30 Juni

Nu äter jag både en Marabou mjölkchoklad, en 88 glass och en piggeling. Trevlig blandning va? Haha.



30 Juni

Hej!

Idag åkte jag ännu en gång till eriksdalsbadet med mamma, Elin & Sara. Där var vi med Natalie & Tibelia och andra var också där. Där gjorde vi det vanliga som att bada m.m. Vid sju åkte vi hem och jag duschade, åt och gick sedan ut för att vara med Valentina. Vi pratade väldigt mycket och på slutet fick vi lust för att försöka klättra upp på en grej. Båda misslyckades och det hela slutade med att vi gjorde illa oss lite.

Nu svider det lite i ögonen tack vare allt klor från poolen. Men jag får väl skylla mig själv, eftersom jag alltid simmar under vattnet med öppna ögon.


30 Juni

Haha! Jag hittade precis ett vädligt gammalt foto på mig. Eller den är från femman. Haha.
Liten man va...


29 Juni

Hellu!
Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sen eftersom Sara smsade mig och sa att vi hade fått gäster från Göteborg. Det var tydligen mammas kusin så det var kul att träffa henne. Vanligtvis brukar jag inte höra deras deras "speciella" dialekt men den här gången gjorde jag faktiskt det. Vissa tycker också jag har en den där Göteborgska dialekten. Speciellt när jag säger: "shitt" & "kärring" Men själv varken sig hör jag eller märker av att jag säger det annorlunda.
Ute med Therese & Valentina pratade vi en massa & "käften min" ville aldrig hålla tyst. Men så blir det ju när man inte har träffat en person på mer än en vecka. Pussilago.

29 Juni

Hej, nu har jag väldigt bråttom för att om 6 minuter ska jag träffa Therese och jag är inte helt klar än. För jag har precis duschat och håret är alldeles blött. Tror nog att det får vara så eftersom att det kommer torka efter ett tag när jag är ute. Idag var jag i eriksdalsbadet där Natalie, Tibelia, Vanessa & Leah också var. Träffade många jag kände där. Haha, jag hade i alla fall skit kul, speciellt när jag badade med Elin & Leah och låtsades att jag drunknade så de försökte få upp mig, men jag var för tung så de fick panik eftersom de trodde verkligen att jag höll på att drunkna. Jag vet att man inte ska göra så, men det var lite kul. :)

Ni får ursäkta mig ifall det här inlägget har massa stavfel & andra fel. Ska rätta allt när jag kommer hem. Upps. 3 minuter kvar.

bilder kommer senare.

28 Juni

Jag gillar verkligen den här låten även fast det inte alls är min stil.

Is It True - Yohanna


28 Juni

Hejsan. Har inte uppdaterat något alls idag men saken var att jag inte hade orken för att starta datorn. Idag var vi på något ställe och bada & hade någon picknik. Sen orkade jag inte se på Saras fotbollsmatch så jag & mamma stannade kvar och badade medan pappa & Elin åkte iväg för att se matchen. Jag kom hem vid fyra och sen dess har jag bara legat och slappat framför tvn.
Therese & Emelie är i alla fall hemma nu, så det blir ju skoj. Hoppas att jag kan träffa dom imorgon. :)

Här är en bild på älsklingarna som tur är hemma nu.:) <3

27 Juni

Idag gjorde jag inte något speciellt. Läste ute medan jag åt glass & vattenmelon. Somrigare kan det nog inte bli. Imorgon ska jag åka till ett ställe som jag har glömt namnet på. Jag tror att namnet börjar med bokstaven V. Men dit ska vi i alla fall för att bada, ha picknik & kanske se Saras fotbollsmatch. Någonting åt det håller kommer det i alla fall bli.


27 Juni

Hej. Som ni ser har jag gjort om min design. Fast jag ville fortfarande ha kvar de somriga jordgubbarna så jag ändrade dom till rosa. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Valentina ska på någon möhippa så henne kan jag inte vara med. Aja, vi får se. Puss ♥


26 Juni

Idag var jag ju som sagt ute på ett utomhusbad. Valentina fick följa med mig dit och träffa mina kusiner Leah & Vanessa. Vi spelade kort, åt mat, bada & åt glass & såklart blev det lite solande för att torka när man precis hade stigit upp från poolen. Vi hade i alla fall kul.
Klockan tio gick jag, pappa & Elin till McDonald's och jag åt bara en glass eftersom att jag redan hade käkat middag hemma.


26 Juni

14.00   25 Juni

Nu ska jag & Valentina snart åka till ett utomhusbad. Egentligen skulle jag åka med familjen & Vanessas familj men jag tar med mig Valentina så blir det lite roligare. Pussilago ♥


26 Juni

Michael Jackson DÖD
Har ni hört att Michel Jacksson tog igår kväll? Han fick tydligen en hjärtattack hemma och fördes in till sjukhus med ambulans. De försökte flera gånger återuppliva honom i ambulasen och i sjukhuset men dom misslyckades. . Han var bara femtio år gammal och jag vet inte vad man ska tycka om hans död. Det har ju gått rykten om att han har gjort en massa hemska saker fast media överdriver alltid när det gäller stora artister.

