31 oktober

Haha. Jag lovar att det här är mitt sista "nagellacks" inlägg! Men visst gillar man neonfärger till sommaren! Man behöver nästan aldrig tänka på att matcha färgerna på sina kläder på sommaren. Alla färger blir fina tillsammans! I alla fall beach kläder! Med nagellack! En sak som jag tycker är riktigt dåligt är att Depend inte har färgen limegrön! Min favorit färg, eller det var det i alla fall när jag var lite yngre.






31 oktober

Hejsan!

Imorse åkte jag, Sara & Elin med pappa. Vi åkte först till kyrkogården, sedan till en möbelbutik och tillslut till McDonald's. Sen dess har jag varit hemma och delat upp alla tusen miljarders foton som vi har på oss när vi var mindre. Ska fixa mitt rum lite för jag vill verkligen ha massa ramar med foton på väggarna. Juste, jag glömde berätta att vi såg en skit snygg matta idag som vi kanske ska köpa till mig senare. Den var stor, fransig och rund. Den var i färgerna turkos, limegrön och silver. Den skulle passa perfekt in i mitt rum! Men vi får allt se..


31 oktober

Åh nej! Uppdateringen har legat på botten idag! Och grejen är att jag knappt har varit upptagen!

Imorgon, då... :)

29 oktober

Igår skrev jag ju lite om vinter nagellack. Jag tänkte att jag då också kan visa några utav mina favoriter till sommaren. De ska vara somriga färger och helst ljusa. Det blir ännu snyggare ifall de innehåller antingen glitter eller glans.




29 oktober

Hejhej!

Jag orkar inte skriva så mycket. Så jag lägger upp två bilder på bloggar jag har designat klart idag!









28 oktober

Nu är det dags för att sluta använda de färgglada och somriga nagellacken. Själv gillar jag de mycket mer än de vintriga. Men jag tittade runt på internet och valde mina favoriter av Depend's nagellack. Jag gillar framförallt mörkblåa lack till vintern som skiftar till svart. Någon mellan 39 och 41 skulle vara perfekt!


28 oktober

Hellu! Sist jag skrev var det dags för lunch och nu är det när som helst dags för middag!

Eftersom att jag är lite sjuk så har jag bara legat framför tvn och läst modetidningar. Jag har också fixat en blogg design som ni ser här nedan:


28 oktober

Hejsan!

Börjar bli sjuk nu! Inte kul alls. Jag får väl bara vara hemma och ta hand om mig själv så att jag slipper vara sjuk resten av lovet!

En design jag gjorde igår..


27 oktober

Therese har åkt till Dalarna nu! Hon kommer att vara där hela lovet! I will miss you!


27 oktober

Hej! Det var inte så där jättelänge sedan jag kom hem! Vi såg som sagt Harry Potter 6 och jag tyckte den var bra. Lite tråkigt att de har ändrat massa grejer, för boken var betydligt mycket bättre. Men jag antar att filmen skulle vara över tre timmar ifall det var så att de skulle ha med varenda scen. Ska läsa mailen och försöka fixa några designer nu. Sedan ska jag äta middag!

Hörs!

Väldigt gammal bild!

27 oktober

Godmorgon!

Vid två ska jag & Sara ut för att träffa Leo och Joanna! Jag tror att vi ska se på bio, och i så fall blir det Harry Potter och halvblodsprinsen. Äntligen! Har velat se den sen den kom ut, men det har aldrig riktigt blivit av.




26 oktober

Hellu! Fixade en design precis. Take a look! :)


26 oktober

Designer som jag har gjort i helgen! :)





26 oktober

Hejsan!

Det var inte länge sedan jag kom hem. Men jag var i alla fall med Therese, Emelie, Avin & Fanny. Vi åkte till ett badhus redan tidigt på förmiddagen och stannade där till klockan sex ungefär. Vi hade kul!

Avin & Fanny har varit och hyrt en film nu. Så egentligen ska jag och Therese dit snart. Men jag har huvudvärk! Hoppas att den försvinner snart, för jag har verkligen lust för en filmkväll! Ciao!


25 oktober

Hej! Har precis bakat, så kladdkakan är i ungnen! Mums.

