31 augusti

Hejhej. Första dagen av veckan är nu avklarad. Skönt. Längtar till fredagen. & längtar ännu mer till på torsdag nästa vecka för att då börjar dansen. :) Men vi har ju en ny tränare så vi får se hur hon är. Jag tror att hon är ganska skön men hon har en annorlunda stil. Hon har sånna där rasta flätor. Eller egentligen heter det dreadlocks. Nu ska jag fixa Nathalies bloggdesign. Vi hörs senare. Ciao.

Jag hittade faktiskt en bild på henne på Google. Men man ser inte hennes hår lika tydligt som i verkligheten.

30 augusti

Blogg.se har ju gjort om lite. Det såg jag i alla fall nyss när jag skulle kolla min statestik.


30 augusti

Hejsan. Idag var jag ute och shoppade med hela familjen. Det var meningen att jag skulle köpa tights, jeans, skor till vintern, gympaskor & lite varma koftor.
Men tyvär hittade jag bara tights, ett par jeans & en bok.


Jeans från JC



Bok från Bokhandeln. Som om Ingenting av Katarina von bredow.
Nymålade naglar också. Det ser ut som rött, men egentligen är det rosa.

Tightsen pallade jag inte fota.

29 augusti

Uuuuw!
Såg precis en utav Lady Gagas outfit. !! Det är grod gossedjur som hon har på sig som en klänning. Asså herregud, vad är det med henne. Det är inte bara hennes outfit som är ful utan hon själv ser inte så jätte snygg ut heller.

Usch, kolla hennes ansikte.



29 augusti

Hejsan. Idag ville mamma att jag skulle stanna hemma eftersom jag har varit lite små sjuk på sistonde. Så jag sov till elva. Vaknade och åt frukost och sen gick jag och la mig igen till ett. Åt lunch och gick och läste efter det.  Satt framför tvn till fem och började baka bullar efter det. Vid nio åt jag middag. Snacka om en slapp dag. Men jag känner mig ändå inte riktigt utvilad.


28 augusti

Som jag skrev så gick jag & Jessica på bio med våra mammor. Vi såg filmen Sommaren med Göran. Den var verkligen skit rolig. Haha. Svensk humor är ju lite annorlunda ifall man jämför det med amerikansk humor. I filmen var alla typ från HeyBaberiba, Fredag hela veckan med. Så ni förstår hur filmen var. :P




Hä kommer trailern för filmen. Tagen av Jessicas blogg.
Hahahah!


28 augusti

Sho! Skola till två idag. Vad gjorde vi där? Vi hade idrott och körde flaggan. Sen hade vi svenska & engelska och snackade skit om Marie Louise. Hmm, juste. Vi hade musik också. Ingenting speciellt hände där alltså. Efter skolan var jag med Emelie, Therese & Valentina. Vi spionerade på Thereses lillebrorsa som går i 6:an. Och ni vet, då är dom små wannebe fjortisar och tycker dom är coola ifall dom dricker cider och sånt. Och han skulle tydligen på någon fest. Så vi pratade med honom först och han ville inte tala sanningen till oss. Så istället cyklade vi efter dom. Busringde gjorde vi också och låtsades heta Alexandra & Julia. Hahha. Vi får väl hoppas på att festen är som den ska vara för elva åringar.

Jag kom halv fem och en timme senare gick jag, Jessica & våra mammor ut för att se på bio. Mer om det kommer snart.

Bilder från igår & idag!





27 augusti

Har gjort ännu en snygg outfit genom att plocka kläder från olika hemsidor.


27 augusti

Idag började skoldagen med hemkunskap. Vi fick baka bullar. Jag & Anna lyckades faktiskt väldigt bra med våra, även fast jag suger på allt det där med bakning & laga mat sakerna. Jag blev alltså inte hungrig idag som jag alltid brukar bli.
På idrotten körde vi massa konstiga grejer som man brukade göra förut. Man skulle ställa sig i längdordning utan att prata. En annan lek var typ den där när man har en boll under hakan och ska ge den till någon annan.
Efter skolan var jag med Therese i typ tjugo minuter. Men när jag kom hem vid fyra gick jag och la mig direkt. Så jag har faktiskt sovit sen dess till nu. Skönt!

Gammal, gammal bild.

