31 Maj

Snart ska Vanessa, Leah och deras mamma komma hit. Stod lutad mot fönster karmen och tänkte ifall jag var tvungen att byta kläder (mina är blöta). Vet ni vad som händer då, det åker en bil förbi med registrerings numret BYT. Det var ju som en befallning, så jag vågade inte trotsa ödet. Det känns verkligen skit läskigt.

Förresten så har Sean Paul gjort en ny låt. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag var ett stort fan av Sean Paul i fyran. Tro mig, jag är det nu också. Han har i alla fall gjort en ny låt som jag tyckte att mina läsare får smaka på.

31 Maj

Det är verkligen riktigt varmt ute. Känns nästan som på Gran Canaria. Nyss hade jag vattenkrig med Elin, haha. Eller vi använde vattenslangen, är verkligen skit blöt. Idag har jag bara varit hos min farfars koloni lott och grillat. Trevligt för att släkten var där.

Här kommer lite fler bilder från uppvisningen!
Ser ni vart jag är?
Först har jag vit tröja, längst fram med grönt under.
Sen har jag bara det gröna linnet på mig.






31 Maj

Godmorgon! Idag vaknade jag förvånansvärt mycket tidigare än vanligt. Brukar vakna den här tiden, men idag vaknade jag halv tio. Jag vaknade och åt frukost, sen så gav vi alla våra presenter till mamma för det är ju morsdag. Från mig fick hon kockmössan & förklädet som jag skrev att hon skulle få igår. Hon verkade gilla de, men jag ska se ifall det verkligen stämmer. Ifall hon aldrig använder de då ljög hon, fast hon kanske inte vill smutsa ner de. Äh, ni fattar!

Har faktiskt tagit några foton nu på morgonen.


Morgon trött eller vad säger ni?


Lite piggare och lite gladare. (ful bild)


Så här ser mitt hår ut.
Kan det bli lockigare?

30 Maj

Hej. Nu har jag fixat Thereses bloggs design. Hoppas hon är nöjd. Snart kanske jag ska fixa en annan tjejs blogg, Sara heter hon.
För en halv timma sen bakade jag en kladdkaka och åt det tillsammans med glass & jordgubbar. Tjock man är.





30 Maj

Glömde visa förklädet som jag sydde klart i torsdags på syslöjden. Har ju sytt en matchande tröja tidigare. Imorgon får nog mamma de både två eftersom det är morsdag. Fast hon har sett dom, men whatever.






En neccesär som jag sydde i början av terminen också. Den blev inte så fin från början, men sydde på små söta rosetter så att den blev sötare.


30 Maj

Förlåt för att jag inte har skrivit något idag. Men ska skriva en massa inlägg nu till kvällen. Dagen började med att Valentina kom till mig. Vi var ute och det var så varmt så vi sprutade vatten på varandra. Haha kul. Sen åt vi lunch och då kom Therese & Emelie. Vi åkte till sk och jag köpte en klänning, en tunika och ett nagellack. När vi kom hem var vi ute en liten stund till med Fanny & Avin. Vi åt jordgubbar och drack läsk och hade kul. Nu är jag hemma och är skit trött verkligen.
Juste, vi såg två nunnor vid busshållsplatsen som precis hade shoppat. Man ser ju inte nunnor varje dag.


Klänning från New Yorker. 170:-


Topp tunika från New Yorker 170:-


Nagellack från Kicks. 25:-

Det var i alla fall dagens köp.

30 Maj

Igår hann jag inte uppdatera så mycket. Men Therese, Avin och Valentina kom hit till mig på kvällen och vi var bara ute lite, sen klockan elva tittade jag och Sara på film medan vi åt oss tjocka. Idag ska jag först vara med Therese, Emelie & Valentina. Lite senare ska vi vara med resten. Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt i alla fall.

Två bilder från igår:


29 Maj

Hej. Skolan var väligt skön. Slutade tidigt och efter skolan skulle jag vara med ett par kompisar, men det blev väldigt rörigt, så vi bestämde oss för att göra något tillsammans på helgen. Så jag, therese, emelie & Valentina gick hem till Valentina och hade kul.





28 Maj

Nu har jag pluggat lite till musik provet och gjort spanska läxan. Snart är det väl dags att lägga sig så att man orkar vakna imorgon bitti. Fast ifall jag lägger mig nu kommer jag inte kunna somna, fast när jag kommer hem från skolan skulle jag kunna sova hur länge som helst. Varför är det så? Är det kanske för att jag är utvilad efter alla dessa timmar.

Här kommer två bilder från skolan idag,
fast man ser inte mitt ansite på någon av de.
Kände mig inte så värst snygg där inne i toaletten.
Tur att två andra sötnosor är med på bilden.




snart är det juni! Och bara jätte få dagar kvar till avlsutningen!

28 Maj

Blää!
Det fick bli min hälsningsfras idag. Känner mig bara så utmattad, och dagen har inte varit så jobbig. Blev mycket "flum" idag som att ta Emils penna och slå Valentina och andra roliga sysslor. Men på matten fick vi spela schack och då blev det lite högljutt. Så vår lärare fick damp på oss och tog sönder en stor plast grej medan saker flög runt i rummet och han skrek så högt. Jag har inte hört någon skrika så högt i hela mitt liv. Hjälp! Jag satt med ryggen åt honom och var för rädd för att vända mig.
Måste egentligen plugga till musik provet imorgon, men jag tror att jag ska äta något och sova först.

På tal om att slå Valentina hittade jag nyss en bild på hennes arm när jag gav henne en riktig bitchslap. Ser inte så skönt ut va?


27 Maj

nio saker som du kanske inte visste om mig!?