Tycker i alla fall att han har en massa bra låtar och här kommer min favorit.
Ni får klicka på länken så kommer ni till den videon på youtube. Det fungerade inte att kopiera in videon till bloggen.
Videon är både rolig & bra. Gillar att den är gammal också.
Thriller - Michael Jackson

En bild från videon.


RIP MICHAEL JACKSON

25 Juni

Åh, jag önskar att jag hade ett jobb så att jag skulle kunna shoppa väldigt mycket. Hitta en jätte söt oufit som jag fixade ihop men tyvär kan man inte köpa sånt här varje dag. Allt är från nelly.com och tillsammans går det på 1500:-

:) ♥


25 Juni

Hej. Valentina gick precis. Vi satt ute & pratade, åt glass & hade lite vattenkrig. När hon precis hade kommit till mig vid fyra gömde jag mig bakom ett hörn med vattenslangen i handen. Direkt när hon var inom synhåll sprutade jag den där hårda grejen. Man kan välja lite olika varianter på hur vattnet ska spruta ut ifrån vattenpistolen när man vattnar blommor. Jag valde som sagt den hårda och blötte ner henne helt och hållet. Haha. Massage gjorde vi också på varandra och det var på vippen att jag höll på att somna.
Vi tog en massa bilder och här kommer några.


Somrig va? Våra fötter.

Nyss målade jag tånaglarna & lite tidigare idag målade jag "hand" naglarna.
Jag använde mig utav Depend nr 68. Målade lite slarvigt.



25 Juni

Hej. Soligt idag också och det är så skönt. Smsade nyss med Valentina och hon ska snart komma över hit till mig och sen ska vi ut och sola lite. När det blir för varmt får vi ha vattenkrig. Bilder kommer senare idag.

Här kommer en bild från stranden i Granis Canaris!


Hjälp, bara 54 dagar kvar utav sommarlovet!!

24 Juni

Hej. Sitter och skriver från syrrans bärbara dator nu. Försöker vänja mig men ifall jag ska vara ärlig så hatar jag bärbara datorer och föredrar lätt stationära. Alla knappar sitter ju mot varandra och det finns inga mellanrum på det här tangentbordet. Jobbig är den där musen saken också. Satt och tittade på film med Sara nyss och den var helt störd ju. Folk blev mördade hit och dit och det var med en massa blod. Och sånt avskyr jag för er som inte vet..

Loggade precis in på playahead för att titta på mitt fotoalbum.
Här bjuder jag på ett foto.
Fotona är från slutet a femman.
Therese, jag & Valentina. Haha.
 

24 Juni

Hej. Idag har jag också varit på ett utebad fast denna gång med Vanessa & Leah som är mina kusiner för er som inte vet det. Det var meningen att Valentina också skulle följa med, men hon fick tyvär ett hinder. Jag badade bara en gång på grund av att vattnet var iskallt och att det blåste ganska mycket. För övrigt har dagen varit jättekul med blandningar av bad, sol, mat & jordgubbar. Nu ska jag byta om till något torrare och sedan blir det middag. Uppdaterar mer ikväll babes. ♥

23 Juni

Hej. SKa kolla på fredag den 13e nu med Sara medan jag smsar med Valentina. Vi hörs imorgon.

23 Juni

Hitta en jätte gammal bild på mig & Therese från fyran. Haha. Kolla på våra kläder som man älskade. Allt är från Kappahl som då var favorit butiken.
Bakom oss till höger ser man också Fredrik & Marcus som gick i våran klass förut. Haha!

23 Juni

Hej. Idag har jag varit på E-badet med mammas kompis barn. Vi badade & åt en massa gott. Vi spelade lite kort också. Förstår inte att klockan redan är så här mycket och snart ska jag ner för att äta middag. Tror det blir sån där hemmagjord pizza där man köper ett paket som innehåller skinka, ost, tomatpuré & deg. Riktigt gott är det i alla fall.


Såhär såg det ut. (dålig bild)


23 Juni

Nu är jag riktigt trött. Jag vet inte vad anledningen till min trötthet är men jag antar att ibland får man inte svar på allt. Jag vaknade elva idag och har inte gjort något alls anstängande. Nu så tittar jag runt lite på olika dansskolor. Vår förra danslärare Matilda ska sluta och det är så dåligt. Hon gjorde jätte bra koregrafier, bra musik smak & valde alltid skit snygga kläder till oss. Eftersom hon var ung så visste hon precis vad vi tyckte om och inte. Dessutom var hon en jätte duktig dansare. Nu ska hon börja jobba så vi kommer få en annan tjej som heter Karin fast jag är inte alls säker på att det kommer bli lika roligt eftersom hon har en väldigt speciell stil. När jag kollar runt på internet efter skolor ligger de antingen för långt bort eller så är de för fjantiga eller utan föreställning. Jag antar att jag får ge den där Karin en chans.

Det här var i 6:an.
Kan ni hitta mig? Jag har en ljusgul halsduk.
På den tredje bilden står jag i mitten.









22 Juni

Här kommer några bilder från idag!


Valentina & Prinsella.


Valentina igen.


