Fler bilder från i fredags <3, tack therese


Söndag :(!

Redan söndag kväll? Japp! :S Hemskt ju! Idag har jag packat och fixat för en grej. Har varit ute en snabbis i kk också.

Idag är det ju morsdag och jag tänkte baka. Men så blev det inte.. :s

Bild ifrån veckan.


Hungrig!

Pappa åker iväg nu och köpter pizza. Mums! :) Är skita hungrig ju!

Bilder från igår. :)


-

Sjukt kul igår. ;) Stannade inte så länge, men ändå. ;)

Har huvudvärk nu, fattar inte varför. Pallar inte tabletter heller. Skriver mer senare. :p


<3

Åh! Var ute med madre och syrrorna och fikade. Mys! :) Men nu har jag skit bråttom för jag och Therese ska ut på en rolig grej. Förklarar mer imorgon. Har duschat, så ska till Therese och fixa mig där. Puss ♥

Grönalund

Hej!

Idag hade jag sovmorgon till kvart i elva! :o Snacka om skönt! Bara efter två timmar åkte hela klassen till Grönalund. Och tro mig jag är fortfarande yr. Känns som att min stol gungar.

Alla kanske inte vet, men jag har en fobi mot bergochdalbanor. Vi ska inte gå in på några detaljer om hur jag fick den, höhö. HAHA! Men i alla fall, vi hade kul och medan de åkte Insane, Frittfall med mera så hängde jag vid radiobilarna och spökhuset, haha.! Nä, men de tvingade faktiskt på mig på Kvasten.

I spökhuset blev jag och Sofie jagade av en indiansnubbe och jag började skrika/skratta/gråta och sprang in i alla väggar. Så kommer vakna imorgon bitti med bulor vid tinningen, :P

Bilder förklarar kanske mer. ;)

Ingen aning om vad jag gör, i skolan. 


Therese, jag & Sofie - Skolan.


Pose ;)


På båten mot Grönalund. Marie Louise där bak.


På båten - Avin, Rebecca Tessan, Valentina & Felicia.


Igen med Therese ;)


Valentina & Therese posar ;)


Havet från båten.


:) Igen


Prinsella


Therese med hennes Kenza jacka ;)


Sofie och Prinsella i kärlekstunneln ooooo :o


Vi två inne i kärlekstunneln ;)


Nachos, mums ;)


Therese med sin pizza



Operation Dagsverke

Hola! :)

Idag hade jag sovmorgon och vaknade runt halv elva. Så skönt! Vi fick ledigt av skolan för att samla in pengar till stackars tjejer i Sudan som blir bortgifta vid tioårsåldern. Vid tolv var vi på väg mot stan. Man får samla in pengar hur man vill och de flesta gick runt med bössor eller städade hemma. Men jag och Therese ville sälja kakor så Sofie och Prinsella hängde på. Där var alla jättetrevliga och på knappt två timmar fick vi ihop sjuhundra kronor. Vi blev trötta och satte oss vid McDonald's och efter det åkte vi hem. På hemvägen träffade vi på Emelie, Valentina och alla. Så vi allihoppa åkte till skolan och lämnade in våra pengar. Jag kom hem vid halv fem och har bara fixat lite små saker sedan dess. Nu är det dags för middag, är hungrig!

Imorgon är det Grönalund som gäller, uhh!















tisdag

Hej!

Igår spelade vi ju bowling med alla andra tränare. Jag kom näst sist på ena omgången och två på den andra. Efteråt åt vi pizza och glass på Pizza Hut. Skit gott. Mums! :) När jag kom hem pluggade jag lite engelska.

Idag lämnade vi in våra Grönalundspengar. På engelskan hade vi prov och det gick nog sådär. På bilden hann jag nästan klart med min egna variant av "skriet" och på NOn gjorde vi något inom Teknik för att få ett ägg att inte gå sönder vid slängning från några meters höjd.

Efter skolan stod jag, Sofie och Therese och pratade om en sak länge. Vi bestämde ett beslut! När jag kom hem somnade jag och till middag åt jag Tacos.