Här är en outfit jag har gjort ihop! :)


25 oktober

Kom hem för en och en halv timma sen! Det blev skit snyggt på Jessica! Synd att jag glömde ta ett foto på resultatet. När jag kom hem åt jag lite Pommes Frites samtidigt som jag tog det lungt. Vi får se ifall jag ska ut nu eller inte!

Blir ingen bild i det här inlägget, sorry! :)

25 oktober

Hejsan!

Hitills har jag bara tagit det lungt. Msn, telefonen, läst mail, lyssnat på musik osv. Jag måste börja fixa mig för snart ska jag ut med Jessica. Hon ska klippa sig, så då ville jag följa med. Det kommer att bli mer uppdatering senare. Adios!

Oj, vilken gammal!

24 oktober

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag tog det lungt hemma och så. Var med Valentina & Avin ett tag efter fyra.
Nu ska jag gå ner och hämta glass och vara inne på msn och chatta med gott folk. Haha! Vi hörs imorgon. :)

Old pic

24 oktober

Har precis fixat klart Jessicas design. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :)


24 oktober

I förrigår så skulle jag egentligen följt med mamma för att shoppa. Men eftersom jag inte mådde så bra så följde Sara med henne istället. Mamma kom hem med massa underkläder, ett par stövlar & myskläder till mig! :)

Mina stövlar från Bianco - 700:-


Mysbyxa från Bik Bok - 179:- (?)


Myströja till, som man iförsig kan använda som en vanlig. Från Bik Bok - 129:-



24 oktober

Min nya design! Har lagt till massa saker som flikar, musik, text & länk i menyn, ett inlägg om design och osv.

Vad tycker ni? Musik verkar inte funka nu. Men ska fixa det! :) Ser ni förresten att det är snöflingor som bakgrund? Lika bra att acceptera att det snart är vinter! :)




23 oktober

Håller på med en ny design nu ! :o

Jag vet att ni är nyfikna, men det kommer att vara ganska enkel. Gissa vilket färgtema jag ska använda mig av. Det kommer bli mycket bloggandet framöver! :)

22 oktober

Blä! Ska fixa om min blogg och allt imorgon. Och sedan ska jag verkligen blogga bra! :)

20 oktober

Hej! Har varit helt slö idag. Har nog bara varit i skolan, ätit och sovit! Så borde man få göra ibland. Fast för mig händer det ganska ofta! :o Skulle plugga till engelska provet idag men jag får väl bara läsa igenom texterna för jag orkar inte med så mycket mer nu när klockan är elva. Sedan vill jag också läsa boken som jag fick av Therese. Den heter: "Syskonkärlek". Har nästan inte hunnit läsa något utav boken eftersom jag inte har haft någon större tid för det! Nu gäller det att svara på alla mail angående bloggdesigner. Ska också göra det två vill. Lägga in musik på ena och fixa om headern & menyntexten till den andra. Efter att det är klart blir det dusch, sen plugg, sen att läsa & sen måste jag verkligen sova. Jag slår vad om att klockan kommer att vara över tolv då!

Bild på Elin på hennes kalas. Hon ville så klart vara Hannah Montana! :P

19 oktober

Ny design till Samira! Fixade om den lite så hon fick den som hon ville.




19 oktober

Hejsan :D

Jag sitter här och har precis gjort klart matte läxan. Den sista skiten fatta jag inte så mycket av. Men jag tror ändå att jag gjorde det. Haha.

Skolan flöt på som vanligt. Jag fick tillbaka mitt No prov som jag mig betyget MVG! :) Sedan fick jag tillbaka bokprovet. På den fick jag högsta VG! Har jag berättat att jag & Therese fick MVG på vår svenska redovisning? Vi var de ändå som fick det. Känns som om jag har skrivit det en gång innan. Men det skadar väl inte att läsa om mina bra betyg flera gånger. Haha, jag skojar bara. Känner mig för skrytsam!


18 oktober

Ny design till en tjej!


18 oktober

Idag är det redan söndag. Alla helger går lika snabbt som vanligt. Imorgon är det måndag så då gäller det bara att kämpa sig fram till fredagen för sen är det höstlov! Jag är inte glad för de fyra första bokstäverna: "h ö s t". Men jag är däremot väldigt glad över de tre sista: "l o v." Ska ha kul med kompisarna & verkligen vila ut då. Haha, hur ska det gå ihop? Jo hahah, jag löser det. :)


17 oktober

Så här ser mina nya ögonbryn ut btw. Ska spara ut de pyttelite bara :) Annars var de jättebra.