26 augusti

Ny bloggdesign åt syrran Sara. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


26 augusti

Jippi! Dansen börjar snart. :)


26 augusti

Hej. Idag var jag med Therese lite och letade efter jobb. Vi fick massa telefon nummer som vi förmodlingen inte kommer palla att ringa.

Håller på att fixa Saras design nu. Ni får se senare :)

25 augusti

Jag har gjort en ny bloggdesign till Therese idag. Det är bara att checka in den. :)


25 augusti

HejHopp!

Idag var det skola såklart. Vi hade typ två och en halv timmars håltimme då vi skulle gå hem och arbeta. Men jag gick runt och skaffade mig ett jobb istället. Jag går i åttan nu så därför måste vi praoa i två veckor. Boring boring. Men det är bara att acceptera sånt och börja förstå att man snart måste gå in i "vuxenvärlden". Vänta, jag måste bara berätta en sak. Vi fick träffa vår nya bildlärare idag och han är helt konstig. Han tog ansiktet emot ens egen med bara några centimeters mellanrum när han pratade. Andedräkten var ju inte på topp heller. Man kan ju tro att han ville pussas eller något. :P Och vet ni vad han sa till mig. Han ba: Jag tycker du kan komma på mycket kreativa grejer, blablabla. Vi kommer skapa en relation tillsammans. !! Asså what. Jag vet att han inte menade så men det kan ju misstolkas.

Men nu är det slutpratat. Hejdå!

24 augusti

Jag har precis gjort en ny deisgn till Yvette.
Ifall du också vill ha en ny design så kan du bara kommentera. :)


24 augusti

Asså det finns ingen bättre plats än att vara hemma. Efter en lång skoldag sliter jag av mig alla obekväma kläder och tar en dusch. Sen sätter jag på mig mjukis shorts och sätter upp håret i en bulle. Äter mig mätt och slänger mig framför tvn. Orkar inte vakna tidigt imorgon och komma hem sent.  Eller vid halv fyra då.

Men men. Imorgon ska det tydligen vara soligt. Nice. Lite sol räcker för att få humöret på topp.



23 augusti

Haha!
Jag & Therese pratade lite om gamla minnen igår. Plötsligt dök Zwinky minnet fram. Ni undrar säkert vad Zwinky är/betyder. Det är en hemsida där man fixar sig själv med att sätta på kläder, smink, skor & hårfrisyrer. Det var verkligen jätte länge sedan vi var inne på hemsidan och idag kämpade jag för att få fram rätt användarnamn och lösenord. Skit svårt verkligen, men jag lyckades till slut.  Jag hette Pauo2 hahahha. Hahah, snacka om att man inte hade något liv då. :P Töntigt men samtidigt sött.

Så här såg jag ut!


Tessy8 är Therese då


Valentina7



Lime

Jag överaskade er med en ny design va? Egentligen var det inte planerat att fixa en ny men det fick bli så ändå. Visst blev den snygg. Och som ni märker har jag fortfarande svårt att släppa det där frukt temat som jag alltid vill ha med. Lime blev det denna gång.
Glömde berätta att klockan vägrar komma fram nu, men jag ska fixa det imorgon.

Här är min design! ♥


22 augusti

Outfiten från Fannys fest som jag har lovat mig själv att lägga upp.


-klänning från Gina Tricot (födelsedagspresent av T)
-pumps från Scorett
-halsban från Thomas Sabo
-rosett från H&M
-pärlörhängen från Glitter

22 augusti

Hejhej. Jag var precis med Valentina, Fanny & Avin. Vi hade filmkväll hos Fanny. Jag såg äntligen Baksmällan som jag har velat se ända sen juni. Trodde faktiskt att den skulle vara lite bättre och roligare men den var värd att se.


22 augusti

Har plockat fram lite kläder från olika hemsidor här och där. Voila! och så fick jag ihop en snygg outfit. 


22 augusti

Hej.
Igår kväll åkte min morbror och Katrin hem. :( Känns jätte tråkigt eftersom vi som alltid hade så kul. Men men. Jag & Sara får kanske åka till Tyskland själva och träffa dom under sportlovet. Som det typ är ett år kvar till.....

Idag har jag legat i sängen och framför tvn bara. Är väldigt förkyld och har ont i halsen så vad ska man göra?

20 augusti

Hejsan Svejsan!

Första riktiga arbetsdagen. Riktigt lång och seg var den dagen. Mer behöver jag inte säga. Eller jo. Vi ska ha hemkunskap och det verkar vara fett boring. Prao ska vi också ha om några veckor. Vad tycker ni jag ska välja?

