30 september

Hejsan!

Hade glömt bort att min design var bytt. Så jag ba liksom: Vad fan är det här för snyggt!?

Hahah, jag skojar bara med er. Men nu ska jag berätta om vad jag har gjort idag. Det var som sagt prao klockan elva på Sia. Det var skit kul för att vi fick in en massa nya varor. Så vi prismärke dom med lappar och la ut vissa varor ute i butiken. Sen fick vi in en stor hylla, fast det vart ett problem eftersom vi inte hade någon plats i butiken. Vi får se hur resten utav gänget löser det imorgon! :D
Efter skolan mötte jag och Tessan ... Avin, Fanny, Therese, Emelie och Valentina. Vi satt i McDonald's lite och sen följde dom med oss till vårt "jobb."


29 september

Nyyyyyyyyyyyy design! :P

Haha! Vad tycker ni? Jag tycker den känns fräsh och söt! Borde egentligen byta till höst tema men jag vill inte erkänna att det snart är vinter. Jag låtsas och ljuger för mig själv att det bara är augusti.


29 september

Bild från i fredags. Jag dricker energidryck och inget annat!


29 september

Hejsan!

Slutade för en timme sen. Det var riktigt kul idag tycker jag. Vi fick lära oss hur man använder kassan och hur man slår in ömtåliga föremål. Sen dammade vi lite med en jätte rolig dammvippa.

Typ en sån här fast i färgen brun.


Vi fixade också lite med ljusen igen och så la vi lite ljus, blommor och sånt i en vas. Det blev faktiskt riktigt snyggt. Vi städade också hans förråd utan att fråga haha. Så vissa saker kom kanske på fel plats. Haha! Och imorgon kommer vi att få börja klockan elva! Snacka om skönt. Vi kommer alltså bara jobba i tre timmar med världens sovmorgon.
Gissa vart vi åt lunch... ...McDonald's igen.. :P



28 september

Ny design till en söt tjej! :)


28 september

Hejsan bloggen!

Idag har jag haft det ganska fullt upp. Jag vaknade nio och fixade mig inför första Prao dagen. Tessan kom till mig tjugo i tio och sen drog vi till Sia. Vi behövde inte göra så mycket. Vi såg till att allt var fint och sådant och sedan hjälpte vi kunderna. Vi fick ta lunch när vi ville och så fick vi en rast då vi gick runt i köpcentrumet och tittade.

Efter skolan var jag med Jessica. Vi var ute och pratade. Lite senare kom Valentina, Avin & Fanny. Så vi va med dom och vid fem gick Jessica hem. Vi andra gick till McDonald's! Jag ville inte ha något eftersom jag säkert kommer äta där varje dag nu under Prao veckrorna.


27 september

Funderar på att göra om min design igen. Eller jag är i alla fall jätte sugen på det. Men den nya kommer nog vara ganska lik denna fast med några ändringar. En ny design kommer nu under veckan. Längta på... :)

Det här var typ min första ! HAHA

27 september

Hej. Jag har verkligen haft det fullt upp idag. Hela dagen förberedda jag allt för Elins fest. Sen vid tre kom alla. Jag orkar tyvär inte skriva om vad vi hittade på och sånt. Men när allt var städat och klart träffade jag Valentina. Vi var ute först och pratade. Men sen gick vi hem till mig utav en anledning. Haha!

Old memories.

26 september

Igår fyllde ju Elin år. Jag köpte denna söta & gosiga rosa kudde, ett hårdiadem och en bok.


Kudden!



& jag!


26 september

Jag har precis gjort klart en design till Alexandra! Nice va?


25 september

Sorry för den sämsta uppdateringen. !!

I skolan började vi vår morgon med So redovisning. Vi skulle typ kunna prata för alla i fem minuter om ett speciellt yrke. Enligt de andra så lyckades jag bra. Jag fick ett VG :) och det var det högsta han gav ut. So läraren sa: ”Det är helt klart minst ett VG!” Hahah. Sen hade vi bokprov och det gick nog också bra.