Mina skor & min tunika.


Dagens middag. Wok


Nymålade naglar. Vitt fick det bli!
Grönt nagellack under som jag inte orkade ta bort.

22 Juni

Hej.
Idag har jag varit i kk med Ella & Valentina. Jag köpte ingenting för att jag fick damp. Haha, såg inget fint alltså. Vi åt där också och sen satt vi ute & pratade. Ella var tvungen att gå hem sen så då gick jag & Valentina hem till mig och solade. Fast vi såg ett äckel kryp så vi vågade inte sola mer.
Idag är det min namnsdag så då fick jag en present av mamma.


Vad kan detta roliga paket innehålla?...


...Jo ett halsband från B.Young. 190:-

21 Juni

Hej. Idag har jag bara legat ute & käkat glass som jag skrev att jag skule göra innan. Senare kom min faster och hennes dotter så då lekte jag lite med min kusin. Nu ska familjen ut till h city för att käka wok. Mums, skriver mer ikväll.

En bild på Valentina från min fest!

21 Juni

Jaa, solen skiner och det är ganska varmt ute! Vad ska ni göra idag? Jag själv ska väl smsa runt och fråga ifall någon vill göra något medans jag ska ligga ut & äta glass. Men en sak som förstör sommaren är alla kryp. Det känns som om fler kryp har kommit till Sverige det här året. Eller vad tycker ni? Jag är i alla fall jätterädd för alla sorters kryp, men dom minsta är inte så värst farliga. Nu ska jag ut innan solen försvinner. Pussilago

Åh, kolla vilken fin klänning.
Fást jag har många klänningar så jag tror inte att jag kommer att köpa den här.


Från: Gina Tricot
Pris: 199 kronor
Finns också i: Rosa & Svarta


20 Juni

Kommer sakna Therese nu eftersom hon ska åka till Rhodos och hon kommer inte hem förens om mer än en vecka. I will miss you babe. & Emelie som är på Stadium sports camp.
Avin kommer jag också sakna. :) <33

Måste alla åka bort nu eller? :(

Gammal bild sen i vintras.
Lägg märke till den äckliga hamburgaren från McDonald's. Blää.


Avin kommer jag också sakna. :) <33
Måste alla åka bort nu eller? :(

20 Juni

Hej. Förlåt att jag har uppdaterat så hemskt dåligt. Men jag har bara inte kunnat sätta på datorn. Imorse vaknade jag elva och sen vid tolv gick vi till kk och köpte godis & lite andra saker till hemmet. Sen så smsade Valentina mig och undrade ifall vi kunde göra något. Så jag mötte henne & Therese och var med dom till fyra. När jag kom hem la jag mig en stund pågrund av att jag var riktigt trött. Sen när jag vaknade hade min kusin kommit hit för att fixa eluttag & en lampa till stugan. (han är elektriker) Så nu är det bra att det finns så att man slipper hålla på med förlängningssladdar. Japp, det var min dag de.

Bilder från när jag var med Therese & Valentina.





19 Juni

Midsommar idag!
Inte för att jag hade tänkt att göra något speciellt. Kanske vara med kompisar eller något annat kul. Det verkar inte vara varmt ute, men tack och lov att det inte regnar. Fast det är ganska molnigt på vissa delar av himlen så det är inte fullt omöjligt att det ska börja regna. Äh, nu slutar jag prata om vädret och lägger istället upp två bilder som är tagna i tisdags tror jag. Pussilago ♥

 

19 Juni

Har precis kollat på gamla dansuppisningar från 6:an. Haha, snyggt.

Här får ni lite fler bilder. Lyckades inte bli fin på någon av bilderna, men skratta gjorde jag. Haha, antingen fick Avin mig att skratta eller så gjorde jag illa någon, och då blev det också skratt & grimaser.









18 Juni

Resten av bilderna kommer imorgon. :)


Middag!


Valentina och lite av Marilyn.


Marilyn.


Fanny.


Fanny igen,


Poker.... face :)


Något händer under filmen.


Avslutar hela inlägget med en puss från Valentina.

18 Juni

Hej. Har inte kunnat uppdaterat så mycket eftersom jag har varit upptagen.
Igår grillade vi och åt vid sju. Sen så fixade vi lite i stugan. Sen blev det dags för kladdkaka och klockan halv tolv gick vi u och körde tjuv & polis. Tolv gick vi in igen och började ordna lite inför filmen Changelin som v kulle se. Vi åt en massa godis, chips & sånt. Vi skulle egentligen se på en till film men klockn var redan tre så vi pallade inte. Vi spelade istället poker, tror det hette Black Jack. Den som förlorade fick alla slå. Haha. Vi somnade inte förens klockan halv sex. Väldigt sent & vi vaknad ett.

fler bilder kommer snart.


17 Juni

Festens outfit.

