31 januari

Hinner inte klart med designen idag. Men jag har kommit ganska långt.

31 januari

Hej!

Jag var i flottsbro idag och åkte skidor. Det var ganska kul men svårt. HAH. Det blev fjärde gången för mig.

Ska börja med designen nu, som jag hoppas blir klar idag. :D

30 januari

Hej! Jag ska ta och se Charlies Änglar nu. HAHA! :P

Och förresten, jag ska kanske ordna en ny design till mig imorgon. Bara jag hinner.. :D






29 januari

Ännu en design klar. Nu ska jag fixa en grej på Sara Isteffans blogg..:)


29 januari

Ny design till Ilona fixad. Ska fortsätta med de andras nu! ;)


28 januari

ÅH!? Vad har de gjort med konto saken på blogg.se? Aja.. Idag var det skola som vanligt. Vad ska jag säga? Vi slapp idrottslektionen på grund av att läraren blev sur på några, hahah. Skönt och så men lite synd om honom. Engelskan går inte riktigt bra för att killarna i vår grupp är riktigt oseriösa... Får en att skratta bara. :P Orkar inte skriva så mycket mer nu!

Har ingen bild heller. Usch vad fult det här inlägget blev!

Juste. Jag ska svara på alla mail imorgon. Håll ut! Har inte riktigt orkat under skolveckan. Lovar att svara på de imorgon kväll. Puss.

27 januari

Hej! Filmen jag såg igår var riktigt bra. Ifall ni inte har sett den borde ni göra!

Kände mig lite sjuk idag i skolan. Snuvig, lite feber och lite ont i huvudet. Men jag klarade mig genom dagen. Fast jag bestämde mig för att inte gå till "jobbet" och istället stanna hemma och sova. Jag sov från klockan fem till åtta. Haha! Då var det dags för middag och det blev Tacos. Mums! :)

Hörs imorgon! :)

HAHA! Nice ;)

26 januari

Hej! :)

Sitter hemma hos Prinsella nu! :) Vi ska senare ut och se 2012. Jag uppdaterar kanske inte när jag kommer hem så ni får ett hejdå redan nu! :)


25 januari

Det var en vanlig skoldag idag. Enligt mig var den långtråkig och tröttsam. Men det berodde säkert på att jag själv kände mig ganska sjuk. När jag kom hem orkade jag knappt titta på tv så jag sov till halv åtta. Jätte skönt. Nu kan man vara uppe längre också. Ja... Har inte så mycket mer att skriva, så hejdå! :)

Ska bara passa på att visa den här videon som jag såg på blogg.se s framsida! :P HAHA, så sköön! :)




24 januari

Hej! Barnkalaset var faktiskt ganska kul. Det blev mycket god mat och trevligt umgänge. De små kusinerna är alltid lika söta. Jag kom hem vid fem och då åt vi middag.

Strax innan sju kom Jessica och hennes mamma hit. Vi fikade och sen gick jag och hon upp till mitt rum och sökte på en läskig sak på internet. Man kan se precis överallt. Asså förut hade de ju flygbilder och vyer på hitta.se. Men nu har de skaffat något nytt så att man allt typ. Gatubilder! Registreringsnumret på vår bil, blommor, gardiner och till och med min morbor och hans fru från Holland. HAHA! Måste bara berättade det för de. Men i alla fall så gick Jessica hem för någon halvtimme sedan.

Nu ska jag sitta framför datorn ett snabbt tag till och sedan blir det spanska läxan och efteråt får jag duscha. Funderar på att läsa mailen... Men nää! Jag får ta det imorgon istället. ! :P


SKOLA IMORGON! :@
Nä! Har försöker jag hålla leendet uppe istället!


24 januari

Hejsan!

Har inte uppdaterat på ett tag nu eftersom jag aldrig har orkat att sätta på datorn. Men i fredags gick jag och Therese hem till Prinsella. Vi åt hamburgare där och rensade henens garderob. HAHA! Vi skulle egentligen se på film men klockan var redan så mycket att vi aldrig orkade sätta på den. Istället sjöng vi i hennes mikrofon och spelade in videos. De får ni inte se! :P Jag kom hem ungefär halv tolv den dagen.