Efter skolan gick jag, Therese, Valentina, Tessan & Hannah hem till Emelie. Vi satt och chillade på hennes studsmatta samtidigt som vi pratade om .... . Ni får inte veta vad, haha! Efter ett tag gick vi till Lidl och köpte kakor, chips & läsk. Där i matbutiken kom Marilyn, Avin & Fanny. Så vi var med de också.

När jag kom hem åt vi Tacos eftersom min lilla syster Elin fyllde år idag. Sedan vid åtta åt vi kräftor eftersom hon älskar det. Och nu har vi precis ätit tårta.

Generellt sätt har jag bara ätit hela dagen. Haha!

Gammal bild på Elin!


24 september

Imorgon fyller Elin år. Har ni märkt att det är många som gör det nu? Eller tre i min familj fyller år i september. Jag tycker själv att september är en utav de jobbigaste månaderna medan maj är perfekt. I maj är det ganska varmt, man får summer feeling, börjar klä sig mer somrigt och så vet man att det snart är sommarlov. Maj är bara bäst! Haha!

Haha! Jätte gammal bild. Från slutet av 6:an.

24 september

Hej! Det har varit dålig uppdatering på sistonde. Jag vet! Men jag har både varit upptagen och trött! Idag har jag sovit sen klockan 13.30 till klockan 18.00. Riktigt skönt, så nu är jag utvilad. Hoppas bara på att jag kan sova ikväll.

Idag hade vi orienteringsdag. Det gick inte så jätte bra för mig och Therese då, haha! Innan vi skulle hem sprang jag och Therese upp till en skola där två utav mina kompisar går i. Så jag träffade både Maria & Linn. På vägen hem började det hagla!!! Och då haglade det också riktigt stora bitar. Det gjorde jätte ont att få dom i ansiktet. Jag fick en på nästippen och det sved hela vägen hem. Jag var ju också riktigt blöt när jag kom hem. Så jag tog en varm dusch och sen satte jag mig framför tvn en stund med en kopp te i handen. Sen var det sleepy som gällde!

Bilder på haglet: (från t & e's bloggar)






23 september

Hejsan bloggen!

Idag var det skola som vanligt. Bara vanliga lektinoner.

Efter skolan var det redan dags för mig, Valentina och för Therese att dra till "jobbet", som vi kallar det. Hahha, vi fick teckningar av en tjej där hon hade ritat tre prinsessor. Hahah!

Snodde bilden från Therese. :p
På Fannys sommarfest!

22 september

Jag skrev ju tidigare att jag och Therese hade redovisning idag. Vi skulle vara reseledare så vi hade klätt oss likadant. :P

-färgglatt linne från Gina Tricot
-svarta tights
-blänkande kort kofta
-bokstavshalsband
-vitt skärp
-rosettdiadem

Hahaha!




22 september

Hejsan! ;)

Idag hade vi våran svenska redovisning i skolan. Det gick skit bra tror jag. Marie Louise sa att det inte kunde ha blivit bättre. Vi lämnade också in våra NO arbeten om ett stort ekosystem (ett biom) idag. Jag gjorde alltså ett arbete om regnskogarna i världen. Tror att det blev bra det med. Egentligen så skulle vi få tillbaka våra matte prov idag men vi hann inte med det. Vi får väl dom imorgon, spännande!

Här hemma har jag sovit sen jag kom hem från skolan. Jag har tyvär också glömt mobilen i skåpet. Eller det hoppas jag i alla fall. Annars är den gone. Då blir det nog deb femte mobil som jag har tappat bort. Haha. Men nej, jag tror faktiskt den är i skolan. 


På mitt skrivbord i datorn så har jag en lista där jag bockar av saker jag har gjort och så ser man vad man inte har gjort. Jätte bra!
Kolla vad skönt det ser ut nu. Innan var jag jätte stressad!






21 september

Hejsan! Nu är jag glad & mätt!