Nu måste jag fixa lite saker inför operations dagverke som är imorgon. Vi hörs då! :)

Butt Battle! ;)


måndag

Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Har inte gjort så mycket. Ska fixa lite engelska plugg och efteråt ska jag fixa mig lite. Det är solflickstränaravslutning så att de ska bjuda på mat ute och bowling. Går dit med Therese och vi träffar säkert någon rolig där också. Puss

I skolan hände inget speciellt. Vi hade en konstig vikarie på matten och på non. Vi lyckades även med vår prototyp på NOn, haha stolta. På slöjden gjorde jag min stickedocka och på SOn hade vi gymnasiesnack. :S

Bild från idag. Haha, skadad :P



Filmdags!

Nu ska jag se på Into the blue med syrran<333 godnatt-.-


;)

Hej!

Ska berätta lite kortfattat om vad som har hänt igår och idag.

Igår gick först och handlade lite energidrycker. Vid tre tiden träffades vi vid lokalen och började fixa. Vi sköt undan alla bord och fick det att se bra ut. Vi testade musik och hade det skit kul tills larmet plötsligt börjar att gå. Vi får panik eftersom att vi är ensamma där så Prinsella ringer hennes mamma och allt löste sig tillslut. Så det var inget särskilt. Vid sju börjar folk att komma segt -.- . Det kom inte sådär jättemånga men vi hade i alla fall kul.
När jag kom hem tittade jag och Sara på Inside Man.

Idag drog vi till lokalen direkt och städade. Efteråt lämnade vi tillbaka maten som blev över. Nu ska jag börja med engelskan. -.-


update

Nu ska jag snart till lokalen och fixa tillbaka allt. ;) Efter det lämna tillbaka det som blev kvar. Sedan kanske dansuppvisning och köpa biljetter, och till sist måste jag börja med engelskan... :S

tråk med tights

Coola tights va? Har man ett par trasiga svarta tights, som alla har kan man klippa hål i de och utnyttja hålen. Smarta vi var va? Jag och Therese alltså. ;)


Mkt planering

Hej! Dålig uppdatering, men har varit upptagen.

I torsdags visade jag, Joel, Jesper, Therese och Dennis upp vår dans på idrotten. Det gick bra och vi fick mycket bra kritik av både klassen och läraren. Video kommer senare. ;) Efter skolan drog jag, Therese och Prinsella och handlade massa mat till festen. Gud, vi gick runt med värsta matvagnen som fetton och tryckte upp högar med chips, läsk och choklad. HAHA! På kvällen satte vi oss ute och pratade. Riktigt nice.

Idag sprang vi ute på idrotten. Jag och Therese sprang tre varv, duktigt va? Vi hade även ett praktiskt hemkunskapsprov där vi var tvugna att laga en maträtt. Läraren gick runt och antecknade en massa saker samtidigt som det var knäpptyst. :o HAHA!
Efter skolan drog jag hem. Stackars Elin var hemma i tio minuter ensam för första gången och brandlarmet gick. Hon fick panik och sprang ut och ringde till oss. Förstår henne, har tinnitus nu på grund av det jävla larmet. Pappa var tvungen att komma från jobbet och dra ut alla kopplingar till batteriet.
Therese kom till mig vid åtta och vi planerade klart nästan allt till festen :D! Vi bakade även jättesöta saker som ni kan få se senare.





Daim ;)

Seriöst! Stress. Skit mycket stress. Tar en paus från allt med en daim glass och några sköna bloggar! :)


jobbig torsdag

Hej! Idag var skoldagen ganska seg.
Efter skolan drog jag, Jesper, Joel och Dennis till Therese och tränade på vår dans. Imorgon ska den visas. Jag måste hinna göra massa papper till dansen också, som även de ska lämnas in tomorrow.

Är skit trött och en sak har skitit upp sig. Men som vanligt löser det sig med min hjärna. ;) Hoppas iaf!


Dagens outfit + gula Converse.
Baggy Jeans - JC
Svart linne - JC
Gul slapp t-shirt - Zara



Min coolish dricka! Nä, men älskar smaken!


Hahah, gmn!


Love Dealer

Den här är bra ♥

Justin Timberlake & Esmée Denters - Love Dealer

trött.

