trött.

Gud var jag är trött!

Morgonen började med att jag & Jessica inte kom överräns ifall vi skulle bada eller shoppa. Men eftersom att vädret var dåligt då, och vissa tidningar lovade regn och åska, kändes shopping mycket bättre. Så vi åkte in till stan och hittade en massa fint. Det var så himla mycket rea att man blev så trött och inte pallade titta. Men jag köpte tre fina toppar, alla från H&M. Vi gick runt på stan och njöt av det fina vädret med glass och prat. :)

När jag kom hem åkte jag nästan direkt till sk med Sara. Pappa fyller år imorgon, så vi hade lite att köpa. Gud vad stressigt vi hade där, för vi hittade inte ett skit. Tillslut köpte vi en trisslott och en kaffekopp där det stod: "Pappa" på. Imorgon ska vi även laga hans favoriträtt och baka något gått. Snällt va? :) Vi hörs senare. Ska snarty äta middag. <3






frutas

Dags för frutas och film. Inte bra egentligen, eftersom att jag ska upp tidigt, men men ;) Pallar inte bry mig. :D

Nektariner och mandariner.


Grattis Linnea! <3


Linnea fyller år idag (hon till höger) och jag måste bara gratta henne här i bloggen också! :D Den andra tjejen på bilden är Amelia, också en "bästis" till mig när jag var liten. ;)


tisdag tror jag.

Tjaa! :)

Efter att jag hade vaknat, åkte jag snabbt ut för en liten mini shoppingrunda! Behövde verkligen lite små saker och fick med mig lite hem. Jag köpte örhängen från Glitter, örhängen från Ur&Penn samt en pincett från KICKS. Min pincett har varit borta skit länge nu, så jag har inte kunnat noppa ögonbrynen. -.- Vilket stort problem va? ;)

När jag kom hem åt jag lunch och sedan hängde jag med syrrorna och mamma till en badstrand. Där spenderades dagen till klockan sju och det blev en del bad och kortspel. Vill egentligen åka ut till ett ställe och bada nu på kvällen, eftersom att det alltid blir mysigare och roligare då. Men det går nog inte idag. :(

Har precis ätit middag för er som bryr er. ;)

Aja! Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

Det jag köpte. Gick på ca 200 ;).


Guldmålade naglar

Har väldigt bråttom nu! Försov mig och vaknade för tio minuter sedan! Skulle bara kolla busstiderna och tänkte passa på att uppdatera. Men vi hörs! ♥

Nymålade naglar igårkväll. Guldskimmer & glitter! ;)


Bad dag 2

Hellui!

Idag vaknade jag & Therese tidigt och åkte till ett utomhusbad med bara en pool denna gång. Vi badade där en gång och pratade lite mer bullshit tills vi märkte att det var dags att dra därifrån av en mycket hemsk anledning. Hatar sånna människor, uuuw! Så då åkte vi till sjön här i närheten istället och det var fullt med folk där. Skojar inte. Mini sjö och typ fyrahundra personer. Eller någonting. ;) Vi satte oss lite utsides och spelade kort och åt. När vi skulle till kiosken träffade jag tjejen som ägde Sia butiken jag praoade hos och hon frågade efter mitt mobilnummer. Hoppas det gäller sommarjobb, hihi! ;) Skönast att jobba vid en kiosk och bara dra ut till kompisarna där utanför sedan. :)

Suddigaste bilden, men men, dagen outfit!


Therese is back!

De sista dagarna har gett mig sommarlovskänslan jag har varit ute efter i typ två veckor!
Idag åkte jag & Therese till ett bad ställe med två utomhuspooler. Vi drog hemifrån vid tolv tiden och njöt av solen när den var framme och badade en gång. Hon har ju varit borta i två veckor så vi hade verklig massa bullshit och gossip att prata om. Haha! Vi hade det skit mysigt tills vi blev hungriga och beslöt oss för att åka till McDonald's. McFlurry och HotWings blev det för min del, haha! God blandning eller? Sedan satte vi oss vid skolan i närheten och pratade i typ två timmar! :D
När jag kom hem åt jag middag. Kyckling, baguetter och sallad. Mums! Nu äre facebook och sedan duschen som gäller!

























rolig dag <3

Heej!

