30 november

Här är designen jag fixade åt Frida! :)


30 november

Hej! Hahahahha! Igår natt typ fixade jag klart en design till Frida, ni får se den när jag kommer hem.

Jag sitter i datasalen, för er som inte har förstått det. :) Skriver när jag kommer hem. Vi hörs! Nej, jag har hemkunskapsprov på torsdag. Så plugg till det kommer jag också att få göra. :)

Pussilago!

29 november

Fixade två bloggdesigner..






29 november

Oh no! Söndag igen! Varför ska helgen gå så mycket snabbare än vardagarna? Även fast helgen enbart är två dagar känns den så mycket kortare. Bläää!

Måste bara säga att jag har jätte ont i svanskotan tack vare Sara & Vanessa. De försökte dra mig. Så jag tog tag i ett dörrhandtag så de drog istället i mina ben så att jag hängde i luften. Det blev för tungt för mina armbar så jag tappade greppet om handtaget och bomm. Så ramlade jag mitt på svanskotan. Ajj.. Den är säkert bruten, (om den nu kan vara det). Haha!

Har läst och svarat på alla mina mail nu. Jag har till och med gjort det alla frågade om. Känns riktigt skönt eftersom att jag alltid har skjutit upp det arbetet.

Idag måste jag.

*Göra spanska läxan
*Plugga inför Hemkunskapsprovet (80 sidor!!!)
*Måla naglarna i guld
*Duscha
*Äta middag
*Välja kläder
*Fixa och packa i nödvändiga saker i väskan
*Hitta jul saker för en anledning jag inte orkar förklara nu
*Städa mitt rum.
Oj, det var mer än vad jag trodde. Bäst att börja nu! :)

28 november

Visst är den här cardigan västen snygg? Men tights till vintern? Och ett par snygga stövlar med klack? :) Och kanske en snygg bling bling klocka? Hihi! Från nelly.com.

Den finns både i svart och grått.






28 november

Hej!

Idag har jag haft en riktig sovmorgon. Skönt! Sedan så fixade jag lite saker och vid klockan tre kom Therese till mig. Vi gick emot prinsella i kk. Hahah. Vi skulle köpa och titta på grejer inför festen men vi köpte inget. Förutom mat till oss själva. Butiken bredvid Prinsellas restaurang hade slängt en jätte stor julkula i deras soprum, eller lager eller vad man ska säga. Samma rum var Prinsellas föräldrars soprum. Så vi tänkte ta den. Vi tog nycklarna och tog bakvägen. Therese & Prinsella sprang in och hämta den och precis då kommer en säljare från den andra butiken in i soprummet/lagret. Hahah, vi fick panik och sprang därifrån medan jag lämnade kulan vid ett hörn. Men vi tänkte ju ta den från början eftersom det borde vara okej ifall de ändå skulle slänga den. Men det blev ändå skit pinsamt. Sedan fick vi reda på att kulan var Prinsellas gamla hemifrån. Och att hennes föräldrar avsiktligt slängde den där. Hahha, så på kvällen när vi skulle titta efter den hade butiken bredvid trott att den tillhört dom och var deras så de hade lagt ut den någonstans i deras butik! Hahahah!

Nu är Vanessas familj bjudna på middag hos oss. Vi har precis ätit klart. Nu ska jag ner till sötnosen Leah och hitta på något kul med henne. Ciao :)

Tror att den här togs för två veckor sedan..

27 november

Åh, min ögonlock. De bara dras ner. Kommer att somna vilken sekund som helst.

Idag hade vi So prov. Det var skit svårt men jag vet inte hur det gick eftersom jag inte vara säker på någon av frågorna. Sedan på svenskan fick vi tillbaka våra filmrecensioner. Jag fick MVG 10. Yes!! :) Hahah, det kan ju inte bli bättre. Jag vart jätteglad hela dagen.

Efterskolan gick jag, Therese & Prinsella hem till mig. Vi planerade lite för ett minidisco vi har arrangerat för alla ettor, tvåor och treor. Haha. Vi får se hur det går...

Här är i alla fall inbjudan, som vi har fixat.. Ciao :)


25 november

Hahah. Igår kunde jag inte uppdatera, eftersom jag oplanerat råkade somna i sängen när jag pluggade SO. Men det är faktiskt inte mitt fel. Det är ju typ värsta sömntabletten ju. Hahah!