Idag var det skola som vanligt eftersom det är måndag. Vi hade vanliga lektioner och på Klassrådet fick vi veta lite mer om orienteringsdagen. Vi ska ha det i en helt annan skog denna gång så det kommer bli helt annorlunda. Hoppas det bara inte blir allt för svårt. ;) På textil slöjden syr vi ju påsar/väskor och det gick för en gångs skull väldigt bra för mig. Vissa dagar är jag trött och slarvar så att jag bara måste sprätta upp allt igen. Det är bra att vi har en ny lärare också. Ni skulle bara veta hur vår gamla var. Hon la sig på golvet och sa: "Snälla gud, varför jag!!." eller något. Och hon gjorde det hela med en norrländsk dialekt. Hahaha!

Efter skolan gick jag & Therese hem till henne för att gå igenom svenskan. Vi har en femton minuters lång redovisning imorgon som vi ska kunna utantill. Men det blir nog grymt!

Bild på mig & Therese med våra älsklingtröjor som var slut!
Brun var man också då!


21 september

Fixade en ny design igår till två tjejer som har en kändisblogg.
Thadaaa...


20 september

Omg! Idag träffade jag min bästa barndomskompis Nille! Asså det kändes sjukt att träffa henne efter typ sex år. Jag menar innan jag flyttade var jag med henne varje dag. Och jag överdriver inte heller. Varje dag! Vi träffades i sk och satte oss ner i ett café med en slush var i handen. Efter det gick vi runt och pratade om allt från himmel till jord. Vi busringde också til en kille hon kände som hon tyckte var kul att driva med. Haha!

Fan att vi inte tog några bilder! :(

20 september

Vill bara säga grattis till min syssling Katrin. Grattis gumman!


20 september

Idag fyllde ju Sara år. Jag behövde som tur inte vakna innan klockan tio. Men från mig fick hon en kofta & en mössa och från resten av familjen fick hon ett stort fotbollsmål, fotbollsoveroll, skinnjacka, & massa kläder.

Presenter från mig som jag säkert kmr sno utav henne, hahah :P



19 september

Ja.. Sara fyller år imorgon. Så jag får väl vakna tidigt på morgonen som resten av familjen när vi alla egentligen bara vill sova. Här är presenter från mig!


19 september

Hahah! Jag tycker inte farmville är lika kul längre. Men utav någon anledning är jag tvungen att logga in varje kväll för att skörda & plantera om nya växter.




19 september

Hejsan. Ingen uppdatering idag. Jag vet..
Idag var jag bara hemma och vilade ut fram till klockan sex. Då gick jag, Therese, & Valentina hem till Emelie för att ha filmkväll. Vi tittade på:" Män som hatar kvinnor" medan vi åt en massa snacks. Film var bra men riktigt hemsk. Fast den var lite trög i början tyckte jag.

Vi tog inga bilder :( 


18 september

Ännu en ful bild på Lady Gaga!!

Kolla vad hon har på sig!

18 september

Snacka om dålig uppdatering va? Jag som alltid är så duktig med det. Men jag har aldrig haft tid för att sätta på datorn. Igår hade vi matte prov & min hjärna var jävligt seg utav någon anledning. :S Tror att jag inte hade vaknat än, eller något liknande. Vi hade hemkunskap igår också och då fick vi tillbaka våra läxförhör... och jag fick: "mycket bra!." Yes!

Idag hade vi skolfotografering. Jag hade bara tjugo minuter på mig att fixa mig eftersom jag vaknade sent. Femton minuter utav den tiden gick åt och trycka i mig frukost. Resten utav tiden gick åt att sätta på mig kläder & måla naglarna. Jag hann knapp sätta på mig örhängen som jag brukar ha varje dag! Och det var liksom fotografering idag. Hann inte göra något med ansiktet eller håret heller. Men det brukar jag inte göra annars heller. Hoppas jag blev bra ändå.

Jag kom nyss hem från Vanessa & Leah. Vi var bjudna på middag hos dom. Vi satt mest och gjorde massage på varandra. Skönt!