Idag började min dag med att jag följde med pappa tills hans jobb inne i stan. Kemtvätt & Skrädderi. Jag hjälpte till lite, även fast han inte lät mig göra så mycket. Vid halv ett drog jag ut till självaste butikerna för att äta lunch på McDonald's. På vägen dit upptäckte jag att ALLT var stängt förutom McDonald's. Lite tråkigt eftersom att jag skulle träffa Linnea. :(
Men i alla fall vid ett möttes vi vid Hötorget och båda blev skit chockade. Det var nog två år sedan vi träffades och hon hade förändrats väldigt mycket. Vi satte oss inne på McDonal's och åt glass och pratade om verkligen skit många minnen! Jag skojar inte, de är så sjukt korkade och roliga att man inte kan låta bli att garva ihjäl sig.

Linnea skulle ha en tjejkväll idag och frågade ifall jag och några vänner ville dit. Men fan också att det inte gick. :( Aja, vi får träffas någon annan gång igen väldigt snart. :) <3

Nu ska jag ner och äta Kebabe ;) !


Linnea snyggingen och jag. :)


Igen <3


Grävde lite i pappas lådor som var fylla med sådanna här. Hittade mina favoriter och funderade på örhängen. :o


Haha, bara för att min pappa är cool och tvättar Ica reklamernas kavajer. :P


Haha, gjorde ett bensmycke till mig och ett likadant till Therese. <3 HAHA!

french manicure

Mina nymålade naglar. Vad tycker ni? :)


Midsommar

Midsommar idag. -.- :) ! Det har blivit bakning av jordgubstårta, god mat och så drog vi ner en snabbis för att kolla läget vid midsommarkransen. Där var det lite tråkigt, så vi drog tillbaka. Har precis fixat naglarna, franskmanikyr. Har börjat bli bra på det nu. :) Nu blir det nog en film och imorgon ska jag träffa Linnea! Två år sedan, fattar ni. Vi var bästakompisar i ettan och tvåan! :o Therese kommer också hem tror jag. :)

helt random nu..

The pressure is on, you feel it
But you've got it all, believe it
When you fall, get up eh eh
And if you fall, get upp eh eh
Tsamina mina zangelewa
Cause This Is Africa

Waka Waka - Shakira

some things.

Köpte lite saker av Sara här om dagen. Tänkte visa. :)


Söt svartglittrig klänning med söta puffiga axlar.


Blå/grön blus.


Sidväska i fakeskinn.


Silvrig söt "handhåll" väska!


Replay bodylotion, vit klocka, Parfrym Elizabeth ngt, Betty Boop lipgloss, rouge, nagelfil, sotögonskugga, "skuggpinne" och ett armband.


Livet är underbart!

Hej!

Vilken chilldag det har varit idag. Men det beror på att jag vaknade med yrsel. Jobbigt. Så jag har tagit det lungt. Men det försvann senare. Jag tog ut vattenmelon och Coca Cola och satt mig ute på trädgården och dunkade musik. Jag behöver köpa en bra bok nu fan, perfekt för sånna här dagar. Har inte träffat någon idag, :o. Eller juste, Jessica kom förbi en snabbis för ett ärende. :)

Livet är så himla underbart och jorden är så vacker! Önskar att världen också var det, och människorna...


Tillbaka!

Hej!

Nu ska jag nog börja igen. Det var skönt med en paus, men saknade det lite samtidgt.

Ska skriva lite kortfattat för er som brr er.

onsdagen den sextonde
Mammas kusiner från Holland kom hit. Sedan blev det film kväll, "The Eye".

torsdagen den sjuttonde
Vi var i Tom Tits, haha! Titta på fina klänningar där i Södertälje.

fredagen den artonde
Vaesen förstöde hela min dag. Fast det var ändå regnigt.

lördagen den nittonde
Släkten träffades. Victorias bröllop -.-. Prinsella på kvällen.

söndagen den tjugonde
Åt lunch ute, kebab. Grill som middag. Gamla familjevänner & kollade möbelbutiker.

måndagen den tjugoförsta
Sk med Jessica :). Lunchade, pastasallad skitgott! Filmkväll - Dead at a funeral, skönast!

tisdagen den tjugoandra
Stan, djurgårn, fika & shopping. Efter middagen drog vi till Madelen, Christopher och Tibelia. Vi tittade på skräckfilm och hade skit kul, hah!

Idag - Åkte till en strand med Vanessa & Leah och deras kusin Mimmi. Badade och hade kul!

The End

Pallar inte blogga längre. Besökarna har sjunkit och så har min blogglust även gjort. Tar upp den här igen kanske. Bye ♥

hihi

Hejhej!