17 oktober

Har fixat en design till en tjej som äger en fanblogg av Twilight. Har också gjort så att det finns som ett arkiv under headern där det står: "Nyheter, Bilder, Dagensbästa bild, Robert Pattinson, Kristen Stewart."




17 oktober

Hejsan !

Dålig uppdatering idag! Förlåt.

Idag var jag i sk med Jessica, Avin, Therese & Valentina. Vi var där skit länge så jag blev verkligen jätte trött. Jag köpte en halsduk, en mössa, en tröja och två örhängen. Jessica var tvungen att gå hem efter ett tag. Så då tog vi en glass & åkte sedan hem till Valentina. Där sov jag i Valentinas säng först och sedan fixade Avin mina ögonbryn.
Jag köpte:


En mössa/basker från H&M - 80:-


En halsduk från H&M - 150:-


Örhägen från Ur&Penn - 25:- (50:-)


Örhängen Ur&Penn - 25:- (50:-)


Tröja H&M - 200:-


16 oktober

Fredag idag! Och jag sitter hemma. Vädret var så himla deprimerande. Men imorgon och på söndag ska jag hitta på något kul. Måste i alla fall köpa massa saker nu inför vintern.

Idag på idrotten hade vi Capoiera. Det är en blanding av afrikansk/brasiliansk dans och kampsport. Så det kom några snubbar från Sydamerika som pratade spanska och lärde oss lite. Jag tyckte faktiskt inte det var så värst kul. Vi hörs! :) Ska fixa några designer ikväll tror jag.

[email protected]! :)

15 oktober

Hellu! :)

Idag hade vi hemkunskap med ett miniprov. Jag tror att det gick bra för mig! Sedan bakade vi äppelpaj som jag dock inte är jätteförtjust i. Men det var gott ändå! Så typiskt att vi fick Tacos som lunch idag. Jag var så mätt av pajen att jag knappt gick till matsalen.

Efter skolan gick jag hem till Valentina. Där var Avin också. Haha, vi testade en grej som gav super duper bra resultat. Efter det pluggade vi lite. Valentina & Avin lagade våfflor och grädde så då åt vi de medan vi lyssnade på musik. David FÖRSTÖRDE min mobil! Seriöst. Jag har ingen mobil nu. Det går inte att sätta på den. Det började med att jag tittade igenom hans sms, och han märkte det och tänka dra mobilen ifrån mig. Men resultatet var att mobilen ramlade på golvet av en olyckshändelse. Så jag sa att han fick slänga min på golvet. Men det var inte meningen att han skulle ta i allt vad han hade. Mobilen brakade ner på golvet och studsade upp mot vägen och till slut sängen. Sen slängde han ut den genom fönstret också! Tur att mobilen var gammal, men ändå!

RIP!

14 oktober

Bilder från klassfotot. Som ni ser finns det hand av tryck på bilderna som syns extra med blixt. Så det är inte så att jag hade fläckiga tights eller något.

Jag & Therese!


Hela klassen! 8B är bäst :D Haha <3



14 oktober

Hejsan!

Vet ni att vi fick våra skolfoton idag. Haha! Jag, Valentina och Avin rusade hem till Valentina efter skolan för att se på fotona. När vi kom hem märkte vi att mappen där alla foton var öppna. Så vi hittade bara självporträttet på Valentina i. Sen ringde vi till Therese och hon hade klassfotot hemma. Så vi frågade hur vi såg ut och då sa hon att jag såg lite, lite konstigt ut. Haha. Så jag började gråta. Seriöst! Tårarna forsade. Trodde verkligen att jag såg hemsk ut. Någon grimas eller något.  Haha! När Valentina gick från köket hör vi henne plötsligt skrika: "Klassfotot är här!" Haha, jag & Avin kutade in till Davids rum för att det lät som om ljudet kom därifrån. När vi är i rummet kollar vi runt och så hör vi Valentina bakom som säger: "Men åh, här är jag." Haha, så vi vände oss och Valentina springer mot köket, Avin direkt efter och jag sist. Jag råkade till och  med välta en pall på grund av hasten. Valentina såg säg själv först och hon skrek, när det var Avin tur skrek hon högre och jag högst. Sen skrattade vi bara åt allting. Vi borde ha spelat in allt. Det var skit kul! :p Haha! Så farligt var inte fotot, men det kunde ha varit bättre.

