24 februari

Design åt Therese klar och fixad igår. :)



24 februari

Jag börjar verkligen att älska sånna här sorters väskor mer och mer för varje dag. Stora ska de vara. Och påsiga och helst med nitar på. Mjaou! :)




24 februari

Hej! Skola som vanligt. Dagen flöt väl på som vanligt. Vi fick sluta lite tidigare av en anledning också. Jag pratade med Therese i över en halvtimme när vi skulle gå hem, som vanligt. Jag kom hem, åt och tittade på One Tree Hill och sedan var det dags för det lilla jobbet.

Meddelande till Therese: "Simp Boo, blää!" Hahah, jag tror att hon förstår och ni andra får inte veta alls.

Förresten, det var sol idag! Liksom jippy. 1+ grader också. Men nu blev det kallt igen.. :S

Saknar mina naglar. Så här ser de ut på sommaren. Jag har bara ljusrosa över mina naglar på bilden.

23 februari

Min första Hiss och Diss lista? Aa, faktiskt. Såg precis att jag har glömt ett par ord i texten. Men jag orkar inte ändra det. Ni förstår nog ändå.


23 februari

Jag vet inte ifall ni redan har sett den här videon eller var där och tittade på. Men jag måste erkänna att det var skit bajsigt att jag missade det här för det är ju sjukt coolt.


23 februari

Hejhej! Seg dag idag. Men mycket skön. Längtar till höstlovet, fast den längtan är ingenting i jämförelse med min längtan till det underbara sommarlovet. Ska sätta dit en nedräknare här på bloggen så kan vi alla lida tillsammans när vi ser att dagarna minskas för långsamt.

Från idag:



22 februari

Hej! Jag är skit ivrig, men jag tänker inte berätta varför. HAHA! :)

Ska ta och visa er sötaste väskan istället. Perfekt till bröllop eller fester! ;)








22 februari

Hej! Vem längtar inte till sommaren just nu!? Åh!

I alla fall. Skola som vanligt dåra. Jag fick tillbaka mitt spanska prov, och gissa vad jag fick..? MVG :D. Glad man blev. På slöjden sydde jag klart en klänning men jag måste skriva en utvärdering veckan efter lovet så jag kan inte visa er den förens om typ tre veckor.

När jag kom hem tittade jag på One Tree Hill (gamla avsnitt). Sjukt bra i alla fall. Jag har också gjort klart serien som vi håller på med på bilden. Ni kanske får se den någon gång. Imorgon har jag engelska redovisning så då ska jag göra klart en powerpoint presentation, lära mig hela skiten utantill och sedan ta den på en usb till skolan.

Haha, stackars vår snögubbe. Den kommer snart att kvävas ifall det inte slutar att snöa! :P Foto tagen idag. :P




21 februari

Blä! Skola imorgon. Fyfan! Hur ska man ta sig dit. Det är ju rena helvettet ute. En halv meter snö och snart så kommer vårat tak att rasa in ifall det inte slutar att snöa. Ibland undrar jag varför mina föräldrar inte kunde ha stannat kvar där vi kommer ifrån. Men Sverige har många fördelar. De enda nackdelarna jag kommer på för Sverige just nu är vintern (kylan och allt) och hur tråkigt det är här. På sommaren är det typ aldrig några roliga events eller något. Andra länder är mycket vildare (?) eller hur man ska säga det.

Bild från i fredags.

20 februari

Hejsan! Lördags kväll nu. Den här dagen gick alldeles för snabbt.
Har inte så mycket att skriva så ni får en gammal bild:

Haha, bild på Sara och Elin. Tagen för typ fem år sedan! HAHAH ! :P

19 februari

Hej! Nu är snart fredagen slut. I alla fall så kom jag först hem till mig, tittade på One tree hill och sedan började jag att fixa mig. Jag åkte ut med Therese och klippte mig. Nu är håret riktigt fräsht eftersom att frisören klippte av tio centimer. Känns ovanligt kort, men det blir lika långt till sommaren igen. Sedan kom pappa och hämtade oss och vi kom till mig, åt Tacos, spelade in roliga videos (som ni tyvärr inte får se HAHA!) och pratade.

Mitt hår nu. Fönat av frisören.


Såg dessa örhängen, så jag var tvungen att köpa de med.

19 februari

Jag ska ut med Therese nu. Vi hörs! :)

18 februari

Idag har jag bara varit hemma. Skönt att få se sova till klockan halv tolv. Imorgon är det fredag. Tror att jag ska vara med Therese då. Vi får se vad vi hittar på.

Jag måste bara visa er den här videon som jag såg på Patricias blogg. Det är väldigt många artisterna med i den som sjunger Micheal Jacksons gamla fredslåt: "We are the world". Nu är den mest riktad för alla Haiti drabbade. Man blir ju riktigt rörd av den.


17 februari

Måsten inför sommaren! Från TopShop! Aaaahh! :)






17 februari

Hej! Idag fick vi sluta vid ett, för att vår lärare blev sjuk. Det var riktigt skönt eftersom att vi slutar tre varenda dag, till och med på fredagar!

