och köpte chips och skit god choklad med kokos i. Det var riktigt mumsigt. Medan vi åt gick vi runt i hennes område och pratade om lite allt möjligt.
Det här har varit min dag hittills,nu ska jag ringa Astrid och kolla lite saker om dansen. 
pussar från mig. :)

bild från idag, somrig va?


25 Mars

Nu är man hemma igen och har precis ätit middag. Det blev spagetti med köttfärssås. Mums säger jag bara, haha. Jag vet inte vad jag ska göra nu, kanske titta på tv eller så får jag sitta kvar här framför datorn. Nördiga jag som inte har något annat för mig på kvällarna. :P Jag glömde berätta om en grej som hände när jag gick hem från skolan idag. Det var is på sidorna av vägen och jag sprang genast dit och började hoppa. Jag tycker det är så kul när is går sönder. Medan jag hoppar säger jag ironiskt till Felicia och Valentina: "Den här isen kommer säkert att gå sönder och vattnet under är jätte djupt." Plums, så var det precis vad som hände och jag verkligen sjönk så långt ner att vattnet kom upp till knäna på mig. Felicia och Valentina står och kollar på som dumma idioter och tänker inte tanken på att hjälpa mig. Så jag slängde mig på leran och kröp upp, och såklart blev jeansen helt geggiga. Vattnet under isen var också minst 20 grader. Ifall det vore sommar hade det här varit hur kul som helst, men inte på vintern! Jag vill ha sommar!

här lägger jag in dagens outfit.
-diesel jeans från ?
-tröja från New Yorker
-örhängen från H&M
-armband från Thomas Sabo



25 Mars

Dagen flöt på som vanligt. Vi hade vikarie på engelska, svenskan och eget arbete. Men som tur var hade vi inte samma vikarie som igår. Han vi hade idag hette Henrik och var ganska skön, haha. På rasten skrattade jag skit mycket så att jag fick ont i magen. Vi bestämde vilket djur alla personer liknade, och det var riktigt underhållande. Så testa det någon dag när du har tråkigt. Klockan fem kommer Therese och vi ska iväg på vårt jobb som Anton så gärna vill veta vad det är för något. Jag kunde ha berättat det, men jag gillar att jävlas med Anton. 
Det är nästan en vecka kvar till påsklovet, men frågan är.. Håller vi ut?

den här bilden älskade jah när jag gick i femman,
fast usch vad ful den är nu


24 Mars

Åh, då är den jobbiga tisdagen nästan avklarad.
Jag hade sovmorgon och min tredje lektion var idrott och vi hade dans. Ifall jag inte minns fel så dansade vi salsa och det var skit tråkigt. Stegen var så tråkiga och enkla att det kändes som om dansläraren trodde vi var efterblivna. Men för killarna verkade det vara riktigt svårt. På engelskan och svenskan hade vi en vikarie eftersom Marie Louise var elevsjuk (?). Fattar inte hur hon kan vara det, men hon är väl bara allt för trött på oss. Men vår vikarie var lite läskig för att man inte fattade ifall han pratade med en eftersom hans ögon var riktade åt ett helt annat håll. Men på slutet tyckte jag synd om honom eftersom han nästan började gråta. Eller han gjorde säkert det också. :(

Det här hade jag på mig på skolavslutningen i femman.


23 Mars

Nu har jag tagit fram fåtöljen framför datorn och ska snart sätta på en film. Vilken vet jag inte än. Jag har också tagit fram två brownies, pepparkakor, ett äpple och två kiwin. Inte för att jag tror att det kommer räcka men det får duga.
Pappa handlade och köpte det här schampot som gör att håret blir rakt. Jag får testa den på onsdag eftersom jag precis har duschat håret idag. Sen kom han också hem med svarta mjölkpaket. Jag tror de är svarta eftersom man ska släcka alla lampor under Earth hour eller något. Det ser i alla fall sjukt ut.


Så här ser det svarta mjölkpaketet ut. 

Så här ser schampot och mjölken ut.


23 Mars - T

'


23 Mars

Gissa hur skön min dag har varit. Jag började åtta och hade idrott, matte och so. Men sen på lunchen får vi reda på att Marie Louise är sjuk och eftersom vi hade två lektioner med henne precis efter varandra så slutade vi kvart i tolv idag. Lyxigt. Jag, Emelie, Therese och Valentina bestämde oss för att göra någonting tillsammans, så vi gick hem till mig. När vi var utanför skolan nedanför mig så är det en liten kille som skriker saker till Therese efter oss. När vi lyssnade noggrannare hör vi att han säger. Jag är kär i dig, kom tillbaka, lämna mig inte, baby och mycket mer. Så vi gick tillbaka och gissa hur mycket som hände då. Han går fram till Therese och kramar henne, pussar henne. Och han var bara åtta år liksom. Jag har videoklipp på det som jag lägger in idag. Eller jag ska i alla fall försöka. När vi kom hem till mig kollade vi på Lejonkungen och vi älskar den. För en månad sen när jag kollade på den började jag nästan gråta. Jag vet, jag är lättpåverkad. Vem gråter till Disney filmer? Jag gör det i alla fall och jag hoppas jag inte är ensam om det, haha.