- Jag hatar ketchup.
- När jag gick i fyran lyssnade jag på Sean Paul medan alla andra lyssnade på Kelly Clarkson, Maddona m.fl.
- Jag tycker det är läskigt med bergochdalbanor, nej tack säger jag.
- För tre år sen hade jag natt tandställning, fast jag fuskade bara med den.
- När jag var åtta opererade jag bort blindtarmen.
- Jag är syrian och kristen.
- Jag har gått i en skola i stan, gärdet.
- För en månad sen var jag rädd för att tända en tändsticka, klarar det nu ;)
- Jag drömmer mardrömmar om min bildlärare, i just joking. ;)

27 Maj

Hej bloggen!
Kom hem från Emelie för typ en halv timma sen. Vi åkte dit efter skolan och pratade & hoppade på hennes studsmatta.
Skolan var ganska okej idag. Fick lite skoj damp på Avin för att hon sprang ner och visade mina bikinis till någon kille i klassen. Haha, kom inte på något hämd just då, så jag berättade om vad som hade hänt när Avin solade med push up. Haha, okej jag skojar bara. Hon solade inte med push up, men hon hade ett tajt linne på sig så att hennes "grejer" åkte mot varandra och sen såg hon att hon hade fått en vit rand mellan dom. Hahahha. Hoppas inte hon ser att jag skriver det här, hon kommer verkligen få damp. Men var bara tvungen. :)

Dagens oufit babes.

-jeans från MQ
-cardigan kofta från H&M
-blått/grönt linne från Cubus
-vanliga pärlörhängen

26 Maj

Hej. Nu ska jag titta igenom svenska läxan och sen ska jag ner och äta något gott. Förresten så hörde jag någon jätte konstig låt från tvn. Jag går ut och ser att min lilla syster Elin (6 år) tittar på Disney Channel. Fast det är någon cp låt som jag först hatade men börjar gilla den nu. haha!

Lyssna, ahhahahaha !!


26 Maj

Herregud. Klockan är snart redan sex. Man hinner knappt komma hem från skolan när det är dags att äta middag.

Idag hade vi ingen idrott så vi gick och badade. Börjar bli en tradition på tisdagar, haha. Eller det var bara jag och Therese som badade, de andra hade lite "huvudvärk" höhö. Det var inte ett dugg kallt så då blev vi lite badsugna. Inte finaste sjön direkt då. Men efter den håltimman hade vi so prov, och jag tror det gick ganska okej för mig. Vi får se ifall det blir G eller Ö. Som sista lektion hade vi spanska och det var skit tråkigt. Men en grej som inte kunde få mig att sluta skratta var att Marianne kallade Valentina för slampa, haha. Eller Valentina satt med benen på en annan stol och då sa Marianne högt för hela klassen: "Valentina! Sluta sitta som en slampa." Skoj skoj.


Who Doesn't Likes Strawberries?



Som ni ser blev det en ny design. Vad tycks?
Nu ska jag sova, puss puss.

25 Maj

Jaaaaaa. Det var jätte skönt att sova och vakna nu. Det känns bara som om jag vill krypa ner i sängen igen, vilket jag i för sig ska eftersom det var så skönt. Nu struntar jag i so provet, tror nog ändå att jag kommer bli godkänd. Vill inte plåga mig själv nu när sommarlovet närmar sig. Sen lever man ju bara en gång, vill ha ett lyckligt liv vet ni ;). Äh, nu ska jag äta något och sen ska jag lägga mig igen. Sov gott.!

Ska kanske fixa design lite enkelt nu, vi får se.

En bild från skolan som är tagen för någon vecka sen.
Fattar inte vad vi kollar på egentligen.

25 Maj

Usch & Blä. Har inte öppnat so boken och har heller ingen lust att göra det. Jag orkar inte bara, usch. Jag orkar inte göra något, inte ens sitta framför datorn eller titta på tv. Det ända jag vill är att sova. Sova fram tills skolavslutningen och då kan jag vakna. Näe, nu går jag faktiskt och lägger mig. God natt! (klockan är knappt 6)

En jätte gammal bild från dansen.
Tre eller fyra terminer sen.

24 Maj

Åh nej! Varför har det här lovet redan tagit slut. Jag vet att det bara är två veckor kvar men vi kommer ha det fullt upp med alla slutprov och sånt. Den här kommande veckan kommer vi att ha so och musik prov. Sen kommer vi säkert också ha engelska, svenska och spanska prov. Vill hinna klart med mitt förkläde på slöjden också fast jag kommer att vara matvärd på torsdagen så då missar jag en lektion. Har heller inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Har ett par klänningar att välja bland. Jag får nog lägga upp bilder på de och ha en omröstning. Är det verkligen meningen att skolan ska stressa oss så här mycket. VI ÄR JU BARA BARN!

Såhär lockigt var mitt hår varje dag i Granis Canaris!



För fem månader sen var det julafton :o


24 Maj

Igår när jag låg på sängen och titta på film och smaska i mig en massa gott kom Therese och hennes två kompisar och plingade på. Jag & Sara trodde det var mamma eller någon så vi typ skrek: "VAD!" Så när jag öppnade dörren stod Therese och hennes två kompisar från basketen där. Vi gick ner och spela lite fotboll och basket, men klockan halv elva var både jag och Therese tvungna att gå hem. Så jag gick tillbaka till stugan och vi tittade på två filmer medan vi smaskade i oss allt för mycket gott. Nu känner man sig väldigt tjock också.
Idag har jag bara duschat och läst igenom hälften av häftet. Woho, kan i alla fall lite nu. Upps, kom på att jag lämnade häftet ute, hoppas det inte har flugit iväg. Måste nog ner och kolla efter. Hemma hos mig är det några skit störande vita frön grejer som blåser omkring. Känns nästan som jul eftersom det ser ut som snö som ligger som ett täcke över gräsmattan.