Långt inlägg, jag vet. Ursäkta!


Smile.


Jag fick ett par skor från Vanesas mamma som hon hade hemma & som hon aldrighade använt :)


16 september

Hejsan. Jag har inte pluggat inför matte provet än. Men det gör jag snart antar jag. Är ganska trött iförsig men provet kommer säkert gå bra. Blir väl minst ett Vg, hahha :D

Vi hörs imorgon alla.

Old pic.

16 september

Hejsan. Har kommit hem från skolan nu. Ska snart iväg med Tessan för att fixa praoplatsen. Vi får se ifall vi tar det eller inte. Sedan gäller det att dra till "jobbet" med Valentina och Therese. Plugga till matte provet imorgon måste jag också göra ikväll. Stressigt här.. Men jag är ju Paulina, så jag klarar det. Vi hörs ikväll antar jag. Ciao.

Gammal bild på mig från i början utav Juni!

15 september

Hej. Har fan jobbat med svenskan i två timmar nu! Dum jag är glömmer jag allt i skolan så det blev dubbelt så svårt & långt. Har ju matte prov på torsdag också, men jag hinner inte plugga idag!

Här får ni en bild på Therese, min älskling!


15 september

Oj! Det är redan onsdag imorgon. Dagarna går så snabbt och rätt som det är kommer vi ha gått ut nian! Vet inte ifall det är bra eller inte. Jag vill inte bli över trettio år och börja få rynkor & grå hårstrån. Usch, det kommer kännas hemskt!

Skit gammal bild på mig, v & t i sexan. Aaaahahahahah

14 september

Wtf! Vad är det med den här kvinnan egentligen. Jag har väl tagit upp att jag hatar Lady Gaga ett flertal gånger. Men det här tycker jag har slagit allt! Va fan! Hon kan inte komma och visa sig med ett fågelbo på huvudet. Eller till och med på ansiktet!

Check it out!




14 september

Yummi. Godis! Speciellt det gula!


14 september

Fan, min långa nagel gick sönder. Den som var så fin! Men men. Jag ska göra det bästa utav det hela nu.



&


14 september

Hejsan bloggen.

Idag var det skola som vanligt. Kom hem direkt eftersom jag verkligen inte pallar vara med kompisar efter skolan längre. Man är bara för trött. Sedan gick jag ut och spelade fotboll på Sara. Skit kul när hon alltid äger mig. :S Nu måste jag börja med svenskan. Fast ska ta och söka några Prao platser istället. Vi hörs. Puss!


13 september

Tipsar verkligen om den här. Det är en smak jag aldrig har testat innan. Sour Lime. Den är verkligen skit god. Åt upp hela på tio minuter!!


13 september

Hejsan. Dålig uppdatering idag va? Konstigt att jag inte har skrivit en massa inlägg eftersom jag har varit hemma den störsa delen utav dagen. Imorse gick jag & mamma till kk. Jag hjälpte henne med att köpa presenter till Sara & Elin. Senare kom Vanessa & Leah hem till oss. Vi fikade och pratade för det mesta. Kul :)

Pictures!

Ni får ursäkta mig. Har aldrig fixat mig idag. Mjukis kläder & ful frisyr.





12 september

Måste bara lägga upp den här bilden! Somrig och fin!


12 september

Egentligen skulle jag ut med Therese & Valentina idag. Vi skulle sätta oss på något café och ta en smoothie, milkshake eller något. Men kände sedan att jag verkligen inte orkade eftersom en "vän är på besök."

Sitter här och dricker te. Skit gott!






12 september

Elin min lillasyster fyller år snart. Och ifall jag tar hand om festen ska jag få pengar. Jag bestämde mig för att göra det. Har redan fixat hennes inbjudan. Blev den bra?


11 september

Det här köpte jag till min mamma.

Eller inte vasen då utan de svarta löven.

Från Cervera ca 100:- tror jag.
 











11 september

Skola idag!