-grön/gul tunika som egentligen är en kjol från Zara
-halsband från Thomas Sabo
-armband från Thomas Sabo
-tjockare tights till knäna från H&M
-grön guld nagellack från Depend
-leende direkt från Paulina :P

17 Juni

Hejsan. Idag ska jag ha en "tjejkväll" så jag måste fixa en massa nu. Vi ska kolla på sova över i min stuga & kolla på film och annat kul. Snart ska jag handla mat med mamma också. Jag kommer lägga in outfiten senare idag också. Puss, älskar er!
Imorgon kommer flera bilder från idag. Stå ut. :)

16 Juni

Juste, är det någon som kan tipsa om någon bra skräckfilm. Väldigt läskig men inte för psykat? Snälla kommentera.
Tre bilder från dagen





16 Juni

Har vart ute hela tiden sen jag sist skrev. Var med Therese, Avin, Valentina & Fanny. Vi pratade en massa för att vi var för trötta för att göra något annat. Juste, innan det så var vi hos mig en liten stund och lekte tjuv & polis. Hahah, fast vi  hade våra egna roliga regler och tillslut blev det så mycket fusk så vi pallade inte mer.

På den här musikvideon är en svensk skådespelare med som kör mot Lady Gaga. Lady Gaga pratar till och med svenska med sin amerikanska brytning. Kolla själva. Så ni vet så tycker jag särskilt mycket om henne.

Paparazzi - Lady Gaga


16 Juni

Hejsan, sitter hemma här nu med Valentina. Jag, Valentina, Therese & Emelie åkte först till långsjön för att bada/äta. Men det var bajs på allt gräs så vi drog till ett annat ställe. På vägen dit stannade vi vid coop forum för att köpa mat. Det fick bli chips, baguette & bonjour med vitlökssmak. Jag och Valentina hade redan köpt tillräckligt med godis så vi nöjda oss verkligen med det vi hade. Vi åkte till någon BMX bana med våra cyklar, och det var ganska läskigt. Haha. Sen satte vi oss ner och åt. Mumsigt var det, men tror att alla har gått upp ett kilo idag. Ska kanske snart till skolan här nedanför för att möta några bajskorvar. Vi hörs




15 Juni

Hej. Kom hem för drygt en timme sen. Jag var ute och skulle vara med Valentina. Men vi stötte på Marilyn, Fanny, Avin & Alex. Senare kom några andra killar från skolan in i bilden men jag och Valentina höll oss lite utanför och pratade om en massa konstiga saker. Har nyss smakat bullarna vi bakade idag och vi lyckades verkligen. Mums. Har redan ätit tre och ska börja på en Marabou nu. Liten tjockis här va?

Hittade den här gamla bilden.
Tror att vi gick i sexan när bilden togs.
Eller ??

15 Juni

Damn, klockan är snart redan sju. Förlåt att jag alltid klagar på att tiden går för fort här på bloggen men jag blir så överraskad varje gång jag tar en titt på klockan. Idag shoppade jag lite med mamma. Inte alls myket men köpte en tröja & en sorts keps. Sen köpte mamma också två fina kuddar till mitt rum, asså finkuddar. Inte sånna som man sover på. Nu ska jag ner och hjälpa mamma med att baka bullar. På kvällen kanske jag ska vara med någon, vi får se ifall det blir något eller inte. Älskar er.


Från H&M på rea. 80:- (150:-)


Kepsliknande sak som jag alltid velat ha från SIX 99:-


Två kuddar, grön & blå från Hemtex


En bild på mig med kepsen. haha!

15 Juni

Hallelujah!

Klockan är redan så mycket som ett och snart är det ju dags för lunch. Känns som om det var nyss jag vaknade, fast det var för lite mindre än två timmar sen. Idag ville jag åka in till stan men klockan har redan blivit så mycket och eftersom jag varken har ätit lunch eller fixat mig får det bli någon annan gång.

Igår natt satt jag framför datorn till klockan ett och fixade Fridas & hennes kompis blogg.

Hittade inga bilder så jag snodde några från emelies blogg. ♥


15 Juni

Therese berättar att om en vecka åker hon till Rhodos. Och så här kan det gå till.

14 Juni

Nu känner jag mig väldigt stressad. Jag har bara sju minuter på mig att skriva det här inlägget eftersom jag har skrivit: 14 Juni som rubrik. Äh, det får bli ett kort och enkelt inlägg. Upps, bara sex minuter kvar, men jag borde hinna. :)


14 Juni

Hej. Jag ska äta alldeles strax. En väldigt sen middag då. Jag hoppas verkligen det blir något gott för jag är vrålhungrig. Jag tittade nyss igenom alla gamla skolarbeten sen ettan och gud vad man har förbättras. I ettan skrev jag typ så här: "Sen såg jag en fågel. Sen flög fågeln. Sen sprang jag efter fågeln." osv.. Usch vad hemsk och samtidigt kul det var att läsa alla texter. Hittade också en blå tankebok från trean och en gul från tvåan. I den var man tvungen att typ skrva 2 A4 papper varje vecka om ett utvalt ämne, blä vad tråkigt. Veckobrev fick vi också skriva varje fredag om vad vi hade gjort hela veckan. Nu måste jag kila. Kyssar från mig.