23 Maj

Jag har precis ätit pizza som middag. Super gott. Idag vill mina syrror att jag ska sova ute i stughuset med de. De liknar mer ett litet hus eftersom det finns en säng, ett bord, gardiner, mattor och sånt där. Vi ska väl käka gott och titta på film. Så jag kommer inte kunna plugga inför so provet idag heller. Det får bli plugg imorgon istället. Nu ska jag dra. Ha det bra!


_______________________________________________________________
Har målat naglar också. Fick bli mörklila naglar med vita blommor på.
Puss

dåliga bilder...


23 Maj

Hej. Idag har jag inte gjort något speciellt. Vaknat, ätit, tv, datorn, tv, ätit, och läst. Egentligen skulle jag plugga till so provet, men har inte ens öppnat häftet. Bläää.. Får väl försöka göra det ikväll. Finns ju inte så mycket att säga när man har gjort nada.

Här kommer svaret på frågan från igår.

 +
                                

22 Maj

VEM ÄR DET HÄR?
Jag får se ifall någon kan lista ut vem det här är.. :o


22 Maj

Hej. Höll på att ändra min design men ångrade mig sen. Ska spara den till antingen Emelie eller Therese som jag har lovat fixa deras designer. Så nu har jag två på "lager". Är du intresserade av att få din design fixa så kan du bara kommentera. Men jag gör det bara när jag har tid! Är väldigt trött så jag ska nog lägga mig på sängen och läsa den nya boken jag köpte. God natt bonitas.

22 Maj

Idag har jag klippt mig och köpt ett par svarta jeans shorts.
Klockan ett åkte jag och Valentina ut för att jag skulle klippa mig. Jag klippte bara topparna så det blev ingen stor skillnad, bara kortare. Men mitt hår blir alltid lockigare just när jag klipper mig. Är det bra eller dåligt? Ni skulle sett hur frisören såg ut, eller hur han pratade !! Varje gång han frågade något slutade han meningen med gumman. Tänk er att han pratade bögigt och sa: Vilket fint och tjockt hår du har gumman. Jag kunde inte hålla mi för skratt!! Haha.
Men efter min klippning gick vi och köpte ett par shorts var. På bilden ser det ut som om de är jeans färgade, fast de är svarta. Linnet jag har på mig var den jag köpte igår. Un Beso!

21 Maj

Hej. Har precis kommit hem från att vart ute med Therese & Valentina. Eller Valentina gick hem vid tio. Efter tio pratade jag och Therese en massa. Lycka till Therese ;)

Ser lite ovig ut, men man är ju inte vigast på en tisdagsmorgon!

21 Maj

Nej, det blev aldrig så att jag gick och klippte mig. Kanske imorgon istället. Men tidigt idag cyklade jag, mamma & Sara till sk för shopping. Då köpte jag ett par pumps, en bok, ett linne & två nagellack. När vi skulle cykla hem märkte jag att jag hade glömt mina cykel nycklar hemma. Jag hade ju låst cykeln så jag gick hem och åt. Sen ringde jag en kompis som bor närmast mig, och det var Valentina. Så vi cyklade och hämtade den. Vi tittade runt lite också och vi köpte ett par jeans var. Nu ska jag äta middag och sen ska jag nog hitta på något med kompisarna. Ni får ha det så bra. Love you.

Isadora + Viva La Diva


Pumpsen från Skorett - 500:-


Svarta jeans + blågrönt skiftande linne.


Boken.

20 Maj

Juste. Imorgon ska jag klippa mig. Någon/några som vill följa med och hitta på något sen. Kommentera isåfall. Älskar er!

20 Maj

Ojsan, klockan är redan över nio. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga så att jag lägger in två bilder istället. Ni vet ju att en bild säger mer än tusen ord och eftersom jag inte skriver så mycket som tusen ord lägger jag in två bilder istället. Tvåtusen ord. :)

Två bilder från idag.
Där ser ni också lite av dagens outfit!


20 Maj

Hej! Skönt som fan att vi har fyra dagar ledigt nu. Sen är det bara lite mer än två veckor kvar till det underbara sommarlovet. Men den här helgen vill jag vara så social som man bara kan vara. Har tänkt mig att klippa mig, åka in till stan, bada och mkt mer.

Skolan var ganska skön idag. Men det var väldigt många som var sjuka. Bland annat Valentina, Avin & Emelie. Krya på er gullungar. Sen var väl hälften av klassen också borta. Efter skolan var jag och Therese hemma hos Valentina och pratade. Kul!

Kommer ni ihåg igår när Emil sa att han fyllde år. Han ljög för det var Calle som fyllde år fast i förrgår. Grattis!

En söt bild på Therese & Emelie.

19 Maj

Jag har tittat igenom svenska läxan, så då kan jag 75%. Åt pizza till middag idag, mums vad gott det var. Snart ska jag väl titta på tv. Desperate Housewives börjar ju snart, men jag tycker det suger. En annan grej som också suger är att jag inte har någon kamera på min mobil nu så jag måste sno Thereses bilder hela tiden. Hoppas hon inte har något emot det.



19 Maj

Nu har man kommit hem från skolan och är inte lika trött som man brukar vara när man slutar så här pass sent. Har bestämt mig för att göra en hel del idag, och inte bara sitta framför datorn och dega. Kan inte skriva så mycket speciellt om skolan eftersom dagen bara rullade på.
Grattis till Emil som fyller år idag, eller han kanske ljög? Men jag bestämmer mig för att han talade sanning. Grattis!

