29 Juli

Jag har precis fått massage utav Elin. Betalade för henne såklart. Nu ska jag fortsätta att sitta framför datorn någon kvart till. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa.

29 Juli

Faan! Jag skrev ett inlägg nyss och plötsligt försvann allt. Känns så jävla irriterande att skriva om allt igen..

Idag har jag nästan spenderat hela dagen med Avin. Vi började med att vara ute och cykla medan vi pratade. Efter några timmar gick vi hem till mig och lekte med min lillasyster och hennes kompis. Dom skulle "ta" fast oss. Så dom var ute och letade efter oss på våran trädgård. Jag, Avin & Sara gick in och satte oss på taket och tittade på dom medan dom sprang runt huset om och om igen. Haha, även fast vi skrattade så mycket hörde dom inte oss.
Två timmar senare drog vi till Ica en snabbis och sen till någon skolgård för att sitta och prata.

Nice bild va?

28 Juli

Hej. Förlåt för den dåliga uppdateringen. Idag har jag inte gjort så mycket. Vid middagstid gick familjen ut och åt. Det fick bli Grekisk kycklingspett för min del. Riktigt gott och inte alls lika onyttigt som skräpmat. När jag kom hem pratade jag med Therese i typ en och en halv timma tror jag. Riktigt kul att prata med henne. Våra käftar babblade hela tiden. Hon kommer ju inte hem fören den 7 Augusti och åkte för två veckor sen. Såklart så har man mycket att prata om då!

28 Juli

Ny design till min kusin Vanessa!


27 Juli

Åh nej. Det är Augusti snart. Och när man tänker på Augusti tänker man på skolan. När man tänker på skolan längtar man till sommarlovet igen. Blää!


27 Juli

Jag har precis städat hela över våningen med Sara. Det som behövdes göras var att damma, dammsuga & moppa golvet. Vi delade på jobbet & tjänade hundra kronor var. Man kan ju passa på att sommarjobba lite hemma nu på sommarlovet. Fråga era föräldrar så finns det säkert något dom kan behöva hjälp med och dom är säkert villiga att betala. Som att måla, städa och mkt mer. Jag ska nog kanske rensa Elins garderob och då får jag säkert en femtiolapp eller något. Ciaoo ♥


26 Juli

Bilder från bröllopet.


Jag


Söta Simona, Leah & Elin


Kolla bara hans leende. Sötisen Gabriel.


Leah - My best friend ofc!


Sweety Simona





26 Juli

Jessica & Fanny var här vi sju tiden och då fixade jag deras blogg design. Pretty Sweet?

(klicka på bilden för att komma till deras blogg)

26 Juli

Hej. Idag vaknade jag klockan ett. :o Ganska sent men jag har faktiskt en anledning. Vi kom inte hem fören klockan tre från bröllopet. Jag lägger in bilder senare idag.
Men efter frukosten gick jag, pappa & syrrorna till kk eftersom jag ville köpa lite kläder. Nope.. Hittade inte ett skit förutom rosett klämmor. Nu ska jag ner och äta lunch. Vi hörs !

H&M - 30:-


25 Juli

Nu har jag gjort en ny kategori som heter mina fest outfits.

Såhär ser jag ut nu:


-klänning från InWear
-skor från ?
-örhängen från Glitter
-guldigt nagellack från H&M
-armband från Valentina <3
-hårfrisyr: Insnurrad lugg.

25 Juli

Jag håller på att fixa mig nu...... ♥

25 Juli

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket. Tog ett varmt bubbelbad i typ två timmar. Pratade i telefon med Avin & Fanny sedan. Jag ska fixa inbjudan till Fannys poolparty. Kul! Jag längtar verkligen dit redan nu.
Klockan sex ska jag iväg på pappas sysslings bröllop. Förstod inte varför vi är bjudna eftersom vi aldrig träffar dom men pappa berättade att dom två var väldigt bra kompisar när dom var unga. Jaha, då måste man väl följa med. Vanessa, Leah och några andra kommer ju också vara där så jag får väl ha dom som sällskap.

Hahah, hittade den här roliga & gamla bilden nyss. Hahahhahah!
Den dagen skrattade jag verkligen skit mycket, glömmer aldrig!

24 Juli

Blää vad jag är trött. Jag skulle verkligen kunna somna nu. Klockan är ju bara tio & jag vaknade elva imorse. Imorgon ska jag på bröllop och då måste jag kunna hålla mig vaken till klockan tre. Upps, det kommer bli ett problem.