Vi hade väl vanliga lektioner och på idrotten hade vi orientering. Vi hittade bara en kontroll. Vi suger verkligen. Men alla andra skulle också vara på samma nivå ifall de inte fuskade med att göra hål med örhängerna. Haha!
Efter skolan var jag med Therese & Valentina en stund hos Valentina. Valentina gjorde massage på mig när jag låg i sängen , snacka om soft. :)

Några bilder från i tisdags och ondags.








10 september

Fixa en ny design åt Patricia här om dagen.


10 september

Det är dans idag! Första gången för den här terminen. Ska bli kul att träffa vår nya tränare. Hmmm.. :)

Bilder från i maj. Uppvisning.









By the way så fyller mamma år imorgon. Så då måste man vakna extra tidigt för att gratta henne på morgonen. Snark.. :P

10 september

Hej. §

Hemma från skolan nu. Fattar inte att det är fredag imorgon!? Den här veckan har gått lika snabbt som alla andra. Har inte riktigt börjat tröttnat på plugget heller. Så det är ju bra. Men det kommer säkert snart. Jag började min skoldag med hk. Hemkunskap ni vet. Fast jag tycker hells kitchen är mycket mer passande. Båda orden blir H & K. Hahaha. Vi hade något litet prov och sedan fick vi laga morotssoppa & scones. Min & Emils blev skit god. Jesper var ju också med i slutet. Men vi använde honom som diskare. Haha.

IDAG ÄR DET DAAAAAAANS!!!! :D

Vill tillbaka

9 september

Fixade en ny design åt Laura igår.


9 september

Måste bara berätta att jag fick det högsta på So provet. Och det var VG. Av någon anledning gav inte vår lärare ut MVG men ifall han hae gjort det hade jag fått det eftersom jag inte fick inte ett enda fel. Fan vad glad jag blev. Vi hade spanska prov imorse också. Det gick säkert bra det med. Imorgon är det hemkunskap som gäller.

Två bilder på Valentina, Therese & på mig.
Therese tog den fulaste bilden på mig. Jag får vänta på att hon skickar dom andra.



9 september

Kom precis hem från jobbet. Eller precis och precis. Åt emellan också. Barnen var verligen jätte söta och träningspasset gick jätte snabbt. Det känns ju som att bara vara med kompisar helt vanligt.




Fick faktiskt en fråga som jag tänker svara på.


Jag fick en fråga om vad jag, Therese & Valentina "jobbar" med. Jag kan inte riktigt kalla det för ett jobb känns
det som eftersom det inte alls känns så. Men vi är i alla fall tränare för en solflicksgrupp. Och solflickorgruppen är en gymnast klubb. Så vi och några andra tar hand om träningspassen för 5-6 åringar. Jätte kul faktiskt. Och så får vi betalt också. Ifall man går på massa kurser så kan man typ bli "befodrad" Och då för man lite högre lön och får kalla sig för en annan sorts tränare.


9 september

Ojoj. Här har jag skit bråttom. Ska ut och "jobba på vårt jobb" med Therese & Valentina. Ska möta dom nedanför mig om tio minuter. Måste äta lite innan samt fixa mig. Hejdå. Skriver vid åtta.

8 september

Igår fixade jag en ny design till Samira!


8 september

Hej. Jag kom hem från skolan för två timmars sen. Har gjort matte läxan och sen har jag ätit skit mycket mat. Sara fixade allt och tog upp det till tvn. Hatar att fixa och laga mat. Men älskar att äta mat.

Allt bestod utav:

-Två mackor med nutella.
-En macka med skinka.
-Mjölk
-Saft
-2 Milkshake
-Chips
-Youghurt
-Två tallrikar med chokladpuffar.
-Två nektariner.






Haha. Överdrivet mycket kanske. Men vi delade på allt :p

7 september

Har precis fixat en annan tjejs blogg. Jag har inte pluggat någon spanska alls och imorgon är det förhör. Dags att plugga.