Dagens outfit:
-t-shirt med tryck från
-jeans från JC
-örhängen från Glitter
-kofta från Gant




Dagens låt:
Christina Aguilera - Beautiful

18 Maj

Nu har jag inte gjort så mycket annat än att äta lite smått och gott och tittat på tv. Det finns inget kul den här tiden så jag smet till datorn istället. Det är väl ungdommarnas liv nuförtiden. Antingen sitter man framför tvn eller så blir det datorn. På vardagarna är det okej, men på helgerna ska man passa på att vara med kompis, släkt & familjer. Inte sant? :) Snart ska jag duscha, kanske platta håret och klockan sju ska jag äta middag. Jag hoppas det blir något gott. Ha en fortsatt trevlig måndag.

Hahah, gud vad jag skrattar. Den är på Felicia, Emelie och Therese och bilden är tagen i sexan. Alla ser ut om småbarn fast ändå lite små wannabe's eller vad säger ni, haha?

18 Maj

Usch vilket hemskt väder det är ute. Det regnar väldigt mycket och jag som cyklade till skolan kunde inte sitta på min sadel. Cyklade skit snabbt hem och tog av mig mina vita jeans som är helt blöta.
I skolan började vi med et idrotts prov som var skit svårt. Vi får se hur det går för mig. Sen fick vi tillbaka våra matteprov och jag gick Ö. Det kunde ha varit bättre och det kunde har varit sämre. Massa engelska och svenska läxor fick också. Suck.

Dagens Outfit.
-skjorta från JC ( valentinas )
-vita jeans från MQ
-vita "plupp" örhängen från glitter kanske ?

snygga poser va? :P


17 Maj

Det blev så att jag & Valentina var med varandra i två timmar. Vi cyklade runt, pratade, käka på McDonald's. Både jag och Valentina hade kläd kris, typ helt hysteriska. Så vi löste varandras problem genom att låna varandras kläder. Jag kan bli så irriterad på mina kläder ibland så att jag behöver något nytt. Vi tog inte så många bilder, kanske bara två.

En jätte gammal bild på Valentina.
Hon försökte täcka ansiktet så det är därför hennes hand är suddig.
Älskar dig!

17 Maj

För en timma sen var det riktigt varmt ute. Men just då fick jag lite ont i magen så att jag gick in och vila mig i en halvtimme, och när man sen kommer ut så är det inte alls lika fint väder. Till lunch åt jag McDonald's. Tycker faktiskt inte om deras mat lika mycket längre, smakar snarare äckligt. Uh. Slängde min pommes frites.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hör att mamma precis ropade på mig och vill att jag ska komma ner och fika med de. Har lust att vara med någon kompis i någon timme, så att söndagen inte känns allt för tråkig.


17 Maj

Godmorgon!
Jag vaknade klockan elva, åt frukost och sen dess har jag målat naglarna och tittat på tv. Naglarna fick bli vita med ljus rosa blommor på. Ganska sött. Imorgon har jag teori prov men jag hittar inte häftet. Duktig jag är va? Bara jag får G blir jag nöjd. Även fast man får MVG på provet kommer man bara få ett G på slutbetyget så det spelar väl ingen roll. Veckan där på har jag So & Musik prov. Jag längtar verkligen till den tionde juni då alla vi slipper det här. Det är 23 dagar kvar ------->


17 Maj

Usch. Norge vann. Blää. Jag vet att många tjejer tycker att han är söt, men han ser ju ut som en gris. Låten var ju hemsk också. Jag tyckte Rumänien borde vinna eller något. Inte Norge bara. Jag tror inte jag orkar kolla på eurovision song contest längre eftersom alla dåliga vinner. Kommer ni ihåg Finland med Hard Rock Hallelujah, och Serbien och många andra. Inge kul längre.

Grannarna är ju hopplösa också.. Nyss smällde de raketer och klockan är halv ett. !!

En oföreberedd bild på Linn. :)

16 Maj

Snart börjar euro vision song contest. Jag ska nog försöka kolla på det. Asså våra grannar är galna. De har på skit hög musik och jag kan lova er att jag inte kommer kunna somna inatt. De kommer hålla på till klockan fyra. Det var en kille som hade satt på sig blåa trikåer och ett tjej linne som gick runt och skrek. Är det meningen att man ska festa så mycket när man är femtio år? Ska försöka smygfoto ifall killen dyker upp igen, haha.

HEJA SVERIGE. Inte för att jag tror att hon kommer vinna med sin opera röst. Men man kan ju hoppas.

16 Maj

Nu är jag verkligen skit trött. Idag började dagen med att jag åt frukost och inte långt efter fick jag ett sms av Avin som undrade ifall vi kunde göra något. Självklart ville jag det, så vi bestämde oss för att vi skulle till långsjön för att bada/grilla. Men innan jag åkte iväg städade jag och fick hundrafemtio kronor av mamma för det. Duscha gjorde jag också. Plötsligt var klockan mycket så att jag slängde in allt i väskan och cyklade för att möta upp Valentina. Vi fortsatte att cykla till Ica för att köpa jordgubbar, grädde & chips. Nära Ica mötte vi Therese & Emelie som också skulle vara med oss. Sedan cyklade vi till långjön och två timmar senare kom Avin, Fanny & Marilyn. Vi försökte att tända grillen, men vi lyckades inte. Så vi var tvungna att fråga några killar, så en kille kom upp och hjälpte oss. Vi grillade majs, korv & marshmallows. Gott :) Nu är jag hemma och är helt slut!

En bild från i skolan igår.


