29 december

Om någon undrar så fick jag bl.a. den här klänning i julklapp. ;)


28 december

En outfit jag gjorde med enbart H&Ms nya vårkollektion.


28 december

Hej.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade sent, as usual. Åt frukost, städade mitt rum eftersom det låg kläder överallt. Duschade och smörjde in mig med massa krämer. Sedan var det dags för lunch och det blev spagetti med köttfärsås. Efter lunchen dansade jag i en och en halvtimme! Det finns inget som är roligare än att sätta på sina favoritlåtar i högsta volym och bara dansa loss. Hihi. E
Men efter ett tag smsade jag med Jessica och bad henne att komma hit och titta på en film tillsammans på mig. Efter bara några minuter var hon här, skönt när man är grannar. Det tog ett tag innan jag fattade att playstation saken inte var ikopplad. Fick nästan damp på den saken för att den aldrig sattes på även fast jag klickade på ON knappen. Men vi märkte det efter ett tag. Vi åt lite chips, choklad och drack funlight lime med kolsyra. Men hon hann inte se hela filmen eftersom att hon skulle åka iväg. När hon gick såg jag klart på filmen och då kom mamma hem med pizza. Yihi. :P

Jag glömde berätta att jag fick massa kläder av min faster Sonja. Jippy. :)

27 december

Min blogg är riktigt dålig nu under julen till nyår. Det blir bättre efter alla högtider, vågar jag nog lova er.

I fredags på juldagen, gjorde vi de saker jag skrev. Vid fyra kom Leah, Vanessa och deras föräldrar hit. Haha, jag hade riktigt kul med Leah & Elin. De skulle försöka brotta ner mig och sedan knyta fast mig med ett band och dra in mig i badrummet ("fängelset"). Självklart så lyckades de eftersom de är så starka. ( och jag är så svag).

Igår var jag först i sk. Jag hittade inte ett skit, men däremot hittade Sara en söt klänning. Som jag också kan använda eftersom den är i storlek 34 (aa) :p. Men jag kommer nog inte få det eftersom jag, enligt henne, töjer ut alla hennes kläder.
Vid sju tiden åkte vi till min faster och mina söta kusiner Gabriel & Simona. De har flyttat till en jättefin lägenhet så vi skulle se den. De bor också grannar med Per Gessle. Sonja berättade att de brukade se varandra genom fönstrena. Vid tolv åkte vi hem och Vanessa & Leah följde med oss hem för att sova över hos oss.

Idag vaknade jag och var jätte trött, så jag kunde inte umgås med kusinerna. Efter frukosten gick jag och la mig igen och vaknade vid halv två för lunch. Efter lunchen åkte de, så det var lite synd. Men jag gick istället till kk med Prinsella. Vi gick till H&M men ännu en gång hittade jag inte ett skit. BAJS! :P




24 december

Älskar ni inte Kissies sånna här tecknade paint serier. Hon är ju jätteduktig och de brukar framförallt vara roliga också.
Hon har ju värsta begåvningen på att rita på paint.




24 december

Hej. Vill börja med att säga god jul till alla idag. Får väl säga god jul imorgon också eftersom att alla ortodoxa, katoliker & vissa protestanter firar jul imorgon istället.

Men i alla fall. Vi brukar fira lite på båda dagarna. På julafton följer vi den svenska traditionen. Julskinka och sådant och senare öppnar vi julklapparna. Imorgon blir det kyrkan på morgonen, sedan åker vi till farfar vid tolv där hela pappas sida brukar samlas. Jättekul att träffa alla. Efter någon timme åker vi hem och äter skit god mat. Mammas goda syrianska mat. Mums! Mot kvällen kanske vi går till några eller så kommer några hem till oss. :D

De julklappar jag fick: Två klänningar, en pälsväst (ej äkta), en kofta, ett halsband, en bok, en tröja, lite accesoarer, mkt pengar och ja...

Det jag gav bort:

Sara: En massageboll som fungerar när man ansluter den till en USB port. Stearin ljus som ser ut som vindruvor.
Elin: En skjortklänning och en cd med barnsagor.
Mamma: En boklampa och ett stearinljus som ser ut som en ananas.  
Pappa: En mugg som håller all dricka kyld i tre timmar. Även på sommaren ute i solen..

