valborg är överskattat...

Shuhu! Fredag idag, as nice. Slut på skolveckan, men det börjar snart igen.

Idag var det ju valborg. Jag och Therese mötte varandra, var ute en stund och gick runt och beslöt oss sedan för att dra till områdets brasa. Där kunde man inte titta åt ett enda håll utan att se någon man kände igen.. Träffade på folk från skolan, klassen och lite annat folk också. Brasan var ju verkligen stor. Slocknade redan vid tio tiden. Lyckat liksom? Nä, seriöst. Valborg är överskattat. Pratar förresten med en barndomskompis på facebook. Vi måste träffas, så söt! :)

En tydlig bild på Therese.. :P


Dagens outfit


Facelook ;)


snabb utgång

Ni vet ju från det tidigare inlägget att jag skulle se på "Taken". Men då ringde Prinsella och fråga ifall jag ville hänga med på en snabb "shopping tur". Efter lite tjat hängde jag på och kom hem vid middagstid. Jag har till och med hunnit tittat på The Ugly Truth. Den var ganska bra. ;)

Jag köpte ett par lila tights till mig, ett par blå till Therese. En kjol också, som passa perfekt när man vill ha tights, men inte hittar ett tillräckligt långt linne. :)

taken..

Hejsan!

Hungrig som fan. Fast jag redan har ätit en massa. Ska ner och hämta chips och sedan titta på film tror jag.

Inget speciellt att tillägga om skoldagen. :)


Filmdags!

Så skönt att bara kunna slå på en film på en vardag. Inga läxor + sovmorgon imorgon! Ahh!

Funderade på att äta chips + dip till. Men ångrade mig, jag och Therese hade bakat en stor fet kockosboll var idag eftersom att vi inte pallade rulla dom. Frukt kan vara lika gott! :)



Det blev Dear John. Någon som vet ifall den är bra?
Verkar som att Channing Tatum och Amanda Seyfired har huvudrollerna. :)


28 april

Hejsan!

Kom från bebisgympan nu och då fick man lönen och kakor. -.- Men i alla fall så ville alla att jag och Therese skulle dansa upp våran dans. Så vi gjorde det för alla föräldrar och barn. HAHAH! Pinsamt... :)

Inga läxor tills imorgon... Sköönt :D

En väääldigt gammal bild på mig och T. :)




update.

Hej!

Datasalen igen. Men nu letar jag och Therese efter fakta om Indien, Vitryssland och Venezuela.. So, ni vet diktatur och demokrati. Är klar med Indien och Therese med Vitryssland, så nu är det nästa land som gäller.

Idag ska vi ha en avslutning för solflickorna och vi ska få våran "lön." Kommer nog vara med Therese innan så vi hörs ikväll efter.

Indiens president om ni undrar. :P

älska solen <3

Hellu!

Skola som vanligt dåra. ;) Dagen rullade på och efter skolan gick jag, Joel och Dennis hem till Therese för att gå igenom dansen. Jesper bara stack... -.-. Jag stannade kvar efter att de två hade dragit och pratade och hade skoj med Therese. Sedan fick vi även sällskap av hennes brorsa. Haha, syskonbråk är alltid kul att titta på. :) Alla syskon har sin speciella grej. ;)
Vid fem kanske (?) följde Therese med mig hem. Haha, snällt, typ vid halva vägen. Så långt annars. Mamma höll på och gjorde en jättegod syriansk maträtt. (kuttle) hahaha, eller hur det stavas/uttalas. Det är verkligen det godaste som finns. Även serber och svenskar tycker det. (Y) Jag sov tills ju och maten var klar strax därefter. Mums! Har även gjort matte läxan (Y).

Någon månad gammal bild.

datasalen.

Shuhu! Sitter i datasalen och ruttnar... Matte lektion -.-.

Jag är skiiiit trött.. åh! :S

Vi får se ifall jag kommer hem direkt eller inte idag. Ciao ♥

converse

Shuhu!

Dålig uppdatering men jag har faktiskt varit sjuk.. :(

Idag var det skola som vanligt. Vi hade No prov och jag hoppas på att det gick bra. Kunde inte plugga eftersom att min mage sprängdes långsamt igår.

Efter skolan tränade jag, Therese, Jesper och Dennis på vår idrottsdans. Det går ju bra... eller inte ;). Men men. De drog vid typ halvfem och jag stannade ett tag till med Therese och gick igenom en annan bit.
På väg hem luktade en gammal kärring fotsvett, bläää. Hon gick framför mig hela vägen, håll på att dö... :P

När jag kom hem åt jag mellanmål (chips med dip) och aa.. :) Nu planerar jag helgen litegranna med Therese.

Tagen för ngn vecka sedan.
Tror att det är Therese, Felicia, Rebecca och jag. :)

 


lördag

+ sool = BÄST

lördag + sol + no prov = BAJS

friday

HAHAH. Tittat på massa videos av Ana Gina och jag måste bara säga att tjejen är riktigt skön och klockren. Vilken jävla personlighet hon har alltså!

Idag vare skola som vanligt. Efter skolan drog jag hem direkt och Sara bad mig följa med till McDonald's för att köpa hem käk. Kunde inte tacka nej, så vi gjorde det. Typiskt så såg vi Anton och Emil, och nu får de bara en ännu större anledning till att kalla mig för tjock. -.- ÅH! HAHAH.
Therese är på billys cup nu och har kul. :) Hon kommer hem på söndag kväll, så den var inte så lång.

Orkar inte ladda upp en bild, så här kommer en på Therese med sina coola tights. Kopierad från hennes blogg.