13 oktober

Hellu!

Idag var jag med Avin, Marilyn, Fanny, Therese, Valentina & Maja. Vi var hemma hos Valentina. Efter ett tag gick jag och Therese hem till henne och sedan hem till mig för att hämta lite grejer eftersom vi skulle spela bowling senare. Efter det gick vi tillbaka till Valentina och sedan ut för att spela bowling. Eller det var solflickorna som arrangerade det hela för alla tränare. Så då fick vi gratis middag och spela bowling gratis. Vi tre spelade med Hanna, hennes kompís och en annan tjej från Saras klass. Haha, först låg jag etta. Men sedan sjönk jag ner till sista plats. Men sedan kom jag förbi Hanna så att jag kom näst sist. Haha! Vi fick välja vad vi skulle äta och jag valde pommesfrites, kycklingfilé på spett & pitabröd med tzatziki. Som ni hör kan det inte bli mer grekisk. Mums!

Old pic

13 oktober

Det här ser inte bra ut! Faaan, vad jobbigt!


12 oktober

Jag vill gratta Maria som fyller 15 år idag och Vanessa, min kusin, som fyller 11. Grattis :) <3

12 oktober

Hola la todos!

Första skoldagen efter praon. Det kändes en aning konstigt att göra det gamla vanliga igen. Klassen hade också en konstig stämning. Men det blir väl vanligt snart igen. Vi hade No prov idag och det var jobbigt eftersom att det kom frågor som varken sig står i häftet eller i våra anteckningsböcker. Det dåliga var att vi är uppdelade i två grupper. Så hälften av klassen hade antecknat det. Sedan kunde man också få pluspoäng, men det sa han heller inte till alla. Ett godkänt kommer jag nog i alla fall få. Vi får se ifall jag kommer upp högre.


12 oktober

Glömde skriva på bloggen att jag grattar Marilyn som äntligen fyller fjorton igår! :)


11 oktober

Ikväll var jag med Fanny, Valentina & Avin. Vi skulle egentligen plugga inför NO-provet imorgon men vi hittade en annan rolig sak att göra. Haha! Ska plugga lite vid nio eftersom jag inte har pluggat något idag. Men det kommer nog gå ganska bra. Eller det hoppas jag i alla fall på. Ni ska få se vad jag köpte för de 300 kronorspresenkortet jag fick utav Sia.

* Ljusfat, vattendroppe - 155:-
* Ljus, silver - 55:-
* Dekorations stenar, turkosa - 60:-
* Orkidé, beige - 30:-






10 oktober

Gjorde en ny design till Dejana & Nicole igår. De ville ha den lite höstig! :)



10 oktober

Hellu!

Fan vad kass uppdateringen har varit på sistonde. Men jag har mycket annat att göra. Idag var det sista praodagen för mig och Tessan. Jag tycker att det har varit väldigt kul att jobba på Sia och sånt. Han berättade att vi kunde få sommarjobba på hans kiosk vid långsjön. Det blir ju perfekt, så nu har vi två ett sommarjobb ifall vi vill. :) När vi skulle gå fick vi våra omdömmelser. Och båda två fick: "mycket bra" på alla punkter. Jippy! Sen fick vi också en present! :O. Det var ett presenkort på 300 kronor åt oss var. Skit snällt ju! Jag köpte upp allt idag. Ni får se vad jag köpte senare.

Mina favorit tomtar från Sia! :)

9 oktober

Ska skriva om vad jag gjorde efter praon idag.

Först var jag med Therese & Emelie. Sen hakade Avin, Fanny & Valentina på. Så då satt vi ute och skratta & prata om massa saker. Vi alla ska följa med Valentina till Serbien nästa sommar. Ifall jag får då :P Haha. Det skulle vara skit kul verkligen.
Vid fem gick jag hem och då kom Vanessa, Leah och deras mamma hit. Sara & Vanessa var med varandra i henne rum så jag busade med Leah. Haha! :)


9 oktober

Nu har Leah & Vanessa precis gått. Haha, vi hittade på massa crazy stuff!

Måste lägga in denna favoritbild. Haha, visst är den rolig på ett hemskt sett?



9 oktober

Åh. Fredag idag!