15 Maj

Ikväll när jag gick ner till skolgården med Sara för att spela lite fotboll träffade jag Avin, Valentina, Marilyn & Fanny där. Så vi va med de och körde fotboll. Jag sög, haha. Sara var nog också bättre än oss allihopa. Men det jobbiga var att skit många från skolan/utanför skolan var där, typ fjortisar. Jobbigt, speciellt när de är femton år och fortfarande inte fattar att man inte ska vara fjortis. Men vi hade kul i alla fall. Jag gick hem vid tio/ halv elva. Nu ska jag nog se på film. Un beso, som betyder en puss på spanska.

15 Maj

En sådan här har jag alltid velat ha. Tänk er att ligga i sängen på kvällarna och snacka i timmar med bästa vännen. Åh, den är så jävla ball asså. Men vi får se ifall jag får tag på den.


Sen finns ju den här också, kanske inte lika snygg men ändå ball. Men det är nog inte så smart att köpa en sådan, eftersom man bara kommer bli hungrig.

Klacksko.

15 Maj

Hej!
Idag var skolan helt som vanligt. Kan inte direkt förklara. Vi hade bara fyra lektioner som vanligt. Efter skolan var jag med Marilyn, Avin, Fanny, Therese, Emelie och Valentina. Jobbigt att skriva alla namn haha. Men vi cyklade hem till Fanny och lekte mest på hennes studsmatta. Jag var tvungen att gå hem lite tidigare, så jag vet inte vad de har haft för sig sen. Skönt att det är helg förresten. Hoppas det blir varmt imorgon. Ha en trevlig helg.

En bild som dyker upp lite då och då här på bloggen bara för att jag älskar den.

14 Maj

Jag har inte ätit middag än och klockan närmar sig till åtta. Folk äter middag klockan 6, men jag är aldrig hungrig förens  sju. Vi brukar vanligtvis äta klockan sju, men min mamma har inte lagat mat än. Jag som är så hungrig.
Jag har precis pluggat in spanska läxan. Ganska lätt faktiskt. Vi har ju idrotts prov på måndag, men har ingen lust för att börja plugga. Ska kanske hoppa över det provet, eller vad tycker ni? Är teorin viktig?

Två bilder från dansuppvisningen.
Backstage


14 Maj

Hej. Idag gick skolan ganska snabbt. Vi hade slöjd och jag är nästan klar med mitt förkläde som däremot inte är särskilt fin. Hoppas man får överträffande av vår lärare Anita Raatamaa. Rolig stavning? Men jag tror inte hon kommer att ge Ö till någon. Efter skolan cyklade jag och mötte Valentina. Vi fortsatte att cykla till McDonald's för att köpa en stor pommes frites. Nära finns en cykelbutik som säljer glass, så vi köpte en piggelin var. På väg mot H&M blev vi törstiga och gick in på Ikea för att köpa dricka. Sen fortsatte vi mot sko & kläd butikerna. Vi blev lite sura eftersom vi hitta så mycket fint, och vi inte hade några pengar. Så är det alltid. När man vill köpa något och har pengar med sig hittar man inget, sen så är det tvärtom.


13 Maj

Nystädat. I alla fall i garderoben, och det känns super skönt. Slängde & gav bort en massa kläder. Jag tog tyvär inget "före" foto, men skillnaden är stor.




_________________________________________________________________________________

Emelie la upp bilderna på min och Valentinas "skönhets salong" Ni kommer ihåg va? När vi skulle samla ihop pengar till operations dagsverke.



13 Maj

Hellu!
Dagen började med no och slutade med livskunskap. På klassrådet skulle vi bestämma vart vi skulle åka på utflyktsdagen två dagar innan skolavslutningen. Jag och några andra ville åka till Lida, men resten av tråkmånsarna ville åka till Djurgården. Haha. Men man kan ju inte bada där, och det är inget fel på Lida. Fin gräsmatta, resturang, kiosk, brygga och vattnet är helt okej. Men majoriteten blev Djurgården. Jag vet inte ifall jag orkar åka dit då, så jävla tråkigt. That's life.

Två bilder från i söndag kväll, då jag var med Emelie & Therese.


12 Maj

'


12 Maj

Jag är hemma från skolan nu. Sista lektion som då var spanska gick så långsamt, så det kändes oändligt plågsamt. Kändes som om del och del försvann av mig och att jag snart gick under. Haha, vad jag överdriver. Vi fick tillbaka våra spanska prov och jag fick 37/37 tror jag, bra. Extra delen gick också väldigt bra. Men på håltimmen som var några timmar innan spanskan drog vi till långsjön för att ha en liten picknick. Men när vi såg vattnet fick vi rejäl bad lust. Så vi tog av oss alla kläder och bada med våra underkläder. Iskallt var det, och i luften var det bara 10 grader och väldigt blåsigt. Juste, sen vare en man som glodde skit mycket på oss när han gick förbi, vi fick panik. Ett annat problem var att våra underkläder aldrig hann torka så vi alla gick runt med blött hår, och ingen bh:s. Valentinas maskara rann för jävligt också. Vi tog en massa bilder som jag lägger upp senare idag.


En puss från mig, Gabriela och Maria!


11 Maj

Hejsan. Det var ett inlägg jag skrev igår som aldrig publicerades. Riktigt jobbigt faktiskt när man har lagt ner tid på det. Men jag skrev att jag hade kollat på Just My Luck och fixat Marias blogg. Marias blogg. Jag gjorde inget speciellt för att jag inte hade så mycket tid då.