På fredag har jag i alla fall ett So prov och jag har inte riktigt börjat plugga ordentligt än. Måste bara säga att jag fick bäst i klassen på någon matte sak som vi fick tillbaka igår. Eller jag tror att jag fick bäst. För ingen fick högre än mig av det jag hörde. Hihi. Men jag hoppas att SO provet går lika bra. Handlar ju om religionen Islam..

Igår stannade jag kvar lite i skolan och planerade saker med Therese och Prinsella. Idag gick ju jag och Therese till jobbet. Hahah, denna gång var det jätte kul enligt mig. Nästa gång är det redan avslutning och då får jag reda på hur mycket jag har tjänat, thihi.

Ska skriva med Therese nu! Un beso! :)


23 november

Ja... Här har man ingenting att skriva om! :P

Är riktigt trött nu. Men jag ska fixa farmville, sen är det sleepy sleppy som gäller. Säger god natt redan nu! :)


23 november

Hejhej! :)

Idag gick skoldagen skit snabbt. Vi hade spanska som var vår andra lektion och då fick vi äntligen tillbaka våra spanska prov. Gissa vad jag fick för betyg? Jo, MVG! Hihi, glad här. Jag fick 73/74. Bara ett fel av nästan åttio. På baksidan fanns också en extra uppgift för de som ville ha högre betyg. Där fick jag MVG också. Yes! Haha, jag var glad hela dagen.

:) <3

Söt väska va?

22 november

Åh! Jag blev precis riktigt sur eftersom mitt långa inlägg som jag precis skrev inte publicerades. Så nu måste jag skriva om allt, för inlägget sparades inte heller.

Vid tolv hade Elin balett uppvisning.. Det var kul när hon dansade, men annars höll jag på att somna.

Vid två åkte jag och pappa till en möbelbutik eftersom mina föräldrar ska köpa en garderob till deras rum. Han köpte i alla fall en snygg. Medan han pratade med en kille som jobbade i butiken, gick jag runt och tittade på de andra garderoberna. En sak är säker. När jag köper ett eget hus/lägenhet så ska jag ha en stor klädkammare. Så det ska inte vara några dörrar, utan bara massa hyllor, speglar, klädhängare, skohyllor och sådant. Haha, min dröm!

Efter det åkte vi för att leta efter en mobil till mig. Jag hittade två jag funderar på att köpa. En C905 och en W995. Båda kostar över fyra tusen så jag vill ju inte bara köpa de sådär. Men det ville min pappa eftersom jag är en "snäll & duktig flicka". Hahah. Men jag tvingade min pappa att tänka lite mer på saken istället. HAHA. Visst är jag snäll?

En röd W995 eller en silvrig C905.. Hmmm?

21 november

Hittade den här fina klänningen från Bubbleroom.se.
Jag tycker egentligen att deras kläder är riktigt fula, men jag gillade den här.

Den finns i både guld & silver.

VILA Apple Long Top

VILA Apple Long Top

21 november

Hejsan!

Min blogglust har legat på botten idag.

Nää.. Nu ska jag fixa riktigt bra och spännande inlägg framöver. Kanske om kändisar, eller kläder eller något.

:)

20 november

Efter skolan satt vi typ och pratade i en och en halvtimme. Sedan gick jag och Therese hem till henne. Där hjälpte jag henne med att göra henne i ordning eftersom hon skulle ut senare. När jag hade plattat hennes hår satte vi oss framför datorn och började skriva våra töntiga gästinlägg. Hahah! :)

När jag kom hem bytte jag om till mjukis kläder och sen var det dags för middag. Det blev Tacos. Alltså riktigt gott! Efter det tittade jag, mamma & Sara på en bra film (som jag dock inte kommer ihåg namnet på). Men Ben Stiller spelade i alla fall huvudrollen. Under filmen hade vi tagit fram bland annat Coca Cola, chips, dip och choklad. Så min mage kommer att explodera snart och då går hela jorden under. Den exploderar år 2012. Hahah! Sorry.. :)

20 november

Hej! Ni har läst Thereses mobbade gästbloggsinlägg. Eller ska jag säga hästbloggsinlägg? Hahah, det blev mest skratt. Men det är sån hon är.. :) Och jag älskar henne för det..

Nu ska jag hitta på ngt kul. Puss :D

Therese hästbloggar

thihihihi. och jag ska då ha mvg i svenskaa, säger vi. HAHA ! juste jag och paulina bestämde ett vad, ahha de lät fuuuuuuuuuuuuult thihihi. En deal ! så säger vi. Att ifall ja får mvg i engelska så ska ja bjuda henne på godis, eftersom att jag inte tror det. FATTAR NI ?!
Annars ifall jag bara får vg BARA VG tänk er ! . jorden går under !!
då ska hon ge mig godis.. jag hoppas iaf på mvg.