Igår skrev jag ingenting på bloggen för att jag verkligen inte kände för det. Vissa dagar är det så bara. Men nu skriver jag i alla fall, haha!

Idag var det näst sista prao dagen för mig. Jag tror att jag kommer sakna det lite. Speciellt alla sovmornar och lugna eftermiddag. Vi fick se alla fina julprydnader, och en som var min favorit var några klackskor som man ska hänga i granen. Självklart vill man ha sånna istället för julkulor va? :)

Snacka om snygg!




7 oktober

Gissa vad!?

Jag har klippt mig själv nyss. Jag hade en så attans lust för det så då gällde det bara att ta fram saxen och gå till badrummet. Jag klippte cirka fyra centimeter av topparna och sju centimer utav den så kallade luggen. Sen tog jag i inpackning i håret också. Haha! Vi får se hur det blev eftersom jag slarvade och klippte allt på tio minuter. Och i de tio minuterna la jag i hårinpackningen också.

Bild på mitt hår :) Inte från idag. Det ser nästan ut som om jag har lockat håret. Men det har jag inte. Så är mitt hår en vanlig dag efter att jag har duschat :P Ärvt mammas hår ser jag nu :P


7 oktober

Shohoo! :)

Iag har jag haft det ganska fullt upp. Jag hade prao till klockan fyra. Och gissa vad. Julpynten har kommit in. Åh, de flesta var skit fina. Vill verkligen ha ett eget hus så att jag kan indreda allt i min egna stil. Men i alla fall. Efter praon gick jag hem, åt lite och sedan bytte jag om för att dra till jobbet. Idag kunde både inte Valentina eller Therese komma. Haha! Och huvudtränaren var också borta så jag fick sköta det mesta, haha! Jag hade uppvärmningen själv också. Men det gick super och så fick jag hjälp av de andra tjejerna också. Kul! :)

Söt bild på Therese! :)


6 oktober

Har precis fixat en design till Moa & Frida. De är Saras kompisar.

Vad tycker ni? :)


6 oktober

Hmm. Jag funderar på att köpa den här snygga fakepäls jackan från H&M. Men behöver jag verkligen det och kommer jag att använda den tillräckligt? Det är två frågor som jag själv försöker svara på. Jag har ju en stor & varm vinterjacka, en skinnjacka, en vanlig jacka & en finjacka. Och alla de kan jag använda nu. Så hmm? Ska nog kanske köpa den ändå. Jag vill också ha en pälsväst. De är skit snygga. Men hur ofta kommer man använda en sån. Det är bara för kallt ute!! :)

H&M - 500:-




6 oktober

Helluhu ! :)

Prao idag igen! Tessan råkade ta sönder en lång ljushållare och det lät lite. Haha, och vi låtsades som om ingenting hade hänt även fast han hörde det. Sen gick vi och bytte platsen för ljushållaren och han märkte det också. Men han sa nog inget för att vara snäll. På lunchen satt vi bredvid butiken där det finns en film hörna, haha. Så vi åt vår lunch medan vi tittade på Ice Age.
Imorgon börjar vi elva och slutar fyra istället. Så då får vi sovmorgon. Det brukar ändå vara så segt på morgonen när inga kunder kommer. På eftermiddagarna på onsdagar får vi in alla beställningar. Så då får vi packa upp, prismärka och sedan lägga ut de i butiken någonstans. Det är faktiskt riktigt roligt. Hoppas vi får in alla julsaker. :o :)

Haha, bilder från lunchen.
Bildernas kvalite är dålig, både på grund av att det var mörkt och för att min mobil kamera är dålig.



5 oktober

Något vi alla älskar med hösten och vintern är alla fina och gosiga accessoarer. Då menar jag förstår alla mössor, halsdukar & vantar. Det här året ska accessoarerna vara antingen beiga, bruna, mörkgröna eller mörklila. Så klart funkar svart som alltid. Vitt funkar iförsig också, men jag tycker ändå att det är mycket snyggare med natur vita mössor eller halsdukar.



5 oktober

Hellu!