6 september

Iförrgår fixade jag en bloggdesign till en jätte söt tjej.
Safia heter hon. :)


7 september

Hej. Måndagen är redan snart slut. Helt sjukt egentligen att dagarna tar slut så här snabbt.
I skolan var det väl som vanligt. På non fick jag sitta ensam i ett klassrum och kolla på en fakta film eftersom alla andra som också skulle kolla på samma film var sjuka. Efter skolan var jag ute lite och pratade med några och jag kom hem tio över fyra. Juste. Vi ringde också en kille som hade busringt mig. Asså det var helt weird. Men nu vet jag ungefär vad han heter.

Några bilder från i torsdags :)


Datasalen. Fråga mig inte varför jag flinar så där irriterande.



Jag till vänster & v till höger.


jag & v



6 september

Sara har precis fixat en jätte god milkshake till mig med kolasås & lite små biter av daim. Mums.





6 september

Hejsan. Har nästan precis kommit hem från att ha varit ute och köpt födelsedagspresenter med Jessica. Hon köpte något pen set med linjaler och sånt till sin brorsa i Bilar. Jag köpte en massa. Köpte två grejer från Cervera. En från Jysk & tre saker från H&M. Och allt var presenter till Mamma, Sara & Elin. Alla dom fyller år i september. Jag kommer lägga ut bilder på vad jag köpte sen. Men jag kan tyvär inte göra det nu eftersom det finns en chans att dom ser det.
När vi skulle köpa godis träffade jag & Jessica två killar som jag och några kompisar har drivit med. De gick med deras mamma så jag var väldigt rädd att dom skulle känna igen mig och berätta allting så att deras mamma skulle gå på mig. Vi hade gjort lite överdrivet med saker. Men jag gömde mig bakom godishyllorna. Till Jessica sa ena killen. Hej och gick emot henne samtidigt som han blinkade med ögat. Blää!

Jag nu!




6 september

Good morning sunshines!
Jag vaknade precis och jag ska väl snart ner och äta frukost. Inte för att jag är jätte hungrig då. Men frukost är faktiskt den viktigaste måltiden utav dom alla. Och det stämmer väl även fast det inte känns så.

Här får ni en gammal bild på mig & Valentina. Jag tror den är från i slutet av 6:an. Men det var i alla fall min favorit bild.

5 september

Tittade precis på ett program som hette: "sanningen om 11 september." Asså det är hemskt! Varför ska de finns terrorister, mördare & idioter i världen. Jag säger fuck you till alla er. Förlåt för det fula språket, använder egentligen inte sånna ord. Men nu behövs det! Tänk er hur fin världen hade varit annars. Man hade kunnat vara ute på kvällarna utan att bry sig om äckliga män, eller dumma gäng och sånt. Att det ska finnas sånna här människor som verkligen förstör allt för alla. Klockan är 23.23, önska er att alla idioter ska försvinna!

Jag nu!

5 september


En jätte bra bok utav författaren Katarina von Bredow. Boken handlar om: (baksidan)
nittonåriga Elin som träffar Paul på en kurs. De finner en speciell samhörighet och sakta börjar det utvecklas till något mer mellan dom. Elin blir kär. Allvarligt kär. Men Paul är tjugofem år äldre och han är far till Elins bästa kompis. Elin kämpar emot eftersom det inte får hända. Det finns inte. Men det händer ändå.

Jag ger boken fyra och en halv stjärna!


5 september

Godmorgon alla söta läsare!

Vet ni att jag har fått prao plats på Barnens Planet. Yes :) Vi får se ifall jag ska jobba där nu eftersom deras tider är lite annorlunda.

Jag nu.

4 september

Och här kommer tre bilden från igår. :)


Moi.