Hej! Är skit trött ska ni veta. Var ute i flera timmar med Jesper, Joel, Dennis och Therese och övade på våran dans. Det går i alla fall uppåt. Men vi satte oss i alla fall vid sjön och tränade. Tyvärr hade ingen varken sig pengar eller mat, så jag var vrålhungrig! Får tänka på det vid andra tillfällen. ;) Den största tiden av imorgon kommer nog också ödslas på det här. Sedan på torsdag ska det vara klart, men då är det dags för att planera andra saker. ;)

Åt pizza nyss, mums! :) Behövdes verkligen.

Prinsellas skitsöta kaninunge som vi träffade idag. Melody, gulligt va?






söndag kväll.

Kom precis hem. Var ute med Therese och en skit läskig sak hände mig. För läskigt för att nämnas, tro mig.

Jag och Therese planerade för festen och tränade inför dansen och pratade om annat kul. Hon kom hem från Göteborg igår. :). Vi träffade även på Valentina som var ute med några fler.

Vädret är underbart, men myggorna suger!


<3

Hej!

Idag har jag varit ute i trädgården och i kk. Ska ut med Therese nu. Uppdaterar när jag kommer hem. :)

-

Vilken dålig blogg va? Ska skärpa mig från och med NU! :P


The plans of the week?



Inte så tydligt ... -.-

Stress, stress, inte allt heller..

sjukling

Hej! Idag har jag varit jättesjuk. Gått runt och gråtit och skrikit typ. Ingenting hjälper heller. Usch, har ångest för nästa gång jag kommer att bli sjuk. Klarar inte av något längre. Blääää! :S

Värme <3

Åh! Vilken härlig dag. Jag skojar inte. Har haft det riktigt kul idag kan jag säga. Varit här och där och hunnit med så mycket på bara en dag. Känns verkligen som att det är sommarlov nu. Tack gud för vädret. <3


Väärme <3

Har inte orkat skriva så mycket. Men jag kan säga att det är sjukt fint väder ute. Så njut! :) För det gör jag.

Söta toppar från TopShop!






fredag ;)




Anonym
om måndag.:

Vart ifrån är bikinin :)

Svar: Den är från H&M. :)


btw. Ni måste bli bättre på att kommentera! ;)

torsdag

Hellu!

Hitills har jag bara städat min garderob, varit ute på trädgården och umgåtts lite med min padre. Jag måste säga att jag inte har insett förrän hitills att jag har skit mycket kläder. Jag får knappt plats i min garderob.. :S Speciellt sommar och finkläder har jag mycket av. Har bestämt mig för att inte köpa så mycket denna sommar. Men vi får se hur länge det håller. -.-

Ikväll ska jag nog vara med Jessica. Det blir nog uppdatering då också. Ciao ♥

Gårdagens outfit, bara för att jag inte hittade en annan bild. ;)


Some picture of the day.








Alice in Wonderland...

...var inte alls lika bra som jag hade förväntat mig. Ganska seg faktiskt.. Men men. Jag är skit trött så att jag ska nog gå och lägga mig nu. Ciao!


Älska!

Shuhu! Är bara så glad på grund av att det känns som att man har ett lov! Seriöst, sjutton skoldagar kvar till sommarlovet! Dom inkluderar till och med en Gröna Lund utflykt, stan sak, operationsdagverke, skolavslutningen, bal och bad någonstans! :o Älska, älska & älska.

Efter skolan var jag med Prinsella. Vi gick och köpte massa gott i Ica och funderade på att åka till någon strand i närheten. Inte för att bada, utan bara att njuta. Men vi beslöt oss för att vi inte skulle hinna och att vi ska ta det en annan gång.
Vi satte oss istället i min trädgård med filtar och sådant och bara pratade. Sommaren är ju här.

Jag funderade på att gå ut på kvällen, men syrran frågade ifall jag ville se Alice i Underlandet (den som är på bio nu) med henne. Så jag tackade ja, och vi ska alldeles strax fixa gott att äta. Långt inlägg, sorry! ;)

En bild från idag. Fler kommer nog senare. :)


tisdag.

Idag efter skolan tränade vi en liten stund på dansen, går inte så jättebra. -.- Har till och med en video, men jag är inte så taskig att jag lägger in den. :p

Bild från idag. :)


kallt ute!

Kom hem för en halvtimme sedan. Hade kul ute med Therese bvännen! ♥

Bild från nyss. :)



måndag.

Hellu allihoppa!