Kiss N Tell - Kesha


23 december

Hittade en bild på Beyonce och hennes syster Solange Knowles. Hon är också en amerikansk skådespelerska och sångerska. Men inte lika berömd som hennes syster.

Tycker ni att de är lika?


20 december

I love this song.. ♥

Jag lyssnade på den för ungefär en månad sen men hade totalt glömt bort den. För några dagar sedan hörde jag den på radio, så.. :)


Black Eyed Peas - Alive


21 december

Hej! Idag har jag varit med Therese. Hon kom hit klockan ett och då beställde vi hem några julklappar från internet. Riktigt enkelt och praktiskt faktiskt. Plus att priset oftas är bättre på internet. Sedan vart vi hungriga så vi gick till McDonald's. Efter det gick vi hela vägen till H&M och lämnade tillbaka den för lilla julklappen till Elin. Jag bytte ut den mot en skjorttunika. Riktigt söt. När vi kom hem satte vi oss framför tvn och tittade på Disney Channel med Elin. Hahha, vi satt och tittade på det i över två timmar och roade oss.

Två bilder från dagen..

Ursäkta min min på båda bilderna. Kunde inte stå emot frestelsen att vara oseriös.




20 december

Här får ni två bilder på mig från idag. Jag var ju hemma hela dagen och städade, bakade och tog det lungt. Så jag har inte fixat mig, så att ni vet.. :)





& så här ser min garderob ut nu. Eller i alla fall en del av den. Ordning & reda!



20 december

Räknade ihop mina betyg och det blev faktiskt 260 poäng redan nu. Bra va? Sedan så skulle jag ju få mvg i svenska också, men man kan tydligen inte få det i åttan.

19 december

Satte rubriken på den nittonde även fast det är den tjugonde nu. Men whatever.

God natt. Bjuder på två bilder från idag..

Imorgon blir det nog lite städning i mitt rum först inför julen. Sedan vill jag helst gå ut med en kompis, om jag inte är för trött.




19 december

Jag är såååååååå trött nu!

Imorse var jag i stan med Therese. Vi fick skjuts av min pappa som skulle till sitt jobb. Men vi var där typ halv tio. Tidigt va? När butikerna öppnade klockan tio begav vi oss ut. Vi tittade i många butiker och jag hittade en massa fint. Men antingen så satt de inte bra, fanns inte i min storlek eller så var de för dyra. Det var ju meningen att jag skulle köpa julklappar, men jag köpte bara en klänning till Elin. Så jag har fortfarande inte köpt något till resten. Sedan så frågade jag mamma ifall jag hade köpt rätt storlek på klänningen, men det hade jag tyvär heller inte gjort. Så jag hoppas verkligen att jag hinner byta den. Ifall den nu finns i rätt storlek...
I stan var det jätte mysigt för att det snöade men det var inte allt för kallt. Sedan var det massa olika julmarknader från olika länder. Så att man kände ju lukten av allt från grekiskt till holländsk julgodis. Jag & Therese köpte ett par jättesöta saker från en utav säljarna. Jag kan tyvär inte ta upp det nu i bloggen, eftersom det förmodlingen kommer bli en julklapp. Men jag lovar att berätta det senare.. Åt mig själv köpte jag bara ett par "jeans."

Vid sex tiden kom min faster Sonja och hennes familj hit. ÅH! Gabriel & Simona är bara för söta. Hahah! Måste erkänna att det var kul att leka kurragömma med de.. :). De åkte hem för ungefär tjugo minuter sedan.

Tre bilder tagna i Monki...






Mina jeans.
De ser ut att vara mörkare än vad de egentligen är..



18 december

Här kommer bildbomben. Kan tänka mig att det här kommer att ta tid.



Min outfit...


Mina leggins..


Me...



Jag...



...igen



...och igen


Mina uppböjda fransar...


Min hela outfit...


Mitt öga...


Jag & Therese.. <3 Tidiga i gympasalen...


Några i klassen..


Hihi...


SLUT...




18 december

Hej!

JUUUUL AVSLUUUTNING IDAAAG!