HAHA, så sköna, men stackars människor.

Så. Jag har gjort engelska läxorna, So arbetet och hemkunskapen. Orkar inte komma på en dans idag, och jag ska försöka läsa igenom ett häfte om ljud innan jag går och lägger mig.

Måste bara passa på och visa hur japanerna har det på tunnelbanestationerna. Folk arbetar med att knuffa in de i vagnen när det redan är överfullt. Haha, så skööna ju. Folk har sina ansikten mosade mot fönstren nästan. Dessutom kommer deras tunnelbanor på exakta sekunden, så många ställer sina klockor efter de. HAHA!


Pluggdamp!

SHUHU! Åh, inge kul nu eftersom att min kalender är bombad utav läxor. Idag måste jag göra klart ett So arbete om Japan som jag precis har börjat med, läsa hemkunskapsläxan, lära mig någon engelsk grammatik, skriva en sammanfattning av en text på engelska, plugga NO och komma på några danssteg. Staaaackars mig ju! Speciellt idag när min plugglust är lika med noll.

Jag uppdaterar senare ♥

Lady Gaga - Alejandro

Gjorde SO provet

Jag gick tillbaka till skolan och gjorde SO provet. Duktigt va? Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan och jag har bara suttit och tittat på tv. Nu ska jag försöka fixa en dans och senare ska jag dra till bebisgympan. Jag tror att det är den sista gången nu, så då får man skriva på några papper och se hur mycket man har tjänat.

Vi får se ifall jag uppdaterar mer! Vi hörs så länge i alla fall.

Tagen nyss -.-.


hemma

Hej. Jag är hemma nu eftersom att jag mådde skit dåligt i skolan. Jag tog en alvedon, bytte om till varma och sköna kläder samt åt lite så nu känns det mycket bättre. Helt vanligt. Funderar på att gå tillbaka till skolan eftersom att jag har SO prov och vi få det överstökat. Hm.. :P Bara så långt att gå, tar bussen då.. :P

La boda

Förresten, här kommer en bild från bröllopet och två på vad jag hade på mig ;)






tisdag

Åh, orkar inte plugga inför SO provet som vi har imorgon. När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade vid halv åtta. Sen dess har jag ätit och skummat igenom alla SO sidor. Imorgon ska det tydligen snöa, och jag hann inte njuta av solen idag på grund av det här. Skit kul verkligen -.-. Sedan blir man ju irriterad på det svenska vädret också, bestäm dig. Sol, snö, sol, regn, snö? Så fungerar det inte. Åh!

Söta Therese. :)


Utvecklingsamtal

Helllu! Sitter här och känner mig konstig. Nä men, längtar tills det har gått fyra dagar, hehe. Skolan rullade på som vanligt.. Anton och Emil var tvungna att fråga ut mig om massa saker. -.- Inget bättre för sig. Efter skolan satt jag och Therese båda två utanför skolan och pluggade/hade kul eftersom att vi väntade på att våra utvecklingsamtal skulle börja. Det var så himla kul, för att det kom en gammal kärring förbi och satte sig i närheten på skolans bänkar. Vi ville inte det, så vi hostade onödigt högt och sånt för att hon skulle gå. Men istället satt hon och glodde snett på oss, hahah. Så jag använde min spanska bok för att täcka mitt garvande ansikte medan Therese bara skrek: "Vaaaaaaaad!!?", till den stackars tanten. Hahah, stackaren blev typ rädd, och senare kom hennes ganstaa gäng. Ironi.. ;)

Btw så gick utvecklingsamtal bra. :)




update

Shuhu! Ska dra till brölloppet snart. Tror det blir en lila klänning som jag visar senare. Ska fixa håret snabbt nu, vi hörs! :)


God Natt!

Såg precis en film med Angelina Jolie på Tv4. Den var bra! :)

Imorgon ska jag på Elins baletuppvisning -.- snark.. Och senare på bröllop :) Jag har inte ens tittat i garderoben efter vad jag ska ha på mig. Jag tar det imorgon!

Nu är jag sjukt trött och ska ta och lägga mig om några minuter. God natt!

En ny låt. Kanske inte den bästa men den är i alla fall bra ;)

Cheryl Cole - Parachute


Where Is The Love

Så, nu har pappa köpt några tabletter och mina eksem har slutat att klia. Jag hoppas bara att det var något tillfälligt. Är inte allergisk mot något, så det vore inte så kul att börja bli det nu. Jag ska ta och börja lite med So plugg nu -.-. Inte kul jag vet, vill gå ut efter middagen men vi får se hur det blir.

Favorit klassiker med betydelse ♥

Where Is The Love - Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake


J*ävla eksem?

Seriöst, jag har fått massa utslag över hela min kropp sen igår kväll. Skit jobbigt! Det började med ett litet rött märke på hemkunskapen och nu har jag minst 1000! Imorgon ska jag på bröllop också! Pefekt! Gud vad det kliar, har testat med kylbalsam, is och allting men allt vägrar att fungera. Ringde pappa nyss och han ska försöka beställa tid hos någon vårdcentral. Hoppas de har tid idag, för imorgon hinner jag nog inte. Blää!

Vi hörs! :)

Therese födelsdag för typ två veckor sedan! :)
 

Comeback

Det här känns riktigt konstigt ska jag säga er. Har gjort om designen lite nu och senare kommer jag att fylla i information och det där med att jag gör designer.

Jag tror att jag kommer blogga framöver, men vi får se vad som händer. Det är ju allt som allt vår nu, så datorn är inte min första prioitering.

Har saknat det här lite, kan jag erkänna ;)


RSS 2.0