Idag var skolan faktiskt ganska skön! Hände en del roliga saker också. Vi fick bland annat tillbaka våra So och Matte prov. Och gissa vad? Jag gick mvg på både de! Snacka om att vara stolt. Prinsella och Therese överraskade mig med att ge mig massa födelsedagspresenter. Sötnosarna! Sofie löste vårt problem till våran sak vi hade planerat. Allt var faktiskt jättebra denna dag!

Nu ska jag till Ikea typ, sedan kanske jag drar ut med Therese, ifall vädret tillåter det! :p


Sötis klänning av T <3



Finaste bikinin av Therese. <3



Och en jättefin klänning av Prinsella och Therese. :)



Söt!

Sötaste klänningen!

Från TopShop 400:-

sämst uppdatering

Hejsan! Sämst uppdatering den här helgen, jag vet!

Jag har gjort många olika saker, och tyvärr har min blogglust varit dålig. Jag har bland annat köpt hem lite saker till huset, tittat efter saker till mitt rum, varit i eriksdalsbadet, varit hos några m.m. 

Blev lite sur för en grej som hände igår, bajs vi som hade planerat. Men men.. -.- Vi ska väl lösa det. ;)

En bild från i fredags.

Pictures of the day.


Jag & Therese.


Jag.

Sorry therese ;)


Mina och Thereses muffins. Mums ;) Bakade på hemkunskapen.

The Bounty Hunter

Kom hem ganska nyss från att ha tittat på bio på filmen The Bounty Hunter tillsammans med Therese och Prinsella. Filmen var faktiskt bra! Så ifall ni är osäkra tycker jag att ni ska se den.

Efter filmen, gick jag hem tillsammans med mamma eftersom att hon slutade där i närheten precis. ;)



Vi hörs!

Ska dra ut till biografen i närheten nu! ;)

Outfit + facelook ;)




friday

Fredag idag, jätteskönt! :)

Jag vill bara tacka för alla gratulationer igår, tack tack. :)

Skolan var väl som vanligt. Vi var tvungna att gå på lunchdiscot som vår idrottlektion. -.- Skit tråkigt eftersom att musiken sög och inga va där. Men jag längtar till den 28 maj! :) På hemkunskapen lagade jag och Therese blåbärs cupcakes med chokladfyllning. <3

Ska kanske ut ikväll, vi får se. Uppdaterar senare. Adios!

Bild på Therese ifrån helgen.. :) Ändrade ljusstyrkan och då såg den jättesomrig ut! :D



Happy Birthday

Så vacker och grym! :)


Happy Birthday - Flipsyde

presenterna

Vet själv hur kul det är att se vad andra har fått när de fyller år, så därför tänkte jag passa på och visa mitt från familjen.


-Söta ballerina med kejderosetter.



Älskar den här, snygg tunika !


Samma tunika, fast bakifrån. Älskar dekoration med öppen rygg!


Söt söt ;)




Tack Sara <3


Från Sara igen, tack <3 Sitter skit snyggt på!


Accecoarer. Plånbok/väska och örhängen från Elin sötisen! <3


Av Sara, snygga va? :)


Älskar bikinin också! Tack mami för den bland annat.


Rosorna, love <3





Varning, långt inlägg ;)

Heeellu bloggen!

Idag fyllde jag femton år. Morgonen började med att familjen kom in med tårta och paket. Jag blev lite sur när de stod där utanför rummet och försökte väcka mig. Skrek nästan: "JAG HAR SOVMORGON!." HAHA, sedan kom jag på att jag fyllde år och blev glad direkt. De kom in, och pappa hade köpt femton jättefina roser till mig. Älskar sådant. Resten av familjen köpte massa fina paket. Blev verkligen jättenöjd. Men som frukost blev det alltså tårta.
Skolan gick ganska snabbt. Therese sötisen tänkte överraska mig med att äta på pizzerian vid skolan. Men vilken pizzeria liksom, de har gjort det till någon kina restaurang. Riktigt dåligt. Men tanken som räknas! :) Som tur var blev det aldrig något sjungande för mig i matsalen. Men min plan B var att ställa mig upp och sjunga jag med. Vi hade höjdhopp på idrotten, inge kul! Matteprov också, som jag redan vet nu att jag har gjort ett slarvfel. Typiskt mig..