Valentina & Me


Therese <3

 


4 september

Jag glömde att berätta att bilden som jag hade i inlägget nedanför råkade jag skriva ut någonstans i skolan. Jag glömde klicka på datasalens skrivare så det kan ha kommit vart som helst. Hos rektorn, vid lärarrummet, andra datasalen och sen vid Rönnen. Snacka om pinsamt ifall folk ser bilden. Jag råkade liksom skriva ut 6 styckna eftersom jag fick damp för att inte bilden kom ut. Till slut fattade jag att det var fel skrivare och då var jag & Valentina tvungna att försökte hitta fotona men vi misslyckades.  :p

Jag lägger in bilden ännu en gång. :P
Valentina är en japan & jag en häxkatt :)



4 september

Hejhej, Det är fredag nu! Vill verkligen ha fredagsmys ikväll med chips, dip, läsk & godis. :)

Idag hade vi vårt So prov och sen berättade vi om en text på engelskan. Båda gick väl rätt så bra. Vi får vänta betygen nu. Idrotten var jätte jobbig för vi var tvungna att springa utomhus. Och eftersom jag vill bli frisk n var det inte så jätte bra att jag sprang utan kofta. Ska verkligen satsa på att bli frisk nu denna helg.
Sitter och äter Kiwi nu förresten, för er som bryr sig :P

Över två år gammal bild på mig & Valentina på en Halloween fest.
Klicka f�r att st�nga bilden

3 september

Helluh!

Idag började skoldagen med två timmars lång hemskunskap. Vi skulle göra tonfiskgratäng, uhä. Men min och Annas blev faktiskt riktigt bra tror jag. Sen hade vi dom där vanliga lektionerna som matte, engelska & svenska. Idrott hade vi också och den här gången hade vi teori. Skit boring att sitta där och lyssna när man inte ens sitter bekvämt.

Therese tog massa bilder idag när vi skulle hem så att jag hoppas på att hon lägger in dom ikäll. Annars.. :P


2 september

Det tog lite extra lång tid pågrund av att jag var tvungen att starta om datorn.
Men visst blev det snyggt?

2 september

Hejhej.
Jag har precis ätit och nu sitter jag här och blir helt irriterad. Jag har nämligen glömt engelska boken i skolan och vi ska kunna återberätta hela texten på engelska och kunna det utantill. Det är inte skriftligt heller så att man får tiden att tänka när det behövs. Utan muntligt så vi måste ju kunna rabbla hela sammanfattningen. Svårt. Kom precis på att jag hade glömt So anteckningsboken i skolan också. Den behövs för att vi ska typ ha ett litet prov på fredag och det känns så viktigt nu eftersom att vi kommer få vårat första riktiga betyg :o.

Ska inte tänka på skolan, läxorna & proven nu. Istället ska jag fixa en ny outfit genom olika hemsidor. Hur lång tid tror ni att det tar? Jag gissar på fem minuter ;)

2 september

Hejsan sötisar! Sitter i datasalen och ska egentligen söka fakta om regnskogar. Det som är så bra är att jag redan hade ett projekt om Amazonas/Regnskogar innan så jag skrev bara ut mitt gamla arbete. Hannah också för hon har också valt Regnskog. Asså det är verkligen jätte bra att spara alla gamla arbeten. Nu kommer jag inte behöva göra något i typ flera veckor framöver. Eller i alla fall två. :)
Idag slutar jag lite över tre. Men eftersom jag alltid brukar vara så trött när jag kommer hem så blir det nog ingen uppdatering fören klockan sju då jag har piggnat upp.

Letade efter en bild och hittade den här gamla från Thereses blogg.

Shitt. Var det bara ett års sen?

1 september

Ny design till Nathalie. Blev bara svart och vit. Men det var så hon ville ha det.! :)


1 september

HejHej. Lång skoldag idag! Efter skolan gick jag och Therese på ett möte för vårt "jobb". Och vet ni!? Valentina ska också få börja jobba som en tränare där. Jippi. Nu är vi tre styckna. Snacka om att vi kommer att ha kul medan vi får betalt. Men nu ska jag ner och käka. Jag tror att det blir spaggeti med köttfärssås. Eller det säger i alla fall min näsa. Mums :)

Förlåt för att det inte blir några bilder. Men min tillfälliga mobil suger & Therese lägger inte upp bilder så ofta från skolan.

RSS 2.0