Jag blir nästan deprimerad av den här kylan och snön. Kan knappt tänka mig att det brukar vara sommar här i Sverige. En vanlig dag från sommarlovet låter som ett paradis för mig just nu!

Två bilder bara sådär från förra lovet. ;)






12 februari

Hej! Varför har jag inte uppdaterat på sistonde. Jag har faktiskt ingen riktigt bra anledning. Brist på tid har jag inte haft. Ska börja bli bättre igen. :)

Kommer ni ihåg när jag praoade i höstas med Tessan? Jag tittade runt på internet för att hittadee bilder från kedjan vi jobbade hos. Sia - home fashion. Jag såg en jätte fin kollektion som egentligen är mest till inför julen, men man bara älskar den. De har så fina saker ju! Kollektionen heter Crystal Forest. Älskar verkligen klackskon som är en julkula. Åh :)



















12 februari

Dessa snygga duschhanddukar är också från H&M Home. De kostar 149 kronor styck. Tycker verkligen att de är as coola men känner inte för att beställa hem saker från internet. Då måste man ut till Ica och hämta paketen. Jag får väl nöja mig med handdukarna här hemma. Jag har ju allt som allt flera styckna. Vilken är eran favorit?
 







12 februari

För er som inte vet har Kissie blivit brunett. Kul va? :) Ifall det nu inte är fake på ngt sätt ;).


12 februari

Hejsan! Skönt med fredag! :)

Var riktigt trött som vanligt så jag var bara med Therese en liten stund sedan gick jag hem. Får bli något jätte på lördag och söndag istället. Men vad, vet jag inte.. Jag som skulle bli bättre på att uppdatera.

I skolan under vår idrottstid var vi tvungna att gå till ett "lunchdisco" istället för att ha lektion. Haha. På hemkunskapen blev inte vår mat så god. Men vi var tvungna att laga något som innehöll fisk och vi fick inte ha lax. Så då är det självklart att det blir äckligt.

Lägger upp en bild på Nille, sötisen! :)


11 februari

Två söta ballerina skor och två par snygga stövlar.



















11 februari

Vet ni vad? Imorgon är det fredag. Yes! Men helgen kommer att gå lika snabbt as usual. Skolan flöt på som vanligt. Har ingenting att berätta om dagen. Skriver ett till inlägg senare ikväll.

Hittade en gammal bild. Från början av sommarlovet. Kolla vad brun man var då!!



10 februari

Snygga kuddar och överkast från H&M Home. Vad tycker ni? :)
Perfekt för de som vill fixa sitt rum men inte betala allt för mycket.
Hur rummet ser ut är väldigt viktigt för mig eftersom att jag tillbringar mycket tid här. :)
Tyvär ingår inte självaste innerkuddarna, utan detta är bara för kuddfodralen.


Kudde med volanger i lila och vitt - 149:-


Vit kudde med veck och knappar - 99:-



Leopard mönster på färgerna lila, rosa och brun - 29:-


Kudde formad av en fjäril med tryck - 99:-


Handvirkade pläddar i färgerna vit och grå - 399:-


10 februari

Hej! Idag var det skola. Vanligt med massa lektioner. Vi fick tillbaka både No och Matte provet. Det gick faktiskt ganska bra i båda ämnena. I No fick jag typ det högsta man kunde få, men tråkigt nog kunde man inte få mvg. På matteprovet fick jag 38/40. Typiskt att jag gjorde ett slarvfel. Där förlorade man två poäng. Vet inte ifall det blev mvg på det. Men bra ändå.

Har precis varit på det lilla jobbet. Gick väldigt fort den här gången men strax innan sju blev jag grymt trött. Efter det har jag ätit middag och ja.. Har ingen aning om vad jag ska göra nu!? Surfa runt typ.

Egen hårfläta som diadem, min idé. HAHA :P Kanske inte, men jag älskar det! :)

9 februari

Nää! Kolla bara vad söt den här crossbody väskan är. Ett äpple med strass på. Den är i alla fall från top shop. Ifall jag ser den och den inte är allt för dyr ska jag ta och köpa den. Tänk er till sommaren! :) Med ett par fina och slitna jeansshorts, och en vit fladdrig magtröja. Bruna ben och en brun mage. Oooo. Nu låter jag nästan som Therese.






9 februari

Hej! Idag började min morgon med matteprov. Har svårt att avgöra hur det gick, men jag vet i alla fall att jag svarade fel på en fråga. Resten av dagen var riktigt skön eftersom att det bara var åtta styckna på lektionerna. De andra var på någon innebandy turnering. På bilden håller jag på med en tecknad serie men jag hinner nog inte klart innan sportlovet så jag får arbete lite med teckningen när jag kommer hem.

Efter skolan var jag med Therese och typ pratade i en timme. Haha. Mycket babbel. När jag gick hem så började jag flina helt plötsligt bara för att jag är så nöjd med mitt liv just nu. Kom att tänka på roliga saker, så att jag gick och skrattade hela vägen hem. Folk måste ha trott att jag var helt störd eller något.