en bild på mig och marilyn från femman.
hoppas marilyn inte blir allt för sur ;)


22 Mars

Åh, vad jobbigt det är att vara sjuk! Eller jag fick en plötslig huvudvärk imorse som har plågat mig hela dagen. Men det hemska var att jag och Therese hade tänkt gå med något till Valentina (som fyller år idag) och knacka på hennes fönster och sjunga happy birthday låten. Men nej så blev det inte tack vare min jävla huvudvärk, och nu läser hon säkert det här. Förlåt att jag förstörde allt. Så idag kan man inte göra något annat än att sova och sådant som jag är tvungen att göra. Jag tänkte göra en sådan där lista som Jessica gjorde på sin blogg om dagens planer.

- duscha
- bestämma kläder till imorgon
- måla naglarna
- städa rummet
- "packa" väskan inför imorgon
- kolla på One Tree Hill & americas best dance crew
- äta middag
- sova
- skicka en grej


22 Mars


GRATTIS TILL VALENTINA SOM FYLLER 14!

22 Mars


DOP OUTFIT
- jeans från MQ
- blus från MQ
- skor från Skopunkten
- örhängen från H&M

21 Mars

Åh, det blir en till dop idag. Jobbigt att alla dop är under de här veckorna, men det här blir den sista. Egentligen känner jag inte ens den personen som ska döpa sig, men mamman till sonen och min mamma är kusiner och var väldigt bra kompisar. Jag får väl stå ut, nej skojar bara. Så jobbigt är det faktiskt inte och ifall jag har tur kan det vara ganska kul. Jag har precis bestämt mig för vilka kläder jag ska ha. En bild kommer jag att lägga in senare idag. I promise. Frisyren är dock inte bestämd än. Jag vill nog ha uppsats med någon fläta med eller något liknande. Vi får i alla fall se hur det blir. Pussar ♥

bilden är från Thereses blogg, men jag orkade inte leta efter någon annan.
Den är på mig, Felicia och Therese i sexan.



20 Mars

Hej, det blev så att jag köpte lite saker i SK ändå. Jag var där med Jessica som sagt och vi kom hem vid 6-tiden. Jessica köpte en kofta och ett sommarlinne och jag köpte ett par rosa skor och en tröja. Mina rosa skor kommer från Stadium och dom kostade mig 200 kronor. Tröjan nedanför kostade egentligen 129 fast det var rea så jag betalde bara 50 kronor. Tröjan kommer från New Yorker och den är ljusrosa med knappar framtill och trekvarts långa ärmar. Den har också spets framtill.
Det blev i alla fall min shopping för idag. Snart ska jag väl kolla på Let's Dance och Sara poppar popcorn just nu. Inte för att jag kommer klara av att kolla på Let's Dance hela kvällen, men jag kan ju alltid försöka.
Jag skriver nog inte något mer för idag, ha det bra!






20 Mars

Ja, det är fredag! Den här veckan har verkligen gått skit snabbt. Eller egentligen så är inte hela veckan slut, vi har ju helgen kvar. Idag började jag halv nio men jag fick skjuts till skolan eftersom Valentina var sjuk. Emelie var tydligen också sjuk idag så det blev ganska tomt. Men dagen vart inte allt för jobbig eftersom vi inte hade någon spanska, och då förblev bara svenskan, musiken och NO:n kvar. Juste, när jag och Therese var på väg hem så kom en kille fram till oss och frågade:

- vad brukar ni göra på helgerna
- äh, lite olika saker. inget speciellt
- vill ni inte komma hit till gården, vi försöker locka till oss fler
- äh, jag vet inte. vi ska "tänka" på det
- nej, men jag fattar att det är ett "nej". Jag är inte dum
- men vi kan fråga några kompisar istället
- Ja, gör det. Håll handen på hjärtat och säg att ni ska göra det.


gud vad jag och Therese skrattade, ni fattar säkert inte vad jag menar. :P

Vid ungefär halv fyra tiden ska jag och Jessica åka till SK. Vi får se ifall jag köper något.
Jag skriver mer ikväll, puss hej. :)


bilden är tagen idag, och ni ser lite av dagens outfit.
- vitt baslinne från H&M
- skjorta från B.Young
- jeans från Gina Tricot
- skärp från H&M
- örhängen från ?