24 Juli

Hej. Har varit ute och shoppat lite idag med pappa & syrrorna.


Vanlig t-shirt från New Yorker



Jeans jacka från typ Gant.

23 Juli

Ny design fixad till Sara som är Emelies kompis. Hon fick Emelies gamla med några justeringar.


23 Juli

Hellu!
Idag har jag spenderat dagen med Fanny och Avin. Eller i alla fall till klockan fem. Vi gjorde inte något speciellt förutom att planera lite till Fannys poolparty. Nu har vi bestämt vilka som ska bjudas & vad som ska köpas. Hoppas verkligen att det blir fint väder då. Men det kan ju vara kul att bada annars också.

Nu ska jag prata med älsklingen Therese. Hon har ju varit borta i två veckor och ska vara det en vecka till. Tur att hon är i Sverige så att vi fortfarande kan hålla kontakt. :)

Bilder från idag!
Inte dom finaste! Men dom får duga! :)




22 Juli

Hej. Idag var Leahs familj bjudna hos oss på middag. Dom kom hit runt klockan sex och så grillade vi. Maten var verkligen väldigt lyckad och jag är fortfarande mätt. Kul att leka med Leah sötnosen. Orkar inte skriva precis allt vi gjorde men här kommer några bilder på mig som är tagna idag.


Ser lite små sur ut.


Nymålade naglar. Det fick bli rött.


Smile..



Dagens outfit.
-vitt linne från Cubus
-grönt/blått linne på Cubus
-Shorts från Zara
-P halsband från Therese <3
-no makeup as usual

22 Juli

Yes! Jag har fått en ny klänning. Eftersom jag ska på två bröllop denna sommar så är det bra att man har några i reserv.

Pictures.






21 Juli

Hej!
Idag har jag varit med Emelie. Vi började med att träffas klockan ett och så cyklade vi runt. Vi blev sugna på blåbär så vi gick in i skogen och åt väldigt lite för att alla myggor skrämde ut oss igen. Sen började det plötsligt att regna! Det var ju så fint väder imorse. Så vi gick hem till mig och så fixade jag hennes design. Vid fyra tiden gick hon hem.

Vi tog inga bilder idag. Men här kommer en gammal på mig & Emelies.
Nej, skolans väggar. Vägrar att gå tillbaka dit den 19 Augusti.


21 Juli

Jag tror jag ska göra en kategori som heter Paulinas Designer. Där kommer jag att lägga alla sånna hära inlägg. Tyvär kommer det gälla från och med nu. Och eftersom jag har gjort många andra designer förut kommer ni inte kunna se dom i den kategorin.

Har fixat Emelies design. Så här blev den. :)

20 Juni

Hej bloggen & alla läsare.

Imorse gick jag, jessica, våra mammor & mina syskon ut till skogen för att plocka blåbär. Det fanns jätte mycket och vi fyllde flera skålar. När vi kom hem gick jag & Jessica till Ica för att köpa lite indrigienser till blåbärs pajen som skulle bakas. Efter någon timme kom Jessica hem till mig och så satt vi framför datorn och sen gick vi ut. Vi satte oss på ett litet tak & pratade. Vid fyra eller fem åkte jag och familjen till min farfars kolonilott. Gud, han odlar verkligen allt möjligt. Tomater, gurkor, paprika, lök, bönor, persilja och mycket mer. Men mysigt var det i alla fall. Nu är jag hemma och har hjälpt mamma lite med att fixa allt för våra gäster som kommer. Det är våra gamla grannar. Kul att träffa dom som vi inte har gjort på länge. Ciao.

Två smygbilder på Jessica!



20 Juli

Igår fick jag en jätte fin kudde utav mamma. Den ör turkos och väldigt annorlunda.



Här är resten av min säng för er som inte vet. :)




19 Juli

Vill bara säga grattis till Sara som har namnsdag idag!

Inte för att jag gillar henne eller något, .. :p

19 Juli

Hej. Idag har det inte blivit någon uppdatering alls eftersom jag har varit i Kolmården med familjen. Trodde först att det skulle vara tråkigt så jag satt och surade i bilen. Efter en och en halvtimma var vi äntligen framme och då var jag fortfarande lite småsur. Såklart ändrades min inställning efter ett tag och då var det faktiskt ganska kul. De vanliga skogsdjuren var lite tråkiga men inte de afrikanska, sydamerikanska & savann djuren var en aning roligare. Hahha, babianerna var skönast. Safari bussen var okej.


A tiger


Igen.. :)


Och igen. Visst är dom snygga?