Lov i över två veckor. Wihoo! Men jag kan säga redan nu att lovet kommer flyga iväg hur snabbt som helst. Det är alltid så! Men men.. Vi fick våra betyg idag. Jag är nöjd, men jag vet att det kunde ha varit bättre. Betygen skriver jag nedanför. Vår dag började i gympasalen där nästan hela skolan samlades. Där var det massa jullåtar som kören och publiken fick sjunga till. Haha, helt plötsligt ställde sig bl.a. vår gympalärare och några andra lärare på den så kallade scenen. De började dansa till Thriller. Det var så pinsamt tycker jag. HAHA, men ändå kul. Fast jag visste att de skulle göra det innan eftersom någon hade sagt det till mig.
I klassrummet efteråt, hade vi frågesport. Lite halv kul sådär.. Sen var det betygen som gällde.
Efter allt gick jag hem och vid fyra kom Therese till mig. Vi roade oss där ute, HAHA! Vi spelade in en video också, som ni inte får se. Inte för att man såg något heller, den var för mörk. Men ändå.

Snart blir det en bildbomb här på bloggen. Håll ut.. :)

Mina betyg...

G - Musik & Idrott
VG - Spanska, Matte, Geografi, Historia, Relgion, Samhällskunskap, Svenska, Engelska, Teknik, Slöjd, Bild, Hemkunskap
MVG - No (biologi, kemi & fysik)

17 december

Jag såg precis att jag hade lagt två likadana videos nu. Nu får ni den, den andra egentligen skulle vara... Alltså, den är bara för bra.. Hihi! :)





I skolan var det snöbollskrig på rasterna. Jag ramlade och blev mulad flera gånger. Inte kul fast ändå. Nyss var jag också ute med Sara. Vi hade också snöbollskrig. Eller jag borde nog säga snökrig, för inga bollar gjordes.


17 december

HAHAHAH! Jag måste bara se den här filmen. Se hela trailern till slutet. Haha.- Se den andra också.. :D


17 december

Hej! Jag och några fick sitta här inne i datasalen på vår håltimme. Haha! Vi sitter här och är inne på facebook, spela.se och olika bloggar. Haha! Nu ska jag spela bomb it. ;) Vi hörs nog när jag kommer hem.. :)


16 december

Naglarna är målade nu! Dags för dusch.. Puss ♥

16 december

Hej! Skolan var riktigt seg idag.. Det kanske berodde på att jag var trött. Jag är trött nu också. 

Mina planer för idag är att fixa lite saker här på datorn, måla naglarna och att äta middag. Måste duscha också, för att Emelie tryckte in snö in i mitt huvud. Blää på henne :P

Nu är det mys framför datorn som gäller. Såklart, så är mina favorit mjukisar på.. :)


15 december

Jag gjorde precis klart en design till Tessan och hennes kompis Lisa! Jag hade lovat henne så länge, och nu äntligen blev det av. De valde jultema som många andra väljer den här tiden på året. Sött blev det! :)

Ska sova nu! God natt! :)

15 december

Fråga mig inte om de två inläggen innan. Therese & Prinsella är ju helt knäppa.. :P

Snö idag! Ska man vara glad eller inte? Jag har svårt att bestämma mig själv. Vissa saker är possitiva och vissa mindre. Efter skolan följde jag med Avin, Fanny, Marilyn och Therese hem till Valentina. Jag stannade inte länge eftersom jag var så sjukt hungrig, och längtade efter mammas mat. Haha! Efter maten gick jag ut med Sara och fixade massa julbelysning. Sen var det dags för middag igen och efter det har jag ätit glass och pratat i telefon.


Smartis!!

Tjena Paulinaläsare det är Prinsella här..
Vi sitter här i datasalen och har tråkigt....
Som ni vet är Paulina ganska smart hon har get mig ganska mkt hjälp senaste veckorna :P
Här är en skön bild hon gillar :) Se hela bilden







Tänk om hon satt där istället! Thihii :) / Prinsella


Jag kan se vissa likheter. HAHAHHAHAH ! / Therese











Aww,, sötnos vi älskar dig Paulina :P ciao bella


Therese hästbloggar

shuuuhuuu . Therese häääära. Jag vet att ni har saknat mig. MASSOR!
Tänkte liksom göra paulinas blogg lite roligare som ni förstår.
Genom att berätta tre hemligheter om mrs. paulina.