Efter skolan var jag med Prinsella. Vi var hemma hos henne, gick runt ute, kom in igen, planera och sedan gick ut. Så vi hade kul!

Bilder från dagen.. :)

Lovely Shoes!


Dagens outfit.


 


update

Shuhu! Sitter hemma hos pr nu. Bara en kort update ni vet. Japp, idag fyllde jag femton! :)

Fyller år imorgon! :D

Fyller år om lite mer än en timme! Wihouu! Tråkigt nog måste jag erkänna att det är dags för matte plugg för mig nu. Har inte börjat än, och har prov imorgon. Love & önska mig en rolig födelsedag! :)

Från igår.. ;)


skön onsdag!

Hejhej!

Igår, efter middagen, gick jag ut med Therese. Vi spelade lite basket, och jag sög. Men spela roll. Sedan satte vi oss och typ pratade till halv tio. Så himla mysigt, för det känns som att det är sommarlov, seriöst. Det blir inte mörkt förrän efter klockan tio.

Bild på Therese igår, den var lite rolig va? ;) Söt alien!


Idag rullade skolan på som vanligt. Vi hade spanska prov, och efteråt tittade vi på någon knas film. Det är en konstig version av Romeo och Julia.

Efter skolan var jag med Prinsella. Vi drog hem till mig först, sedan till McDonald's och kk snabbt. Gick lite runt, kom hem till mig igen och hade kul. Haha! Vi har planerat en massa för en sak också, skita kul. ;) Hon åkte för ngn timme sedan.

Typisk sommarbild på vårskor. ;)

Och nej, hon är inte normal.. :P

 


@pr

Hejhej, det är Prinsella, sitter hära hos pa och planerar inför festen! Det ska bli kul ... Hoppas det ( enligt vår planering iallafall)
Vi längtar!!

Kan bjuda på en bild senare idag. Har vart en ganska lung dag idag, känns som klockan två, verkligen..

En bild på sötnosen <3 GAMMAL!

My birthday närmar sig!

Fattar ni att jag fyller år på torsdag? :o Fast jag tycker inte att det är lika speciellt nu, som det var förut, då man var yngre. Men jag minns min förra födelsedagsfest väldigt tydligt. Så mysig.

Familjen har precis åkt ut för att shoppa, och inte frågat mig? :O Liksom, så avslöjande! :)

Åh.. :( :)

Parachute

Hemma från skolan nu! Inte så mycket att tillägga förutom att vi har fått tillbaka vår No prov. Jag fick alla rätt, så mvg på mig. :D Eller har jag redan nämnt det? Men i alla fall, så ska jag och några ordna ett disco för sexorna. Så det är något vi måste börja att planera.

Älskar den här! :) Så skön att dansa till.

Cheryl Cole - Parachute


Sista inlägget för idag!

Förresten, jag har inte berättat att jag och Therese ska vara med på niornas bal. Vi ska typ hjälpa till med drycker m.m. Kul va? Det kanske inte alla tycker, men jag tror nog att det blir ganska kul. Då får vi se hur balen går till också, ett år innan. Alla nior kommer säkert fixa sig mycket. Kul att se killarna i finkläder, HAHA!

Bilder från idag.






Streetdance 3D

Klar med spanska pluggandet! :) Tog bara lite över en halvtimme, och så får man mvg, hihi. Okej, inte helt säkert förrän jag har fått tillbaka provet. Men nästan i alla fall.

Den här vill jag se. :) Den kommer på bio under sommaren, juni/juli i Sverige. :) Älskar dansfilmer!


español

Nu är det dags för spanska plugg. -.- Inte alls kul, men vi har ett litet prov imorgon, så det är väl bara att börja nu. Har inte pallat/hunnit tidigare..


Igår..

Dålig uppdatering, jag vet! Men skit samma. Igår var jag med Therese och tittade på en basketmatch långt borta. Tog typ ett år att åka buss, och vet ni vad? Jag hatar att åka buss! HAHA! Men efteråt så gick vi och satte oss vid en brygga som vi såg precis utanför hallen.
Idag är det ju måndag. Inte så mycket att tillägga, eftersom att alla måndagar är likadan. Sega, tråkiga och trötta. Ni vet ju...

Två bilder från igår. HAHA, jag har en skit skön bild på mig, men tyvärr får ni inte se den. HAHA!
 







RSS 2.0