Jätte söta dvärgsilkes apor!


Fula flodhästar ;)


Dålig bild på en söt Zebra!

18 Juli

Fixade en ny design till Sara som jag har lovat henne!

Hon ville ha en söt barnslig och jag tror jag lyckades att fixa precis det.. :)

18 Juli

Hej.
På morgonen fram till klockan fyra har jag inte gjort så mycket. Men vid fyra bestämde jag och Avin att vi skulle vara ute en stund. Så vi drog ut och pratade. Vi försökte planera lite saker som vi kan göra när alla kommer hem på slutet av sommarlovet. Vi kom bara på två saker. Men det var mysigt att sitta ute på kvällen.

Bild på avin :) <3


17 Juli

Hellu!
Idag har jag varit och badat med mamma & syrrorna. Det var verkligen riktigt varmt ute, great! Vattnet var dock inte alls lika varmt. Vi gjorde inget speciellt än det vanliga så jag har inte något mer att skriva. Ska ut nu en liten stund. Vi hörs! ♥



16 Juli

Hej. Idag var jag i stan nästan hela dagen. Vi kollade runt på lite kläder, möbler & åt sedan middag på någon libanesisk resturang. Jag hittade lite saker som jag kanske ska köpa till mitt rum senare. Vi får se.. Har in gjort så mycket mer. Puss. :)


15 Juli

Vilken ögonfärg passar mig bäst?

Blå / Grön / Svart / Brun.


Själv tycker jag min naturliga färg som är brun då.
Men egentligen är de svårt att se ifall man verkligen passar i den ögonfärgen eftersom färgen ser lite falsk ut.

15 Juli

Hejsan. Idag har jag gjort nada. :p Jag har inte haft någon kontakt med någon heller. Eller jo en liten stund bara. Marilyn & Avin kom och plingade på för att hämta deras grejer. Alltså så har jag har bara tagit hand om mig själv så jag känner mig superfräsh. Har badat i bubbelkaret och annat skönt. Nu ska jag faktiskt se på: "Bakom kulisserna - Harry Potter och halvblodsprinsen." Den går på femman tror jag. Puss ♥



Mer uppdatering ikväll...

14 Juli

Hejsan. Just nu sitter jag här i pyjamas. Eller shorts & ett linne dåra. Jag tar det lite lugnt och käkar jordgubbar & vindruvor. Mums. Vindruvorna är väldigt små och väldigt sura, perfekt för mig. :) ! ♥





Hittade denna bild och nu är man inte vara så säker på ifall jordgubbar fortfarande är lika söta & goda.

14 Juli

Hejsan. Idag har jag inte gjort så mycket. Emelie & Avin kom och plingade på när jag precis hade vaknat som var vid tolv. De frågade ifall jag kunde göra något. Och jag kunde det mellan ett till fyra. Vi skulle egentligen kolla på film men det blev så jobbigt eftersom Emelie & jag inte kunde göra något så länge. Men Avin & Emelie gick och handlade snacks medan jag fixade mig. De tog med sig Marilyn också. Vi spelade kort & pratade. Först körde vi Tecknet som inte var likadant som jag brukade köra så det blev alldeles för rörigt. Efter det körde vi Hawaii som är jätte kul & skit stressigt. Haha, man blir verkligen väldigt seriös.

Nu är det soligt ute!! :)



14 Juli

Igår var jag ute en liten stund med Emelie & hennes kompis Sara. Vi satte oss på ett tak och pratade för det mesta. När jag kom hem ville jag & Sara min syster irritera Elin. Så vi sa att hon skulle leta efter oss någonstans på tomten. Haha, vi sprang in och hämtade bilnycklarna och båda satte sig i bagaget. Problemet var att vi lite senare märkte att man inte kan öpnna luckan innifrån :o. Vi hade inga mobiler med oss så vi började att skrika i hopp om att någon hörde oss. Tyvär gjorde ingen det! Panik! Vi trodde att vi skulle dö eftersom det inte fanns så mycket luft och det var väldigt varmt. När vi hade lugnat ner oss kom vi på att det finns en liten lucka som man kan öppna. Så vi gjorde det och Sara kröp in till baksätet och släppte ut mig. Tur att hon är så smal och kommer igenom luckan, annars så.. :p

Mitt hår igår..