19 Mars

Vet ni att när jag var påväg till dansen så var det minst tio polisbilar, två brandbilar och några räddningstjänster nära Maestro. Jag fattade såklart inte vad som var på gång, men sen så smsar Valentina mig och säger att det brinner i Maestro. Fast det brann inte i Maestro utan i radhusen nedanför Maestro. Men hemskt var det iallafall. Ingen kul att se brandbilar, eftersom jag alltid får en konstigt känsla inom mig. Jag får också bilder på bränder som man har sett i skräckfilmer och i annat skit. Men som tur så brinner det inte här, och det ska man vara glad för!
Men dansen var iallafall super kul, som jag sa att det skulle vara. Vi är nästan klara med vår andra dans, och vi kom på ett skit bra avslut till vår första. Nu ska jag ska duscha, och sova djupt därefter. Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som jag, pussar från ppaulinas.blogg.se

härliga fru sommar,
kan du inte komma till Sverige nu?
Snälla ? :)


19 Mars

Idag gick skoldagen ganska snabbt. Det började med spanska prov som gick ganska bra. Sen så var det dags för SO och vi kollade på någon Sydamerika film. Den var lite ofräsch eftersom de visade när folk borrade hål i huvuden på sjuka människor. Men för det mesta blundade jag vid de otäcka händelserna. Haha. Efter SOn hade vi slöjd, och som vanligt gick det piss dåligt för mig och min fula necessär. Dom två återstående lektionerna var matte, där vi hade något känguru test? Och sedan hade vi no där vi labbade med druvsocker. Okej, ni skiter säkert fullständigt i vad jag gjorde under min skoldag, men det kändes som om jag vad tvungen att skriva om det iallafall.
Nu är jag helt läxfri, super duper skönt. Har inte känt den här friheten på flera månader.

Om två timmar åker jag till min underbara dans. Wohow, veckans höjdpunkt för mig. Eftersom vi hade jazz förra veckan så kunde vi inte fortsätta på vår andra koreografi, men jag hoppas verkligen vi kan göra det idag.

nu är jag modig & snäll som vågar lägga ut dom här bilderna.
dom är iallafall på mig och valentina i höstas när vi verkligen skratta ihjäl oss.
bilderna är dock fångade från en video, som jag absolut inte lägger ut på bloggen.



18 Mars

Nu har jag ändrat designen helt och hållet och jag kan säga att det tog 1 ½ timme att göra det. Jag är iallafall ganska nöjd och jag hoppas att ni som inte håller med mig kan stå ut. Ifall det blir allt för svårt får ni kommentera och jätte gärna ge förslag på bättre saker. Min fantasi suger just nu!

Namn:Paulina
Alias: Paulina och vissa kallar mig då för pauo :P
Ålder: 13
Bostad: det du
Avskyr: blodpudding
Tycker om: att skratta
Ditt sämsta minne: Kommer tyvär inte på det nu.
Din bästa sida: skrattar åt allt, fast det är inte alltid bra 
Din sämsta sida: envis och blir lätt sur
Beskrivning om dig själv: ehh, beskriv du istället.
Kärlekslivet: NoNo
Klädstil: ändras väl hela tiden
Vad finns i fickorna: mobil, nycklar, pengar
Jacka: just nu använder jag min skinnjacka från oasis
Bästa personen du vet: hmmm
Drömyrke: designer eller proffs dansare :).
Det första du tittar hos killar: det första man ser är ju utseendet sen är det personligheten som räknas
Det roligaste du gjort: hela mitt liv är roligt, så kan inte ta ut något
Piercingar: öronen. vill ha på näsan
Tatueringar: nej
Samlar på: nothing.
Intressen: dans, kompisar och shopping
Humör just nu: gladast
Favoritgodis: surt
Är det nåt du absolut inte äter: sniglar, blodpudding och sånt
Kläder just nu: Mjukisar + linne
Musik just nu: inge
Vad sa du senast: men gör något själv, din lata .....
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: framtiden
Sommarplaner: Ha kul
Är du bra på matte: aa
Fisk eller badkruka: fisk, ifall det är varmt ;)
Längd och vikt: 160 cm 41 kg
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: somrigt och soligt
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: ett flygplan, en pilot och en vän
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: beror på.. :)
Vem är viktigast för dig: vännerna, familjen, livet

18 Mars

Åh, jag är bara så glad. Och vet ni vad det beror på? Jo, det härliga vädret. Det känns verkligen som om den underbara sommaren är på väg. Bara att se vägarna torra får mig att bli glad, men nu när solen skiner som den gör kan ingenting få mig att bli sur idag. Eller det får man hoppas.
Läste igenom texten ovan och det låter som en dikt eller något som vår svenska lärare skulle skriva. Haha.
Skolan var väl som vanligt, men en grej som var bra var att vi slutade 40 minuter tidigare, wohoow. Så då kom man hem extra tidigt. Imorgon har jag spanska prov, och vi får se hur det går. Kan typ 75% av allt så ett G blir det nog ändå. Om två timmar kommer therese hit och vi ska till vårt jobb, som jag alltid kallar det för.
Men ni får ha det bra, uppdaterar kanske ikväll. Pusshej :)

kommer ihåg den här dagen, som då var för 1 år sen.