Vilken lång dag. :)
Den började med att jag åkte ut för att träffa Gabriel vid lunchtiden. Gud vad längesedan det var. Över ett halvår sedan vi träffades. Vi satte oss och åt på McDonald's och pratade om galna och roliga dansminnen, även något seriöst gymnasiesnack blev det. Hon ska ju börja nu till hösten. Stressigt att tänka på framtiden redan nu. Men aja. Vi fortsatte hem till henne och tittade på Simpsons och Family Guy, heheh ;). Vi försökte planera en liten sak smått också.
Jag kom hem en snabbis och tog bussen mot Prinsella. Vi var ute lite med hennes "moped", hahah! Jag fick hennes syrras som är rosa, ;) Asså det är ingen moped. Vi gick även runt och pratade och kom på ett smart sätt att tjäna pengar på.
Jag kom hem strax innan halv tio. ;)

Nu ska jag hitta på något kul med Sara, hihi! ;) (Nu blev hon stolt för att jag skrev hennes namn här på bloggen, hihi)

 





fixade stugan

Shoho!

Idag har jag och Sara gått ut och köpt hem lite fina saker till vår stuga. Man tar ju ofta hem kompisar dit för att sova över eller bara mysa nu under sommaren. Vi fick med oss hem en lila gardin, en svart gardin, fyra småspeglar, en hylla och två söta förvaringpåsar. Vi tog även ut allt fult och la dit massa fina saker. Det fick bli lila som färgtema! :) Det tog skit många timmar att fixa allting så vi vart inte klara förrän vid middagstiden. Men det kan också ha berott på att vi vaknade vid lunch, höhö!


Knowing

Nu blire filmdags med Sara. Knowing heter filmen.


Syrianska vann! :)

Wihouuu! Syrianska vann, yeyeyeyeyye! :)

Gud vilken bra hejaklack! Så jävla kul! :o Zlatan var där och hejade på syrianska, Jousef Özer var där och hejade på syrianska. Kändisfrisören Bobby satt bredvid oss och så kände man igen många ansikten. I början slog de ut en jättestor syriansk flagga över oss i publik, så ballt! Älskar spänningen man känner.
Det blev 3-2 till det syrianska laget, och ni skulle bara ha sätt hur glada alla blev. Jag skojar inte. Som om de vann VM eller något. Det är de jag älskar med vårt folk, att de kan vissa så mycket känslor utan att bry sig. Det kan både gälla glädje och besvikelse. Jag menar när vi vann, sprang alla glada och klättrade över staketen in till fotbollsplanen. De sket i att de inte fick göra det, de bryr sig inte om så mycket när de är glada. Nu tänker typ alla tråkiga: "men så får man inte göra." Men skadar det någon eller? De gör ju inte något dumt, de sprider bara glädje. Sluta tänka för mycket på alla konsekvenser. Punkt!

Dålig film -.-
Bobby "råkade" också komma med i slutet ! :)

match snart ;)

Idag gick jag ut med Prinsella till ett köpcentrum. Det var meningen att jag inte skulle köpa någonting och inte bara slösa pengar, men jag kunde inte låta bli att köpa ett par rosa pösiga byxor. Så fina ! Vi pratade, tittade på kläder och körde den klassiska leken i H&M. HAHA!

Nu ska jag alldeles strax ut med familjen och Vanessas familj för att titta på en fotbollsmatch. Syrianska mot Assyriska. Det kommer att bli galet, men kul ;).

Fixade en design igår.








bråttom ...

skit bråttom, bussar går när som helst. Ska ut med Prinsella. Vi hörs senare, ciao ! :)

18.05

Shuhu bloggen! :)

Idag har jag varit ute tillsammans med familjen i massa olika möbelbutiker för att hitta några saker till hemmet och till mitt rum. Vi hittade två fina gardiner som säkert kommer köpas hem till mitt rum snart. Nice ;) Vi åt och fikade även ute. Tjockisar som vanligt. Innan vi gick ut, rensade jag & gjorde om lite i mitt rum. Älskar förändringar. ;)

För en halvtimma sedan bakade jag & mamma Tosca. Skit gott! :) Vi ska få gäster efter middagen så det passar utmärkt.

Det blir mer uppdateringar senare. ;)

Min jobbiga syster. ;) -.-


Fredag.