Idag var jag ju ledig eftersom jag ska jobba på lördag istället. Jag & Tessan ville det eftersom att det kommer att komma mycket fler kunder då. Alltså så blir det mycket roligare. :) Gissa när jag vaknade idag. Jo, tio i ett. Och Tessan var hos mig bara fem minuter senare. Haha, jag skrämde henne nog vid dörren eftersom jag såg ut som ett monster. Ville bara gå tillbaka till sängen och sova ju. Men vi fixade en sak på datorn. Sedan pluggade vi no i typ tjugo minuter och sen drog vi till kk. Vi skulle leta se ifall de hade några fina stövlar till vintern. Men icke sa Nicke :P. Vill också köpa en riktig pälsjacka. Jag tyckte också dessa skor är hur söta som helst. Känns lite onödigt att köpa de eftersom jag redan har ett par fake uggs och att köpa rosa vinterskor. Hmmm...? Men erkänn, visst är de söta?


4 oktober

Postat av:

vad gör ni på din prao ? är det kul ? :)

- För det mesta brukar vi se till att allt står rätt och snyggt. Sedan får vi också packa upp varorna, prismärka de, sätta ut de i butiken där de matchar in. På sista tiden har vi också gått igenom inköpslistan för att kolla att ingenting har dubbelbeställts.

 

Postat av:

vet att du har provat linser. skulle du vilja byta ögonfärg, till i så fall vilken ? :)

- Ja precis. Jag har provat gröna linser och jag tyckte det passade mig skit bra. Inte för att skryta eller något men alla sa att det var snyggt. Men samtidigt tycker jag att det är snyggt med bruna ögon också. Alla ögonfärger är fina. Såklart så skulle det vara roligt med variationer. Hade tänkt köpa ett par färglinser men det tog mig fyrtiofem minuter att få in en lins med hjälp av nästan tio personer. Men det är bara att öva.

 

Postat av:

hur många besökare har du ungefär om dagen ?

- Haha, jag har inte alls många. Vanligtvis ligger besökarna mellan 25-50. Idag hade jag 35 besökare. Men jag ska försöka att bli bättre på att blogga och sådant. Då stiger nog besökarna en aning.

 

Postat av: therese

hahah, de går rykten om en hemlig b-friend. vem är han ?! ;)

- Nämen Therese.  Du får ju inte starta ett falskt rykte om mig nu. Hahah, nä.  Jag vet inte vad det är hon pratar om. Hoppas det inte är vad jag tror du menar, för det är helt fel. Haha, hon är väldigt bra på att inbilla sig saker.

 

Postat av: Annica

Vad är dina intressen?

- Jag älskar att dansa. Verkligen älskar. Jag dansar lite här och där för det. :P Jag tycker också om att fixa bloggdesigner och att shoppa. Så klart helst med kompisarna!

 

Postat av:

vilka bloggar läser du?:P

- Hmm. Jag läser först och främst Thereses blogg. Sedan läser jag Kissies blogg för att jag tycker att hon skriver roligt med mycket fantasi. Det händer att jag ibland läser Elins blogg. & rightnow. Sedan läser jag en massa kompisar bloggar.

 

Postat av:

Kan du inte börja video blogga??

- Har faktiskt tänkt på det själv. Men vi får se hur det blir med det. Det kommer säkert någon video lite då och då.

 

Postat av: Gaabriiellaa

Var bor du??

- I Stockholm

 

Postat av:

Gör du bloggstilar gratis?

- Yes. Det gör jag faktiskt. Bra va? Läs bara i menyn för mer information.

 

Postat av:

får du bra betyg i skolan. pluggar du mycket? isåfall hur mkt varje dag?

- Faktiskt så är jag riktigt nöjd med mina betyg. Ligger på VG-MVG nivån i alla ämnen och då räknar jag inte med de ämnena som slöjd, idrott, bild, hemkunskap och musik. På de får jag i alla fall minst ett G.



Postat av:

Hur många olika designar har du gjort?

- Kollade precis upp det där och de designer jag har sparat är över 60 styckna. Sedan har jag raderat en massa också. :)


Så ja. Nu har jag svarat på frågorna. :)


4 oktober

Sista chansen att ställa en fråga til min lilla frågestund :)

Klicka här

4 oktober

Ska snart svara på alla frågor. Den kom inte så många. Haha, men men :P

Titta vad jag har gjort på menyn :) Den svarta texten :)


4 oktober

Hejsan!