13 Juli

Hej. Idag kom Frida, Tibelia & Natalie hem till oss. Vi var ute hela tiden eftersom det var så fint väder. Haha, vi lekte min egna påhittade tjuv och polis & pratade lite. Tyvär kunde dom inte stanna så länge eftersom mamma skulle börja jobba klockan tre. Yeaah, har inte gjort så mycket mer idag. Puss :)

12 Juli

'


12 Juli

Pratat med Avin nu. Hahha, båda vi vill göra något men vi är för lata. Orkade knapp sätta mig här framför datorn. Vi försöker få tag på Emelie som är hos hennes mamma. Men vi kan inte hennes nummer och gissar oss fram på Eniro. Jag tror hennes mamma heter Lotta. Kan det vara Lotta Carlheim-Müller ?? Haha

Ett foto jag tog i väntan på att Avin skulle komma tillbaka till luren.


11 Juli

Hej. Idag har det inte blivit så mycket uppdatering här på bloggen. Men jag var lite sjuk. Hade ont i huvudet och jag fick ont i magen när jag inte befann mig på varma ställen. Så jag satte elementet på 30 grader. Sedan tog jag en varm dusch, en alvedon & varma mjukis kläder. Bara efter tio minuter var all smärta borta. Jätte bra! Eftersom jag kände mig mycket bättre följde jag med mina föräldrar till farfar & farmor. Men tyvär började jag få ont i magen igen eftersom jag var ute lite. Väldigt synd eftersom jag så gärna hade velat vara med Marilyn & Avin. Men jaja. Hoppas att det blir bättre till imorgon! :)

Haha. Ni kommer väl ihåg den hä låten?
Jag älskade verkligen den när jag var liten. :P

10 Juli

Hej. Här kommer några fler bilder från idag.


Lite små trött.


fuul & glad. Jag vet :P

10 Juli

Hejsan svejsan. Idag var jag med Therese. Vi kollade runt lite i kk och fortsatte sedan till sk. Där i sk hittade vi skit snygga tröjor som vi ska köpa senare. Yeah! Sen orkade vi inte vara där mer så vi cyklade till mig där jg bytte om till något mer bekvämt. Efter det gick vi ner till skolan nedanför mig och pratade. Vi ringde Sofie eftersom båda ville träffa henne som vi inte har gjort på en månad. Yes, det var min dag. :)
För ett tag sen pratade jag med Avin och vi ska väl fortsätta på kvällen. Puss :)

Tröjorna :)


9 Juli

Jag skojade bara innan om mina ögonbryn. Jag har inte noppat dom och jag ska inte göra det förens i slutet av sommaren så att de hinner växa ut. Dessutom ska jag inte göra det själv här hemma. Tänk ifall jag ser ut så där? Det var skit kul för att Therese trodde på mig och eftersom vi träffades nyss blev hon riktigt lurad. Men jag träffade först Valentina. Sen var jag med Therese, Avin & Marilyn. Det regnade en massa medan vi pratade om allt möjligt.

Så här skulle jag vela ha mina ögonbryn ungefär. :)
Inte så svårt att fixa. :)

9 Juli

Hjälp mig! Jag noppade precis mina ögonbryn. Hade sparat på dom sen skolan slutade. Och kolla hur misslyckat det blev. Herregud! Någon som har något bra tips på någon ögonbryns penna?

Kolla bara! :S

9 Juli

Idag fyller Emelie Liljestrand år. Så ett STORT GRATTIS till henne!

Haha, visst har hon förändrats mycket? Jaa, verkligen. Bilden är ifrån fyran.

8 Juli

Hej. Idag har jag bara varit hemma och pratat i telefon och smsat. Verkligen hela dagen. Tror jag har fått strålarna i mig och snart får jag cancer. :S

Här kommer i alla fall tre bilder som jag tog med min dåliga mobila.






7 Juli

Har precis bakat kladdkaka. Superduper enkelt och superduper gott. Perfekt med andra ord.

Det man behöver är:
- 2 ägg
- 2,5 dl socker
- 4 msk kakao
- 1 dl mjöl
- 2 tsk vaniljsocker

Extra:
Jordgubbar & Vindruvor

Blanda först äggen & sockret. Häll sedan in resten och blanda det med. Häll smeten i en form och låt den vara i ugnen i 15 minter på 175 grader. Skär den i bitar och lägg chokladsås över i sicksack mönster och lägg sedan på frukterna.