- Hon är en snigel HAHAHHA

nej nu skoja ja bara, nu kmr det. Berädda?

- Hennes största rädsla är nattfjärilar ( haha ) , hon funderade på självmord när det var en sån i hennes rum . thihi. läs bara något inlägg från i somras, så får ni se ;)

- Hon har blivit tagen för inbrott ( HAHA ) hon själv vet vad jag menar ;).

- När hon blir rädd skriker hon bara och blir helt galen istället för att använda sitt hemliga vapen hahah. som jag inte kan berätta xd.

SÅ nu kära paulinas läsare, har ni en del att tänka på.

Checka min blogg btw, www.theeresehs.blogg.se

C ya ! :)

12 december

Ny bloggdesign.. Hur blev den? :)

 


12 december

Hej!

Jag har inte uppdaterat nu på ett tag. Men jag har haft det fullt upp. Igår var det ju juldisco som jag, Therese & Prinsella har arrangerat.. Det kom över hundra barn, så det var jättekul. Men stressigt. Mycket hände, så det känns riktigt konstigt nu..
Något kul var när Daniel & Emil satte på sig min tomtedräkt som är riktigt stor. De använde ett ben var, alltså av dräkten. När de gick ut på dansgolvet hoppade alla barnen på de.. Haha! Skit kul, för de ramlade till slut och satt fast i tomtedräkten. HAHA! Såg att tomtedräkten har gått sönder precis. Men det var det värt. Haha!

Dålig video på grund av att det var mörkt. Men kul!


9 december

Hellu!

Orkar faktiskt inte skriva något alls nu. Ni får två bilder på mig och Therese från dagen istället..








8 december

Hejhej! Vanlig skoldag idag.

Nu håller jag på med en ny design som förmodlingen blir klar imorgon!

Bild, tagen igår..


7 december

Hej!

Vet ni vad? Pappa & mamma köpte en mobil till mig igår. W995 blev det eftersom de precis hade slutat sälja den andra. Men den är bra med 8.1 mega pixels och walkman. Vet ni vad det här betyder? Att jag kan ta bilder från dagen och lätt lägga upp de här i bloggen.

Idag när vi slutade fick vi reda på vad vi fick på hemkunskapsprovet. Jag fick VG+ så jag vart nöjd. Sen gick jag, Therese och Prinsella till kk för att handla mat till minidiscot. På vägen dit drog vi av grenar med barr på för att använda de. (HAHA!) På väg till mat butiken gick vi förbi leksaksaffären. Haha. Då såg vi att de hade massa presentpapper som var rött. Det skulle alltså passa bra till festen. Så Therese gick in och hämtade skit mycket papper och presentsnöre utan att ha köpt något. Men ingen märkte något eftersom hon är blondin. Haha!
Jag ska plugga till matte provet snart.. Har inte gjort det än för att jag råkade somna från klockan sex till klockan nio.

Bilder från dagen:

Therese efter syslöjden med sin färdigsydda väska.


Therese när hon tog present snöre & papper.. :P


5 december

Hejsan bloggen!

Jag var med Therese idag. Vi skulle i alla fall leta efter julklappar, julkläder, nyårsklänning och saker för en fest. Så vi fick skjuts av min pappa till sk. Jag blev verkligen jätte trött efter bara en timme. Jag hittade en jätte, jättefin klänning i Vero Moda. Men den fanns inte i min storlek så jag ska försöka ringa och höra hur det är hos några andra butiker.
Precis innan vi skulle hem köpte vi lite behövande saker till festen. Ska äta middag nu. Mer bloggandet blir det ikväll.

Även fast bilden är suddig så ser man att vi var glada. Gammal bild!




4 december

Hej! Igår kunde jag inte skriva något eftersom jag hade hemkunskaps prov och engelska redovisning att plugga till. Det hände inte så mycket under den skoldagen förutom att alla slog alla på varandras vänstra arm på grund av värken av vaccinet. Men det känns som om alla slog mig mest eftersom jag reagerade mest av sprutan och kanske också är känsligast. Samma dag som jag tog sprutan kunde jag inte gå därefter. Det gjorde skit ont i mitt ben. När smärtan gick över fortsatte jag att gå konstigt. Jag gör den nu också! Men det blir bättre för varje dag.