Dagens klädsel:
'Mjukisar från Bikbok
'Svart linne från JC
'Blå tröja från ?
'Svart halsduk från Therese


8 februari

ÅH. Jag vill verkligen ha sånna här söta och varma Hello Kitty sockor som säljs på H&M. Varje gång jag har tänkt att köpa sånna som finns de inte. Eller så är de i väldigt fula färger. Känns också onödigt att köpa hem ett par sockor via internet. Betala frakt och allt. Men de är ju så varma och söta.. :P










8 februari

Hej! Jag hatar måndagar. Man har liksom ångest över att man har hela veckan framför sig. Man längtar verkligen till helgen och när det väl är helg blir man stressad för att man inte riktigt har några planer. Haha! Men det ska ändras. Från och med nu ska jag vara bättre på att planera. :) Imorgon är det i alla fall matte prov. Upps, jag hoppas på att det går bra eftersom att jag aldrig har förstått hur man pluggar inför ett matteprov. Göra hela kapitlet?, nä knappast. Det bästa är att glo snett på matte boken. Det gör jag nu, och det funkar utmärkt. Vänta lite, den glor snett tillbaka. Yes, där fick den en bitchlap. (Sorry)

Ni får en bild på Therese från idag. <3


8 februari

Hej! Jag sitter i datasalen nu. Vi skulle fylla i en enkät och nu är jag klar. Jag blir irriterad på Therese för att hon skriver så fula inlägg och hon på mig för att jag skriver för "fina". Snart har vi spanska, riktigt lång tråkiga lektioner. Men självaste språket är kul.

Jag har matte prov imorgon, så att jag måste plugga lite när jag kommer hem. Ciao.

7 februari

Så! Var hos farfar och farmor idag en kort stund. Det var länge sedan vi träffade de. Efter det, när jag kom hem, dansade jag i en och en halv timma! :O Sedan var det dags för middag och nu har jag precis duschat! :)

Ska passa på att visa några designer som jag har gjort under helgen! :)








7 februari

Juste. Gömde att berätta att igår så tittade jag på Avatar med Sara. Den var faktiskt bra, fast inte riktigt min smak. Så därför ger jag den bara 3 och ½ stjärna. :)







7 februari

Hejhej! Igår kunde jag inte skriva för att mitt internet inte fungerade, och jag hade inte orken att sätta på datorn igen. Men nu ska jag passa på att skriva lite.

Igår åkte jag till SK med Therese. Vi kom fram dit ganska sent så vi hade ont om tid. Men jag hann i alla fall köpa hem fina saker. Vi var där till klockan sex. När jag kom hem åt jag middag direkt för att jag var så hungrig. Såg att Melodifestivalen hade börjat så jag tittade bara lite på slutet. Tråkigt som vanligt, och de väljer alltid fel bidrag. Men men..! Alla tycker väl inte samma sak.

Det här köpte jag igår:
Hals duk från Bikbok - 50:- (rea)


Stora mjukisbyxor från Bikbok - 200:-



Depend Nagellack. SvartLila med glitter. Nr 104



Rouge borste från H&M - 40:-




Jag köpte också ett par overknee sockor som Therese har nu och en bh som jag inte kommer att lägga in.. ;)


5 februari

Vill bara gratta Jessica som fyller 14 år idag! Grattis! :)


5 februari

Åh, äntligen så är jag klar med min bloggdesign. Den känns så fräsh nu. Jag stör mig lätt på småsaker som att texterna inte ligger precis på samma plats och sådant. Men nu är den bra. I alla fall för tillfället. Tröttnar lätt på designer, men den här får jag ha i minst en månad. Eller vad säger ni?


3 februari

Hejsan! Var på jobbet idag med Therese. Inte så mycket att säga. Lång skoldag, lite plugg och det där lilla jobbet. Ja, det är vad jag har gjort idag. Blää! Längtar tills jag kan fixa min blogg bra igen. Den suger verkligen. Därför har jag ingen lust att lägga in någon bild eftersom att den ska suga så mycket som möjligt tills på helgen! :P Har so prov på fredag! Så svååårt! BLÄ!


2 februari

Hejsan! Jag hade No prov idag och jag tror att det gick bra. Svårt att avgöra själv, men vi får se i framtiden. Som ni kanske redan vet på grund av att jag har nämnt det innan så kommer bloggen verkligen suga tills designen blir klar.

Har bara en fråga. Duschade precis och såg att shampoo kan stavas olika. Ibland står det shampoo, ibland schampo, schampoo eller shampo. Jobbigt. Vet ni ifall det beror på att det står på olika språk eller något? :P

1 februari

Hej! Jag har No prov imorgon och jag orkar inte plugga mer. Läste hela kapitlet och det tog mig över en timme. Nu måste jag fixa några meningar till bilden, duscha och äta något. Sedan går jag och lägger mig och läser Hemsökt 2. Ja! Fan att jag inte hinner att fixa den där designen. Har ju So prov på fredag också. BAAAJS!

Ännu ett fult inlägg. När designen blir klar och proven avklarade kommer min blogg bli bra igen. Haha! Jag ska börja med att alltid lägga in bilder från dagen, fylla i lite listor, göra designer, och lägga in kläder och sådant. Håll ut! :D

RSS 2.0