17 Mars

Nu är det bara fem dagar kvar tills Valentina fyller år. Efter det här inlägget ska jag lägga in några nedräkningar i menyn.
Idag var det skola som vanligt. Vi började nio, fast jag, valentina, rodi och hagis är 7B:s blivande elevstödjare. Vår klass hade inte några elevstödjare på ett år, men nu är vi fyra. På SOn var vi tvungna att skriva rent vårt arbete, fast inga hann typ. Mitt arbete handlar om Amazonas. Sen på torsdag har jag spanska prov, så därför måste jag plugga lite idag. Nu ska jag duscha och använda ansiktsmask. Inte får att jag har största behövet, men det skadar inte att använde det någon gång då och då.
Vill ni att jag ska lägga in några bilder på mitt rum, för alla som läser min blogg här säkert inte vart hemma hos mig. Kommentera gärna :)

över ett år gammal bild på valentina darliing.

16 Mars

Första skoldagen för denna vecka gick väl sisådär. Mitt problem var att jag vaknade halv åtta! Och den tiden brukar jag gå till skolan med Valentina. Men jag hann fixa mig på tre minuter + att äta en frukt påväg till Valentina. Gud vad duktig jag är. Men sen kom jag på att jag bara kunnat missa den första lektionen, som då var idrott med brottning. boring. Jag hade glömt packa in mina jeans i väskan, så jag fick gå i mina svarta fula mjukisar hela dagen, och det fick mig att känna mig ful. :P
När jag kom hem hade jag värsta huvudvärken. Jag satte på mig en lång t-shirt och la mig genast ner i sängen och mysade, haha. Alltså så vaknade jag för bara tio minuter sen, och det är min anledning att jag inte har kunnat skriva mer idag. Imorgon har jag sovmorgon fast slutar riktigt sent, :( pusshej, :)

två bilder på mig & linnea i stan. Jag tror bilderna är precis ett år gamla.
för er som inte vet vem linnea är så var jag och hon bästa kompisar i 1:an och 2:an. Vi måste träffas fler gånger :)

15 Mars

Hejsan Hoppsan :)
Det blir tredje inlägget för idag.

Idag har jag inte gjort så mycket, eller snarare ingenting. Mamma köpte hem påslakan till mig. Den är vit med grö/gröna mönster på så att den passar perfekt till mitt rum. Jag testade den och städade rummet, och voila så ser det mycket fräshare ut. Jag ska ta bort några saker för att det är mycket finare när det inte är fullproppat med tavlor och dekorationer. Sen vill jag rensa ut allt fult från garderoben också. Vi får se ifall jag hinner med det. Klockan fem kom Vanessa & Leah hit till oss, fast dom gick hem efter bara någon timme. Det var ju synd.

Det var min söndag det. Imorgon är det skola !! åh, nej. Jag kom på att jag har spanska läxa också. Vi ska ha alla sporter och vet ni hur många ord en sport är? Jag kommer verkligen aldrig lära mig dom, och sen på torsdag har vi prov, fast på kapitlet innan. Jag får stå ut i tre veckor till, för sen är det påsklov & jag säger hej gran canaria.

Här från ni se mitt gamla & mitt nya påslakan
 
GAMLA                        NYA


15 Mars

Jag vet att jag lovade lägga in bilder igår, men jag borde inte säga lova. Som ni säkert har märkt uppdaterades inget i bloggen igår, men jag har en anledning. Jag hade skit stressigt och hann knappt fixa mig själv, och då känns det lite onödigt att sätta på datorn.
Bröllopet började 7 i kyrkan, och sen gick vi till någon festlokal eller resturang eller vad det var. Jag hade väldigt kul i början, men när klockan var över 01.00 blev jag lite tjurig. Vad tänker dom med egentligen? Dom har på högsta musiken så att när man ville prata med den bredvid säg fick man skrika och ändå hördes det inget. Jag verkligen skrek halsen av men inte ett ändå pip kom ut. Gissa när vi kom hem? Närmare halv fem!! Usch vad trött jag var, även fast jag drack 6 styckna redbull där, haha. Det var skit jobbigt att sitta i bilen påväg hem också eftersom det inte fanns några lampor vid E4.