Puss


11 Maj

Jag kom hem för någon halvtimma sen. Skönt att vara hemma! Idag hade vi matte prov och det var skit svårt. I alla fall B-delen. Hoppas det gick bra för mig. På idrotten snackade vi om teori, skit kul? Vi ska ha prov på det om en eller två veckor, och jag fattar inte ett skit. Sen har vi musikprov också. Tycker både musik och idrotts provet är väldigt onödiga. På lektionen fick vi gå ut och jobba, fast vi klippte av Avins slitna hårtoppar. Både jag och Valentina tycker det är skit kul :)

Så här såg jag ut igår, fast jag hade två toffsar :)


10 Maj

Dagen har varit jätte kul. Allting var bara bra, inga problem eller något. Älskar verkligen att dansa. Och vet ni att Valentina kommer börja i våran grupp nästa termin. Yes. En grej som fick mig att gråta är att Matilda, våran bästa bästa tränare på jorden ska sluta. Hon ska börja jobba och skit så att hon kan inte ha oss. Snyft.! Men hon ska arrangera ett läger till antingen sommaren eller våren, och det längtar man ju till.

CIRCUS?
Jo, det faktiskt ut som en liten cirkus.

9 Maj

Måste lägga mig när som helst för att jag ska vakna klockan åtta imorgon. Jag måste göra det eftersom jag har genrep i aulan klockan tio. Jag kommer gå dit helt ofixad och ha genrepet och sen ska jag börja fixa mig för att vi har uppvisning samma dag klockan 13.00 och 15.00. Den första ska jag göra en pytte kort solo grej. Ska ändå bli ganska kul. Kommer nog inte skriva under dagen men ca klockan sju sammanfattar jag dagen med bilder och texter.

MIN FÖRSTA DANS:

Oufit (dålig bild)
-lila linne från H&M
-vit t-shirt med strass från JC
-svarta handskar från ?
-rosa tights
-svart/rosa randiga tights
-glittrig overknee strumpa
-"balett" kjol.
-käpp som inte syns på bilden
& mkt annat. Bilden är som sagt väldigt dålig.
Man ser inte alla färgglada färger.


Låt
Britney Spears - Circus


9 Maj

Klockan är snart halv sju så det betyder att vi ska äta middag snart. Det ska bli grekisk grill, skit gott. Jag har verkligen saknat det från när jag var i Kreta för två års sen. Tzatziki och sånt ska också fixas, mums.
Som jag sa så skulle jag bada, och jag gjorde det i över två timmar. Ville verkligen inte gå ut, men jag fick tvinga mig änå. Kan jag inte sitta där hela dagen och lata. Efter det gick jag ut på tomten där Sara tvingade mig att köra "kråkan" med henne. Vi började skratta så mycket så att vi båda ramlade ihop till en hög på gräset, haha. Inte så ofta man har kul med sina syskon.

MIN ANDRA DANS:

Outfit
-samma lime färgade linne under
-vit t-shirt från gant
-Fannys baggy jeans
-vitt svep tyg från ... Haha!


Låt
Bobby Valentino - Tell Me
(hittade inget videoklipp på youtube)


9 Maj

Godmorgon.
Inte för att jag vaknade nyss men det känns ändå som om det är morgon för att jag sitter här helt ofixad med bara en stor t-shirt på mig. Jätte snyggt. Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Måste måla naglarna, ta bort en jäkla finne som plötsligt ploppade upp bredvid näsan usch och sen ska jag leta efter ett par shorts som jag ska ha imorgon. Måste duscha också, fast tänkte nog bada i badkaret. Har inte gjort det på skit länge. Ska bli riktigt skönt med varmt vatten, bubbelmassage, levande ljus, bad kulor och Music. Åh. Det är i alla fall mina planer för idag. Fast ifall jag hinner ska jag kanske gå igenom lite matte inför matteprovet på tisdag. Men det kommer säkert att gå bra eftersom jag förstår det mesta av Algebra nu. Puss.

MIN TREDJE DANS:

Outfit
-limegrönt linne från Gina tricot
-gummi armband i olika färger
-Fannys baggy jeans från Gina tricot



Låt
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow


8 Maj

Nu har jag gjort om blogg designen. Vad tycker ni? Äh. den får duga så länge. Just nu tycker jag att den är söt, men om en månad kommer jag säkert inte gilla den lika mycket. Men då är det bara att byta.

Två bilder från idag.



8 Maj

Therese har inte lagt in bilderna än. Men jag tror hon har träning till klockan sju, så då får man hoppas att hon lägger in de när hon kommer hem. Känn dig inte pressad Therese. :)
Hemma har jag varit ute lite i det härliga vädret. Fast det är fortfarande ganska kallt och blåsigt. Vi som måste slå rekordet med att bada innan 11 maj. Det var då vi badade förra året, men nu verkar det nästan som om det är omöjligt. Hoppas det blir varmt imorgon, för då ska vi fan slå det där rekordet.

Bild tagen nyss.


KRAMISAR

8 Maj

Tjena. Ska börja berätta om hur min morgon började. Jag vaknade 08.11 och jag skulle möta Valentina vid ett ställe 18.15. Dit tar det två minuter att cykla. Så då hade jag bara fyra minuter på mig att fixa mig. Jag slängde på mig kläderna, borstade tänderna, på med parfym, la ett äpple i väskan, tog med mig väskan och cyklade för att möta Valentina. Vet ni att jag kom dit bara en minut för sent. Så jag hann fixa mig och att cykla en bit på fem minuter. Wow.


På musiken kom Ulf in och berättade att vi inte skulle ha någon NO så vi slutade 11.35. Den tiden skulle vara perfekt på fredagar. Min syster slutar 11.30 varje fredag. Men jag åt lunch och var ute en timme innan jag gick hem. Vi har tagit en massa foton som Thereses snart kommer att lägga upp på sin blogg. Jag lägger också upp de här då.