Igår köpte Pappa en tv till allrummet. Skönt eftersom vi har varit utan en sedan Elin tog sönder och välte den förra. Jag åt pizza till lunch och McDonald's till middag. Nyttigt va? Sedan dansade jag i typ en timme. Efter middagen kom Therese hem till mig. Vi pratade och sedan tittade vi på en sorglig film... :( Hon gick nog hem mellan tio eller elva.

Idag ska jag på min kusin Linneas födelsedagskalas. Hon fyller antingen tre eller fyra år. HAHA, sorry. Kommer inte ihåg. Jag måste börja fixa mig nu eftersom jag sitter här med sovkläder och vi ska gå om tjugofem minuter. På kvällen kanske jag ska på bio. Men vi får se. Jag borde egentligen göra spanska läxan. Men jag tror inte att jag hinner.

Puss! :)


22 januari

Hej! Skola idag! Skit jobbigt på idrotten för vi hade både fysträning och biptest. Jag fick bara 7:8 på biptestet, men orkar inte bry mig. På hemkunskapen lagade jag och Therese jätte goda piroger. Men jag råkade hälla i lite för mycket peppar, så det kändes som om man brann i huvudet när man åt. HAHA!

Jag ska ut om tio minuter. Vi hörs senare ♥

Jag nu! Den sista bilden är från skolan ;)



 


21 januari

Hej! Lagade middag för hela familjen idag. Första gången känns det som. Man måste ju visa vad man har lärt på hemkunskapen. Men jag måste erkänna att jag känner mig riktigt klumpig i köket. Inte alls kul! Samma sak gäller inom de flesta sporter. Åh, bläää! Annars är jag nog inte så klumpig förutom att jag alltid tappar pennor, nycklar och mobiler. Nu låter jag riktigt klumpig. Men men. I am who I am. ;)

Jag just nu!





21 januari

Hej! :)

Torsdag idag och jag är helt slut. har precis ätit två mackor med Nutella på (HAHAH SOFIE) och druckit en kopp te. Älskar te ibland. Pratar och planerar saker på msn nu.

Orkar inte skriva så mycket om skolan nu.

Vi hörs! :)

Te, inte Cappucccino ;)


HAHA. "Skiiit snygg" :P


20 januari

Sara hade fixat Elin när hon skulle på kalas i lördags. Kolla hur hon såg ut. Hihi! Sööt! :D


20 januari

Gjorde klart en design till Patricia nu. Ska fixa en liten sak på en annan blogg också nu.. :)

20 januari

Hej. Kom hem från det lilla jobbet för ungefär en timme sedan. Det gick väl bra och snabbt.

I skolan hade vi SO redovisning, och det gick väl bra. Förutom att jag inte kunde hålla humöret uppe eftersom texten var så tråkig och för aa... :P

Jag har inte så mycket mer att säga förutom att jag ska börja med en design nu. Vi hörs


19 januari

Så. Jag kan hela So texten utantill med stödord nu. Jag ska bara läsa den en gång till innan jag går och lägger mig senare. Jag har också gjort spanska läxan, engelska läxan och läst hälften av hemkunskapsläxan. Riktigt duktig här. Imorgon ska jag läsa mer till hemkunskapen och göra en annan engelska läxa. Jag tror att det var allt. Men det tar ju aldrig slut, bajs!

OMG! Titta vad jag hittade på en blogg. Jävla looser som skriver sånt där. HAHAHA



både jag och Therese skojar.. :)

19 januari

Hejhej! Skola idag som vanligt.. 
På håltimmen gick jag och Therese hem till henne. Vi tittade på massa utomlandsresor som vi drömmer om. HAHA! :)

Igår fixade jag nästan klart en bloggdesign till en tjej som heter Sara! :) Ska fortsätta ikväll och fixa signaturer efter varje inlägg... :)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg... :)

Ska plugga för SOn nu. :P Jobbigt, kommer att ta tid... :S


18 januari

Klaaar! Nu ska jag bara kunna hela texten utantill. Lycka till, säger jag till mig själv. ;) Men det tar jag imorgon. Jag ska fixa en design nu. Ciao!


18 januari

Hej. Jag ska börja med min text om Karl XII nu. Väldigt kul att jag inte kunde göra den i skolan idag eftersom jag hade glömt nycklarna. Men men.. Sådant händer när man försover sig en halvtimme.