15 Mars


DOP OUTFIT
-linne från H&M
-kjol från Topshop
-örhängen från Ur&Penn
-top från Zara
-tights från Lindex




BRÖLLOPS OUFIT
-klänning från H&M
-mönstrade tight från Monkey
-armband från Glitter
-örhängen från SIX
-blå nagellack från Depend :P

13 Mars

Imorgon lovar jag att lägga in en bild på min bröllops outfit & kanske dop outfit också :)
Jag ska kolla på film nu, och sen blir det sleepdeep. Pussar & Kramar

13 Mars

Igår på dansen var Matilda, min danstränare sjuk. Så istället kom en ersättare fast hon kunde ju inte dansa streetdance så istället fick vi dansa jazz. Det var väl okej, fast street är mycket roligare. Vi hade också styrke träning så nu har jag träningsvärk i magen och axlarna, blää. Ni skulle bara sätt vår koregrafi. Den var den slam***aste vi nånsin har dansat, fast det var ju roliga steg.

Idag var jag med Emelie, Valentina & Therese. Vi gick till KK för att leta efter en klänning, men hittade inget i b.young. Fast sen på H&M hittade jag en jättesöt sjömans klänning. Så den ska jag iallafall ha på mig imorgon på bröllopet och med mina fjärilsörhängen. Men efter ett tag gick Therese till hennes träning och då var vi bara tre kvar. Jag betalade klänningen och sen såg vi att det fanns provsmaker på läkerol. Emelie tog kanske lite överdrivet många (jag tog bara 2) Men plötsligt hör vi en kvinna säga: "ursäkta, ursäkta" med en skit ostadig & tyst röst. Emelie hörde inget så jag ba Emelie och hon vände sig mot mig med värsta fulaste flinet och sa: "hahha, jag har många läkerol" Hon såg inte kvinnan som stod bredvid mig. Men kvinnan tar ut något från hennes innerjack ficka. Gissa vad hon drar ut? en bricka där det står VÄKTARE. Hon tvingade oss att lämna tillbaka våra läkerol och gissa hur mycket vi skrattade där ute. Vad trodde hon att hon var? Typ FBI eller? Haha, ni skulle se hur mycket vi skrattade hela vägen hem. Jag kunde inte andas & jag fick värsta hostanfallet. Tänk er en liten tjej säga: Hej jag är från FBI, släpp alla ......läkerol. Istället för vapen. Gud jag skrattar nu med.
det var iallafall min dag.
och idag är det fredagen den 13:e. :(


pic from today


12 Mars

Nu är det tio dagar kvar till Valentinas födelsedag.
Skolan idag ju ju bara för segt. Usch jag orkar inte skriva något om skolan nu. Men en bra grej är att vi börjar 9.40 imorrn, jippy. Nu kan man verkligen vila ut ordentligt på morgonen. Men efter skolan pallade jag inte gå hem ensam och eftersom Sara slutade samtidigt gick jag med henne hem. Jag är verkligen förvånad att vi inte slog ihjäl varandra för båda vi kom hem helt levande.
Om en halv timma ska jag till dansen, yeees ! Vi ska fortsätta på dansen som vi började med förra gången - Tell Me - Bobby Valentino. Måste kila, pusspuss! :)

bild tagen idag :)

11 Mars

Skolan var väl som vanligt idag. Eller problemet är att jag alltid glömmer bort vad som hände i skolan när jag kommer hem. Ibland känns det som om sakerna man gjorde idag, hände igår. Är det bara jag som tycker det eller? Jag längtar verkligen till april, för då ska jag till Gran Canaria. Åh, jag kommer ha det så bra. (får man hoppas)
Snart kommer Therese och vi ska iväg till vårt lilla jobb. Jag tror inte att jag kommer skriva något mer för idag, för jag är typ hotad av alla läxor som ligger i väskan. Jag hör dom ropa på mig, och de använder riktigt fula ord: "Paulina din jävla latis. Nu för du fan komma hit och öppna oss, annars ska vi ****.. Mer får ni inte veta. :P

omg säger jag bara. Känns som om det var för flera 100 års sen.
ni får en liten bild bara, annars blir det allt för pinsamt !! :P

10 Mars

'

10 Mars

Jaa, hejsansvejsan på er :)
Idag vare skolan som gällde, like always. Dagen gick ganska snabbt, fastän vi slutade halv fyra. Så det var väl bra. Efter skolan gick jag & Therese hem till Emelie. Där åt vi, snackade skit och var inne på facebook. Klockan fem gick vi till fruängsskolan där jag & Therese skulle kolla på en sak. Emelie ville följa med och så såklart fick hon det. Fast hon hann inte stanna där så länge eftersom hon var tvungen att gå hem halv sex för att äta middag. Men jag och Therese stannade där till sju och tittade på de söta barnen göra kullerbyttor och skit. Men en grej störde mig skita mycket! En tjej som var tränare där satt och tuggade tuggummi och blåste bubblor. Men det värsta var att jag hörde henne smaska fastän jag satt några meter ifrån henne. Det värsta jag vet är när jag hör folk smaska, jag får typ damp då & måste lugna ner mig. Hahaha. Se mig inte som något dampbarn nu, jag kan kontrollera mig själv ;), även fast det är väldigt störande.