Några av mina nära & kära som kommer ihåg den här bilden.
Juste, så såg jag ut på femmans skolavslutning.


7 Maj

Såhär ser kjolen ut. Ganska söt faktiskt, fast vi ska ha en massa tights som jag inte orkade sätta på mig just nu. Och jo, jag har något under kjolen!

7 Maj

Klockan sex hade jag dans, och vi var i Tomtberga den här gången för att vi skulle gå igenom alla danser. Vi fick våra balett kjolar till Circus idag också, fast det var inte de vi hade tänkt oss. De andra var redan upptagna, men men. De här funkar väl också. Nu kan jag alla danser, men ska nog gå igenom de lite imorgon. Sen har jag lite tid innan föreställningen på söndag också. Vi ska vara där klockan tio (!!!) för genrep och klockan 13.00 drar vår första uppvisning igång. Längtar så mycket. Vet ni att det bara är en månad kvar till sommarlovet. Så snabbt har tiden gått. Helt sjukt! Minns dagarna från sommarlovet 08 som om det vore för en vecka sen. Det här lovet ska massa foton tas, så att man kan titta på de typ om två år. :)

Så här såg jag ut i fyran/feman. Haha!


7 Maj

Igår la jag inte upp allt jag fick. Men jag fick örhängen, ett armband och en mascara också. Jag vet att vissa ville veta vilken mascara jag fick så att jag lägger in en bild på den. :)




6 Maj

Hej.
Nu har jag ätit mat, glasstårta och massa chips. Som ni nog förstår betyder det att jag känner mig tjock och lat. Jag fick också öppna mina presenter.

Jag fick:
-jätte bra plattång
-skit söt klänning från Paris Kate & I
-röd t-shirt som man kan använda på dansträningarna
-underwear
-lite pengar
-hemma gjorda grejer av elin





6 Maj!

Hejsan. Jo idag fyller jag 14 år. Eller fjortis som vissa brukar säga. Men jag och Valentina har precis jobbat klart med vår grej för att samla in pengar till operationsdagsverke. Hoppas alla kunder blev nöjda. Men vi gjorde massage i en halvtimme, ansiktsbehandling, nagelvård och lack + nagelsmycken, platta håret (fixa håret), noppa ögonbryn, bloggdesign för endast sjuttio kronor. Sen så kunde man välja enstaka saker för sig själv, men paketpriset blev ju såklart billigast. Nu är jag ganska trött och snart kommer pappa hem från jobbet och då ska vi äta god mat, tårta och öppna alla mina paket. Vi får se vad jag får.

Jag och Valentina hade tråkat i väntan på kunder, så då rita vi denna töntiga lapp. :P


Så här ser jag ut mot kvällen.. :)



Jag tog fler bilder med Emelies mobil.
Hoppas att hon lägger in de på sin blogg så att jag kan lägga in dom här. :)


5 Maj

6 maj är årets viktigaste dag. Ni vet väl varför, okej. Det var en dum fråga, det är klart att ni vet varför. Men jag vet att det finns några riktigt, riktigt trögfattade där ute så jag tänkte berätta anledningen. Den 6 maj fyller ju jag år. Hela Sverige firar det och det är jätte kul. Haha, nu låter jag som värsta egot, men jag var ironisk för er som inte förstod det. Men det skadar inte att komma ihåg att Paulina fyller år den sjätte maj, eller hur? Jag undrar vad jag kommer att få? Hmmm. Jag lägger i alla fall bilder på mina presenter imorgon, och tänkte faktiskt också foto det jag fixade i stugan.

"jätte snygg" bild, jag vet :P


5 Maj

Förlåt för att jag inte skrev direkt när jag kom hem. Men jag slutade faktiskt halv fyra så att jag var hemma fyra. Sedan ville jag fixa lite ute i vår stuga. Ni undrar säkert varför. Men imorgon är det ju operation dagsverke och då ska vi samla in pengar till krigsdrabbade barn i Afghanistan. Hur man vill samla in pengar är helt upp till en själv. Eftersom jag och Valentina inte hade hittat en butik att jobba på, ville vi göra något eget. Så vi bestämde oss för att vi skulle måla andras naglar, massage, ansikts vård, ögonbryn och mycket annat. Så ifall du är sugen på något av det, eller helt enkelt bara ville hjälpa de i Afghanistan så är det helt klart att du ska komma till oss. Det är i alla fall hemma hos mig. Ni som vet vart jag bor kan bara komma och knacka på dörren, snälla? Det skulle vara jätte kul. Mina kompisar kom också på att jag kan fixa andras bloggdesigner för lite pengar. Typ 15-20 kronor. Vad tycker ni?


Något sådant här lär det ju aldrig bli, men inte allt för dåligt heller hoppas jag, hiihi!


4 Maj

Yeah, jag har precis lärt mig att svälja tabletter. Jag är så jävla stolt nu. Har aldrig kunnat de, och eftersom jag nästan är fjorton år var det dags för mig att lära mig det. Som idag när Emelie hade alvedon i skolan skulle jag kunna ta den istället för att gå hem och leta efter brustabletter.