14 Juni

Hej. Nu blir jag skit sur på grund av det dåliga vädret. Ska det verkligen vara så här på sommarlovet? Man vill ju åka och bada, sola, åka in till stan och allt sådant roligt, men nej, det kan man verkligen inte göra nu. Åhh, får ett riktigt utbrott här snart. Dessutom blir det bara färre och färre dagar kvar, och dom vill man ju inte bara slösa bort. !!
Berättar om igår senare idag + bilder.

Vem är modig nog att våga ha på sig dessa?
Ingen chans att jag ens skulle vara i närheten av dom.
Spindeln och krypen är levande och det finns bara ett exemplar av den här skon.
Kostar nog en förmögenhet.


13 Juni

Nu ska jag när som helst åka. Kommer hem klockan två eller tre på natten så det blir ingen mer uppdatering för idag.
Kisses ♥

13 Juni

Det här är outfiten för förlovningen.

-klänning från MQ
-örhängen från H&M
-ring från ?
-pumps från skopunkten
-lila nagellack.

13 Juni

Hej. Jag har inte alls gjort något speciellt idag förutom att ha fixat mig till en förlovning. Juste, jag har ju glömt att skriva det här på bloggen. Men min kusin Katrin ska ha en förlovning på någon resturang i stan och sen blir det väl fest. Jag hoppas att jag kommer ha kul. Jag hoppas också att det finns tillgång till RedBull där eftersom sist var jag tvungen att dricka sex styckna för att orka hålla mig vaken. Kan slå vad om att den här gången kommer det att bli fler eftersom jag redan känner mig lite trött. Jag lägger upp oufiten senare idag också. Hugs ♥


Fler bilder från avslutningsdagen.

Valentina.


Therese.


Jag som ser väldigt drogad ut. Oföreberedd.


Sofie & Therese i bakgrunden. Jag fotar.


Alla nördar sims förutom Therese som tänker på heroin. :p

12 Juni

Oh , jag har alltid velat ha en sån här söt fruktväska. Det fanns ett par söta på Topshop som man faktiskt skulle kunna använda vardagligt och som skulle passa perfekt nu till sommaren. Det var små vattenmeloner och andra söta frukter. Men dom säljs tyvärr inte längre.

Har tittat runt lite på Internet och har hittat några söta fruktväskor, fast från okända sidor som man kanske inte vågar köpa ifrån. Inte så bra att ge ut kortnumret när hemsidorna är så små. Men bilder kommer i alla fall här nedanför.

Dessa skulle man kanske inte kunna använda, men söta var de i alla fall. !! :) ♥





12 Juni

Hej. Idag var jag först med Emelie, Therese & Valentina. Vi var hos Therese och färgade hennes ögonfransar svarta. Vi råkade göra så att färgen kom på hennes ögonlock men det försvinner nog till imorgon, hehe. Hennes ögonfransar blev i alla fall svarta och fina, så nu slipper hon använda mascara på sommaren. Gör det ni med ifall ni inte har svarta ögonfransar. Skönt att jag har det, passar heller inte i mascara. Men jag var tvungen att gå hem vid två för att jag skulle åka och bada (inomhus) med Sara, Elin & mamma. Ibland måste man ju umgås lite med familjen, och jag hade faktiskt ganska kul. På hemvägen från badet stannade vi vid en pizzeria och köpte hem kebab & pizza. Ni skulle bara se hur mycket jag åt, direkt efter tog jag en glass och satte mig framför teven. Det här var min dag.

Söt bild på Therese, som var på NRJ 09.



Nu skrämmer jag er med att säga att det bara är 67 dagar kvar av sommarlovet. Hjälp!


12 Juni

Godmorgon.
Jag vaknade halv tio, som då är väldigt tidigt för mig eftersom jag annars brukar vakna klockan elva ifall ingen väcker mig. Jag har fixat mig & allt och har ingen aning om vad jag ska göra. Vara med kompisar antar jag. Men dom har väl inte vaknat ännu, eller kanske precis. Jag fattar fortfarande inte att det är sommarlov. Hur många gånger måste jag påminna mitt lilla huvud det?

Det blir ingen bild till det här inlägget.
Men jag tycker att jag är väldigt duktig med att lägga in bilder i varje inlägg.
Pussilago ♥

11 Juni

Två filmer jag måste se denna sommar.



Harry Potter 6 - Halvblodsprinsen
Många tycker säkert Harry Potter är töntig och sånt. Men jag har läst varenda bok & älskade filmerna när jag var yngre, så jag måste se den. Tror faktiskt den kan vara riktigt bra.



Baksmällan
Verkar vara en riktigt rolig komedi film som man bara måste se. Det där är verkligen min humor. Har inget mer att säga :)

11 Juni

Hej. Kom hem för tio minuter sen. Jag var ute med Valentina, Fanny & Avin. Nenad & Alex var i för sig också med då. Vi grillade korv & majs och hade kul. På slutet höll jag på att frysa ihjäl men det kanske inte är så konstigt eftersom jag hade shorts på mig och klockan är elva. Men jag hade en tjock tröja.

Idag var det ju NRJ 09 på grönalund, men jag gick inte. Jag vill i alla fall gå på the voice 09. Ska ni gå?

En söt bild på sötungen Valentina.
Vart lite sur på henne idag, men det gick över..