Idag hade jag hemkunskaps prov som jag fick göra efter skolan eftersom att jag inte komma på hemkunskapslektionen igår. Jag hann i alla fall klart innan tre. Jag tyckte också att det var ganska svårt. Men vi får se vad jag får. Jag och Therese hade också våran engelska redovisning. Enligt kompisarna gick det väldigt bra för oss. Vi fick inte direkt någon feedback av läraren då, men vi ska få det nästa vecka.

Idag fick vi veta resultaten på både No och So proven. Hihi! Jag blev jätteglad för att jag fick MVG på No provet. På So provet fick jag VG. Therese och jag tror också att man inte kunde få högre än vg på det provet så jag vart jätte nöjd. Hihi! :)

Titta vad brun jag var, när jag kom hem från Gran Canaria!

3 december

Hej!

Jag sitter i datasalen nu! Som ni säkert har märkt har uppdateringen legat på botten eftersom det där jävla vaccinet jag tog har gjort mig sjuk. Men nu mår jag bra förutom att jag har ont i armen. Ni som har tagit vaccinet vet ju hur ont det gör. Jag har hemkunskapsprov imorgon också. Så det måste jag plugga till.

Ciao ! ♥

1 december

Therese tvinga mmig att göra det här..

OM DIG
Namn - Paulina
Bor - Stockholm
Syskon - Två små systrar
Ålder - 14
Född -  6 maj
Ögonfärg - mörkbruna
Längd - 161 cm kanske?
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Oxe
Hårfärg - Mörkbrunt
Födelseort -  Stockholm

DAGENS..

Låt - Vet inte..
Saknad - Sommaren och dagarna utan denna spruta
Kläder - Sovkläder
Smink - Nej
Underkläder - Det vanliga som en tjej har..
Mat - Lasagne
Köp - Inget, eller jo.. En klubba av Sara
Göra sen - Försöka återgå till mina planer
Godis - Klubba & Choklad
Pinsamaste -  När jag höll på att kalla MarieLouise mamma. Haha ma..
 
SVARA ÄRLIGT
Gillar du någon just nu - kanske lite..
Tycker du om att plocka svamp - nt provat :P
Tycker du om godis - Ofc!
Hur många gånger i veckan äter du godis - Alla
Äter du oftast nyttig mat - Nej!
Tycker du att du själv är söt/snygg - Aa, ifall det är en av mina bra dagar
Du ger mycket komplimanger till andra - Tror det, eller lagom
Är du nöjd med ditt förnamn - Aa, riktigt!
Du tycker att du själv är smart -  Yes, för det mesta
Vad är det sämsta hos dig - Att jag lätt blir irriterad på små saker
Vad är det bästa hos dig - Vet inte...
Har du bra självförtroende - Aa, oftast
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? pip
Du tycker om att vara med killar -  ;)
Känner du dina grannar -Sådär
Gillar du skolan - Nja
Har du någon gång skolkat - Nej!
Spelar du något instrument -  No
Sporter/aktiviteter har du gått i - Basket & Dans
Har du några tatueingar - Nej
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - 15 kanske, hihi.
Tycker du om djur -  Nää..

BRUKAR DU...

Sova - Alltid
Ta mediciner du inte borde ta - Nej!
Röka - Nej! Aldrig!
Snusa -  Nej!
Skada dig - Inte jag. Bara rakbladet. Skojar.. :p
Lita på folk -  Beror på
Skada dig med flit -  Vad tror du?
Drömma mardrömmar -  Om dig! Mohaha!
Gå i skolan - Ja
Ljuga - Ibland, vita lögner
Vilja dö - Varje gång jag ser Sara :P

NÄR...
Åt du senast - Sju
Läste du ut en bok senast? - Igår
Köpte du något senast - Idag
Vad? - Klubba
Svor du senast - Kanske nyss, märker inte..
Sjöng du senast - En minut sedan
Klagade du senast - idag haha
Klantade du dig senast - Nu! orkar inte svara på allt.

HAR DU...

För många vänner - Det går inte..
Förföljelsemani - Va?
Någon annan psykisk sjukdom? - Adhd.. :P
Skadat någon? -  ja..
Färgat håret - Nej
Några piercnings - Nej
Några tatueringar - Nej
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält - aa.. :P

RSS 2.0