Jag älskade den här låten förrförra sommaren.
Kommer ni ihåg den?
Miss Blue - Vincent

4 Maj

Jag älskar mitt läppbalsam. Speciellt den här smaken av kiwi. Märkte också att den är från Spanien, eller det står i alla fall på spanska. Fresa, frambuesa och sånt. Men kiwi heter väl samma sak på alla språk. Man får ingen speciell färg av den här, men smaken är så god att jag snart kommer äta upp mina egna läppar. Får försöka kontrollera mig.. :)
Den finns på Åhlens i många olika "smaker" för 55 eller 60:-

4 Maj

Idag gick jag hem från skolan efter idrotten eftersom jag hade skit ont i huvudet. Eller det var som en liten bit av mit huvud som värkte. Hade lust att ta en kniv och skära av just den biten. Inte för att jag tror att det skulle kännas skönare. Men när jag kom hem skulle jag ta fram alvedonen men jag hittade den inte. Fick typ damp och ringde pappa. Men han trodde att den skulle lega där den brukar ligga. Men sen såg jag att den låg mitt framför ögonen på mig, lyckat.. ? Nu har jag sovit sen klockan 10, jätte skönt. Eller jag vaknade för en timme sen och åt. Skriver mer senare, puss.

Hade lite tråkigt idag, hehe.


3 Maj

Köpte de här idag och sen så fixade jag nästan den sista grejen till dansen. Behöver jeans. Juste, behöver vit tyg också. Fast det blir nog inte så svårt för min pappa att skaffa.

De där banden ska jag ha på min tredje dans.




3 Maj

Jag kom hem från bion för cirka en timme sen. Frida kunde inte komma för att hennes pappa var borta och han hade bilen. Och eftersom hon bor så långt här ifrån får vi träffas en annan gång. Men jag och Valentina bestämde oss i alla fall för att gå på bio. Vi såg 17 again, och den var verkligen skit bra. Något jag rekommenderar. Och Zac är ju också bara för snygg. Synd att det inte finns såna snyggingar här i Sverige, haha! Men när vi gick hem var det några ungdomar (6 artonåringar) som satt i en liten bil. De körde typ skit snabbt när vi stod bredvid de på ett stort sandområde. Sen höll de på och svängde emot oss när de körde i minst 140. Vi blev skit skraja eftersom vi trodde de var fulla psykopater som tänkte köra på oss. Vi sprang framåt och de fortsatta köra efter oss. Sen så öppnade de fönstret och skrek: "Tjejer, ta det lugnt. Vi driver bara." Men rädda var vi ändå. Vi fick du hjärtinfarkt.


3 Maj

God morgon.
Jag vaknade precis och är fortfarande trött.
Igår var jag hos Maria och vi tittade på tv och försökte förstå våra föräldrars humor. Haha. Vi var hemma klockan halv tolv och då var jag så trött så att jag gick och la mig direkt. Idag ska jag se på 17 again med Valentina och Frida. Så det ska bli kul. Har velat se den länge nu. Men vi ska inte se på den förens på kvällen så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. Juste, jag måste plugga till spanska provet som är på tisdag. Jag och Jessica försöker också hitta ett ställe som vi kan jobba på, på operations dagsverke.

Två bilder från utomlands.





2 Maj

Tjollahej.
Klockan fem åkte jag och Jessica till sk. Eller vi fick skjuts dit av min mamma som också skulle vara där med Sara. Jag letade efter ett par baggy jeans och ett neonfärgat linne. Jag hittade ett par baggy jeans men hade ingen lust att köpa de eftersom jag visste att jag inte skulle använda de mer än en gång. Då känns det lite onödigt att köpa de. Jag ska fråga ifall jag får låna Avins eller någon annans. Men jag hittade i alla fall tillslut ett neon färgat linne. Det fick bli lime grönt och jag älskar verkligen färgen!

Snart ska jag träffa Maria som jag inte har träffat på kanske två år. Så det kommer bli kul. Jag kommer inte skriva något mer eftersom jag kommer hem väldigt sent. Ni får ha en bra kväll.

Bilden blev dåliga eftersom jag tog dom med min gamla cam.


2 Maj

Hej. Har precis ätit lunch. Det blev kyckling och potatis, ganska gott. Jag skulle ju till sk med Gabriela fast vi ska kanske dit imorgon istället. Jag kanske ska dit med mamma idag och tittade runt lite också. Leta efter något jag vill ha till min födelsedag som är om tre dagar. Vill fixa någon födelsedagsfest också om några veckor och så, fast jag vet inte ifall det kommer bli av. Vad tycker ni jag borde önska mig?

Två bilder från igår :)


2 Maj

Godmorgon alla sömntutor.
Inte för att jag brukar vara så där morgon pigg då, hehe. Igår kom jag hem vid tolv så då orkade jag inte skriva något utan jag gick och la mig i sängen direkt. Nu ska jag ner och äta frukost. Sen får vi se vad jag hittar på. Ska nog kanske till sk med Gabriela och kanske några andra från dansen för att köpa saker till uppvisningen. Får panik för att jag inte tror att jag kommer hitta allt som behövs. Jag kanske kan lägga in mina outfits till uppvisningen någon gång.

Så jävla söt, ett år gammal.

1 Maj

Hellu.
Jag har precis kommit hem från att varit ute med Emelie och Valentina. Vi gjorde allt möjligt och hade kul. Vi hoppade längdhopp också så att när man kom hem var fötterna helt svarta på grund av sanden. Klockan sju ska familjen iväg för att träffa våra gamla grannar. Jag kommer följa med och det kommer nog bli kul eftersom att när jag var liten älskade jg att träffa dom. Nu har jag ingen lust för att skriva något mer. Måste fixa lite kläder som är till dansuppvisningen nästa vecka. (!)


1 Maj

Jag var ju i långängen för att fira valborg igår. Fan vad tråkigt det var asså. Men först var jag med Valentina och Emelie. Lite senare kom Fanny, Avin, Marilyn och Maja. Så då var vi med de också. Fast man tappade bara bort varandra, så ringde vi alltid varanra och ba vart är ni!!
Men det var i alla fall skit tråkigt, och här kommer en bild på deras fjuttiga maj brasa. Tråk tråk

 

RSS 2.0