En gammal bild på mig och Valentina som jag precis hittade i mina bilder. Den är från dansuppvsingingen. Visst ser jag lite sliten ut i ansiktetefter allt smink?




Och så här såg sminket ut. Inte det lättaste att ta bort va!?

19 augsuti

Många kom inte med på foto, men men :P





















19 augsuti

Japp! Idag var det första skoldagen för mig i årskurs åtta! Känns väldigt konstigt att sätta sig på dom där stolarna och börja klottra på bänkarna. Men men, bara några hundra dagar kvar tills sommarlovet.

Aja! Ikväll har våra grannar någon grannfest. Så alla grannar ska dit och typ ta med mat och sånt. Vet inte ifall jag pallar gå eftersom jag är så himlans trött. Blir alltid sjuk igen till på kvällarna.

18 augusti

Hejhej bloggen. I söndags hade ju Fannys hennes födelsedagsfest. Jag och Avin gick till Fanny vid ett tiden för att hjälpa till. Vi var lite för lata så vi satt och lyssnade på musik istället. Jag hade ju tagit alla mina låtar som är ungefär 200 styck. Så där satt vi i typ tre timmar. Vi valde i alla fall massa partylåtar till festen.
Vid sex kom alla tjejer och så åt vi middag. Bara en timme efter kom några killar också. Vi höll oss mest ute och badade i Fannys pool. Det var verligen svinkallt.

När jag kom hem i måndags var jag helt sjuk. Typ feber, förkyld, ont i halsen. Jag tror allt det berodde på att jag badade ute när det bara var tio grader. Nu är jag lite småsjuk också. Måste bara skrika nu: IMORGON ÄR DET SKOLA!

Bilder från Thereses blogg. (mina kommer snart.)


Emelie, Valentina & Therese! <3


Jag & Therese.


Anton, Calle & Emil.


Therese & Valentina.

Jag och några.


Jag, Emelie, Valentina & Avin.


Emelie, Valentina, Maja & Viveca.


Therese, Jag, Valentina, Maja, Viveca.


Avin.


Viveca & Maja.


Therese & Jag!


Therese.

15 augusti

Hejhej. Gör inte så mycket nu förutom att jag både smsar och skriver på fb med Nille. Vill verkligen träffa henne imorgon men vi får se ifall jag hinner.

Dagens låt!
Black Eyed Peas - I Got A Feeling

15 augusti

Nu behöver jag många låtförlsag till en cd! Så kommentera massor är ni snälla. Helst nya & party låtar!


14 augusti

Hejsan! Idag har jag gjort mycket. Först åkte jag, Sara & Katrin till SK. Katrin köpte en snygg väska från Friis&Co och en annan snygg från MQ. Hon köpte också skor från Vagabond. Jag tänkte köpa ett par svarta glansiga tights men dom fanns inte i XS. Vad Sara har köpt bryr sig ju ingen om så det hoppar vi över. ;) Vi kom hem vid fem tiden och då fixade vi oss och gick ut för att äta middag med resten. Det blev Thai mat denna gång. När klockan var nio gick vi och spelade Bowling. Jag kom typ någonstans mittemellan alla och min morbror vann såklart med alla hans strike.

Vi tog massa bilder med Katrins kamera men hon har inte med sig en datorsladd så jag kan tyvär inte ladda upp dom.
Adios mis amores!

13 augusti

Hej. Katrin fixade min naglar nyss. Så nu är dom fräsha och snygga!

Glömde berätta att vid åtta tiden kom Fanny och hennes kompis Rebecka till mig för att hämta hennes inbjudan som jag hade gjort.

Vi var tvungna att göra det lite töntigt så att föräldrarna skulle kunna fatta att det inte ska vara någon galen fest eller vad man ska säga. Vi hade svårt att skriva, kändes som om man gick i trean igen.

13 augusti

Hejhej. På förmiddagen åkte jag, Therese & Valentina till sk. Vi skulle köpa presenter till Fanny. Vi hittade faktiskt en massa fint. Jag fixade mina ögonbryn på Face också. Det gjorde lite ont när hon använde tråd.
När vi kom hem skulle vi alla hemma gå och kolla på bio. Det fick bli Ice Age eftersom Elin var med. Svensk tal krävde hon också så då blev det lite synd för min morbror och Katrin. Men men, svenska är finare än tyska/holländska. Enligt mig, men inte dom då. :P Filmen var ganska rolig och vi kollade på 3D. Så vi fick ha på oss såndär glasögon. Nice.