Juste, jag är så sur på min svenska lärare. Jag har skrivit en novell & hon har haft 3 veckor på sig att rätta den, men igår sa hon att jag skulle rätta min egna text. Hur fan ska jag göra det! Jag skriver det jag tror är rätt, men det kan ju vara fel, för fan!!


bild
en är på therese & emelie,
tagen hos emelie idag.



här får ni dessutom dagens outfit, som jag dock inte har lagt in på länge.
diesel jeans - ?
t-shirt - new yorker
kofta - h&M

9 Mars

Fyfaan, vad kul jag har haft idag. Det var meningen att jag & Valentina skulle plugga hemma hos mig, men nej. Så blev det inte haha. För vi spelade in roliga videoklipp & roliga bilder. Mina närmsta vänner har bara tillåtelse att se dom, det blir nog lite pinsamt annnars. Skolan var väl kul, haha. Vad hände i skolan egentligen? Frågar Valentina och vi hade brottning på idrotten & var i datasalen för att göra diagram i ämnet matte. Men dag flög förbi väldigt snabbt, och jag slutade ju vid 2, fast istället väntade jag på Valentina. Jag hade ju annars ändå inget att göra. Påvägen hem sprang vi fram till Felicia, som gick några meter framför oss och vi pratade & hade kul. Känns kul att prata med henne eftersom vi var väldigt bra kompisar i 6:an, och nu skulle vi vart det ifall inte en person hade förstört allt. Oj, avslöjar för mycket haha. Det får bli bilder istället.


8 Mars

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Testa du me, det är svårare än vad man tror.. :)

1. Vad heter du?: Paulina

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Piss

3. Flicknamn: Patricia

4. Pojknamn: Patrik

5. Yrke: Polis

6. Färg: Piss gult

7. Klädesplagg: Polotröja

8. Mat: Pannkaka

9. Sak i badrummet: plattång

10. Plats/stad: Paris

11. En orsak att vara sen: Pallade inte att vakna

12. Något man skriker: PALLA!

13. Film: Prinsessans dagbok

14. Något man dricker: Päron cider

15. Band:  Pussycat Dolls. (inget band dåe, men en sånggrupp)

16. Djur: Papegoja

17. Gatunamn: Patronsväg

18. Bil: Porche (stavning?)

19. Sång: Poker face - lady gaga

8 Mars

Tjenis på er :)
Idag var det meningen att jag skulle åka till Valentina för att se på när hon färgar sitt hår, men sen så ville mamma att vi skulle till SK för att hitta något till bröllopet på lördag. Det var ju inte så länge sen jag var på en förlovning, och vet ni... den här månaden kommer jag också vara på 2 dop. Liksom shiett, nu måste man hitta mycket kläder. :S Men som sagt så hittade jag inget till bröllopet idag, vi får väl åka in dit under den kommande veckan. Fast jag köpte faktiskt ett par vita jeans med hög midja & stuprör, hjärtörhängen & läppglans. Sen köpte mamma ett set med en liten parfym, en stor parfym och en bodylotion, och alla av märket Elizabeth Arden. Jag fick bodylotionen och det är ju bra att ha en sådan i väskan, för den är inte gjord av glas och har ingen risk att gå sönder. 
För någon minut sen hade jag krig mot Sara & hennes kompis Nathalie. Omogna lilla jag.. Nu kommer jag nog plugga lite engelska & spanska, egentligen so också. Men jag är så dum att jag glömmer kartan i skolan ! På kvällen ska jag försöka lägga in bilder på Valentina & hennes nya hårfärg.

bilder på det jag köpte.. klicka för större bild.

1. jeansen från MQ
2.bodylotion från Åhlens, läppglans från H&M, örhängen från Glitter.


8 Mars

MÅNADENS VILL HA - MARS


7 Mars

Åh, jag är hemskt ledsen för att jag inte har skrivit på hela dagen idag, men jag har vart lite busy.  Imorse så ringde Therese och frågade ifall jag vill följa med till SK, och det ville jag såklart. Där träffade vi Emelie & hennes mamma, så Emelie dissade hennes mamma och var med oss istället, haha. För mig blev det kanske inte värsta storshoppingen, men det blev iallafall bättre än i stan. Bilder på det jag köpte hittar ni längst ner. Klockan sju vare kanske meningen att vi skulle åka till min farbror, fast istället var mamma & pappa tvugna att åka till min andra farbror. Så då slapp man päronen för kväll, fast så kul blev det ju ändå inte. Kollade lite på Melodifestivalen, urtrist. Sen ville Elin att jag & hon skulle kolla på Madagaskar 2, och jag gjorde det för att inte göra henne ledsen. Men jag tycker iallafall 1:an var bättre än 2:an. Nu gör jag inget speciellt, smsade lite med Valentina och hon ska färga håret till mörkbrunt imorgon (typ min färg) Så det kommer bli kul och jag tror jag ska till henne då för att kanske hjälpa till eller se på. Vi får se, :) Imorgon lägger jag in Månadens vill ha, ifall någon bryr sig.? (aa)