11 Juni

Hej. Hittills har jag bara uttnyttjat friheten. Känns väldigt skönt men samtidigt helt konstigt. Jag menar att en dag har redan gått av sommarlovet. Det återstår bara sextioåtta dagar kvar. Okej, förlåt att jag stressar er, men jag själv känner mig väldigt stressad.
Jag kanske ska ut på kvällen  sen, eller efter middagen. Vill inte slösa på den här dagen mer.
Älskar er <3

Förra året. Riktiga hip hop brudar va?
haha, nä skoja bara.. <3

10 Juni

Lite bilder från idag!
Lyckades inte bli fin på någon, men jag bjuder på dom.



 
 

 

 


10 Juni

Jag fattar det aldrig. Det är liksom sommarlov nu! Känns overkligt på något sätt. Det här året har gått skit snabbt verkligen och på hösten ska jag börja i åttan och få riktiga betyg i allt. Alla förändras ju också så mycket så man känner knappt igen sina klasskamrater när man kommer tillbaka.

Har jag förändrats?

2008



2009

10 Juni

SOOOMMAAAR LOOOOOOOOV
Oj. Kan ni tänka er att det är sommarlov nu? Eller kanske inte för alla men då får ni väl sommarlov imorgon eller på fredag. Nu är man verkligen fri och allt känns jätte bra... Förutom att det är ganska dåligt väder ute. Lite sol hade inte skadat. På skolavslutningen hoppade vi över den gemensamma ceremonin, så vi slutade efter bara en halvtimme. Vi fick våra betyg också. Efter skolan gick vi hem till Jesper där några var och typ tittade på när de gjorde mobbade sims gubbar. Sen gick vi hem och åt och bytte om till något bekvämare och åkte till sk där vi skulle äta. Köpte ett par stora klämmor från H&M bara och sen då maten som gick på hundralappen.


Mina "betyg"

Svenska Ö

Matte Ö

No Ö

So Ö

Spanska Ö

Teknik Ö

Musik Ö

Slöjd Ö

Engelska G

Bild G

Idrott G


två bigmama klämmor.


Så här såg jag ut påväg för att äta ute.


9 Juni

Skolavslutnings-outfit! ♥




-vit klänning från JC
-pumps från Scorett
-armband från Thomas Sabo
-rosa sidenband
-rosa nagellack
-vit rosett i håret
-rosett örhängen från Ur&Penn

Fotona är ju tagna nu, så jag har ju inte fixat håret än. Vi får se hur det blir imorgon. Och vi får verkligen hoppas på att det inte regnar, då har man ingen lust att gå runt sådär och vara fin!
Ciaoo ♥

9 Juni

Två onödiga bilder från idag ;)

 
P & T


Vårt hår blandat tillsammans ;)

9 Juni

Idag var det sista dagen innan skolavslutningen. Riktigt skönt va? Skoldagen gick mest ut på att städa no salen. Fyfan vad äckligt det var. Vi fick också veta vad vi hade för betyg i vissa ämnen. Nu gör jag inget speciellt, och har faktiskt inte något mer att säga. Skriver mer senare och jag kanske lägger upp bilder på vad jag ska ha på mig imorgon. Pussilago. ♥


8 Juni

Hejsan. Jag har precis bakat cupcakes. La lite olika färger av strössel på dom, så de vart verkligen riktigt söta. Bilder på dom kommer kanske imorgon. Nu är jag riktigt trött, ska nog duscha och sen däcka framför tvn. Haha, eller jag får nog lägga mig på min sköna säng vid elva.

Lite bilder från idag!! :)


Avin & Me


Therese :)


Therese & Valentina

8 Juni

Här kommer dagen oufit:

-blå klänning från NewYorker
-pärlörhängen från Glitter



8 Juni

Hej bloggen och alla läsare.

Idag var vi på djurgården med klassen och det var skit tråkigt. Vi fick typ gå runt och äta hela tiden. Om man då inte ville paddla eller något. På vägen till djurgården i bussen var det några störda killar från någon annan skola som vi höll på att puttas och allt. Haha. Tillslut använde Valentina sig av hennes försvars skydd, nypas. Haha, han typ skrek. Anton slängde också min sko över något staket. Fast det var liksom ett hål emellan så skon hamnade där. Så han var tvungen att klättra över och hämta den. Staketet var ju typ tre meter.


Efter skolan gick jag, Sofie, Therese, Valentina, Avin & Fanny till Emelie, och då kom jag och Valentina på att vi hade våra cyklar vid skolan. Så vi gick dit och cyklade tillbaka till Emelie. Där hoppade vi på hennes studsmatta och körde en rolig men jobbig lek. Klockan fyra skulle jag hem för att hämta Elin. Avin & Fanny följde med och sen var vi lite med varandra till halv sex.  

Hoppas att någon orkade läsa allt det här. Bilder från idag kommer senare tror jag..


__________________________________________________________________________________________

Bilder från igår.


Min, Valentinas & Thereses fötter flygande i luften.


Fyfan vad ful. Hoppade från gungan.


Valentina.

 
& Therese.

7 Juni

Nu ropar mamma ner mig, det är väl dags för mat antar jag. Tror det blev grill md ris. Muums. !! Jag skriver lite mera ikväll.

