Holland

Tänkte berätta lite om Holland! :)

Det var jätte kul att träffa alla släktingar och skit varmt. Hann tyvärr aldrig sola, men det spelar ingen roll.

Onsdag:
Vi landade ganska sent och blev upphämtade av min morbror vid flygplatsen. Bilresan tog över en timme och han körde 200km/h. Överdriver inte, typ vanligt där och man kände ingenting i hans sköna sportbil. Träffade alla från mammas släkt, packade upp sedan och gjorde mig hemmastadd. Vid åttatiden hyrde vi film. Elin valde ochdet blev Prinsessan och Grodan -.- Men men, älskar ändå disneyfilmer med lyckliga slut.

Torsdag:
Efter frukosten gick vi runt lite i centrumet i närheten. Fanns även en marknad. Hittade fina saker som bland annat ett gulligt rosa nattlinne. Vi trodde att Katrin fyllde år då, så vi köpte blommor, en tårta och en kokbok. Men det var tydligen inte förrän dagen efter, så vi gömde undan allt hemma. Fick sova ett tag på grund av en kortvarig huvudvärk. Efter lunchen åkte vi till det stora centrumet med Katrin och morbror. Mådde fortfarande dåligt, så pallade knappt kolla efter något.
Efter middagen drog vi till en stor park och jag lät barndomen komma tillbaka. ;) Vid tio tiden hyrde vi en weird men bra film med Johny Depp i huvudrollen.

Tar resten senare, blir för långt annars.

Bild på Katrin och oss från förra året då de kom till Sverige ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0