här är det jag köpte, klicka för större bild :)
 Blomörhängen från Ur & Penn. 20:- (rea)
 Nyckel me lås från Ur & Penn. 30:- (rea)
 Fjärilsörhängen från SIX. 60:-
 T-shirt från New Yorker. 100:-
 Kjol från TopShop. 100:- (rea)

här får ni en bild på min, emelies & thereses glassar. :)

6 Mars

Här kommer några bilder från idag som jag lovade att lägga in.
Jag har kollat lite på Let's Dance nyss, och snart ska jag fixa Thereses blogg.
Förresten så fyller jag år om precis 2 månader, sjukt att tiden går så snabbt. :)
 

6 Mars

Nu änvänder jag Saras nya bärbara dator, känns skit konstigt att skriva men jag vänjer mig nog. Egentligen får jag inte använda den här, men jag ska fixa lite musik och åt henne och så är hon inte ens hemma. Hon är på någon klassfest, så skönt att man slipper henne ikväll :p Men dansen igår var ju bara allt för bra & rolig. Astrid var ju sjuk så då var synd, men jag hade iallafall skit kul. Ni skulle sett hur alla svettades, och vår första dans är verkligen komplicerad med alla platsbyten som man måste komma ihåg. Och nu ska jag berätta vilken låt vi ska ha till vår andra dans... jo tell me - med bobby valentino. Ni ska bara veta hur bra vår dans kommer och bli & låten är ju bara för skön.

Idag:
Skönt att jag började 9.20 idag. Så då sov jag till halv nio, man brukar ju annars vakna 7, så det var kul. Jag hade alltså bara 3 lektioner.
spanska - fakta om djur på spanska, rengöring av bänker & att kunna böja "jag är"
musik - akord & rock'nroll sången sjöng vi också
no - experimenterade med ämnena syre, koldioxid & väte

Efterskolan åkte jag, valentina, therese, emelie, tessan, fanny, maja, avin och marilyn till McDonald's. Som ni ser var vi ganska många, och det såg ju ut som värsta tjejgänget så maja ville vara ledaren :P Men jag åt iallfall en bigmac & co. Nu ikväll ska jag nog bara vara hemma och kolla lite på Let's Dance och slappa.

här är iallafall låten jag ska ha på dansen,
man får vänta lite för det kommer något babbel innan.
jag lägger in lite bilder från idag ikväll. puss så länge

5 Mars

Oh, jag har skit ont i magen just nu. Vet inte ifall det beror på att jag har ätit för mycket eller något helt annat.
Men min skoldag började med spanska med Marianne Clöve, och dagen slutade med NO med Uffe. På non skulle vi skjuta våra raketer, och ifall jag ska vara ärlig så gick det inte alls bra. Min grupp var iallafall Rodi, Hagis och Jag. Skit kul verkligen?, och Hagis var antagligen sjuk idag så det blev bara jag & Rodi. ännu roligare, not. Hoppas inte han läser det här, för det kanske inte är så schysst. Men när alla sköt upp sina raket var det några småbarn där som skrek: "en gång till, en gång till..." Hahha, fett störande ju, och dom var ju 40 st sammanlagt så vi fick ju värsta ont i huvudet av dom.
Men nu ska jag iallfall snart iväg till dansen, kommer hem vid halv tio så då pallar jag nog inte skriva något mer. Men ni får ha det så bra, pussar & kramar.
juste, vi ska få börja med vår andra dans idag, va kul.
men jag undrar vilken låt vi ska ha, spännande.. iaf för mig.


här får ni två bilder som några har fotat med min mobil, den första är av emelie & den andra vet jag inte vem som har tagit. Menmen, ifall man finns med i mitt kamera album så finns det risk att man kommer med här på bloggen också.

hhahhaha Wink 


4 Mars

Hejhej. :)
När som helst kommer therese & vi ska dra iväg till våran grej. Blir ju kul det blir 300 eller 350 nu? Tappat räkningen :P Fast jag skulle nog gissa på att vi är uppe i 350, :)

När jag gick hem från skolan så stannade jag & Valentina och pratade om en grej, och det var skit skönt att lätta den saken från hjärtat. Tack för att du finns, <3 Sen dess har jag bara ätit & kollat på tv. På kvällen får jag nog göra spanskaläxan, blää.