Bilder från idag: (vissa är tagna från Thereses blogg)


Fjortisarna med Sl märket. Skojar bara :P


Valentina & Me.


Jag i Face.


hihi!


Är brillorna snygga, eller vad?

12 augusti

Hejsan. Har precis kollat på en film med Sara. Inside Man tror jag den hette. Innan det gjorde jag inte så mycket förutom att äta en väldigt god middag.

Lite onödigt, men ni får ändå bilder på middagen. :)

Mums, Tacos!





12 augusti

Hej. Idag har jag varit i stan. Fullt med fjortisar på grund av ung08. Men aja, dom har ju också sina liv. Jag köpte i alla fall två saker från Benetton och en tröja från Zara.

Här kommer bilder.

449:- (70% rea)


529:- (70% rea)


100 kronor på Zara.

11 augusti

Wtf! Therese kunde typ ha dött idag eller något. En järn grej föll på henne i ung08.

11 augusti

Hola amores!
Idag åkte vi in till stan. Vi beslöt oss för att åka till eriksdalsbadet så vi gjorde det. Finns inga bra badhus här i Sverige, eller hur? Lite pinsamt att åka dit när m morbror och Katrin är vana med mycket mer. Deras "små" badhus är mycket roligare än Sydpolen. Aja.. :S

Är hemma nu och sitter här framför datorn med blött hår & nymålade naglar.



10 augusti

Har haft det jätte trevligt idag. Det blev en massa frukter som vattenmelon, honungsmelon, mango, vindruvor och körsbär. Sedan blev det andra grejer också som glass, pizza & paj.

Måste bara visa vilket fint smycke jag ha fått av min morbror och Katrin!
Från märket Thomas Sabo! :)



10 augusti




- Jag har haft en annan blogg innan när jag gick i 6:an.
- Jag hatar twilight även fast jag har sett filmen och läst alla böcker.
- Jag älskar att dra bort slitna hårtoppar från mitt hår.
- Jag blir lätt irriterad på små saker hos människor.
- Jag kan inte prata syrianska!
- Jag har aldrig velat bli en fjortis som alla andra ungdommar i 6:an.
- Jag hatar att läsa storbloggarna. Som om jag bryr mig om vad dom gör.
- Jag är väldigt blyg.
- Jag älskar att fixa bloggdesigner.
- Jag gillar rock mer än hiphop & rnb.

10 augusti

Hejsan!
Min morbror och hans fru kom hit vi två tiden. Vi åt lunch och sen fick dom sova lite efter hela bilresan. Efter ett tag ville min morbror fortsätta att sova så då gick resten av oss ut för att äta glass.

Mer uppdatering senare. Adios!


9/10 augusti

Vi hörs imorgon. God natt! ♥


9 augusti

Hejhej! Idag följde Therese med oss till någon strand. Det var verkligen skit varmt! Men i alla fall så fick hon träffa några av mina söta kusiner. Vi gjorde inte så mycket men hade ändå mysigt. Imorgon kommer min morbror och hans fru från Tyskland/Holland till oss. Dom kommer att stanna här i en vecka.

Valentina är också hemma! Måste träffa henne!! :)

Ciao! ♥

7 augusti

Igår kväll skulle jag ju uppdatera. Men jag hade något mycket viktigare att ta hand om. Det var en skit stor nattfjäril i mitt rum! Åh, dom är så äckliga och stora. Det tog mig två timmar tills jag lyckades mörda den. Jag och Sara såg den klockan 23.00 och vi fortsatte att försöka mosa den klockan 01.00. Den var så läskig att jag knappt vågade gå i närheten av den. Ett ganska stort problem ifall det var meningen att jag skulle bli av med den. Ett annat problem var att jag precis hade städat rummet och efter var det helt kaos. Innan var allt i rummet perfekt. Allt låg på sin plats och inte en enda grej låg på fel plats. Kolla hur det ser ut nu! Jag råkade ta sönder två nagellack som flög i luften också!


Den hemska varelsen!!


Jag som är helt skräckslagen!

Och så här såg mitt rum ut efter....







Jaa ni förstår. Har inte städat än!