Idag var jag ute med Therese först. Vi gick till skolan, hämtade ett intyg. Sedan gick vi runt och pratade och ringde ett viktigt samtal. Vi drog även till kk och fikade. Mums ;) Den sista timmen satt vi ute och pratade om allt och inget. ;) Kommer sakna dig nu Therese <3!

När jag kom hem började jag smått fixa mig. Vi var bjudna på middag hos Vanessa & Leah.
När vi kom dit åt vi middag, sedan var jag med Vanessa & Sara och tittade på massa roliga videoklipps på youtube. Efteråt blev det film och sedan lite dator spel med Leah, hehe. ;)

En bild från idag. Ser lite tråkig ut på bilden, men whatever.

 


'

Ska dra ut och träffa Therese nu. Vi hörs <3


Bilder från avslutningen. :)
















Igår.

Igår efter att Sofie och Therese hade dragit städade jag bort allt i stugan.

Efter två timmar åkte vi till min farfars kolonilott och dit kom även Vanessa & Leah med deras mamma. I Vanessas skola där i närheten hade de bal, så funderade på att följa med de och kolla men gjorde inte det till slut.
Får värsta sommar känslorna av att vara där. Vi brukade alltid vara där som små, då vi bodde närmare också. :)

När jag kom hem blev det middag och sen drog jag ut med Jessica. Vi pratade och hade skoj. Fullt med folk där vi var som alltid. Tråkigt att det bara är yngre, ;) Strax innan elva drog vi hem.

När jag kom hem fixade jag och Sara massa snacks och tittade på Yesman. Den var faktiskt ganska bra och rolig. :)


My grades

Mina betyg, bara för att skryta lite, ;) Nä då ;)

MVG: Religion, Geografi, Slöjd, Svenska, Matte

VG: Musik, Idrott, Engelska, Kemi, Fysik, Biologi, Samhällskunskap, Historia, Teknik, Bild, Spanska & Hemkunskap.

Skolavslutningen!

Det började med att vi var ute och hela senaredelen hade en gemensam avslutning. Det blev sång och utdelning av priser mest. Måste bara säga att Li framförde sin låt skitbra! Fick kalla kårar. :o
Vi gick in efteråt till klassrummen och fick våra betyg. Och nu var det sommarlov! :o

Jag, Sofie, Therese och Prinsella tog bussen till en strand i närheten. Men Sofie hoppade av hemma hos sig för att hon skulle lämna av allting. ;) Vid stranden tog vi lite foton också. När vi stod i vattnet, skulle vi ställa oss på ett ben som en pose. Therese märker att det inte går och ställer sig vanligt. Jag var envis och försökte hålla balansen igen, men istället ramlade jag i helt och hållet. Så HELA min klänning var blöt -.- Iskallt också. HAHA!

Vi åkte hem och jag åt, och vid 8 tiden kom Therese till mig. Vi skulle sova över i min stuga och titta på film m.m. Vid halv tio gick vi ut och mötte Sofie och sedan handlade hem massa gott.
Vi skulle titta på My Sister's Keeper, men vi var så trötta och det var ganska sent så vi somnade i mitten av filmen. Fast den verkade vara bra. (Y). Men vi spelade i alla fall Hawaii innan, hjärtattack! :o 
Idag tyckte jag att vi vaknade tidigt och vi satt i stugan och degade tills typ för en timme sedan, då de gick hem. ;)

Morgon bilder ;)





Bilder från balen del 2


Jag




Hahh, Calle, Emil & Anton


Katarina


Kalle, Anton, Emil & Rasmus


Dance ;)


Helena, jag, Therese och Tova.


Haha, söt !


Despina


Me


Jenny


HAHA!


Despina


Melike!


Jag & Therese <3


Några random personer.


Jag & Helena


Igen ;)

Sommarlov

Är det någon som fattar att det är sommarlov? ÅH ÄLSKA!!! :D

Bilder från avslutningen kommer någon gång :)


Balen, bilder del 1

Idag så började vi vår skolmorgon med att städa klassrummet och skåpen. Det gick snabbt och efter det åkte alla åttor till ett utomhusbad. Haha, jag & Prinsella badade först. Prinsella blev i puttad av Rodi och jag av henne -.-. Vatnnet var iskallt och vädret var heller inte på topp. Vi badade en gång till senare.