Skriver nog mer sen. Hejdå! :)

Titta bara vad ful människan var. HAHA, stackars "liten".

17 januari

Har precis sett New Moon, och jag måste bara säga att den sög. Faktiskt under mina förväntningar också. Jag som redan visste att den skulle vara dålig. Sara tyckte däremot att den var okej...

17 januari

Hej! Ska ta och lära mig min redovisning nu, som jag ska ha imorgon. Blä! Handlar om hiv/aids och homosexualitet. Jätte kul verkligen.. Hatar verkligen No ibland.

En bild på mig och Therese strax efter skolan i fredags. :)



16 januari

Hej! Idag var jag och Therese på någon kurs. Självaste kursen var ganska tråkig men vi gjorde en del roliga saker också. Jag blev bl.a. attackerad av Therese, Sara & Cecilia. De ritade och slog mig. Blää! Vi fick lunch där och jag valde pizza. Gott. HAHA! Var hemma vid halv fyra. Den här kvällen skulle egentligen Therese komma hit och vi skulle se på film eller något. Men hon kunde inte.. :(
Vet ni? Till middag åt jag en fet j*vla meny från McDonald's. Mycket skräpmat idag. HAHA!









15 januari

Jag tror att jag ska se på She is the man nu. Jag har aldrig sett den innan så man får hoppas på att den är bra.. :)
Det ska den vara från alla jag har hört ifrån.


15 januari

Hej!

Sprang runt och skämt bråkade med Sara tills allvarlet började. Jag la min armhåla i hennes ansikte vilket ledde till att hon spotta mig i ryggen, som ledde till att hon fick spott av mig på ansiktet och jaa... Sprang genast till duschen och duschade med kläder på.. HAHA! Bläää! Är fortfarande sur på henne, men jag måste erkänna att det var en aning kul.. :P Sitter här helt blöt och det droppar ner längst ryggraden. Uhh :P HAH!

En bild från idag, strax innan idrotten började.



15 januari

Hellu!

Fredag idag. Känns riktigt skönt, även fast ångesten kommer tillbaka redan på söndag.

Det var väl vanlig skola idag. På idrotten fick vi köra någon sammarbets sak när alla i klassen stod på två bänkar och så ska man byta plats så att man kommer till andra sidan. Ifall någon ramlar ner får man börja om. Det var svårt, fast jag ramlade inte en enda gång. Men jag fick ju lite hjälp. ;)
På hemkunskapen lagade jag och Therese jättegod wok. Mums.
Efter skolan var jag med Therese. Vi gick hem till henne och pratade en massa och satte oss framför datorn som vanligt. Haha, vi har gift oss på facebook om någon undrar. HAHA! :) Jag var hemma halv fem och nu är hon på träning. 

En bild från förrigår.

13 januari

Hej. Jag är hemma nu. Jag hade det faktiskt ganska kul på "jobbet." Förutom att Cecilia och Therese knäppte upp mitt bh band. Liksom precis då var jag tvungen att göra massa rörelser som att sträcka upp armarna så högt man kan och sånt framför alla föräldrar och barn. (!) Ni kan ju förstå hur det kändes. HAHA.
Therese hjälpte mig att knäppa igen den senare, fast inte med att hjälpa mig med barnen. Så jag stod där med min fantasi och hittade på lite saker medan Cecilia och Therese töntade sig. HAHA! :P

En bild jag tog igår. I think.. ♥



13 januari

Hej bloggen. Jag ska ut med Therese när som helst. Sedan ska vi dra till vårt lilla jobb. HAHA! Älskar att kalla det för ett jobb, inte för att det riktigt är det. Men nästan. Känner mig duktig också eftersom nästan alla veckans läxor är "verkställda". HAHA, var bara tvungen att säga det för att de säger det i filmen vi tittar på under svenska lektioner och för att Therese hatar när jag säger så. Hihi! Jaa.. vad mer ska jag säga? Att jag önskar er en fortsatt trevlig kväll kanske? Haha, seriös jag kan vara ibland.