6 augusti

Hej. Idag har jag inte gjort så mycket. Kände mig lite sjuk i början av dagen. Det blev dock bättre till tre tiden då jag och Sara gick ut för att äta. Vi bestämde oss för att äta på någon grekisk restraurang. Vi tog kycklingfilé, pommes frites, tzatziki & pita bröd. Skit gott. Sedan gick vi hem och hämtade Elin och sen dess har jag städat en massa hemma för pengar. Det var ganska okej bara man har musiklurar i öronen.


5 augusti

Hej. Idag var jag ju och badade som sagt. Vi kom hem lite tidigare än igår. Orkar inte skriva mer för jag ska kolla på So You Think You Can Dance. Puss.

5 augusti

HelluHoppsan!

Idag ska jag åka och bada på samma ställe som igår. Fan, har glömt vad stället heter, men aja. Vi kommer nog komma hem vid tiotiden så då skriver ja ett eller två inlägg. Ciao ♥


4 augusti

Hejhej. Idag har jag varit och badat på något ställe. Vi var där från klockan ett till klockan tio. Länge va? Jag badade för det mesta men spelade lite minigolf också. Tycker det är skit tråkigt. Jävla nördsport! Det var mycket roligare att bada på kvällen.


3 augusti

Hejsan!
Jag är trött som tusan men vill ändå inte lägga mig. Jag kommer säkert vara uppe, minst till klockan tolv.
Valentina borde ha kommit hem nu men eftersom hon bilade & har ett eget hus nere i Serbien förväntade jag mig att hon skulle komma senare. Problemet är bara att hon inte svarar när man ringer eller smsar. Mobilen verkar vara död.

Här från ni en bild på mina ögon! No makeup ofc!


3 augusti

Hellu bloggen!

Idag har jag inte gjort någonting typ. Sara & Elin sov över hos kusinerna och pappa & mamma jobbade. Skönt att få vara helt ensam. Men jag hade ingenting att göra så jag sprang ner till kylskåpet och hämtade upp mat till teven hela tiden. Typiskt mig! Men jag tycker det är riktigt svårt att kolla på tv utan att ha något att hålla i. Jag klarar inte av att bara sitta med händerna hängande ner. Hahah, thats me!

Ingen glömmer väl min favorit bild?


2 augusti

Hejhej. Idag har några av släkten kommit hit för att dom var bjudna på middag hos oss. Det blev lite för mycket barn men annars var det kul. Vi var runt 15 styckna och 6 av dom var barn. Innan middagen gick jag och Sara runt med Gabriel (min sötaste kusin). Han satt i vagnen och sjöng istället för att sova. Alla som gick förbi oss gav verkligen uppmärksamheten till honom. Jag tror att det var precis vad han ville.

Jag fick en ursnygg klänning utav min faster Sonja!
Färgerna blev helt olika på den första bilden och på den andra. Men jag skulle nog säga att färgen är mittemellan dom på bilderna.


2 augusti

Hejhej. Det har inte blivit någon uppdatering på några dagar eftersom jag inte har varit hemma. På torsdags morgonen säger pappa & mamma att vi ska åka till Göteborg. Jag blev ju helt förvånad och samtidigt väldigt stressad eftersom jag hade packning framför mig. Vi åkte hemifrån klockan elva. När vi kom fram till Skara stannade vi vid ett hotell och övernattade där. Morgonen efter fortsatte vi att bila till Göteborg och vi kom fram vid tolv tiden. Vi åkte till Liseberg och hade kul. På kvällen träffade vi mammas släktingar som bor där. Jag blev helt förvånad när jag såg Katrin komma emot mig. Jag har ju vetat att vi är sysslingar och jag har sett henne på bilder men jag hade inte en blekaste aning att hon bodde precis där vi var. Jag sov över hos henne. Dagen efter åkte vi hem på morgonen. Vi stannade vi Skara igen fast inte för att sova på hotell denna gång. Vi gick in till Skara sommarland. Det var verkligen skit kul där. Alla vatten ruschelkanor och sånt. Jag åkte till och med en bergochdalbana. Jag som är så rädd för sånt. Vi kom hem igår natt vid klockan elva.

Vilken sammanfattning va? Hoppas ni orkar läsa allt bara. :)

Några nagellack jag köpte där.


Förlåt

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men jag är i göteborg nu. Igår var vi på liseberg och vi får se när vi kommer hem. Senast på söndag. Puss.

RSS 2.0