1 bild som är precis ett år gammal.
bilden är tagen 4 Mars 2008!


förresten så fick vi tillbaka vår No prov idag,
jag fick 43/45 så då blev man lite stolt Wink 

3 Mars

Det har bara gått två dagar sen sportlovet, men det känns verkligen som om jag behöver lov nu! Känns nästan som om det blir värre efter lovet eftersom man är så van att vakna sent och att vara lat.

Skolan
På SOn skulle vi ta ut viktig fakta ur våra "fakta banker", men jag och Valentina kände att det blev lite tråkigt så vi frågade Jesper om färgpennor som vi kunna stryka över texten med, och vipps så blev det mycket roligare. Sådan är jag, behövs bara en liten grej för att få en tråkig grej att blir mycket roligare. På svenskan fick jag reda på att jag ska ha bokredovisning imorgon, och det kan hon väl inte säga dagen innan. Vår lärare är konstig och fattar inte att man har andra läxor, vi slutar sent & har sporter att gå på och så får vi sånna stora läxor över en dag. Vi ska ju kunna hela bokrecensionen utantill tror jag, men jag kommer nog gå fram med boken.

2 bilder på mig som 2-åring


2 Mars

Hola mis amores <3
för er som inte vet betyder det, hej alla mina älsklingar på spanska :)

Min skoldag:
Ja, första dagen efter lovet gick ju sådär. Men vem var inte dödstrött. Jag kände mig helt död & allt i början av dagen. Och gissa vad vår första lektion är klockan 8? Jo, idrott & idag hade vi pip/bip testet. Jag hade bara sovit 6 timmar, jag åt ingenting till frukost, var skit törstig och jag hade inga idrottsskor med mig och just den dagen när allt gick så dåligt skulle vi ha det där jävla konditionstestet. Vår idrottslärare kunde väl ha sagt att vi skulle ha det idag så vi kunde förberedda oss. Men jag fick iallafall på 7.2 och det var ju godkänt. Jag tror 6-7 är godkänt så då fick jag det iallafall. Jag skulle säkert kunna få åtminstonde 8.5 ifall jag var förberedd, ajaa skiter i det nu.
På So.n jobbar vi med Amerika, så vi fick välja något från Amerika som vi nu ska börja att jobba med. Jag har valt Amazonas och jag hoppas arbetet blir bra. Vi fick också tillbaka vårt So förhör och jag fick 21/21 :).
nu får det vara slutpladdrat, jag skriver om saker som ni säkert helt och hållet skiter i .


ett foto på mig som är mer än 1 år gammalt,
och jag har dessutom lugg på den här bilden. :)

1 Mars

Jag kom hem för ett tag sen från kk, där jag var med pappa & syrrorna. Vi skulle kolla efter någon persienn/gardin till mitt andra fönster och jag hittade en som pappa ska gå och köpa någon gång under nästa vecka. Sen fortsatte jag & Sara att gå till H&M och jag hittade inte ett skit. Jag har verkligen svårt för att hitta kläder nuförtiden. Ända butiken som jag älskar är SALT, gud vad snygga kläder dom har. Det är precis min stil också. :)
Snart kommer vi får gäster, är inte helt säker på vilka det är men tror det är natalie & dom. :) Så det blir kul & jag vill bara lägga till det här:

Jag & Valentina igår,
jag frågar..

-vet du vad Kyle XY är?
-eehh, nej. men vad är det?
-asså det är en jätte konstig serie som går på 5.an.
-jahaaa, hahahhahah. nnu vet jag.
-aa, och han är ingen navel! hahahahahahahahah
-hahahhahahah, och han ser ut som en bebis
-hahahahahaha, en vuxen-bebis!

och medans vi skrattar får vi inte fram ett ljud och det känns som om man kommer dö för att man kvävs. Men det är sånt som jag och hon kan skratta åt!


här får ni en månads gammalt foto där jag verkligen försöker le med tänderna.
tycker ni jag lyckas?

1 Mars

Nu är det alltså 1 mars, och jag har inte gjort månadens vill ha än. Men den kmr väl i början av skolveckan. Nej, faan också! Det är skola imorgon, så snabbt har verkligen lovet gått. åh, vad jobbigt att vakna 7 varje dag & få läxor & prov. Jag ska räkna hur många veckor det är till påsklovet nu. Det är 5 veckor kvar tills påsklovet, och om man bara räknar dom dagar man går till skolan, alltså utan helger så är det 28 dagar kvar ungefär. Tror ni vi klarar av det?

Lite tips för att veckan ska gå snabbare
-tänk på något som du läntar till.
ex. Åh vad jag längtar tills på lördag då jag ska åka in till stan och storshopppa, eller något liknande.
-tänk också på att du får tillbringa halva dagen med alla dina kompisar och att utan skolan kanske du inte kännde någon av dom :)


en bild på sötisarna :)

RSS 2.0