Pussilago ♥

7 Juni

Så där ja. Nu är jag hemma och har bytt om till sköna mjukis kläder. Var ute med Valentina & Therese hela dagen, eller i fem timmar i alla fall. Båda dom var tvungen att äta, så då fick jag väl också gå hem. Ifall jag annars inte skulle vela vara ute ensam. Imorgon är et skola. Eller skola & skola, vi ska väl åka in til djugården och ha tråkigt där. På onsdag är det ju avlsutning också, fast tror inte det kommer bli någon höjdare, det kommer säkert bara regna. Man som kommer fixa sig  fin och allt.

Dagens outfit.
-militär grön t-shirt från H&M
-guld & brunt skärp från Lindex
-vitt linne från H&M
-tights från Twilifit.



6 Juni

Kom hem precis och klockan är så mycket som tolv snart. Hemma hos Leah & Vanessa såg jag på den där matchen där Sverige sög. Ser ut som om alla sover på planen. Korkade är de också, de verkade inte vara ett dugg ledsna över förlusten. Som den där "huvudtränaren", han skrattade skit mycket. Stööörd! Efter matchen tittade jag lite på Arn och sedan orkade jag inte se mer av den filmen så jag, Vanessa & Sara tittade på roliga youtube klipp. Ska nog lägga mig om en timme eller något, så God Natt ♥

Ännu en bild från i fredags. Riktigt ful där... :P

6 Juni

Hej. Jag har inte uppdaterat idag men jag har varit upptagen. Först så duschade jag och städade mitt rum. Bara någon timme senare fick vi gäster och de stannade här till fem. Jag hade kul med dom. Sedan var jag lite med Therese & Valentina och nyss åt jag på McDonald's och nu ska jag till Leah & Vanessa. Där ska vi titta på någon tråkig match. Tror det var Sverige mot Danmark. Juste, idag var det ju också nationaldagen. Har du gjort något speciellt?

Alla tjejer in tha family. Snygg toffs där ;)


5 Juni

Jag som hade tänkt börja äta lite mera nyttig just idag, så åker pappa nuoch köper pizza & kebab??? Skulle kunna tro att jag blir lite överviktig efter sommaren då man alltid har tillgång till ett kylskåp hemma. Då äter man ju också riktig frukost & lunch. Eller vad säger ni?

Glömde också berätta att jag blev väldigt överraskad av mitt provresultat på musik. 57.5 utav 58 :D

Lite roliga bilder från dagen...



5 Juni

Godmorgon sötnosar. Hinner inte skriva så mycket för ska gå snart. Vet ni att vi börjar halv elva idag. Riktigt sköönt. Blir bara två lektioner i skolan också.

Här kommer dagens outfit:

Var glad för sovmorgonen så att jag hoppade på fotot.

4 Juni

Har inte så där värst kul just nu. Chattar med Valentina & Therese på både svenska, engelska & spanska. Haha vi blandar massa olika språk. Men att äta marabou samtidigt gör saken mycket roligare & godare.... :)


4 Juni

Nu mår jag lite bättre. Egentligen skulle jag till Emelie nu, men känner inte för att cykla/åka buss i det här vädret. Hace mal tiempo y llueve. Hace frío. Haha, jag kan spanska ;).

Gissa när jag slutade idag? 09.45. Hur skönt är inte det? Klockan är bara halv ett nu, annars hade den varit sex. Har inget mer att skriva om så jag uppdaterar senare. Pussilago!

Haha, så här såg jag ut i fyran :P

3 Juni



Sean Paul - Som ni vet har jag gillat honom sen fyran och hans låtar är bara så sköna att dansa till. Ifall jag hör en utav hans låtar kan jag inte undgå att ställa mig upp och börja dansa. Dessutom brukar man kalla honom för dans kungen eftersom han själv är väldigt duktig på att dansa och han kommer på alla koregrafier till sina videos.

Nickelback -  Hans låtar har så bra & roliga texter. Jag gillar egentligen inte rock, men till hans låtar kan jag sjunga till hela dagen. Rockstar glömmer jag aldrig.

Enrique Iglesias - Har alla hört hört Hero & Tired of being sorry? De två låtarna är i alla fall skit bra, och är sånna låtar man inte kan tröttna på. Han har ju gjort nya låtar, om den till EM finalen - Can You Hear Me & Takin back my love. Han är också spansk och skit het.

Neyo - Han skriver sina låtar själv och So Sick är sjukt bra. Han skrev det om hans flickvän som hade gjort slut med honom. Tänkt dig en kille som skriver en låt som förlåt, sånna borde det finnas fler av.

Britney Spears - Är nog en utav de starkaste kvinnorna i världen. Folk går på henne hela tiden och visar ingen respekt fast hon gör sitt bästa. Bara år 2008 & 2009 har hon gjort över tretio låtar fast hon inte kan gå utanför sitt egna hus på en promenad utan att bli attackerad av papparazzin och fans, och sånna som hatar henne.