Jag gjorde lite slarvigt. Det kan bli mycket finare. :)





7 Juli

Hej. Idag var jag med Avin, Therese & Fanny. Som ni säkert vet som spöregnade det men vi ville ändå vara ute. Haha! Så vi gick ner till skolgården nedanför mig och där var det två puckade killar som Fanny & Avin tydligen kände igen. Dom var väldigt äckliga och tänkte bara på en sak. Vi försökte få dom att göra "det där" mot varandra och dom gjorde det. Haha, jag har video på det. Sen ville de tydligen göra det med oss också. Det hela slutade med att dom jagade oss (mest Fanny) och försökte ta på de privata ställena. Då cyklade vi därifrån hem till mig. Vi bytte om och torkade de blöta kläderna i torktumlaren. De satte på sig torra kläder och så gick vi till Valentina en liten stund. Halv sju cyklade vi hem till mig och pratade i en halvtimme och så åkte dom hem.

Trevligt väder eller vadå?
Ni ska vara glada för ni ser inte hur mycket det regnade på bilden.

7 Juli

Ny design till mig! :)


6 Juli

Hej. Har precis skrivit två inlägg som förlåt för dålig uppdatering. Här kommer en tredje.
Idag har jag bara varit hemma och sovit. Jag tror att jag börjar bli sjuk. Emelie, Therese, Avin & Fanny frågade ifall jag kunde göra något med dom. Var tvungen att säga nej på grund av hur jag mår. Hela kroppen värker och ögonlocken känns överdrivet tunga. Vad ska jag göra? Vill ju träffa mina älsklingar, men jag har värsta oturen. Först får jag utegångsförbud i två-tre dagar. Sen så var jag helt upptagen med att vara med familjen, åka och hälsa på folk och blabla. Och nu börjar jag bli sjuk. Så kan det ju inte vara!? Alla åker ju bort snart också. Fan, jag bajsar verkligen på mitt liv. Okej, det kan vara mycket värre. Tänk på barnen i Afrika, de får knappt mat. Aa... Men ändå! Jag är ju inte van. :(

6 Juli

Det var någon som kommenterade och undrade vart jag har köpt min vita bikini. Det var ju inte jag som köpte bikinin, utan Valentina köpte den till mig som födelsedagsfest. :)

Men bikinin är i alla fall från H&M.
Den finns också i cerise och i vanlig trekants bh för er som undrar. :)
H&Ms hemsida har de rea på den bikinin, och på massa andra saker. Check it!


6 Juli

IGÅR

Igår kunde jag inte skriva något på grund av att mitt Internet inte fungerade. Jag gjorde ganska mycket och skriver bara lite kort nu..

Först så åkte jag, mamma & Sara till sk. Där provade vi en massa klänningar. Ska kanske köpa en från Oasis senare. Sen åkte vi till kk och från H&M köpte jag en skön grå kjol. När vi kom hem åt vi lunch och åkte sedan till mina kusiner. Vi kom hem till middagen och åkte sedan till farfar & farmor. Yes, det var min dag!

Från H&M.
Priset kommer jag inte ihåg eftersom det var mamma som betalde.
Kanske 99:- ??

Fattar inte ifall man ska ha kjolen över eller under linnet. Men jag tycker nog det är snyggast ha kjolen under.
Vad tycker ni? Under / Över ??



4 Juli

Hallelujah! - haha, min nya hälsningsfras.

Idag åkte jag och badade .. igen. Fast jg tycker verkligen man ska passa på, speciellt när det kommer bli dåligt väder nästa vecka. När jag kom hem så gick vi till McDonald's för att äta. Jag vägrade röra maten för att jag var sur på mamma. När vi satt där ute så träffade jag också Avin som åkte bil oc beställde mat på McDrive. Kul att träffa henne över två veckor. :) Nyss spelade jag lite badminton med Sara.


4 Juli

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering och förlåt för damp inlägget nedan. Men jag ska inte ljuga här och säga att jag alltid älskar mig själv. Jag har inte gjort något dumt, har INTE något problem med något. Men ibland kan småsaker få mig att bli riktigt irriterad. Typ som att rummet är stökigt, kläderna är irriterande, det är varmt i rummet men jag vågar inte öppna fönstret för att alla äckliga insekter ska komma in. Jaa, ni förstår. Känner många med samma utbrottsproblem, så jag känner mig inte alls udda. Haha, jag är sådan. Annars brukar jag vara riktigt glad. :D


Dagens Outfit


Jag, precis duschat. :)

Ska ut nu lite i trädgården.. :)


3 Juli

Hjälp!
Jag får någon sorts ångest. Min tröja sitter irriterande, dator är väldigt seg, att ladda in de lovade fotona funkar inte, har mycket kvar att göra och klockan är snart tolv. Aaaaaaaaaa! Förlåt för detta cp inlägg, men klarar inte av att sitta här framför datorn mer. Blää!

no picturer, sorry!