BTW, för mkt prat om moi. But that´s the way I like it.



KOLLA GÄRNA MIN BLOGG ! www.theeresehs.blogg.se

 

19 november

Hej! Igår skrev jag ingenting eftersom jag råkade somna utan att det var planerat.

Jag fick en fråga härom dagen om vad Sara, min lillasysters blogg heter. Här har ni den. Hon är ju inte så jättebra på att uppdatera egentligen... www.saaraazh.blogg.se


Jag avslutar inlägget med en ful bild på Lady Gaga. Haha! As usual.


Men vad har hon för "hatt"? Hahah!

17 november

Fixade precis klart en bloggdesign! :)




16 november

Lady Gaga & Beyoncé - Telephone

Vad tycker ni? Jag lägger den bara på "okej nivån" eftersom jag har något emot Lady Gaga.


16 november

Hej! Skolan rullade på som vanligt. Vi hade NO prov och jag tror att det gick bra. Hoppas på ett högt betyg. Nästa vecka är det So prov som gäller i Islam. Men jag börjar plugga nästa vecka på måndag. Tror jag ;) På syslöjden fick jag hem min väska som jag precis har gjort klart. Eller egentigen skulle det vara en miljökasse, men jag var bara tvungen att ändra på designen. La till flätade axelband samt en rosett med guldiga dekorationer.







Och till slut avslutar jag inlägget med en bild på mig och Sara. Ska säga er att vi inte alltid kommer lika bra överens. Är vi lika? :) Knappast.. :P



15 november

Igår eller rättare sagt idag så kom jag hem klockan 02.15. Jag var skit trött så jag slet av mig kläderna och somnade direkt. Imorse vaknade jag ett. Jag åt lite frukost och fick reda på att Simona och Gabriel skulle komma till oss. Så jag städade mitt rum och fixade mig och de gick för en timme sen. Hahaha, åh. Båda mina kusiner är sååååå söta! Det är nästan så att man vill äta upp de. Så jag har skrivit klart alla svar till sakerna vi ska kunna för NO provet nu. Förstår inte hur jag ska kunna lära mig allt när klockan är elva. Lycka till Paulina ;)

Igår hade jag det kul! Festlokalen var ny så det var jättefint. Gillade speciellt dansgolvet. Orkar inte skriva mer. Jag lägger in foton imorgon. Ciao :)

15 november

Här min outfit som jag hade på festen igår.

- Stövlar från Bianco
- Väst från H&M
- Silvrig tunika från H&M
- "Kristall" örhängen från Ur&Penn
- Korallfärg på nagellacket från Depend
- Sidväska från Bianco
- Silvrigt paljettarmband från H&M
- Svart pärlarmband från H&M
- Paljett tight från H&M
- Svart linne under från H&M


14 november

Nu ska vi dra till festen. Är fixad och klar.. Väck mig inte imorgon bitti för jag ska verligen sova ut eftersom vi inte kommer hem idag förrens riktigt sent. Fest outfit kommer imorgon. Puss :)


14 november

Hej!
Idag åkte jag och Therese med Emelie till hennes handbollsmatch. Deras lag verkar vara jätte bra och de vann utan någon större ansträngning. Ni vet att det brukar finnas en person som säger: Det står 10-2 och blabla. Han råkade säga: "Kan jag få smaka" till hans fru när hon åt av en kockosboll. Saken var att han inte hade stängt av mikrofonen så alla hörde det. HAHA! Efter matchen gick vi till ett centrum. Jag köpte inte något speciellt. Men däremot köpte Therese ett puder. Vi blev hungriga efter så då gick vi så klart till McDonald'. Mums, haha! Kul hade vi i alla fall... :)

13 november

Idag fick jag sånnadär hårnålar av Prinsella. Hon köpte jätte många för skit billigt på något ställe så jag betalade henne för massor av sånna.

Gissa hur många det är? Jo 200 styckna!


Jag avslutar fredagen med en bild som vissar sanningen av Lady Gaga. Så här ser hon ut utan smink!



12 november

Fick precis höra av Sara att vi ska på någon syriansk fest imorgon. KUL! :D


13 november

Hej! Misslyckad fredag kan man säga. Jag skyller på att det är fredagen den trettonde idag. Men resten av helgen måste bara vara bra.