Vid ett fixade vi och ordnade vi allting inför balen. Tur att jag och Therese fick chansa att hjälpa till i vår klass! Vi dukade, fixade med blommor, sevetter, dukar, röda mattan och välkomstdrinken. Vi gick hem och fixade oss. Vår klädsel skulle vara vit överdel, svart under och upsatt hår. Vid fem möttes vi igen och ordnade de sista och sedan började alla komma och jag var en utav de som gav ut bålen. Och gud vad fina klänningar alla hade. Man kunde inte låta bli att ge komplingarer!

Vi alla fick typ ett bord var som vi skulle servera till. Vi hade förätt, varmrätt & efterrätt. Det gick bra med servering även fast jag var riktig nervös för att tappa allting eller spilla något.

Vi var klara med allting vid halv tio och då dansade vi ett tag med alla nior och hade kul. :) Pratade ett tag med Therese sedan också. :)

Jag, Helana, Melike, Despina och Therese ;)


Vi med idolsnubben som ingick i balens band, hahah!


Jag & Therese :D


Alla vi :D


Vi förbereder bålen. ;)


Söt, helt koncentrerad! Melike.


Melike & Despina


Calle ;)


Melike, Despina och Helena på röda mattan


Igen med Andjela


Jag, Calle & Therese


Välkomnst drickan :) <3

Holland

Tänkte berätta lite om Holland! :)

Det var jätte kul att träffa alla släktingar och skit varmt. Hann tyvärr aldrig sola, men det spelar ingen roll.

Onsdag:
Vi landade ganska sent och blev upphämtade av min morbror vid flygplatsen. Bilresan tog över en timme och han körde 200km/h. Överdriver inte, typ vanligt där och man kände ingenting i hans sköna sportbil. Träffade alla från mammas släkt, packade upp sedan och gjorde mig hemmastadd. Vid åttatiden hyrde vi film. Elin valde ochdet blev Prinsessan och Grodan -.- Men men, älskar ändå disneyfilmer med lyckliga slut.

Torsdag:
Efter frukosten gick vi runt lite i centrumet i närheten. Fanns även en marknad. Hittade fina saker som bland annat ett gulligt rosa nattlinne. Vi trodde att Katrin fyllde år då, så vi köpte blommor, en tårta och en kokbok. Men det var tydligen inte förrän dagen efter, så vi gömde undan allt hemma. Fick sova ett tag på grund av en kortvarig huvudvärk. Efter lunchen åkte vi till det stora centrumet med Katrin och morbror. Mådde fortfarande dåligt, så pallade knappt kolla efter något.
Efter middagen drog vi till en stor park och jag lät barndomen komma tillbaka. ;) Vid tio tiden hyrde vi en weird men bra film med Johny Depp i huvudrollen.

Tar resten senare, blir för långt annars.

Bild på Katrin och oss från förra året då de kom till Sverige ;)


Home

Nu är jag hemma från balen. Hade faktiskt riktigt kul. Berättar senare med foton när therese har lagt in ;)

Min servitris outfit i allafal :)
 

niornas bal!

Har skita bråttom. Precis duschat, och om en timme ska jag dra till niornas bal. :D Berättar mer senare.

Bild på mig påväg hem från Holland. :)




En bunt favoriter ;)

Three Words - Cheryl Cole ft Will.I.Am
Lugn men skit skön. Katrin, min morbrors fru tipsade om den. ;)


Missing You - Black Eyed Peas
Har lyssnat på den här i ett halvår, men tröttnar aldrig ;)


Getting Over You - David Guetta, Chris Willis, Fergie and LMFAO
En riktig bra danslåt. ;)


K'naan - Waving Flag
Asså bästa vm låten, så skön! fan att inte Sverige kom vidare. Ska fan ta och heja på Holland ;)


Money Honey - Lady Gaga
Lyssnat även på den här ett tag, tummen upp. ;)


Body Bounce - Kardinal Offishall ft Akon
Skön dans låt, <3

<3

HEMMMA :D

hejdå Sverige!

Imorgon bitti åker vårt plan mot Holland/Tyskland. Pappa stannar då hemma, men vi hörs ganska snart. Kommer hem på söndag! :)

Kommer sakna er <3


Packar

Packar nu! :o Ni undrar säkert till vad?


hide and seek ;)

HAHA! Min faster och mina två kusiner är hos mig nu. De har varit det ett par timmar också. :) Hahah, skulle leka kurragömma med Simona och jag gömde mig under täcket på min säng och somnade. Det har typ gått en timme och vaknade nu av Gabriels skrik. HAHAH! ;) Så failat, :P

Bus bild från mig ;) :P Tagen igår.

RSS 2.0