3 Juli

Hellu!
Idag var jag på något badställe. Det var faktiskt skit fräsht där, och väldigt mysigt. Vattnet var heller inte så kallt. Perfect!
Nu ska jag ut och måla lite till på stugan. Igår målade jag bara grundfärgen. Så nivet så ålar jag inte hela stugan, utan bara de små detaljerna pappa har missat som han säger. Fast ifall jag ska vara ärlig tror jag inte på det, han har bara inte orkat. Men men, stugan blir i alla fall lite finare, och eftersom vi säkert kommer sova över där så passar det bra.

Bilder från idag kommer i detta inlägg fast lite senare. Pyss!

2 Juli

1. Var hittade du den här listan?
Vet inte, den var från min gamla blogg.

2. Hur många syskon har du?
Två.

3. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Min "nya" mobil.

4. Vilken är din favoritrestaurang?
Ingen aning, någon italiensk. Fin & Mýsig.

5. När badade du i en pool senast?
Igår.

6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Nej. Bara klassens timme

7. Hur många barn vill du ha?
Två.

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Hårdrock. För galet. Men vanlig rock är bra.

9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Jag är fjorton.

10. Vad har du för TV-kanaler?
800. De vanliga + extra.

11. Har du åkt moped någon gång?
Nej. Men har åkt lite med min kusins pappa motorcykel.

12. Har du busringt någon gång?
Aaa, det gjorde man alltid när man var yngre.

13. Har du fått felparkeringsböter?
Jag har ingen bil.

14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Never in my life.

15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Australien.

16. Har du en egen trädgård?
Aa.

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
?? ´läser inte.

18. Kan du alla orden i nationalsången?
nja, lite halvt.

19. Badkar eller duschkabin?
badkar. Men det tar längre tid.

20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Flightplan kanske. Changeling? Har inte sett så många den här månaden.

21. Favoritpizza?
Vet inte.

22. Chips eller popcorn?
 Chips!!

23. Vilken färg på läppstift använder du?
Gillar rött men det är inget jag använder vardagligt.

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
haha, nej?

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nej

26. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsin

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Familjen, någon wok grej

28. Favoritchoklad?
marabou med nötter.

29. När röstade du senast?
har inte. är fortfarande fjorton.

30. När åt du en hemodlad tomat sist?
förra sommaren

31. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej

32. Är du bra på matlagning?
nej, får alltid brandlarmet att gå igång. :P

33. Klarar du att tanka själv?
Tror inte det, har inte testat.

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
nej, är inte så lättlurad,

35. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
nej

37. Vad var det senaste du handlade?
Indrigienser till tårtan som jag bakade igår.

38. Har du kräkts offentligt?
Aa, eller utanför sjukhuset när jag var tvungen att operera bort blindtarmen.

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Helst båda.

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nej

42. Kan man vara vän med sitt ex?
ja..

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
faster som precis hade fött Gabriel.

44. Hade du mycket hår som liten bebis?
Tror det.

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
inget

46. Vad har du i din väska?
beror på vart jag ska åka.

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
dansar mitt i natten.

48. Vad är du tacksam för idag?
Njaa. utegångsförbud ni vet..


2 Juli

Hej. Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket varken sig idag eller igår. Men jag är ju inte en maskin som sitter och skriver på bloggen hela dagen. Idag hade jag ett väldigt stort bråk, eller man kanske ska kalla det får slagmål, haha, med Sara & Elin. Jag gjorde en massa dumma saker ( ni vill inte veta vad ) , så mamma blev sur och gav mig "utegångsförbud". Sara fick också det. Utegångsförbud gäller som tur bara för idag och för imorgon. Jag klarar mig! Jag har ju min bästavän .. datorn. Haha, skojar bara.
På kvällen hade jag tråkigt så jag målade lite på vår stuga i trädgården. Ska fortsätta lite imorgon också. Pussilago.

Fotot är taget samma dag som fotot i inlägget nedan.
Haha, visst är vi normala? Det är ju inte något konstigt att leka kanin??


1 Juli

Hejsan.

Idag fyllde pappa 44 år. Jag & Sara gick ut och köpte marängbotten, grädde, jordgubbar, blåbär, hallon & choklad sås. När vi kom hem satte vi genast igång att baka. Tårtan blev inte den finaste direkt men inte allt för hemsk heller. Jag har inte gjort så mycket mer idag.

En ganska gammal bild. :)


RSS 2.0