Bild från idag.. :) Vi får se ifall jag hinner blogga senare.. :)


12 januari

Fixade klart en design åt Nathalie - Rainbowdays.blogg.se ;)


11 januari

HAHAH! Vet ni vad!? Jag har precis ätit "rå" lasagne. Mamma hade fixat lasagne till oss och hon var inte hemma när vi åt middag. Så vi tog ut lasagnen ur ugnen och började äta. Jag tyckte det var skit gott men jag kände en annorlunda smak av själva pastan. Den smakade lite mjöligare än vanligt. Jag trodde att anledningen till det var att mamma hade köpt en annan sort eller något liknande. Jag, Sara & Elin åt väldigt mycket av den. Så mamma kom hem för tio minuter sedan och ba: Har ni inte haft lasagnen i ugnen!!!? Måste jag säga åt er vad ni ska göra nu, ni är stora nu, ni borde förstått och HAHHAHA. Vi har alla skrattat i närmare tio minuter nu. HAH!

Jag hoppas bara på att jag inte blir magsjuk eller något liknande. Har absolut inte lust för något sådant nu. Haha.

Jag vill bara meddela alla att min mobil låg i skåpet. Tur va!? :)


10 januari

Just nu är jag jätte glad. Jag har fått tillbaka något väldigt värdefullt, något som betyder mycket för mig. Tack! ...knappast

10 januari

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Det är så svårt att få tag på folk när man inte har sin mobil heller. Kan ju inte allas mobil och hem nummer utantill. Therese ska ha en dum match idag också. Blä! HAHA! :)

Tre favoriter från Nelly.com. Vilken tycker ni mest om? :)







10 januari

Såå... Nu har jag gjort ännu en design.. Snacka om att jag har varit duktig. Men jag kände att jag hade för många i inkorgen som hade väntat alldeles för länge. Den här gjorde jag åt Felicia & Rebecca. Hihi.. :)


9 januari

Bloggdesign klar.. :o Den var åt Samira.. :)




9 augusti

Hej! Nu har jag ätit en väldigt sen middag, pratat i telefon och gjort en header till en tjej som heter Fanny!

Take a look..


9 januari

Design nummer två är klar nu. Åt Maria och hennes kompis Gabriella.


9 januari

Design nummer ett klar. ;) Den blev åt Natalie. ;)

Ska fortsätta nu.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. ;)


9 januari

Nu ska jag läsa mailen och fixa några designer. Puss ♥

8 januari

Söt klänning från H&M! :) <3


8 januari

Åh....! NEJ! Jag tror att jag har glömt mobilen i skåpet i skolan. Kul!? Hela helgen utan den!

7 januari

Ny profilbild på facebook. Vad tycker ni? :)


7 januari

Har inte uppdaterat. Jag vet, förlåt. Skola imorgon.

Fick julklappar av min morbror och min moster från Holland den här veckan. Lite sena, men jag blir lika glad. Jag fick pengar, smycken och Christinas Aguilera parfymen.


4 januari

Bilder från igår.. :)






3 januari

Hej. Idag vaknade jag strax innan ett. Inte så bra för då blir hela dagen uppskjuten. Som middag, det har jag inte ätit riktigt än.

Men vid fem åkte jag och Therese ut för att se på bio. Vi bestämde oss, för två veckor sedan att vi skulle se Alvin & Gänget 2. Haha, den var riktig rolig och söööööt! Jag kom hem klockan åtta ungefär och sen dess har jag bara vilat.

Måste bara säga att det var så kul att träffa Therese. Har saknat henne sååå... Även fast hon alltid pratar för mycket. ;)

Bilder från dagen kommer så fort Therese har lagt in de! :)

Jag ger filmen en fyra! :)

2 januari

Nu ska jag när som helst åka till Vanessa & Leah med familjen. Så här ser jag ut nu ;)


2 januari

Hej. Jag gjorde Tessans design för några dagar sedan. Glömde lägga upp den. Det är ju meningen att jag ska lägga upp alla designer här på bloggen, och ifall jag inte gör det kan ni gärna påminna mig. :)




2 januari

Så. Nu ska jag börja blogga igen.

Måste bara visa den här bilden från femman. Vi har ju en melodifestival i skolan för alla 4-6:or varje år. Vi var med och dansa till bl.a. Umbrella, U + ur hand och Come to me.

Här är en bild från Umbrella med Rihanna. :p

HAHA!


2 januari

Åh. Jag har varit för upptagen nu på sistonde. Det är anledningen till att bloggen ej har uppdaterats. Kommer snart tror jag ;)

2 januari

Nu är det 2010.. :D


RSS 2.0