Jag tänkte visa en annan variant på uggs. Enligt mig är de jättesöta!


12 november

Hej!

Idag började morgonen med hemkunskap. Vi skulle laga fisk och potatis mos. Fisken lyckades vi inte alls med. Så jag smakade bara på en liten bit och slängde resten. 

När jag kom hem var Vanessas mamma här. Hon gjorde ansikts-och kropps massage på mig eftersom hon är en utbildad massör/sminkör och hudvådare. Man blev verkligen riktigt avslappnad.

Jag sov också en timme efteråt. Jag var verkligen så trött.


11 november

Titta! Allt är förbockat.  :O


11 november

Hej! Min morgon började med spanska prov som jag tror gick väldigt bra för mig. Jag svarade i alla fall på allt. Jag hoppas verkligen att jag får ett MVG. Idag har jag haft det jätte skönt. Jag har inte behövt tänka på några läxor eller prov. Men imorgon eller på fredag måste jag små plugga inför vårt NO prov på måndag... Men kapitlet är ganska enkelt.
Jag och Therese gick också på vårt "jobb" idag.

Bild från igår... :)


10 november

Hej! Tänkte skriva mitt sista inlägg för idag, sen är det plugg som gäller för resten av kvällen/natten! Jo, ni har ju märkt att jag inte alls är lika bra på att lägga in foton från dagen längre. Men anledningen till det är att jag inte har någon mobil, av en viss anledning.. Haha! Pappa ville köpa en ny mobil till mig nu, men jag har dåligt samvete eftersom jag har tappat bort 4-5 mobiler och den här sista gick sönder. Jag hittar inte ens den där gamla, gamla mobilen som vi hade hemma förut.. Så jag tror att jag ska vänta till julen. Har funderat lite också, och jag tror inte att det är så bra ifall jag köper en skit dyr mobil, ifall det skulle vara så att jag tappade bort den också. Det är riktigt konstigt att jag har tappat bort så många mobiler eftersom jag vanligtvis inte alls är slarvig. Jag håller koll på det mesta, förutom MOBILER! Varför? Det kanske är menat så. Paulina = Ingen mobil ;(

Har ni något förslag på en vanlig men inte allt för dyr mobil? :) Älskar er! :)

-Jag tycker att den här är skit snygg och den är ganska ny också. Men den suger verkligen. Bara en megapixelskamera och sånt. Varför? Den som var så söt ju... W205



10 november

Therese y yo en la escuela!


10 november

Hejhej! Jag har bara suttit framför tvn och ätit massa gott hitills. Efter middagen är det dags för att plugga eftersom jag har spanska prov imorgon, som jag tror att jag har nämnt här i bloggen tidigare.

När jag skulle logga in på mitt bloggkonto såg jag för första gången något riktigt intressant. Ni vet där på den vänstra sidan så kommer det "dagens inlägg" eller något liknande. Äntligen är det någon som tycker som jag om Lady Gaga! På hennes blogg hittade jag en hemsk ful outfit!

Vad fan har hon på huvudet...?


9 november

Har pluggat lite spanska nu! Kan inte säga att jag gjorde klart alla punkter än, men jag har lektionen imorgon på mig och sedan när jag kommer hem. Nu ska jag duscha, sedan går jag ner och hämtar upp blåbärspaj och vaniljsås och sätter mig framför datorn och spelar farmville.

En design jag gjorde idag.. :)


9 november

Hej! Jag kom hem för ett tag sedan. Jag var hos Valentina med Avin. Jag hjälpte de med matte läxan emot att de gjorde massage hela tiden. Jätteskönt! Haha! Sedan pratade vi mest. Planering för resten av kvällen.

-äta middag
-måla naglarna
-göra bloggdesign

-plugga spanska
-farmville
-välja kläder för imorgon
-svara på alla mail
-duscha

Jag saknar den underbara sommaren...

8 november

Hej! Jag har inte skrivit på ett tag nu! Förlåt. Eller egentligen ska jag inte behöva säga förlåt, det är liksom min blogg! Haha.

Gjorde en design åt Amanda idag. Vad tycks? :)


8 november

Jag lever... Haha!