Vad har jag gjort idag? Egentligen ingenting. Eller juste. Jag var ju ute med mina föräldrar för att köpa lite fint till huset. Vi hittade inte så mycket men en stor svart pälsliknande matta till vardagsrummet blev det i alla fall. Vaser och andra dekorations prydnader köptes också till vardagsrummet.

Imorgon kommer jag att vara ledig. Skönt! Så jag ska nog vara med Tessan då.


3 oktober

Hej. Jag satte rubriken som tredje oktober fast det egentligen redan är den fjärde.
Vid halv fem åkte jag & familjen till min farmor & farfar. Min farmor har precis kommit från sjukhuset efter en operation så då ville man ju hälsa på henne. Jag träffade Simona, Gabriel, Linnea, Vanessa & Leah där också. Åh, Gabriel är så söt att jag bara vill krama ihjäl honom. Haha? Nu när han har lärt sig att gå, så är han ännu roligare. 
Vi kom hem vid tio eller halv elva och då fick våran väldigt sena middag bli mat från McDonald's. McFeast blev det för min del.

Glöm inte att ställa en fråga till min frågestund här!

3 oktober

Hejsan!

Jag har inte gjort så mycket idag förutom att verkligen stormstäda min garderob. Jag har både rensat & gjort mig av med alla fula/gamla kläder. Och sen har jag också vikt de kvarlämnade plaggen och till slut har jag dammat självaste garderoben. Det är ju riktigt äckligt att ha en dammig garderob, nästan värre än att ha på sig smutsiga kläder. Juste, jag la också i sånna där doft grejer så nu kommer allting lukta gott. Gissa vilken doft jag valde? Lime & citron hahah! Min favorit!

Det ser inte ut att vara så städat som det verkligen är!




.


2 oktober

Vet ni. Jag ska nog ta igång en frågestund. Har aldrig haft det här på bloggen, så liksom. Varför inte? :) Håll ut! Den kommer klockan tio och jag kommer avsluta den på söndag.

Man kan ställa vilken fråga som helst och jag kommer svara på nästan nästan allting. Förutom vissa undantag då det gäller om för privata saker. Men annars svarar jag på allt. Såklart är det okej att vara anonym. :)

2 oktober

Hellu! It is friday!

Snabbt veckorna går va? Idag var det prao som vanligt. Det blir alltid kul på eftermiddagarna. Haha. Anton & Emil skulle komma och kolla hur vi hade det även fast vi sa åt de att de inte fick. Så de kom in med ryggarna mot oss som om de inte kände oss. Hahah, fast de misslyckades.
Efter skolan var jag först med Tessan. Sen hängde Therese & Emelie på. Och efter det kom Valentina, Avin & Fanny. Men jag var dock tvungen att gå hem vid sex för att äta middag och sånt där. Skulle kanske ut på kvällen sen igen till Fanny men vi skulle hyra film hemma. Fast tyvär blev det inget av det heller :P Men det blev ändå fredagsmys med massa gott. Känner mig väldigt onyttig nu eftersom jag bara har ätit den största delen utav dagen.


1 oktober

Jag fixade en design tidigare idag till en tjej. Hon gillar Hello Kitty. Man ser inte att den rosa bakgrunden har mönster som föreställer Hello Kitty nu när bilden är så liten :P


1 oktober

Idag vaknade jag halv nio av att Tessan ringde mig :P. Lite över nio gick jag ner till skolan nedanför mig för att träffa Tessan, Emelie, Therese, Anton & Emil. Vi ville se vad de gjorde eftersom Emil & Anton praoar som idrottslärare där. Kvart i tio drog jag och Tessan till jobbet. Hahha. När Imadeus (butikschefen) var och hämtade posten ringde butikstelefonen. Jag gick och svarade och jag kunde inte svara på frågan jag fick. Så jag slängde telefonen till Tessan och så blev det lite rörigt. Haha. Imorgon börjar vi elva igen :D!!


1 oktober

Nej! Det är oktober nu. Bara att acceptera att hösten kommer nu Paulina. Fan, fan, fan! Varför slösade man bort sommarlovet? Jag borde passa på att bada varje dag och sånt. Äta glass, vara med kompisar. Visst känns det omöjligt att tänka på att man går runt på stranden med sommarkläder, sina kompisar, solbrillor medan man äter glass! Ajaa.. Det är ju "bara" åtta månader kvar. 8 x 31 = 248 dagar. (snabb huvudräkning)



 

RSS 2.0