Lady Gaga - kommer då på tummen ner listan. Hela ansiktet är täckt på varenda viden av smink, glasägon, luggen, håret och hennes händer som hon oftast har på ansiktet. Jag ser direkt att hon inte är nöjd med sig själv, annars skulle hon inte ha en såndär peruk liknande frisyr. Dessutom kliade sig hon där nere på en utav hennes konserter. Uhh.

Paris Hilton - usch säger jag bara. Hon kan defenetivt inte sjunga och snygg är hon heller inte. Har ni hört hennes nya låt som heter Paris for President. Ifall inte så måste ni se den, hon skämmer verkligen ut hela U.S.A. Vilken skam. Tyvär, att sjunga är inte din karriär.

Akon - Okej, jag tror den största anledningen till att jag inte gillar honom är att min syrra älskar honom. Men sen gillar jag bara inte hans röst som låter bebis aktig. Sedan gillar jag inte hans videos där han spelar rånare och tror att han är s cool. Asså hon är vuxen, fatta att gangsters inte är coola. Men hans gamla låtar som nobody wanna see us together, i wanna love you, Bonzana och dom är bra.


3 Juni

Har inget att skriva om, så jag tog en lista från Thereses blogg. :)


VAD TYCKER DU MEST OM?

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Rosa eller Lila
Tv eller Dator
Hockey eller Fotboll
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Guld eller Silver
VH1 eller MTV
Sanning eller Konsekvens
Harry Potter
eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
Stjärnor
eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Systrar eller Broder
Svart eller Vit
Långt hår
eller kort hår
Klänning eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Ring eller halsband
Jordgubb
eller hallon
Höst eller vår
Jeans
eller leggings
Jul eller påsk
Afrika eller Asien
Bil
eller buss
Nagellack eller läppstift
Hav eller sjö
Nyår eller Midsommar
Plugga eller arbeta  ???
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod
eller Mp3
Lång eller kort
Snowboard eller skidor

3 Juni

Hej. Förlåt för att jag inte har uppdaterat förens nu, men jag var sjukt trött. Snart ska jag ner och äta middag, hoppas det är något gott.

Skoldagen var väldigt skön, inget speciellt jobbigt. Efter skolan skulle jag och mina kompisar göra något, men det tråkiga vädret förstörde allt! Tack ska du ha, jävla piss väder. :P


2 Juni

Min jättesöta nyckelring har gått sönder. Neeeeeeeeeej! Vad ledsen jag blir nu!





JAAAAAAA! Jag kunde fixa den. Den är inte precis som från början, men det är bättre än ingenting. Jag ser dessutom definetivt gladare ut. :)



För er som inte ser vad det är, är det i alla fall en utav mumintrollen.
Fråga mig inte ifall jag vet vilken det är, kommer inte ihåg namnen.
Det var väl tio års sen man tittade på sånt.

2 Juni

Vet ni att jag vaknade precis. La mig vid fyra och sov en skön timme. Ni tycker säkert det låter hur konstigt som helst att jag är trött den här tiden, men min kropp är inte inställd på att vakna klockan sju, och det ska den heller inte vara. Det slipper den i alla fall var på sommarlovet. På Son hade vi vår redovisning, och vi fick väldigt bra feedback för den. Han sa att det definitivt var ett Ö. På idrotten fick vi reda på våra prov resultat & våra slutbetyg. Jag fick 19/21 på provet och som slut betyg fick jag mellan Ö & G, så att det blev ett jävla G+. Haha. Vår spanska och engelska var inställd och vi hade en vikarie på matten så dagen har varit väldigt skön. Men ändå är jag så här trött?


1 Juni

Såg på någons blogg att en ny marabou har kommit ut. Visst ser den somrig ut, och framförallt god. Det är vanlig mjölk choklad med jodgubbs bitar i. För er som älskar choklad doppade jordgubbar är det här verkligen något för er. Jag ska självklart smaka den. Tror det kan bli en utav favoriterna till sommaren, eller vad tror ni?


1 Juni

Har precis ätit middag. Pappa blev lite små ledsen för att jag inte ville följa med honom och handla. Får skuldkänslor nu, men det är väl försent. Tycker det verkar vara väldigt tråkigt att handla.

Väldigt suddig bild från idag.. :P



Jag som tycker Thereses stora cykel är läskig för mig.

1 Juni

Hej. Jätte fint väder ute. Önskar att det vore så hela sommaren, men nej. Resten av veckan kommer vara regning. Vad ska man då göra på helgen? Det får väl bli filmkvällar och sånt istället.
Skoldagen började med idrott och vi spelade softboll vilket jag suger på. Matten var skön, vi suddade bara bort allt klotter i böckerna och sen fick vi gå. På Son gjorde vi klart vårt arbete om Alexander Graham Bell och vi fick tillbaka våra prov om droger. Jag fick överträffat, vilket jag är mycket nöjd med. Sen hade jag bara svenska & engelska vilket gick ut på att smöra lite för Marie Louise så att man kanske kan få Ö som slut betyg, haha! Nej, jag skojar bara. Men dagen gick skit fort.

Dagens Outfit.

& dessa örhänge..
.


Wohoow, det är juni nu. Sommarlovet närmar sig allt för fort..

RSS 2.0