4 november

Hur kan man sluta älska Black Eyed Peas när de alltid överraskar med så j'vla bra låtar varje gång! Ifall ni vill stänga av min ipod som sätts på automatiskt, rulla ner till sista inlägget.. :)


4 november

Jag har inget att skriva om. I alla fall inget kul! Skolan rullade på. Vi fick tillbaka våra SO läxförhör. Det var enkelt så jag fick alla rätt. Efter skolan var det dags för "jobbet" och sedan har jag bara ätit, duschat, valt kläder till imorgon, målat naglarna, städat mitt rum, göra SO läxan och bråka med Sara. Haha!

Förresten kommer Marilyn åka till Marocko imorgon! Jag är riktigt avundsjuk! Och dessutom kommer jag att sakna henne. :)


3 november

Så nu har jag gjort orienteringsläxan eftersom det inte gick så bra på orienteringsdagen.. Jag hoppas jag har gjort rätt nu i alla fall. Tänkte börja med spanskan precis, men ville bara berätta en händelse som skedde i skolan idag.

För första gången låste jag in mina nycklar i skåpet. Jag kom på det precis när låset sa: "klick." Så vi hämtade gem och försökte få upp låset. Men vi lyckades inte. Så jag frågade ifall jag kunde få låna Thereses lilla nyckel eftersom den kunde hjälpa till. Självklart fick jag den, men det var egentligen inge bra. När Therese var i klassrummet stoppade jag in hennes nyckel och vred. Det som hände istället för att låset skulle gå upp var att jag råkade bryta av hennes nyckel. Så ena halvan av hennes nyckel låg i mitt skåp.. Så nu kunde hon heller inte få upp sitt lås.

Men vi löste allt tillslut. Ulf hade Thereses extra nyckel så hon fick upp sitt skåp. Jag knipsade upp låset och använde reserv låset jag hade i själva skåpet. Haha!




3 november

Jag har inte skrivit något idag och det beror faktiskt på att jag vaknade nio. Haha, jag råkade somna i sängen när jag bara skulle "vila". Så det betyder att jag måste göra spanska läxan nu. Vi fick gloser, skriva översättningen av en text och kunna översätta & läsa den bra. Ojojoj... Men det går nog bra. Förresten fick vi tillbaka ena engelska provet idag. Jag fick ett VG! :D Jag är ganska nöjd eftersom jag låg på G nivåen förra terminen. Men till nian ska jag satsa på ett MVG som hon sa att jag kunde nå ifall jag fortsatte som nu..


Haha, jag älskar den här bilden!


2 november

Hej! Tänkte bara visa ett armband som jag själv fixade ihop! Jag älskar kreativitet!

Det jag använde mig av:

-Rosettklämma
-Grönt sidenband
-Två gröna örhängen (olika)
-Två vita pärlarmband



Så här gjorde jag:

-Jag började med att knyta ihop en rosett runt min handled utav bandet.
-Sedan satte jag fast min rosett klämma
-Jag satte dit mina örhängen och satte fast de som vanligt.
-Jag tvärsa och korsa pärlarmbanden runt "konstverket". Haha!

Jag vet att det ser rörigt ut på bilden.
Men sanningen är att det är sjukt snyggt i verkligheten...






Resultat + Matchande outfit:



2 november

Oh!

Jag är så himla trött! Det kanske beror på att det är första dagen efter det långa lovet. Eller vad tror ni? Jag har faktiskt inte sådär jätte mycket att skriva, men ville uppdatera så att ni inte tror att jag inte lever eller något. Haha, dumt sagt! Men adíos mis amores!


1 november

Jag köpte en liten väska och en hårspray. Jag brukar inte använda hårspray, utan jag trodde det var Shine Spray. Haha, typsikt mig att jag alltid ska köpa fel saker. Såg verkligen inte det...


Från Bianco



Från H&M


1 november

Hej!

Idag var jag i Sk med Jessica. Jag skulle egentligen byta mina skor till en större storlek eftersom de är grymt jobbiga att ta av. Men när man väl är i dem så passar de perfekt. Så en dragkedja hade passat perfekt. Fast nackdelen är att det är mycket snyggare utan en kedja. Men jag köpte andra saker istället. Jessica köpte ett par snygga mjukisar från Bikbok. Jag funderar själv på att köpa sånna, för de är så pösiga och samtidigt mysiga.
När jag kom hem bakade Sara en kladdkaka till oss alla. Sen hade hon och pappa köpt ett nytt playstation
spel som vi testade. Haha, det var svårt i början men man lär sig väl.. Jag lägger in bilder på det lilla jag köpte sen.  Puss!

Länge sedan men jag saknar det! Åh, varför? :(

Closer - Ne-Yo!



RSS 2.0